Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 5 saat önce.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şimdi gördüm tekkenin açıklamaları.
      Fecaat. Kamera karşısında konuşması yasaklanmalı.

Yorum

• Şiraze kaymış

Yorum

• Bu adamın derhal kovulması lazım. Yoksa 4. filan da bitiremeyiz.

Dünkü maç içi dizilim, değişiklikler, maç sonu açıklaması filan kafanın gidik olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zaten yeni kurulmuş bir takımı bu kadar çalkalamaya gerek yoktu devre arasında, fazla yukunden kurtulurdun yeterliydi. Biz ciktik 4-5 futbolcumuza teklifler var, kulup menfaati dogrultusunda verebiliriz. Kulubun menfaati oysa suan oturmaya calisan bir takimin oyuncularini elde tutmak olurdu pazarlamak degil.

Yazık valla, Allahtan çok tripli futbolcular değil yoksa işin içinden çıkamazsın.
            Çok güzel iki tespit 👏🏼

Yorum

• Bir teknik direktörün bütçe, bonservis, maaş hesabı yapması; nasıl amatörce ve plansız yönetildiğimizin net kanıtıdır.

Hocanın işi sahadır. Oyuncu bulmak, bütçe yönetmek, transferi anlatmak, basına hesap vermek hocanın görevi değildir.

Siz hocayı bu işlerin içine sokuyorsunuz, sonra da hem hocayı yakıyorsunuz hem kulübü. Taraftarın gözünde de düşüyor, kendi konsantrasyonu da dağılıyor.

Teknik direktörün kafası sahada olmalı. Her yükü hocanın sırtına verirseniz elbette altında kalır. Aynı şeyi Şenol Hoca’da da yaptınız. Değişen bir şey yok.

Çünkü yönetemiyorsunuz.
              Yönetim dediğin iş plan ister, akıl ister. Siz bu işleri yapacaksınız diye oradasınız. Profesyoneller bunun için maaş alıyor.
              Ama bizde yine doğaçlama..​
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Furkan
                Furkan yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Yapmasın Fatih, biz mi diyoruz ona bunları yap diye ? Çıksın ben efsanesi olduğum takımı bu kadar küçülten yönetimle çalışmaya devam edemem desin versin istifasını ? 2 milyona mı muhtaç koskoca Fatih, koskoca karakartal Şenol ? Hocanın korunacak tarafı kalmadı. Efsane bildiklerimizin bir bir kestane çıkması beni çok üzüyor…

• malesef FT ile alakalı söylediğim ve burada bir çok kişiden tepki aldığım herşeyin zamanla doğru çımasına üzülüyorum.Bu takımın başına hiç gelmemeliydi.FT kendisini gram geliştirememiş bir adam.Bunun yanında otoriteye tam bağlılık,çıkar için insanları satma gibi huyları da var.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hasan Tuncel in bagli oldugu yonetim yalamasi haber sitesi ikidir Fatih Tekke ye cakiyor. İlki otobusun taslanmasi uzerine yaptigi aciklamalar, ikincisi dun aksam ki aciklamalar. Sonun gelmis Tekke, en büyük destekcilerin bile baskani kenara ayirip sana sirt dönmüş, zira tek suclu simarik Trabzonspor taraftariydi onlarin gozunde.

Yorum

• Bir kaç tespit ve akabinde de sorularım olacak .

Öncelikle hocanın yedek kulübesinde ve basın toplantısında takındığı yüz tavrı bana hocanın kulüpte zorla tutulduğu izlenimi veriyor. Böyle bir durum olabilir mi ? Hocanın kafasına silah dayayıp bırakamazsın diyen birileri mi var ? İstemiyorsan , mutsuzsan bırak git hocam . Bizler , futbolcular ve / ve ya futbol camiası senin o memnuniyetsiz ya da düşünen adam yüzünü görmek zorunda mı ? Bu görünüşünün tüm camiayı etkilediğinin farkında değil misin ?

Basında Oğuz Aydın ismi tekrardan geçmeye başlamış . A spora katılıp açıklamalar yapan ve bu açıklamaların arasında da " Oğuz aydın bizi istemedi " gibi fecaat bir detaya yer veren başkan , söylenilenler doğru ise bu adam için tekrar girişimlerde bulunmaya utanmıyor mu ? Taraftar bu saatten sonra Oğuz Aydını kabul edecek mi ?

Devre arasına girmeden önceki kadro ile şuan ki arasında bir farklılık göremiyorum ben .

Devre arasına girmeden net olarak ; Stoper , Sol bek , sağ bek alternatifi , Sol kanat , Sağ kanat alternatifi ihtiyacımız vardı.

Günün sonundaki eksiklerimiz ; Sağ bek alternatifi , sol kanat ve sol kanat alternatifi , sağ kanat alternatifi .

Hadi takviyeleri yapmadın , bari basın önüne çıkıp sürekli futbolcularıma teklif var . Şuna bu kadar para veriyorlar , buna bu kadar para veriyorlar diye elindeki futbolcuların aklını bulandırmasaydın bari .

Bu nasıl planlama ? Bu nasıl bir transfer sezonu . Bu ne iş bilmezliktir.

Yapacağınız eksikleri tamamlayıp , ağzınızı tutup , takımı da potada tutmaktı . Eksikleri tamamlayamadığınız gibi ,içerdeki oyuncuların da aklını bulandırdınız. Muhtemelen yapmamış olduğunuz takviyelerle potayı geçtim , takımı avrupaya katılacak takımların sıralamasından bile aşağıya doğru ivmelendireceksiniz.

Çok büyük küfürlerim var ama edemiyorum . Cidden her sezon her sezon bu çapsız yönetimin yapmadığı ve / ve ya yapamadığı işlerden bunaldım. Yapamıyorsanız çektirin gidin. Büyük bir camiayı ne hallere getirdiniz .

Sonra da taraftar tribüne gelmiyor dersiniz . Haftalardır oynanan futbol ve takıma yapılmayan takviyelerden sonra daha çook beklersiniz siz taraftarı .
                  En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 4 saat önce.

Yorum

• bütün takımlar güçlenirken transfer döneminde biz yine daha da zayıflamayı başardık.

Gidenler : olaigbe en azından mevkisi belli,sikan iyi bir isimdi hoca sevmedi , arif lovikten daha iyi olduğu yönleri var,cihan varlığı yokluğu belli değil,baniya ligin kalburüstü yerli stoperi ama hoca sevmedi.

gelenler : chibuke tek iyi transfer,lovik boşa yabancı kontenjanı,umut nayir henüz erken ancak ciddi katkı veremez gibi görünüyor.

Bir takım mucize eseri ilk 3 te tamamladığı devreden sonra kendisini bu hale getiriyorsa burada mutlak bir ihanet vardır.

Yorum

• rakiğlerimize bakalım :

şikeciler : geounduzi ve kante ile merkez taş gibi oldu.Musaba ve cherif transferi ile hücum gücü arttı

yavşakspor : nhaga toraria ya çok iyi bir alternatif,aspirilla ve noa lang hücum gücü.

evet Trabzonspor bir ihanet ile karşı karşıya bu çok bariz görülüyor.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasan Tuncel in bagli oldugu yonetim yalamasi haber sitesi ikidir Fatih Tekke ye cakiyor. İlki otobusun taslanmasi uzerine yaptigi aciklamalar, ikincisi dun aksam ki aciklamalar. Sonun gelmis Tekke, en büyük destekcilerin bile baskani kenara ayirip sana sirt dönmüş, zira tek suclu simarik Trabzonspor taraftariydi onlarin gozunde.
                        Böyle olmasını kendisi istedi .

Her defasında yönetimi savunursan , savunduğun yerde tek başına kalırsın.

Bu işler böyledir .

Yorum

• Hoca bir ara , hücumda çok aceleci davranıyoruz diye bişeyler dedi basın toplantısında .

Adam ciddi mi ? Yoksa insanlarla dalga mı geçiyor

Dünya üzerinde bizden daha ağır oynayan bir kulüp varsa söylesin , biz de bi izleyelim maçlarını .

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            rakiğlerimize bakalım :

şikeciler : geounduzi ve kante ile merkez taş gibi oldu.Musaba ve cherif transferi ile hücum gücü arttı

yavşakspor : nhaga toraria ya çok iyi bir alternatif,aspirilla ve noa lang hücum gücü.

evet Trabzonspor bir ihanet ile karşı karşıya bu çok bariz görülüyor.
                            Eğer “ihanet” derken GS’nin Nhaga transferi kastediliyorsa, buna ancak gülerim.

İhanet, karşılıklı güven ve sevgiye yapılan bir yanlıştır. Ortada böyle bir durum yok, bu düpedüz aptallık.“GS bize ihanet etti” düşüncesi ise aslında bizi daha çok küçümseyen bir bakış açısı.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca bir ara , hücumda çok aceleci davranıyoruz diye bişeyler dedi basın toplantısında .

Adam ciddi mi ? Yoksa insanlarla dalga mı geçiyor

Dünya üzerinde bizden daha ağır oynayan bir kulüp varsa söylesin , biz de bi izleyelim maçlarını .
                              Ciddiymiş, sete tam yerleşmeden acele hareket edilmesinden şikayetçiymiş, o yüzden yavaş yavaş sete yerleşilmesi daha doğrusu konumlandırılması lazımmış.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim