Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onana için kehanetimi açıklıyorum. Onana 4 lü defansla zorlanır, çünkü sektirme gibi bir huyu var malesef, 3 lü stoperde kendini daha güvende hissediyor. Geriden oyun kurarken merkez stoperle stoper ikilisinden birisi gibi davranıp oyun kurabilir. Interde komple 3 lü oynadığını hatırlıyorum

Ben de bi denemekte fayda görüyorum.

3-5-2

Rayyan-Savic-Batagov

Pina-Oulai-Tim-Mustafa
    Muci

Zubkov-Onuachu

şahsi kanaatim bu taktiğin bizim için biçilmiş kaftan olduğu. Batagov daha çok öne çıkar, Orta saha çok daha güçlü olur, kanatlar daha serbest olur vs.
    En son bilginsem tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 12:38.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onana için kehanetimi açıklıyorum. Onana 4 lü defansla zorlanır, çünkü sektirme gibi bir huyu var malesef, 3 lü stoperde kendini daha güvende hissediyor. Geriden oyun kurarken merkez stoperle stoper ikilisinden birisi gibi davranıp oyun kurabilir. Interde komple 3 lü oynadığını hatırlıyorum

3-5-2

Rayyan-Savic-Batagov

Pina-Oulai-Tim-Mustafa
      Muci

Zubkov-Onuachu

şahsi kanaatim bu taktiğin bizim için biçilmiş kaftan olduğu. Batagov daha çok öne çıkar, Orta saha çok daha güçlü olur, kanatlar daha serbest olur vs.

Baniya gelene vur gitsin maclarinda ise yarar oyunu kurma sakin kalma işlerinde vasat kalıyor belki rakip santraforu oynatmama görevini iyi yapar
      muci,nin yerine oyun kurucu görevi herseye rağmen visca olur zubkovla değişerek oynarlar onuachu,ya yakın oynayacak oyuncunun zeki ve iyi şutları olması lazım sektirdigi toplarda uyanık olması lazım
      En son objek tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 14:23.

Yorum

• yapabiliyorsan bu şekilde yapacaksın scout transferini. yoksa gelene geçene 5-5.5 vermekle olmuyor bu işler.

Slavia Prag, Çekya 2. Ligi’nden 1 milyon Euro’ya transfer ettiği Youssoupha Mbodji’yi, ilk Şampiyonlar Ligi maçında sahneye çıkardı ve genç sol bek iki golle takımını sırtladı.

Mbodji, West Ham’a 22 milyon Euro’ya satılan Malick Diouf’un yerine kadroya dahil edilmişti. 21 yaşındaki oyuncu, sadece 6 ay önce Fransa’dan transfer edilmişti.​

Yorum

• kenan yıldız veya arda guler gıbı potansıyallı oyuncu cıkaramıyorsan Trabzondan o zaman mecbursun o oyuncuları guney amerıkadan bulmaya.

brezılya-arjantın veya uruguaydan oyuncu bakacaksın genclerı de burdan bakacaksın. avrupada pazarı oncelıgın olmamalı.

adam gıbı calısırlarsa bulurlar.
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 15:42.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

soyledıklerınde haklısın . bence iyi yabancı hoca transfer ekibi lazım ama bunları yapacak vizyonlu yonetım olmalı. aradıgımız perreıra da degıl. daha ust duzey alman veya farklı yerden hoca ama ona gore kalıtelı transfer yapmalılar.

fatıh tekkeyı bıtıren hamle transfer sezonununda amatorce ekıple calısması oldu. yok 15 mılyon euro para verılmesınmıs topcuya. futbolcu ve transfer lıstesıde yok duzgun kendısının guney amerıkadan bır haber.

nerden baksan hep eksı.

yerlı hocayla calısmamak lazım.

sergenle calısırsan ılerıde onu da gecıcı bır sene calıscan. sergen fatıhten daha ıyı hoca. ama bence ust duzey yabancı hoca en ıyısı.
            hocam sende benim gibi düşünüyorsun. çoğu konu da neredeyse ortak noktada buluşuyoruz. enteresan

fatih tekke taraftar baskısı ile göreve getirildi. başarılı olacağını falan sanmıyorum.

şuan avrupa'da değilsek bizzat sorumlusu fatih tekke. ligi ilk 5 te bitiremedi.. kaldı ki elinde iyi de fikstür vardı.

sonra final maçına çıktı orada da 3 tane yedi yine avrupa'ya gitme şansını tepti.

elindeki kadroyla vasat anadolu takımlarını yenip istatistik kasması kimseyi yanıltmasın.

4 derbi 4 mağlubiyet. 2 samsun maçı berabere, göztepe berabere. bir tek başakşehir'i yendi o maçta şans yanımızdaydı.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• La hele bir adamın eline şu iki orta saha da geçsin de sonra mezar kazarsınız ya.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Jöleli 2 isabetli şutta 3 gol yedi. 36 nın son 3 ünü de yatırın yarın gecikmeyin
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

Jöleli 2 isabetli şutta 3 gol yedi. 36 nın son 3 ünü de yatırın yarın gecikmeyin
                  Daha borcu bitmedi, bari 1-2 maç alsaydı sonra adımız çıkacak olmadı seneye kiralarız
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 6yi da yesin tamam

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• ne güzel bir gece ya. Jolecim tebrikler şampiyonlar liginde başarılarının devamını dilerim.Daha bunun liverpolu var. Artık 7 göbek sülalene küfür yerken elini göğsüne getirirsin.Hadi bakayım cincon kestanesi.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Onana için kehanetimi açıklıyorum. Onana 4 lü defansla zorlanır, çünkü sektirme gibi bir huyu var malesef, 3 lü stoperde kendini daha güvende hissediyor. Geriden oyun kurarken merkez stoperle stoper ikilisinden birisi gibi davranıp oyun kurabilir. Interde komple 3 lü oynadığını hatırlıyorum

3-5-2

Rayyan-Savic-Batagov

Pina-Oulai-Tim-Mustafa
                        Muci

Zubkov-Onuachu

arkadaşların bazıları kafa yapıyor ama ben de aynı şekilde düşünüyorum.Tek farkla ortanın solunda olaigbe ileride mustafa ile

-------------------onana----------------

-----------baniya-----savic----batagov----------

pina------------oulai-------------folcarelli----------olaigbe

-----------zupkov-----------ounachu-----------mustafa------------

bana bu sistem acayip tutacak gibi geliyor. mustafa yerine muçi de olabilir. ya da mustafa sol merkez olaigbe önde de olabilir.

Yorum

• Isimler oynamiyor görüyorsunuz demi..yok sane, icardi, gündogan falan filan...kosacaksin, basacaksin..frankfurtun genc dinamik bir takim...yildiz bir oyuncusu yok...bizde böyle bir takim kurmaliyiz...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Hizli tempolu futbol oynarsan ligi ilk sirada tamamlarsin. Frankfurt suan gsyi darma duman ediyor.

bu arada neden bizimkiler ugurcanin gitmesine okadar kiziyor, ugurcan ancak süper ligde iyi kaleci, edirne disinda yedikce gol yer. 36 Milyon € okuttuk daha ne istiyorsunuz 36 Milyon€ bu parayi hic bi zaman bidaha görmicegiz

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Isimler oynamiyor görüyorsunuz demi..yok sane, icardi, gündogan falan filan...kosacaksin, basacaksin..frankfurtun genc dinamik bir takim...yildiz bir oyuncusu yok...bizde böyle bir takim kurmaliyiz...
                              bizim takımda buna yakın aslında. oulai ve bouchari geldikten sonra takım epey tempo kazanacak.Tek sorun hücumda ki kısır görüntü.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Isimler oynamiyor görüyorsunuz demi..yok sane, icardi, gündogan falan filan...kosacaksin, basacaksin..frankfurtun genc dinamik bir takim...yildiz bir oyuncusu yok...bizde böyle bir takim kurmaliyiz...
                                Kurul(a)maz. Transfer cetesi ve yapilari buna izin vermez..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim