Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok para lazımsa agusto 15 olaigbe 5 batagov 25 satalım.

oulai yanına

Caleb Yirenkyi - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt bun alalım.Nasıl olsa merkez ortasahayı kimse geçemeyeceği için stoper bile almasak olur
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bir şey yokken Fatih'in sözleşmesi nasıl revizyon edildi yüzde 200 zam aldı. Her şey tesadüf...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• ouali yurt icine satan haindir bu tartısılamaz ve istanbula calısıyordur .dogru onerme bu. Trabzonspor sikinde degildir net .

ama bu gerceklesirse o zaman hainlik sayılır . takımı dusunmuyordur.

hemen gaza gelmemek lazım o yüzden. ortada bir sey yok daha . ben sanmıyorum baskanın boyle bir hata yapacagını.

hea oualiyi elinde tutup kullanıp hemen satmamak ve daha sonra yurt dısına satmak gercek Trabzonsporluluktur . yani takımın basarısını daha on planda tutuyordur.

tabi yurt dısına satarsa bu baskanı asla hain yapmaz veya daha az Trabzonsporlu da yapmaz aksine klubun cıkarları dogrultusunda prestij+ artı para olarak dusunurum . oyuncunun kalması taraftarı olsamda. basarı sayarım baskana tesekkur ederim ve saygı duyarım .

ancak yerine duzgun bir adam alması da lazım o yoksa o zaman bir kıymeti yok iste. ouali gibi gencler buldugu surece alsın satsın ama yerini de doldursun . mantıklı olan bu.

ancak kadronun surekliligi acısından basarısı icinde herkesi satmamalı . o zaman iskeleti bozarsın ki daha iskeleti kurmamısın.
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hala Uğurcanı ED ' nin sattığını düşünüyorsan büyük problem var hocam .

Adamlar istedi , uğurcan da istedi ve gitti.

Uğurcanı 36 milyon euro ' ya satmış zekaymış da bilmem neymiş.

Aynı zeka mendyi 12 milyon euro ' ya vermeyip , şimdi 7 milyon euro satın alma opsiyonu koymuş.

Fernandez, maxi gomez ,bardhi vb isimlere verilen paralara girmiyorum dahi .

Yine aynı zeka Uğurcan ' dan gelen paranın 1/6 ' sını gitti maaş olarak kiralık kaleciye verdi . Çünkü B planı yoktu.

Zaten bir adamın futbolcuyu çaktı diye bilmek için öncelikle ona hazırlıklı bir ortamının olması gerekir .

Denize gitti olmadı . Başakşehir kalecisine gitti olmadı . Son çare Onana ' ya gitti.

Sorsan kazığı ED sokmuş

Forumun çok eski üyesi olmasan Ertuğrul Doğan olabilirsin falan diyeceğim de , o adam Trabzonspor için forumlarda 15 senesini harcamaz. O süreyi G saray forumunda harcama ihtimali daha yüksek.
          Doğan ,kovaya güvenip,onun karakterini çözemediği için sanırım,altında ezileceği laflar etti ama baktı kı değmez ,o zaman dedi ki sen bu kadar gitmek istiyorsan bu kadar para getir git,kovanın asıl amacı fenere gitmekti ama CLden elenince gsye gitti.
          Şimdi bu satışı öyle basite alıyorsun ama bence Doğanın zekası bu rakam,yoksa kim verecek bu parayı.

Mendy konusu ise tamamen Hocaların yanlışı,gideceğim diyen adamı gönder abi,bunun suçlusu Doğan demek adil değil.
          Saydığın isimleri de Hocalar istedi,Hamsik,Baka,Waka,Onacu gibi tutanlar olduğu gibi tutmayanlar da oldu.Başkan bu konuda ne yapabilir,adamdan oyuncu istiyorlar alıyor,ne yapabilir.
          • Memento mori

Yorum

• en iyi oyuncuları galatasaray'a satıyorlar. sonra internette millet eşlerine ve annelerine küfür edince salya sümük ağlıyorlar. yok öyle bir dünya. kulübü düzgün yönetin kimse küfür etmesin. başkan ve yöneticiye küfür eden herkes benim gözümde adamdır.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• erenslash
              erenslash yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              sevgili renktas baskan veya birisi gslı veya Trabzonsporlu bir taraftar veya karsı takım hic farketmez fenerli de olsa baskan veya bjk veya gs veya vansporlu hangi takımlı oldugu onemli değil baskanların. kimsenin anasına bacısına ailesine kufur etmek hic dogru degil. kendisine bile dogru degil. ben bunu onaylamam asla . ironi yap dalga gec elestir gslı baskan dersin okay bu hareket degil zaten hain de dersin satılmıs dersin vesaire ...yapacagınız isin a.q dersin sikeyim oyanatacagınız topu dersin. defol git dersin vesaire... kisisel aileye bireye kufur asla hic hos degil. takımın oynayacagı topun a.q dersin vesaire... kisisel küfür ailesine bunun tamamen karsısındayım ben .fatih hoca da aynı sekilde. yani adamlık bu degil. rakibe bile yapmamalı insanlar bunu.

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kasımpaşa maçına 3000 bilet satmış Trabzonspor.

"Büyük takımız, rakibe oyuncu satılmaz" mastürbasyonuna devam ağalar.

Sırtında kufe olmayan adam konuşmayacak.
            61 tl verip Olaiyi izlemeyen adam,40 milyon euro için burun kıvırıyor,hayat işte.
            • Memento mori

Yorum

• pendikspor hüseyin maldar trtspor izleyin bakalım..yorumları alalım..
              güzel bi orta yaptı muz..ofsayt diye gol sayılmadı..

çok övülen ada ibiki izlemiştim beğenmedim..çok sabit orta sahayı geçmemişti..1metre kare alanda oynuyordu..
              yine manisa fk sağbeki bi ara baya alacaklardı çok ppas hatası yapıyordu..
              gençlerbirliği göktan bence yetersiz bizde oynayamaz..hareketli değil stabil oynuyor..sadece duran topla olmaz..
              En son alperrr tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en iyi oyuncuları galatasaray'a satıyorlar. sonra internette millet eşlerine ve annelerine küfür edince salya sümük ağlıyorlar. yok öyle bir dünya. kulübü düzgün yönetin kimse küfür etmesin. başkan ve yöneticiye küfür eden herkes benim gözümde adamdır.
                sen adam değilsin bu yazdığın onun ispatı da,o küfredenler de soysuz it sürüsü.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://x.com/MertKck52/status/2015073325274337652
                  Christ Inao Oulai, FIFA kuralları gereği devre arası transfer olursa sezonun kalan kısmında kulüp maçlarına çıkamayacak.

Sebebi 👇

🟥 SC Bastia - Pau FC maçında kulübeden ağrı gördüğü kırmızı kart.

Sonuç 👇

✅ Oulai sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kalacak.​
                  döndük dün dedigime herhalde
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sen adam değilsin bu yazdığın onun ispatı da,o küfredenler de soysuz it sürüsü.
                    sen neden bu kadar kızıyorsun.oulai cincona gitsin çok mu istiyorsun.Bu kadar mı seviyorsun cinconu?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

61 tl verip Olaiyi izlemeyen adam,40 milyon euro için burun kıvırıyor,hayat işte.
                      siz de bal gibi biliyorsunuz taraftarın bu yönetimi istemediğini.Yönetim gittiği an tribünler ağzına kadar dolar rahat ol.Trabzonspor taraftarı kime ne değer vereceğini çok iyi bilir.

Yorum

• Unuttukları bir şey var, üst üste 2 maç kaybedersin rüzgar tersine döner paramparça olur bu iş. Öyle önüne gelen sürekli satılmaz 2 yılda 3 yılda 1 tane sat ekonomine yeter zaten. Çocuk bi 2 sene oynasın zaten en az 20-25 gol skor katkısı verecek memleketi de zaten pr olarak yüksek her türlü bu paraları edecek. Nedir bu acele nedir bu göt yangını anlamadım.

Yorum

• taraftar dolmus su gs aptal yerine konulma mevzusuna bunu anlaman lazım Sasone. kimseye hareket dogru degil ben bunun her zaman karsısında oldum. kimse 4 4 lük degil.

eger ouali gs a giderse Trabzonspor yonetimi gslı ve kripto huzur bozucu ve haindir benim gozumde bu kadar net. bunu aptal bir insan bile anlar zaten.

ama eger dedim... ortada bir sey yok su anda henüz

gs a oyuncu mevzusuna kızabilirsin taraftar haklı zaten ama bunu güzel veya sert bir elestiriyle kisisel veya aileye hakaret etmeden dile getirmek lazım.

insanca elestirirsin zaten

yani argo kullanmak iyidir dilimizi zenginlestirir ama hakaret ve kisisellistirmeden. ben buna ozen gosterilmesi taraftarıyım.

baskanın dogru olanı yapacagına inanmak istiyorum. umarım yapar.

Yorum

• batagov+felipe+olaigbe : söylentiler doğruysa 24+15+5 . Fazlasıyla yeter.Batagov yerine sırp stoper,felipe yerine norveçli. Waka fesih et. Kapa transferi.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sebebi tam anlayamadım. Kırmızı kart gördü, cezasını çekti. Transfer olamıyor mu?
                              Dün yapay zekaya sormuştum, kural aynı sezonda 3 kulüpte sahaya çıkamaz diyordu. Buna göre Bastia'da sahaya çıkmadığı için transfer olabiliyor. Şimdi direkt Oulai'nin durumunu analiz etmesini istedim, cevap aşağıda. Özetle Bastia'da sahaya çıkmadığı için transfer olabiliyor. Başka bir kural varsa bilemem. Yapay zeka her zaman %100 doğru cevap vermiyor. Burada kaynak verdiği için bana doğru gibi geliyor. Kırmızı kart gördü diye transfer olamayacağını iddia eden tweet de silinmiş zaten.

"2025/26 sezonu verilerine göre Christ Inao Oulaï, bu kural açısından oldukça özel bir durumda. Kendisi halihazırda iki kulübe tescil edilmiş ve biriyle maça çıkmış olduğu için, sezonun geri kalanındaki uygunluğu tamamen Ağustos ayındaki bir teknik detaya bağlı.

İşte 2025/26 sezonu için durumunun özeti: 1. İlgili Kulüpler
                              • SC Bastia (Fransa): 2025/26 sezonu başında buraya tescil edildi. Kritik nokta şu: 15 Ağustos 2025'teki Pau FC maçında yedek kulübesindeydi ancak oyuna girmedi.
                              • Trabzonspor (Türkiye): 20 Ağustos 2025'te buraya transfer oldu. Şu an Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 11'den fazla maça çıkmış aktif bir as oyuncu durumunda.
                              • İlgili Üçüncü Kulüp (Chelsea/Galatasaray): Ocak 2026 sonu itibarıyla Chelsea'nin onu hemen kadrosuna katmak için 40 milyon Euro'luk bir teklif yaptığına dair ciddi raporlar var.
                              2. Üçüncü bir kulüpte oynayabilir mi?

Bahsettiğimiz FIFA kurallarına göre cevap: Evet, ancak bu sadece Ağustos ayındaki bir detay sayesinde mümkün.
                              • "Maça Çıkmama" Boşluğu: Oulaï bu sezon SC Bastia'da tescilli olmasına rağmen, transferinden önce onlar adına tek bir resmi maçta bile süre almadı.
                              • Karar: Bastia formasıyla süresi "0" olduğu için, FIFA bu durumu "iki kulüpte oynama" sınırı kapsamında saymıyor. Dolayısıyla, bu Ocak transfer döneminde Chelsea veya başka bir kulübe imza atarsa, hemen oynamaya tamamen uygundur.
                              Özet Tablo: Oulaï'nin 2025/26 Sezonu
                              Kulüp Durum Oynanan Süre Uygunluk Sayılıyor mu?
                              SC Bastia Tescilli 0 dk Hayır
                              Trabzonspor Tescilli ~1.000+ dk Evet
                              Yeni Kulüp Potansiyel - Evet (2. Hak)

Güncel Durum: 24 Ocak 2026 itibarıyla Oulaï transfer piyasasında çok aranan bir isim. Oynama haklarından sadece birini Trabzonspor ile kullandığı için, yeni bir takıma imza atar atmaz sahaya çıkmasında yasal bir engel bulunmuyor."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim