Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç esnasında yazmıştım hocanın kötü şut ve paslara verdiği tepkileri görsem ikili mücadeleye bile girmem diye.

Maç sonu Bouchouari için basına verdiği demeç bu tepkilerin de ötesinde. Kötüyse arka planda konuş, gönder vs vs

Oyuncular yeri gelir hocası için de oynar. Tek bi örnek yazayım. Yağmurlu Rize deplasmanında rezalet zeminde 4 top çalıp 19 ikili mücadeleye girdi ilk sezon sahada yürüyen Sosa.

Futbolculardan böyle özveri göremeyecek asla bu tutumuyla.
    Gelişemiyorsan bay bay geldi aklıma Dar paça yine kendi aldırmadığı adamlara bu muameleyi yapıyordu, bizim Tekkeball bir üst sürüm olduğu için kedi aldırdığı adamları bile tv karşısında kılçıksız yiyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu Fatih'in iletişim ile alakası yok. Ne konuşmayı biliyor ne empati kurabiliyor. Varsa yoksa hep kaybeden tripleri. Git artık yaylana mı yoksa başka şehre mi gidersin ama git.

Abdullah avcıya sövüyordu bu taraftar adam en azından ben bunu oynatabiliyorum sadece bunu biliyorum diyordu. Sen ne oyun biliyorsun ne sistem biliyorsun ne konuşmayı biliyorsun ne iletişim kurabiliyorsun.

Senin bu takıma gram faydan yok. Anca mac sonu umutları tüket inancı yok et. Kenarda seni gören oyuncu sana inanır mı?

Yorum

• Trabzonspor menfaatlerini düşünüyorum bir oyuncuya 15 m euro verilmesine izin vermem, ama 5 m euro bonservisle sakat oyuncuya kefil olup 3 maç doğru dürüst oynatmayıp paçavra gib köşeye atarım, al sana klüp menfaati

Yorum

• Kral 15 + 3 e sen dünya üzerinde sadece 4-5 net oyuncu bulabiliyorsan bence bu işi yapamıyorsun....

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• Surekli yazıyorum
            Belçika, fas , tunus , cezayir gibi denklemlerden uzak durulmalı demiştim.
            iyileri alma şansın yok zaten

BuralarIn futbolculari scout ları çok yanıltır, hata yaptırır...

Sanırım haklı çıkıyorum

Olaigbe, bouchari
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Ne olaigbe ne bouchari... lundstram, barisic kadar hatalı transferler değil. İşine gelmiyorsa istediğin an elden çıkarırsın fesih vermezsin. Proje takımı olacaksan istediğin gibi çıkıp piyasa yapsa da yapmasa da şak diye yerine koyacagin adam hazır olmalı madem devran sürekli dönecek iskelet miskelet umurunda değil.

Son 4 gün, göreceğiz bakalım ne halt edecekler.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ben "net oyuncu" kavramını da anlamış değilim tam. Yani Sörloth, zamanında 6m€ opsiyonuyla beraber kiralandığında muhtemelen piyasada 30'a bulabileceğin santraforlardan daha fazla katkı verdi. Keza o dönem özelinde maliyetsiz gelen Ekuban ve Nwakaeme de. Fatih Hoca'nın bu "net oyuncu" kavramını baya daralttığını düşünüyorum. Ya da Trabzon şehri gerçeği ve Trabzonspor bütçesiyle uyuşmuyor, bilemiyorum.

Yorum

• 2 tane çapsız buldu birbirini, tencere kapak misali.

Yorum

• Çıkıp transfer yapamıyoruz, oyuncular Trabzonspor'a gelmiyor gibi aptal saptal aciz açıklamalar yapmanın faydası nedir tam olarak?

Trabzonspor transfer yapamıyormuş oyuncular gelmiyormuş. Niye pardon? Sen Trabzonspor'sun ne münasebet yaa?

İlk defa mı transfer yapıyor bu kulüp?

Sizin ne haddinize çıkıp bu şekilde kulübü aşağılamak. Aşağılayacaksan 15 milyon bütçeyle becerip tek bir kanat transferi yapamayan yönetimi aşağılayacaksan. G*tünüzu sağa sola atmayın.

Ahmet Ağaoğlu beş kuruş bonservis ödemeden takım kurdu bırak oyuncu almayı. Hamsik, Perez, Djaniny, Nwakeme, Sörloth. Bu 5 oyuncunun toplam bonservisine 1 milyon Euro verildi. Sen tek bir oyuncuya 15 milyon Euro veriyormuşsun da anlaşamıyormuşşun veya Trabzon'a gelmiyormuş futbolcular. Hadi ulan oradan.

3 sermaye artırımı yapmışsın yetmemiş kaptanını 36 milyona satmışsın. İtibardan, özsermayeden yemişsin karşılığında 100 milyon Euro'ya yakın tarihinde görülmemiş paralar girmiş kasaya. Beyefendiler transfer yapamıyormuş.

Şu kulübü, şu şehrin adını, beceriksizliğinize daha fazla alet etmeyin.

Yönetimin acizliğine zaten alıştık fakat hocanın paratonerliği artık sıkmaya başladı.

Sahada oynanan oyun, transferin gelip gelmemesi bunlar gelir geçer gündelik konular.

Yaptığınız bu aptal açıklamalar ise sizinle kalıyor.

Bugün Abdullah Avcı diyince aklıma gelen yaşattığı şampiyonluktan önce "bu takımın tarihinde böyle mağlubiyetler var" açıklaması. Sinir uçlarına dokunmayın.

Az dikkat edin ne konuştuğunuza. Beceriksizliğinize kılıf ararken Trabzonspor'un büyüklüğüne halel getirmeyecek ifadeler kullanmaya özen gösterin.

Aptal olmayın.
                    #Dik oyna

Yorum

• 18 milyon euro bile verip topçu alamıyorlar yani düşünün çapsızlıklarını.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Hayır, Arifi bile adam gibi gönderdik o da olmayacağını anlamıştı zaten, teknik ekipte anlamıştı, ama Bouchouariye bu yapılan doğru değil, bu kabul edilemez bir durum.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Inaniyormusunuz Türkiye de bu işi profesyonelce yapan olduğuna

Bu arada almaz zaten taraftar önerir, profesyonel kişi varsa takibine alır bu şekilde olur. Taraftar önerdi diye hemen alınmaz ki
                          ayrica profesyonellikten kasit ne, o da önemli... ben ezber seyleri de hiç sevmiyorum, neye göre profesyonel, ya da x profesyonellik mi dogrusu olan ? ille de deutsches dizzippliinn mi olmasi gerekiyor, öyle olmadi mi ooo olmaz ! mi ?

formaya qr kod ekleyip vidyolari bilmem neleri ordan açma isini ilk yapan olduk da ne oldu misal ? çok mu mühim ? buna "ya pro kulübe yakismayan gereksiz isler" diyebilir miyiz ? tabi ki öyle denmez bence amaaa

misal kulüp olarak bir platform bir site kurup, sagdan soldan taraftarlardan futbolcu önerisi al, veritabani olustur, bunun neresi kötü misal ?? hattâ kulüp için "belesçi" denmesin diye yönetim atiyorum önerilen topçunun takima kazandirilip belirli kriterlere göre basarili olmasi durumunda o topçuyu önerene x ücret verilecek gibi maddeler eklenebilir, neden olmasin ? ayip degil bir sey degil...

ille Ugur Uzunali mi yapmali bu isi, düne kdr forumda yaziyordu, ben de diyeyim ki düne kdr forumda yaziyordu hattâ trollük bile yapiyordu, bos belesin tekiydi falan filan derken koskoca Trabzonspor'un futbolcu izleme komitesinin basina geçti cart curt, noolacak ? kimse inkâr edebil mi ? bâzilarinin aradigi borofosyonellik bu mu ?

aslinda benim için bir sorun yook, ama yok efendim taraftar önerisiyle topçu alinmazmis da cart da curt da, hiiikaaaayeeee... kulübün niyetidir önemli olan, niyeti yamuk degilse taraftari da dinler, gerekirse sokak röportaji veren çocugun bilmem hangi ligden bilinmeyen topçuyu söylemesine bile kulak asmalidir... sonrasinda ekibine izlettirip ona göre karar vermelidir...

futbolcu alindi, 6 ay ya da 1 sene sonunda belirlenen verileri yakaladi (misal yarim sezonda 2 gol 3 asist), ilk öneren hangi taraftarsa ona ulasip hesap numarasina salliyorum 2000€ atsin kulüp... ben çok ayrintili kafa yormadim bu kadarini yazabiliyorum ama kesinlikle bu tarz her taraftari ciddiye alip isin içine sokan bir düzen kurulabilir ve hattâ KURULMALIDIR...

gerçek Trabzonspor'a yakisan da budur

forma tasarimindan tut da diger ürünlere kadar, taraftar tarafindan önerilere ve diger tavsiyelere açik olmali...

taraftari isin içine koy, daha çok kisi kafa patlatsin, herkes daha istekli olsun, stad daha çok dolsun

daha yazilabilecek çok sey var aslinda ama su an kafa yoramiyorum...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ayrica profesyonellikten kasit ne, o da önemli... ben ezber seyleri de hiç sevmiyorum, neye göre profesyonel, ya da x profesyonellik mi dogrusu olan ? ille de deutsches dizzippliinn mi olmasi gerekiyor, öyle olmadi mi ooo olmaz ! mi ?

formaya qr kod ekleyip vidyolari bilmem neleri ordan açma isini ilk yapan olduk da ne oldu misal ? çok mu mühim ? buna "ya pro kulübe yakismayan gereksiz isler" diyebilir miyiz ? tabi ki öyle denmez bence amaaa

misal kulüp olarak bir platform bir site kurup, sagdan soldan taraftarlardan futbolcu önerisi al, veritabani olustur, bunun neresi kötü misal ?? hattâ kulüp için "belesçi" denmesin diye yönetim atiyorum önerilen topçunun takima kazandirilip belirli kriterlere göre basarili olmasi durumunda o topçuyu önerene x ücret verilecek gibi maddeler eklenebilir, neden olmasin ? ayip degil bir sey degil...

ille Ugur Uzunali mi yapmali bu isi, düne kdr forumda yaziyordu, ben de diyeyim ki düne kdr forumda yaziyordu hattâ trollük bile yapiyordu, bos belesin tekiydi falan filan derken koskoca Trabzonspor'un futbolcu izleme komitesinin basina geçti cart curt, noolacak ? kimse inkâr edebil mi ? bâzilarinin aradigi borofosyonellik bu mu ?

aslinda benim için bir sorun yook, ama yok efendim taraftar önerisiyle topçu alinmazmis da cart da curt da, hiiikaaaayeeee... kulübün niyetidir önemli olan, niyeti yamuk degilse taraftari da dinler, gerekirse sokak röportaji veren çocugun bilmem hangi ligden bilinmeyen topçuyu söylemesine bile kulak asmalidir... sonrasinda ekibine izlettirip ona göre karar vermelidir...

futbolcu alindi, 6 ay ya da 1 sene sonunda belirlenen verileri yakaladi (misal yarim sezonda 2 gol 3 asist), ilk öneren hangi taraftarsa ona ulasip hesap numarasina salliyorum 2000€ atsin kulüp... ben çok ayrintili kafa yormadim bu kadarini yazabiliyorum ama kesinlikle bu tarz her taraftari ciddiye alip isin içine sokan bir düzen kurulabilir ve hattâ KURULMALIDIR...

gerçek Trabzonspor'a yakisan da budur

forma tasarimindan tut da diger ürünlere kadar, taraftar tarafindan önerilere ve diger tavsiyelere açik olmali...

taraftari isin içine koy, daha çok kisi kafa patlatsin, herkes daha istekli olsun, stad daha çok dolsun

daha yazilabilecek çok sey var aslinda ama su an kafa yoramiyorum...
                            Bu mesaj banaydı sanırım, 50000 çeşit kafanın bulunduğu 100000 tane ayrı ayrı futbolcudan kiminki alınmalı ? Senin önerdiğin mi x kişisinin önerdiği mi ? Ya futbolcu leş çıkınca başkan çıkıp neyapayım sefer önerdi mi desin ?

Yorum

• fatih kardeşim futbolculuğuna saygım büyük. oyle seviyoruz ve sayıyoruz seni. ama ötesi yok kusura bakma.

hoca olarak gelmene hep karsıydım Trabzonlu olman yetmiyor. Burası Trabzonspor ve buraya yabancı hoca gelmeli diyorum.

ancak her yabancı hoca olması şart degil kaliteli yabancı bir hoca şart.

evet yönetim zaten gs a futbolcu konusunda acıklamalarda inanılmaz hatalar yaptı ama seninle ilgili de inanılmaz hatalar yapıyor

sen bir kere topcudan anlamıyorsun bu çok net. izleme ekibine lafım yok.

transfer listen yok bu da net.

15 -20 milyon euroya Guney amerikada ve avrupada da şahane topcular bulursun.
                              ne yapmak lazım? senin yerine baska hoca gelmeli.

peki hoca gelmesi yetiyor mu?

hayır abi çünkü kafayla zaten kaliteli bir hocaya kaliteli Topcu alabilecek bir yönetim şart.

hoca çok iyi kadro iyi degil o zaman olmaz. saglam hocaya saglam kadro hakkını verirsin.

ama sana vermemek lazım kaliteli kadro. bunu anladım artık kusura bakma kardeşim.

yani bizim tek sorunumuz hoca degil tabi öyle gorunuyor.

simdi transfer sezonu kapanacak. kapandığında çok iyi olmayan kadroyu yabancı bir hocaya verecekler olsa bile ve hoca çok iyi olsa bile eksiklerle mücadele edecek.

keske transfer doneminde istifa etseydin. ama su da bir gercek bence sene sonunda kesin gitmelisin. tabi buna biz karar vermiyoruz öyle gorunuyor.

muhtemelen sene sonuna kalmaz.

umarım iyi bir hoca alırlar sağlamından . izleme ekibini dağıtmasınlar tabi faydalı olanları tutsunlar.

iyi bir hocayla devam edip transfer konularına öyle el atacaklar muhtemelen. maalesef bir sezon cop oldu.

en azından baskan da bu konuda gerekeni yaparsa mutlu oluruz.

hayırlısı diyelim ama koca bir sezon cop oldu maalesef.. zaman kaybı abi
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 saat önce.

Yorum

• Zaten yeni kurulmus bir takimi bu kadar calkalamaya gerek yoktu devre arasinda, fazla yukunden kurtulurdun yeterliydi. Biz ciktik 4-5 futbolcumuza teklifler var, kulup menfaati dogrultusunda verebiliriz. Kulubun menfaati oysa suan oturmaya calisan bir takimin oyuncularini elde tutmak olurdu pazarlamak degil.

Yazik valla, Allahtan cok tripli futbolcular degil yoksa isin icinden cikamazsin.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim