Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söylediklerine katılmakla beraber, normal şartlar altında Trabzonspor büyüklüğündeki bir futbol klübü taraftarın önerisi ile futbolcu almaz almamalıda, o işin profesyonelleri bu işi halletmeli.
    Inaniyormusunuz Türkiye de bu işi profesyonelce yapan olduğuna

Bu arada almaz zaten taraftar önerir, profesyonel kişi varsa takibine alır bu şekilde olur. Taraftar önerdi diye hemen alınmaz ki
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• Karar vericileri ED ve Tekke olan kulübün ne teknik ne de mali olarak iflah olması mümkün değil.
      Kulübün ne yerel ligde ne de avrupa'da bir hedefi olduğuna inanmıyorum.
      Yapılan ve yapılmayan işler bunu gösteriyor.
      Basit örnek, solbekten önce 4 adam lazımdı, gittiler Cale çakmasına 4 milyon gömdüler.
      Sonuç, savunmasında HT olan takıma pozisyona giremedin.
      2 ay önce 3.lük garanti görünüyordu, 1/4 bütçeyle yarışan Göztepe dibine geldi.
      Herşey avucunun içindeydi, yine bir çuval inciri berbat ettin.

2009 Alanzinho
      2026 Lovik

Kulüp 15 yılda bir adım ileri gidememiş.

Yorum

• son dakika geçiyor oyuncuyu cidden kaptırmışlar. ama olsun bu onuru şerefi olmayan şirket yöneticileri galatasaray'ı trabzon'da kendi evindeymiş gibi ağırlar hazırlık maçı havası yaratıp hiç olay çıkmadan 3 puanı da verir yollarlar. kulübe çok büyük ihanet ediyorlar. aynı şeyi fenerbahçe beşiktaş yapsa tepki gösterilirdi. hiç açıklama falan var mı bakın. üstelik muhabirler de haber yaptı oyuncu ile anlaşıldı diye.

Yorum

• 6.5 milyona almislar Nhaga'yi
          BordoMavi

Yorum

• Neyse en azından belki bu transfer çalımından sonra yönetimde bizim gibi nefret eder bu fetöcülerden iyi tarafından bakmak lazım

Yorum

• AHAHA insanda azıcık utanma olur.Taraftar tepkisi olmasa elindeki en değerli oyuncuyu vereceğin takımın yaptığına bak.Takım bunların sayesinde kasımpaşa seviyesine geldi. Tişikkirler E doğan ve avanesi.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Nhaga düz topçuya benziyordu. İyi bi parça olabilir ama asla Oulai'deki izlenim yoktu.

Artık kupa finali öncesi gs bizim dost camiamız zırvalıklarına girmez bizim çuval

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söylediklerine katılmakla beraber, normal şartlar altında Trabzonspor büyüklüğündeki bir futbol klübü taraftarın önerisi ile futbolcu almaz almamalıda, o işin profesyonelleri bu işi halletmeli.
                  Pinayı bi tanıdığım önerdi de bakıp aldılar sonra. Emin ol buralarda mevcut scout ekibinden daha sağlam topçular bulup çıkaracak çok insan var.
                  Sadece trabzonspor maçı değil fırsat buldukça sürekli farklı lig takımlarının maçlarını seyreden kendi çapında scouting yapan çok insan var.
                  En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 15 saat önce.

Yorum

• demek ki neymiş, bisiklet süremeyecek adamların eline uçak verirsen bu işi beceremezmiş. bulundukları konumu yönetebilecek yeterlilikleri yok.

Yorum

• Nhaga olmadi ama bu tarz oyuncular bakmaya devam etmeliyiz Oulai gibi , yasi genc olan potansiyelli futbolcular.
                      Bunlar hem sportif basari hem finansal basari getirir
                      BordoMavi

Yorum

• Kadro mühendisliği bu kadar sorunlu başka bir yönetim yoktur. Her transfer sezonundan sonra bir bölgeyi şişirip başka bölgede 11'e yazacak oyuncu bırakmıyorlar. Geçen sene orta saha şişkindi. Bu sene santrafor hattı. Sol kanat yok, sağ kanat ve 10 numarada yedeklerin yok. Stoperde yedeğin yok, elindeki yerli alternatifi gönderdin.

Yorum

• lemina torreira sara ilkay falan varken bu cocugun oynama ihtimali sifir. taraftarina sirf transfer yaptik iste demek için aldilar. ilginc bir kafa yapilari. cok korkuyorlar taraftarlarindan
                          Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• İlk olarak konfucyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lemina torreira sara ilkay falan varken bu cocugun oynama ihtimali sifir. taraftarina sirf transfer yaptik iste demek için aldilar. ilginc bir kafa yapilari. cok korkuyorlar taraftarlarindan

Oturmuş oyun sistemlerinde alis veriş işlerini iyi yapıyor rahat oynar ama bizde oulainin maç aldırmasını bekliyoruz bu işleri yapacak kıvama henüz ? gelmemiş

Yorum

• Beyler rahat olun renato çöp oiulai Fildişili o bölgenin topçusu orta sahası meşhurdur bu adami izledim oulayinin tırnağı etmez. İyi ki almadık bizim scoutlar olaigbeleri de buldu rahat olun GS de oynayamaz zaten.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ben nhagayi almazdım direkt İsrail Ligi'nden kings kangwayi alırdım adam sürekli araya oynayan ileri oynayan biri 1 milyona gelir.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim