Konyalılar adına sevindim Kazim.olaigbeye bayılıyorlar fakir dokusu demişler video yapmışlar. Umarım Kazim kendini kanıtlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Umut nasıl topçu bilmiyorum. Ama istatistiklerinde bu sezon 8 gol 2 asisti var. Türk de. Doğru yalan bilmiyorum 4 verecekmiş Konya. E bir de Olaigbe Baniyanın %50'si bizde. Eğer bizi kandırmıyorlarsa bence makul bir transfer."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 2
Yorum
-
%50' lerine 4 milyon euro + Umut kötü hamle değil. Çünkü baniya 1.5 ay sakat diye yazdılar forumda (eğer doğruysa bize ikinci devre faydası olmazdı.) , Olaigbe de bir türlü bekleneni veremedi.
Devre arası başında olması gereken hamleler için sadece iki tane kaldı. 1 tane net sol kanat, 1 tane de yedek yerli stoper (ümit). Aşağı yukarı çıkılması gerekenlerden de çıktık. Sadece Savic ve Nwakeme kaldı, duruma göre 1 veya 2sinden de çıkılacaktır.
Eğer sol açığa direk katkı verebilecek bir isim alabilirsek şampiyonluğu son maçlara kadar kovalarız. Olaigbenin gittiği durumda kesin sola bir adam gelir herhalde.
- Beğen 1
Yorum
-
Aguyu iyi bir fiyata gönderip Karlsbak mıdır nedir ha o uşağı da alırlarsa, sol açığa da baba bir topçu çekerlerse ben fitim. En kritik hamleleri sol açık olacak. Ya takımı yerinde saydırıp bir transfer sezonunu heba edecekler ya da takımı bir tık seviye atlatacaklar. Bir de bunun yanında bir iki tane daha yerli alabilirlerse tamam işte."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Zenit, Felipe Augusto için 10 milyon euro peşin +4.5 milyon euro bonus+ sonraki satıştan %15 pay şeklinde teklif yaptı. Görüşmeler an itibariyle devam ediyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Felipe Rusyaya gider mi ?İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit, Felipe Augusto için 10 milyon euro peşin +4.5 milyon euro bonus+ sonraki satıştan %15 pay şeklinde teklif yaptı. Görüşmeler an itibariyle devam ediyor.
12-13 + Bonus =15 mio + 15% ok.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Fb ve gs gibi Anadolu kulupleri uzerinden transfer hikayelerine de basladik. Konya da para mı var 4m euro nasil verecek?
4 milyon TL dir o rakam. Hasan Tuncel de 4 milyon yazmis, yanlis gormediysem euro veya TL yazmamis TL dir o rakam. Eger euro diye açıklanırsa bundan sonra Kap bildirimlerine asla inanmam.
Ceza meza yedirmesinler de. Ben şu alışverişe hiç olumlu bakamiyorum. Yedek yerli stoperini ve 5 milyon verdigin genç sol kanadini verip jübilesi gelen 33 lük vasat forvet aliyorsun.
Bugun bu alisverise onay verirsen yarin diger Anadolu kulupleri de, 'Konya bunlari kazikladi, bizim neyimiz eksik?' der."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
neymiş bu davitaşvili yav
o ret bu ret
bence hiç adını duymadığımız birini alıp geleceklerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Spor Baniya–Olaigbe Transferinde Büyük Çelişki: 4 Milyon Euro İddiası Çöktü
Gazeteci Hasan Yıldırım, Konyaspor’un iki oyuncu için Trabzonspor’a 1 milyon euro bile ödemediğini yazarken, asıl krizin Olaigbe’nin yıllık ücreti ve sonraki satıştan pay oranında yaşandığını öne sürdü.

29.01.2026 - 16:09 Okunma Süresi: 1 Dk

Trabzonspor’da Onana Çıkmazı: Avrupa’ya Dönüş Kapısı Aralandı
Konyaspor’u yakından tanıyan gazeteci Hasan Yıldırım, Trabzonsporla Konyaspor arasında dönen bonservis pazarlıklarında Rayyan Baniya ve Olaigbe için Konyaspor’un kasasından 1 milyon euro bile çıkmadığını yazdı. Trabzon kamuoyuna 4 milyon euro gibi lanse ettirilen ücretin bu açıklamayla çeliştiği dikkatlerden kaçmazken asıl problemin Olaigbe’nin aldığı yıllık ücrette olduğu ortaya çıkıyor
Gazeteci Hasan Yıldırım’ın yazısı şöyle: TRABZONSPORLU OYUNCULARIN BONSERVİSİ NE KADAR?
Konyaspor’un Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı kanat Kazeem Olaigbe ve stoper Rayyan Baniya için çok farklı bonservis ücretleri dolaşıyor.
Süreci anlatmakta fayda var. Trabzonspor bir kez daha Umut Nayir’i istedi. Biz de buna ek olarak bir önceki görüşme üzerinden devam ettik. O gün masada olan Kazeem Olaigbe’yi ve ek olarak uzun vadede stoper rotasyonunu güçlendirecek Rayyan Baniya’yı sürece dahil ettik.
Trabzon camiası Umut için çok istekliydi. Oyuncuları vermekte biraz diretse de, kendileri adına tek olumlu şey son adımları oldu. Bu da sonraki satıştan (Bir tık yüksek) bir pay koymak oldu. Konyaspor ise Umut’a ek olarak ufak bir rakam Trabzon’a verdi. Yani… Konyaspor Trabzonspor'a 4 milyonu bırak, 1 milyon bile vermedi. Sonraki satıştan pay da yüzde 50 değil. Daha altında.
Kaynak: HASAN YILDIRIM
ozetle adam bu 2 oyuncu icin konyanin 4 milyon avro ve sonraki satistan yuzde 50 pay verdigini dusunen varsa elimde satilik köpru var demis..konya da tavan maas 750 bin avro unuda deniz turuc ve kramer aliyor olaigbe 1.3 yillik aliyor bizden simdi 550 bin avrodan vazgececigini dusunen varmi bu adaminEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 5 gün önce.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Eğer Brezilya'da adam gibi futbolcu izleme sistemimiz varsa 9-10 milyona çok harika Shaktar tarzı adamlar biz de bulabiliriz. Sol açık için iyi çözüm olabilir. Ayrıca Augusto'dan gelen paranın aynısına Nakamura ya da Davitashvili'de mükemmel olur çünkü nokta atışı bir boşluk dolmuş olacak.En son Harun CAN tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
Yorum
-
shagrath61 o zaman yönetim YES ve diger muhabirler uzerinden tataftar tepkisi olmasin diye yalan haber yaptiriyor.
Kap bildirimini bekleyelim ama 4m euro yazarsa artık Kap a bile inanmam. Aşırı saçma ve mantık dışı. Konya bu rakamlara transfer yapmaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Yani SPK ' ya açık bir kulüp için KAP bildirimine inanmam diyorsan . Yapabilecek bir şey yok .İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshagrath61 o zaman yönetim YES ve diger muhabirler uzerinden tataftar tepkisi olmasin diye yalan haber yaptiriyor.
Kap bildirimini bekleyelim ama 4m euro yazarsa artık Kap a bile inanmam. Aşırı saçma ve mantık dışı. Konya bu rakamlara transfer yapmaz.
Çünkü böyle bir bildiri yayınlanıyorsa, o kasaya bir şekilde 4 milyon euro girer . Hem de açıklamasıyla beraber girmek durumunda.
He dersen ki , ED kendi cebinden alıp koyar orasını bilemem. Ama kulüp kasasına bu para bir şekilde girmiş olur .
Arada siyasi şeylerin de dönüyor olma ihtimali yüksek .
Yorum
-
bu Karslbak ı bir tane video hariç izleyen varmı..
maçkoiğe gidin bakın gollerinin yarısı penaltı..
hem vereceğimiz SÖYLENEN çok net bir para yok 6-8 duymuştum az değilsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- My
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- Ertan1982