Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elindeki her futbolcuyu , ilk teklifte istanbula peşkeş çek. Ondan sonra akşam tv programına bağlanıp taraftarlardan dem vur hasss ordan.

Yorum

• Ahmet başkan olsa böyle bir şey olmazdı. Çünkü para yemeyen biriydi GS 60 verse bile satmazdi kimse cesaret edip teklif etmezdi cityye bile kapıyı gösteren Trabzonsporun başarısını düşünen Ahmet başkanı anmadan edemiyorum üşüyoruz başkan. Bu şehrin Trabzonspor değerini İstanbul'a peşkeş çekenler benim gözümde vatan hainidir...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Karsbak büyük maçlarda apırlığını koyamaz..kapalı defansı açamaz..
        şu kulübe gerçek bi sol kanat alın veya sol forvet alın hatta sol ayaklı olsun..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• başkan asporda yalanlama yapıyor aynı uğurcanda olduğu gibi..
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• Bu mesele para falan değil, bunu hala anlamayan varsa büyük yanılıyor.
            Bu yapılan, “ben şampiyonluk adayı değilim” demenin yönetim dilindeki karşılığı.
            Rakibine en değerli futbolcunu veriyorsan, sahaya çıkmadan teslim bayrağını çekmişsin demektir.
            Kaptanını satan bir yönetim, yarın kimi satmaz?
            Bugün kaptan gider, yarın bakarsın Oulai gider, sonra ruh gider.
            Bu kulübün aidiyeti böyle erir.
            Taraftar zaten suskun, çünkü güvenecek bir şey bırakmadınız.
            Mesele satmak da değil, ellerinle rakibini güçlendirmek.Bu akıl tutulması.
            Eğer “yetiştirici kulüp” olacaksan, Avrupa’ya verirsin.
            5 milyon eksiğe razı olursun ama rakibine vermezsin.
            Ama siz ne yapıyorsunuz?
            İtibarınızı kendi ellerinizle yerle bir ediyorsunuz.
            Buraya gelen hiçbir futbolcu, sizi bir hedef olarak görmez artık.
            En fazla bir basamak olursun.
            İstesende de tutamazsın, çünkü güven yok, vizyon yok, iddia yok.
            Bu kulüp böyle yönetilmez.
            Ve bu taraftar, her şeyi görür, her şeyi yazar, zamanı gelince de hesabını sorar.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• daha durun mehmet ali yılmaz tesisleri var sırada. orası havalimanı oluyor.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Oulai'nin fiyatını belirlerken 19 yaşında olduğunu hatırlamakta fayda var. Kimse mevcut performansına 50+ milyon bonservis vermez ama 19 yaşında böyle oynayan adamın prime döneminde nasıl dehşet bir şeye dönüşebileceğini hesaplıyordur Avrupalılar. Bir futbolcunun prime dönemi 25-29 yaşları arasıdır. Hatta zirvenin zirvesi 27,5'muş. Bu çocuğu alıp 10 sene orta sahayı emanet etme ihtimali var alan takımın. Bu ihtimal için bu piyasada 80-100 milyonu bile gözden çıkarabilirler.

Oulai'yi 20-30 milyona, hem de gs'ye satmak ihanettir. Gs'ye transfer haberi Hasan Tüncel tarafından servis edildiğine göre başkan satmayı düşünüyor belli ki. Yazıklar olsun.

Zaten Oulai'nin gs'ye transfer haberi yeterince sinir bozucuyken bir de aynı metnin içinde Ahmed Kutucu ismi geçince hepten zıvanadan çıkıyor insan. Ahmed Kutucu ismini bizim takımla geçirenlere de yazıklar olsun.

Yorum

• başkanı dinliyorum şimdi yazın kenara gs oulaiye 30 milyon versin direk satacak..
                  beklediğimiz rakam gelirse oturur konuşuruz diyor utanmadan

batagovu da satacağız 15 katına inşallah diyor ya başkan bi dur lütfen ya

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başkan asporda yalanlama yapıyor aynı uğurcanda olduğu gibi..
                    Süreç birebir ayni, bence çoktan satmiş. Adamin en büyük özelliği yalan konuşmak zaten.

Yorum

• bu transfer olursa fatih tekke de adam değil benim gözümde açık ve net. hatta benyamin netenyahu bunun yanında daha delikanlı kalır.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sol açığa adam gibi bir sol açık almazlarsa 6 ayımızı boşa gitmiş olacak. Hiç değilse bir transfer sezonunda takımı bir tık üst seviyeye çıkarmak şart oğlu şart. Ama biz Cavcavlı Gençlerbirliği gibi ticaretimize bakarız, ilk hedefimiz kar etmek diyorlarsa ayrı.
                        🙂
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Trabzonspor başkanı 20 milyon euro duyunca masada oturmuş mu?

Sorum bu ?

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• başkan: teklif gelen her oyuncuyu istediğimiz rakam gelirse satarız diyor..

takımı komple satın..

Yorum

• kulüpler birliği başkanıyım herkesle görüşürüm dedi görüşmedim diyemedi..
                              zaten açık açık söyledi istediğimiz rakam gelirse satarız diye şuan el yükseltiyor gs için aspora o yüzden çıkmış belli

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor başkanı 20 milyon euro duyunca masada oturmuş mu?

Sorum bu ?

Yorum

• Başkanın konuşmasından oulainin satıldığını anladım ben. 30-35 civarına verecek gibi. Şöyle bir şey de olabilir burası Türkiye Cumhuriyeti. Hani siyaseten direkt para vermeyip te bu şekilde sağa sola para transferi de olabilir. Beşiktaş cengiz underin bonservisini 40 yaşındaki merti vererek aldı enteresan işler yani.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim