Maaşlarını biz ödeyeceğizdir kulüpler bonservis girdisi göstermek için bu işleri yapıyorlar. Konyanın maaş haricinde 4 milyon ödeyeceğini zannetmiyorum. Yine de hayırlı olsun yabancı kontenjanı açılmış oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
şu %50 pay ne oluyor?
oyuncu maçların yarısını bizde oynayacak, diğer yarısını konya da mı oynayacak yani?
eğer öğleyse türkiye kupasını bizde oynasın isterim!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bizim başkan ve hocanın seviyesi jan mari ayarında..
jan mariden tek farkları birinin futbolcu geçmişi diğerinin parası!
yemin ederim ikisinin de entelektüel birikimi sıfır.. en fazla 1461 takımın başında olabiliecek tiper! nerden bela ettik başımıza???Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
- Beğen 1
Yorum
-
Olaigbe ve Baniya bizde ne alıyor ona bakalım.
Olaigbe bu sezon 1.300.000 euro. Önümüzdeki sezon 1.350.000 euro.
Baniya bu sezon 850.000 euro. Gelecek sezon 900.000 euro.
İlkinin yarımını al, gelecek sezonu ekle ve bir de üstüne Arif'in bonservisini düş, al sana 3-4 milyon euro
- Beğen 2
Yorum
-
Erto zaten belliydi ama Tekke benim gözümde gerek oynatmaya çalıştığı oyun gerek Ouali transferindeki tavırları ile bitmiştir, Ağaoğlu-Pereira ikilisini umarım Trabzoonsporda görürüz.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim başkan ve hocanın seviyesi jan mari ayarında..
jan mariden tek farkları birinin futbolcu geçmişi diğerinin parası!
yemin ederim ikisinin de entelektüel birikimi sıfır.. en fazla 1461 takımın başında olabiliecek tiper! nerden bela ettik başımıza???No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 3
Yorum
-
Bu %50 tamamen ergen işidir.. buna sadece ergenler inanır.. zaten sanırım başgan da ergenlere hitap ediyor.. tamamen gaz alma hamlesi..
konyasporun bu oyuncuyu iyi fiyata satma ihtimali sıfır. diyelim ki o parayı gördü, okay yokuşluyu bize kitleme hadisesini hatırlayın hurmanın!!Attan inip eşeğe bindik!
- Beğen 1
Yorum
-
Transfermarktte 10 milyon bonservise yaklaşık işe yarar 10 tane adam buldum hepsine teklif yapsan biri mutlaka oltaya gelir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Nefret ettim aldığımız şu bonuslu transfer tekliflerinden.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit, Felipe Augusto için 10 milyon euro peşin +4.5 milyon euro bonus+ sonraki satıştan %15 pay şeklinde teklif yaptı. Görüşmeler an itibariyle devam ediyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
- Beğen 1
Yorum
-
-
Bu sezon orada kalsın seneye alalım derdim ben olsam , st ettienne camiası olan kulüp ligue 1'e çıkmak zorunda bastia troyes vb kulüp değil. Taraftar baskısından çekiniyorlardır.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Erdeme göre Zuriko Davitashvili için 13 mio. € önermişiz, kabul etmemiş kulubu...
Dedigim gibi, kimse banko oyuncusunu satmaz bu saatden sonra..nakamura filanda yalan...
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Takıma 32 yaşında Umut Nayir alındı sanırsam son resmi işlem yapılacak.En iyi meziyeti kafa topları, gerçekten bu konuda iyi ama diğer yönlerinden özellikle hızlanma ve şut özelliği bir tık zayıf kalabiliyor. çok orta kesilmesi gerek verim alabilmek için bu futbolcudan. alınması durumuna gelince 4m euro doğru mudur? bilemiyoruz.O yüzden elindeki 2027 e kadar sözleşmesi olan yedek stoperi vermek mantıklı mı? tartışılır... İyi tarafından bakacak olursak iki futbolcumuzdanda verim alamıyorduk. Umut Nayir verim alırsak güzel olabilir. bu transfer üzerine aklımda oluşan soru ise şu Karlsbakk işi ne oldu?Galiba yalan oldu. Alsaydık şaşırırdım.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982