Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence gayet mantıklı bir takas oldu.

%50 için alacağımız bonservis ücreti (4 Milyon EURO) iki oyuncunun %50si için ödediğimiz ücretin (3,5 Milyon EURO) üzerinde. İleride satış gerçekleştiğinde ödediğimiz toplam ücrete (7 Milyon EURO) yaklaşmamız muhtemel.

Penaltıları saymazsak Umut Onuachu kadar gol atan bir oyuncu bu sezon, tarz olarak ona benziyor ve karakter olarak takıma iyi uyacak bir oyuncu.

Olaigbe ayrıldığından yabancı kontenjanımızda yer açılıyor.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam bu senin dediğin biraz da , " Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler " değil mi ?

Adam son 2 sezonda 32 maça çıkmış . Sakatlıktan dolayı kaçırdığı maç sayısı 45 .

Aklını falan bir kenara koyayım , çok da üzerine konuşulacak bir durumu yok maalesef.
      Belki Nwakweme de gider yerine Yusuf Sarı falan gelir önümüzdeki 6-7 gün çok hareketli geçecek gibi,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• O 4 mio. € icinde oyuncuların maaşı vardir..olaigbe iyi pars aliyor..konya vermez okadar...herneyse hep sikebahce gs mi yapacak böyle hileler...üstelik düzey solkanat gelirse iyi bir dönem gecirmis oluruz..
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bence bu anlasma isteğimiz verimi alamadigimiz iki oyuncu için gayet iyi. Bir de kontenjan açılıyor.

Forumda "kör ölür badem gözlü olur" dönemi her bizden giden adam icin oluyor bir süre.

Olaigbe bize uymadı ama Konyada rakipler kapanmaz açık oynar o yüzden kendini orada gösterebilir. bir sonraki satıştan elimize bir seyler geçebilir.

Baniya aslında bizde oynayabilirdi de neden tutmadı bilemedim. Yedek bile tercih edilmesi ki bu adam yerli statüsünde üstelik.

Bu anlasma bizde tutmayan iki oyuncu için bence gayet makul.

Yorum

• Waka ile yola çıkılmaz bu adam sakatlıga açık onu da Konya'ya gönderelim o zaman iyi ticaret olmuş olur.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Konya bu transfer için 4 M.Euro ve Umut Nayir'i vereceğine göre (hem de bonservislerinin yarısına) o zaman Baniya ve Olaigbe 8 M. Euro+Umut Nayir yapıyor demektir.Konya ne değer biçmiş oyuncularımıza,parası bol demek ki(!)
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki Nwakweme de gider yerine Yusuf Sarı falan gelir önümüzdeki 6-7 gün çok hareketli geçecek gibi,
                Kim gelecekse gelsin ama artık bir tane skor katkısı üretebilen bir isim katılsın kadroya .

Sol kanadın olması , genel resmi görmememize sebep oluyor .

Yani belki takım bir şey oynayacak , kuş havalanacak ama sol kanat iş yapmayınca hep yerde kalıyoruz gibi .

Yorum

• Bildiğim kadarıyla Visca dahil 15 yabancımız var Olaigbe'nin gittiği senaryoda. Visca'yı saymazsak 14 yabancı. Bu durumda bile yabancı sol kanat için bir kişinin daha gitmesi gerekiyor. Anlaşıp beklettiğimiz Karlsbakk da gelsin istiyorsak Felipe'nin de gitmesi gerekiyor. Baniya'nın gidişi sonrası Savic'i göndereceklerini sanmıyorum. Elde başka stoper kalmadı. Olaigbe'nin gidişi Nwakaeme'nin de yerini bir nebze de olsa sağlamlaştırıyor. Ne yapacaklar çok merak ediyorum, zor denklem.

Yorum

• Ben anlaşmayı baniya bonservis + olaigbe kiralık olarak duymuştum ama şuan konuşulan anlaşma bundan daha iyi .

Kadroda düşünülmeyen iki ismi gönderdik. Hem de futbolcuların %50 ' si hala bizde .

Futbolcuların alacağı maaşlardan çıkıp bir de yabancı kontenjanında bir kişi azalmaya gittik .

Üstelik vasat olarak adlandırılan arkadaş , konya'nın as santraforu ve hatırı sayılır bir skor katkısı üretmiş. Karakteri de gayet düzgün.

Konuşulan şartlarda ben bu anlaşmaya pozitif olarak bakıyorum.

He tabi , gidip de Umut Nayirle 3 sene anlaşıp bir de saçma sapan bir maaş verirlerse o zaman yönetimi topa tutarım .

Max 2 sene sözleşme cüzzi miktarda bir maaşa miss gibi anlaşma olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bildiğim kadarıyla Visca dahil 15 yabancımız var Olaigbe'nin gittiği senaryoda. Visca'yı saymazsak 14 yabancı. Bu durumda bile yabancı sol kanat için bir kişinin daha gitmesi gerekiyor. Anlaşıp beklettiğimiz Karlsbakk da gelsin istiyorsak Felipe'nin de gitmesi gerekiyor. Baniya'nın gidişi sonrası Savic'i göndereceklerini sanmıyorum. Elde başka stoper kalmadı. Olaigbe'nin gidişi Nwakaeme'nin de yerini bir nebze de olsa sağlamlaştırıyor. Ne yapacaklar çok merak ediyorum, zor denklem.
                      Futbolcunun lisans dondurma işlemi son anda da yapılabildiği için sen Savici de sayma hocam .

Yani şuan 13 yabancımız varmış gibi düşün . Bundan Nwakaemeyi de düştüğünde 12 yabancı eder.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oparsyon haberi klasik.haber saldilar tepki geldi biraz yumusatma.konyanin parasi felan yok verecek.
                        Yukardan emir geldi biz yolluyoruz.
                        O tarafını bilmiyorum. Sabah yazılanlar ile Tuncel'in aktardığı arasın taban tabana zıtlık söz konusu.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Konya Olaigbe ve Baniya'yı uzun süreli oynatıp diyelimki sözleşme bitiminde bu adamlar ile satış olmadan yolları ayırırsa Baniya 29, Olaigbe 26 yaşında olacak. % 50 bonservis olayı doğru olsa bile Konya'da biz de para kazanamıycaz. Al sana beleşe Anadolu takımı topçusu. İkisi de parlayıp bonservisle satılacak oyuncular da değil. Bu durumda epey zararlı çıktık bu işten.

Yorum

• Şampiyonluk hamlemiz Umut Nayir mi? Vay anasını ya...

Yorum

• Yedek stoper peki? İyi kötü Baniya'yı koyar oynatırdın diğerleri cezalıyken. Yine Okay mı yedek stoper olacak. Ayıp yahu. Bir yerli çekin bari oraya.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• o 20 bin in manasi büyük ihtimal plaka yapcaktilar 200 bin fazla oldu icin 20 bin yaptilar 42 lira yapsaydilar gene kavga cikardi mesaj mi veriyorsunuz diye vs . catlaklar cok.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim