Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün de bitti. yarın takım antalya'ya gidiyor. cuma günü maç var. cumartesi ve pazar zaten hafta sonu transfer olmuyor. ondan sonraki hafta zaten transfer bitiyor. 1 haftada oyuncu falan alınmaz. boşuna beklentiye girmeyelim. cuma günkü maçta puan kaybı olursa yarıştan koptuk diye hiç transfer yapmazlar.

Yorum

• Keşke alsalar sterling i

Olaigbe 'den iyi oynayacağı garanti

%60 i oynasa şampiyon yapar bu ligde

Sakatlık problemi yok çünkü onun sadece form düşüklüğü
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• shagrath61
        shagrath61 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Bouchairi'yi 3 ay bekledik , bir 3 ay da sterlingin form tutmasını bekleriz .

• https://twitter.com/furkan__uzun/sta...039106406?s=20 Toulouse daki 25 yaşındaki Fransız Yann Gboho bize yazıldı. Yine alamayacakları adamlarla uğraşıyorlar. Ayrıca Eren Dinkçi, Ümit Akdağ, Silas Andersen, Umut Nayır da yazılıyor. Eren Dinkçi için ilk görüşmede kulübü direkt 10 milyon demiş. Silas Andersen için biz 3,5 vermişiz kulübü 7 istemiş. Umut Nayır ve Melih İbrahimoğlu için de bi ara Konya Çağdaş Atanı gönderip yerine İlhan Palut'u getirecek kararı o verecek deniyordu da ne hikmetse Çağdaş Atan hala takımın başında. Yusuf Sarı ve Konya'daki adamları alsalar yeter diyeceğim de Başakşehir de sürekli oynuyor Yusuf Sarı neden versinler adamı.
      Yann Gboho, 25, Fransa ➤ Toulouse FC, 2023'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 14 Oca 2001, Man, Fildişi Sahili
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Ne sol açıkmış arkadaş yıllardır eli yüzü düzgün bir tane bulamadık.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Her transfer dönemi önemli bir mevkiyi boş bırakıyorlar. Bu sefer hedefte sol kanat var. İnadına almazlar.

Yorum

• Hauge yi alıp transferi kapatsalar benim için yeterli. Batagov ve Olai dışında kimi satarsa Kimle fesh ederse etsin ondan sonra.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor, sol kanat transferinde kulüp rekoru kırabilir. Geniş bir bütçe ayrıldı. Uygun şartlar oluşursa ödenen en yüksek bonservis bedeli, sol kanat için ödenecek

Gerek kış transfer döneminde oyuncuların olduğundan daha pahalı bir hal alması gerek ise kaliteli isimlere talip olunması bu durumu oluşturabilir.
              Kaynak ne kanka götün mü
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Toulouse daki 25 yaşındaki Fransız Yann Gboho bize yazıldı. Yine alamayacakları adamlarla uğraşıyorlar. Ayrıca Eren Dinkçi, Ümit Akdağ, Silas Andersen, Umut Nayır da yazılıyor. Eren Dinkçi için ilk görüşmede kulübü direkt 10 milyon demiş. Silas Andersen için biz 3,5 vermişiz kulübü 7 istemiş. Umut Nayır ve Melih İbrahimoğlu için de bi ara Konya Çağdaş Atanı gönderip yerine İlhan Palut'u getirecek kararı o verecek deniyordu da ne hikmetse Çağdaş Atan hala takımın başında. Yusuf Sarı ve Konya'daki adamları alsalar yeter diyeceğim de Başakşehir de sürekli oynuyor Yusuf Sarı neden versinler adamı.
                https://www.transfermarkt.com.tr/yan...spieler/463613
                Furkan Uzunu severim mümkün olduğu kadar da takip etmeye çalışırım, futboldan da futbolcudan da anlar, oyuncu normal şartlar altında bizm alamayacağımız tipte bir adam ama kesinlikle olmaz diyemem, Özellikle Fransada bizimkilerin bağlantıları sağlam.

Edit: Gboho nun sözleşme uzatma mevzusu Fransız basınında ya da klübünde öyle bir haber yok, sadece Taka gazetesinde var ilginç.
                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Kaç para ulan bir haaland.viscsyi atsa bizde böyle yenecektik korkak fatih. Visca tiklayacakti o değil de guardiola bizim fatihten kesinlikle iyi bir teknik direktör.
                  En son Antonio tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• City geçen seneki Tsmiz gibi oynuyor sürekli savunma arkasına uzun top. Bu sene o işleri bıraktık nedense.

Her atak Zubkov üzerinden şekillendiğinden savunma arkasına koşu atacak mecali kalmadı garibin.

Davitashvili 10+bonusa falan bitirin bu kadar terbiyesizlik olmaz artık

Yorum

• Antonio
                      Antonio yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Daviatisviliyi keşke alabilsek.

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaynak ne kanka
                    https://twitter.com/furkan__uzun/sta...252606162?s=20 yok furkan uzun yazdı bunu, Enes burada yazın çok adam yazdı bizim talip olduğumuz. Forumun en güncel bilgi paylaşan kişisi ki kimseye de öyle rencide edici kırıcı şeyler yazma ayıp oluyot, hepimiz aynı geminin yolcusuyuz.
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Bu City Total futbol tiki taka oynuyor vurmuyor kaleye.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok furkan uzun yazdı bunu, Enes burada yazın çok adam yazdı bizim talip olduğumuz. Forumun en güncel bilgi paylaşan kişisi ki kimseye de öyle rencide edici kırıcı şeyler yazma ayıp oluyot, hepimiz aynı geminin yolcusuyuz.
                        Merak etme ben Enesi severim, sen daha dün geldin buraya biz uzun yıllardır arkadaşız, ben arada ona takılırım, sen karışma işine bak.

Yorum

• jpositve
                          jpositve yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          şuna bak şimdi de beni tersliyor, sen miydin kimdin çocuğu bi ara küstürmüştü foruma uğramıyordu. Aman neyse inşallah her yerde herkesle benle konuştuğun gibi konuşmuyorsundur.

• Cherki gibi bir 10 numara isterim .

Yorum

• Antonio
                          Antonio yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Attı hemen doku ile beraber alalim

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hauge yi alıp transferi kapatsalar benim için yeterli. Batagov ve Olai dışında kimi satarsa Kimle fesh ederse etsin ondan sonra.
                        Hauge diğer ismi geçenlere göre (Davitas-Nakamuro-Gboho) daha gerilerde bir isim bana göre. Aslında 5-6 milyona rahat vermeleri lazım, öyle 10 milyonluk seviye falan değil bence. Takımı niye kırdırıyor anlamadım, yoksa bizimkilerin gerçek bi ilgisi yokta dümenciler ısmarlama haber mi yapıyor acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                        X
                        WhatsApp Resmi İletişim