bu arada basın karşısında herkes gidebilir diye açıklama yapan teknik direktör benim gözümde patron yalakasıdır. oulai transferine onay veren FT de kridesini bitirmiş olur.Üç maç üst üste kaybedince ortada ne tekke kalacak ne yönetim.El ele gidecekler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 4
-
acıklamaları dogru degil . bu tarz acıklamaları oyuncuların motivasyonunu dusurur.zamansız. herkes gider cumlesi dogru ama gidenin yerini doldurabilmek onemli. ben sanmıyorum gs a oyuncu verecegini baskanın. yurt dısı okayim ben. ancak bazı oyuncuları satıp yerine iyi oyuncu alacaksak sorun yok benim icin.
-
Bir futbolcu bir sezonda 3 farklı takımda oynayamaz kuralına takılıyor demek istiyor galibaİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sebebi tam anlayamadım. Kırmızı kart gördü, cezasını çekti. Transfer olamıyor mu?
ama saçmalık şu ki -kendisi de yeni bir paylaşım yaptı- https://x.com/MertKck52/status/2015104987416690946
yedek kulübesinde olduğu, oyuna girmediği için bastia'da forma giydi sayılmıyormuş
yani kırmızı görüyor cezalı duruma düşüyor ama yeşil zemine ayak basmadığı için bastia forması giymemiş sayılıyor
ulan ertoooo nelerle uğraştırıyorsun milletihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
kuralları bilmiyorum sahaya çıkıp oynama ya da çıkmama konusundan emin değilim ama esame listesinde olan adam maça çıkmıştır diye biliyorum, oynayıp oynamamak değil, ayrıca sahaya dahilmiy di diye bir ayrım varsa bilmem. ayrıca şu da var adam kart görüp ceza almış, bu da otomatik olarak oyuna dahil demektir, oyunda olmayan adamı kenar ya da saha içi atamazsın, attığın anda tescilli olarak müdahil di olur diye düşünüyorum, buradan bakılabilir. bilmiyorum ama bence 2 takım da da oynamış kabul edilecektir.
Yorum
-
oulaiyi şu sinsi ğs ye falan giderse harbi mevzu çıkarırız artık..
ğs nin attığı twite baksanız yeterli buraya atmak isteyip kirletmek istemedim buraları..En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:
- Beğen 2
Yorum
-
Benim dediğime demek istedin sanırım 😜İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
döndük dün dedigime herhalde
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Taraftar tetikte bekliyor. O iş bir kere olur.(uğurcan olayı) Eğer satılırsa oulai ciddi bir tepki gelecek.Bu sefer olaylar çok farklı olabilir. bu işin kongresi var.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoulaiyi şu sinsi ğs ye falan giderse harbi mevzu çıkarırız artık..
ğs nin attığı twite baksanız yeterli buraya atmak isteyip kirletmek istemedim buraları..Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
- Beğen 1
Yorum
-
Lig sonuncusu K.Gümrük hemen maçın başında golü yedi ama sonrasında gs'ye çok zor dakikakar yaşatıyor ve golü attı.Şu anda oyuncu satma zamanı değil derken bunu kastediyoruz.İki rakibimizde bize gelecek ve Avrupa öncesi sonrası takılma potansiyelleri çok yüksek.En son Larking tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 4
Yorum
-
+ ugurun satısında problem yok baskan orda akıllı is yaptı elestirsek bile basta.ama parada bilmem ne kac taksitleydi. bu da problem. yabancı sana cash cat diye verir.
ancak yurt icine verilmesi problemdi. oyuncu da istedi okay . ama asıl ana problem zaten yararlandıgım iyi bir kalecimi satıp yerine koymamam.
ana problemimiz : hep aynı takımla oyuncularımızın pazarlık malzemesi olması +rakibe yurt icine olana oyuncu verme + taksitli satıs + satılan oyuncunun yerine daha iyi oyuncu almamak
baskan gs a ve yurt dısına onemli oyuncu vermez artık rahat olun. bu kadar taraftar artık gerildi ve bıkmıs. boyle bir mantıksızca ısler ve hata yapmaz.
bana gore baskan ve yonetim oualiyi ve batagovu yurt dısına verecek yuzde yuz. hissim bu yonde.
ouali ingiltere veya fransaya gider yuzde 80 . ne zaman olur bilemem..En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
o zaman batagovu da versin ertoİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaragümrük gs yi skp atıyor bunları Oulai bile kurtarmaz
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
- Beğen 2
Yorum
-
ya aga akıl var mantık var transfer yapsalar eksik yere şampiyon olma şansımız var ama kasıtlı yapmıyorlar. çünkü hedef 3-4 sene oyuncu satmak. doğan zaten kendisi dedi bunu geçen canlı yayına bağlandığında. düşün şans eseri 1. sıraya çıkarsak kasıtlı olarak maçlarda puan kaybedin diye talimat verirİlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar dolmus su gs aptal yerine konulma mevzusuna bunu anlaman lazım Sasone. kimseye hareket dogru degil ben bunun her zaman karsısında oldum. kimse 4 4 lük degil.
eger ouali gs a giderse Trabzonspor yonetimi gslı ve kripto huzur bozucu ve haindir benim gozumde bu kadar net. bunu aptal bir insan bile anlar zaten.
ama eger dedim... ortada bir sey yok su anda henüz
gs a oyuncu mevzusuna kızabilirsin taraftar haklı zaten ama bunu güzel veya sert bir elestiriyle kisisel veya aileye hakaret etmeden dile getirmek lazım.
insanca elestirirsin zaten
yani argo kullanmak iyidir dilimizi zenginlestirir ama hakaret ve kisisellistirmeden. ben buna ozen gosterilmesi taraftarıyım.
baskanın dogru olanı yapacagına inanmak istiyorum. umarım yapar.
Yorum
-
sampiyonluk sansı var Trabzonun evet bu kadroya ragmen. ama uzun vadede zayıf halkalar oldugu surece olmayacagını biliyoruz. yani eksiklere ragmen kor topal ligdeki yerimiz cok iyi. eger ouali malum oyuncu yurt icinde birine verilirse bir sürü komplo kurarız kafamızda.bu da mumkun. ama yurt dısına verilip yerine iyi adamlar alırsalar baska sey konusabiliriz. yani sen diyorsun ki Trabzonspor talimat aldı bu sene bu takımlar masraf yaptı onlar olsun sampiyon artık gibi ayarlama cekildi? bu sene biz Sampiyonlar ligine katılabilsek sahane olurdu. keske...hani bana avrupa yeter demek istiyorum. derbilerde de galip gelsek cok guzel olur. herseyden once iyi futbol oynayalımEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
-
-
yolla yolla ne attilar ?İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoulaiyi şu sinsi ğs ye falan giderse harbi mevzu çıkarırız artık..
ğs nin attığı twite baksanız yeterli buraya atmak isteyip kirletmek istemedim buraları..
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sen onlara güleceğine kendine gül hocam. 2 hafta önce sen şöyle top oynayamadın.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaragümrük gs yi skp atıyor bunları Oulai bile kurtarmaz
Yorum
-
Onun da mı derdine taraftar yansın, Hoca denilen zat-ı muhterem Başkanın ayak işlerini bırakıp takıma odaklansın önce.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sen onlara güleceğine kendine gül hocam. 2 hafta önce sen şöyle top oynayamadın.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
2022de Viscayı çektiğimiz gibi o ayarda birini sol kanada çeksek şu devre arası
her şey bambaşka olur
ama yok
salağa yatan ya da hainlik yapan birileri var
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe
- Nazim Can