Bizim Molde maçlarında kulübedeymiş, gsye karşı oynamış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İyi insanların hepsi kardeştir.İlk olarak munzevil tarafından gönderildi
Yalnız ve ancak müminler kardeştir
İyi insan ve iyi futbolcu çıkarsa ben onu kardeş ilan ediyorum
Doğru transfer hamlesi diye düşünüyorum,
Tabi sol açık layıkıyla hallolursa.
İnşallah her zaman yaptığımızı yapmayız asıl eksik mevkiyi almayıp sezona öyle başlamayız.
- Beğen 3
Yorum
-
Anthony Nwakaeme'nin Kocaelispor maçı son maçı olacak gibi. Daha öncesinden söylediğimiz gibi oyuncuya teknik heyette görev teklif edilecek. Nwakaeme'nin sözleşmesi fesih edilecek diye haber var.En son Antonio tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İtalyan bek aldık zannettim bir anda parma duyunca
mustafayı farkli opsiyonlarda kullanacaklar demek ki yada sol ön olsa defansif ağırlıklı sol kanat ikilisi ve hücumcu sağ kanat ikilisi + olai ve folcarelli tandem ile önlerinde muci....Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Sadece 30 yaşındakiler değil, 20 lik oyuncular da sorumluluk alıp hemen katkı verebiliyor, bu tamamen yetenek işi.İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulüp niye 22 yaşında 23 yaşında çocukların peşinden gidiyor??
Bu takıma tecrübe lazım deneyim lazım diyoruz. 28-30 yaşında sorumluluk alacak hemen katkı verecek kaliteli isimler transfer edin diyoruz
İnadına mı yapıyorsunuz?? Rahatsız aşağılık pislik misiniz??
Hâlen daha çocukların zibidilerin peşinden gitmek neyin kafasıdır??
30 yaşında adama verilen paranın geri dönüşü yok, sampiyonluk senesi devre arasi Visca almak mantiklidir ama şimdi şartlar değişti.
Yeni yapilanmada para babası gs ve fb yi zorlayacaksak bunu modern Avrupa kulupleri gibi genç, dinamik, scout agirlikli yetenekli ve satis potansiyeli yuksek isimlerle basarabiliriz.
Tecrubeli oyuncu kotasında kaleyi saymazsak Onuachu ve Zubkov var. Belki 1 isim daha olabilirdi ama fazlası zarar. Biz her sene sampiyon olmuyoruz, gs ve fb gibi gelirimiz yok. Dolayisiyla para kazandirmayacak 30 yaş transferin anlami da yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982