Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Molde maçlarında kulübedeymiş, gsye karşı oynamış.

Yorum

• Fabrizio sol beki açıklamış, Sikan için de 3.5 diyor. Bizim gazeteciler izin alamıyor yönetimden.

En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Mustinin sol iç olduğu 4-3-3 bekliyorum
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Profili beğendim ofansif bir bek defansif olarak nasıl acaba ?
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Birde son olarak şöyle yapsak.Augusto'yu arap dostlarımıza 16 mlyon Euro transfer etsek ve forvet hattını Onuachu ve Banza yapsak süper olur şahane olur...

Yorum

• Norveç'li bir futbolcuyla ilgilendiğimiz duyulunca herhalde budur deyip santrfor çocuğu transfer etmek istediğimizi yazmış olabilirler. Lovik'e 9 milyon euro bonservis vermemişizdir inşallah. Parma 6'ya almış.

Yorum

• Agusto için 15 i veren araplar 20yide verir. Uyanık ol 20ye sat işte.

Yorum

• Böyle genç hamleleri daha güzel en azından ufak bir heyecan yaşıyoruz. 36 yaşında kanteyi alsan gram heyecanlanmam .

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi

Yalnız ve ancak müminler kardeştir
                    İyi insanların hepsi kardeştir.
                    İyi insan ve iyi futbolcu çıkarsa ben onu kardeş ilan ediyorum

Doğru transfer hamlesi diye düşünüyorum,
                    Tabi sol açık layıkıyla hallolursa.

İnşallah her zaman yaptığımızı yapmayız asıl eksik mevkiyi almayıp sezona öyle başlamayız.

Yorum

• Anthony Nwakaeme'nin Kocaelispor maçı son maçı olacak gibi. Daha öncesinden söylediğimiz gibi oyuncuya teknik heyette görev teklif edilecek. Nwakaeme'nin sözleşmesi fesih edilecek diye haber var.
                      En son Antonio tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İtalyan bek aldık zannettim bir anda parma duyunca

mustafayı farkli opsiyonlarda kullanacaklar demek ki yada sol ön olsa defansif ağırlıklı sol kanat ikilisi ve hücumcu sağ kanat ikilisi + olai ve folcarelli tandem ile önlerinde muci....
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sol kanat için lider vasıflı birisi olsun.
                          27-29 yaş civarı,
                          Standardı belli olan cinsten,
                          Ayrıca hızlı olsun ve adam geçebilsin.

İsteklerim bunlar, zor bi istek mi.

Yorum

• Zubkovdaki sorun ne ?

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kulüp niye 22 yaşında 23 yaşında çocukların peşinden gidiyor??

Bu takıma tecrübe lazım deneyim lazım diyoruz. 28-30 yaşında sorumluluk alacak hemen katkı verecek kaliteli isimler transfer edin diyoruz

İnadına mı yapıyorsunuz?? Rahatsız aşağılık pislik misiniz??

Hâlen daha çocukların zibidilerin peşinden gitmek neyin kafasıdır??
                              Sadece 30 yaşındakiler değil, 20 lik oyuncular da sorumluluk alıp hemen katkı verebiliyor, bu tamamen yetenek işi.

30 yaşında adama verilen paranın geri dönüşü yok, sampiyonluk senesi devre arasi Visca almak mantiklidir ama şimdi şartlar değişti.

Yeni yapilanmada para babası gs ve fb yi zorlayacaksak bunu modern Avrupa kulupleri gibi genç, dinamik, scout agirlikli yetenekli ve satis potansiyeli yuksek isimlerle basarabiliriz.

Tecrubeli oyuncu kotasında kaleyi saymazsak Onuachu ve Zubkov var. Belki 1 isim daha olabilirdi ama fazlası zarar. Biz her sene sampiyon olmuyoruz, gs ve fb gibi gelirimiz yok. Dolayisiyla para kazandirmayacak 30 yaş transferin anlami da yok.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Zubkov Sikan ayrıldı diye Trabzonspor ile ilgili bütün gönderilerini kaldırmış buyur burdan yak.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim