edebini takın yoksa başlatma bir tarafından bu adama ceza verecek bir yönetici yok mu? Neyse engelledim geçtim.Seviyesiz adam.
Senin seviyen neymis diyecem de seviyeni yazdigin adamlardan biliyoruz. Ben niye ceza yiyorum canisi, yazdigimi ustune alinma gec, yaran varsa da gocun, bana ne
Stoper Cikubu arkadaşı ilk gün açıklasalar varya, hem sorunun %50 sini çözmüş olacağız, hemde taraftar bi huh çekecek.
Geciktikçe gerileceğiz, geciktikçe b,c,d,e planlarına düşeceğiz.
Stoper Cikubu arkadaşı ilk gün açıklasalar varya, hem sorunun %50 sini çözmüş olacağız, hemde taraftar bi huh çekecek.
Geciktikçe gerileceğiz, geciktikçe b,c,d,e planlarına düşeceğiz.
Scoutlar ölüp bitiyor bunun için ama ben çözemedim. Batagov'un videolar da savunmacı değil gibi gözüküyordu, o yüzden ses etmiyorum Dedikleri gibi çıkar umarım.
https://twitter.com/TSBildirim/statu...447602892?s=20https://twitter.com/Efsanee61616161/...002234721?s=20 https://twitter.com/FutsHaberr/status/2005224973217226805?s=20
masuaku falan yaziliyor pek inanasim gelmiyor. Ayni sekilde Mert gunok da. Hayir yabanci kontenjaninda Visca, Savic, Olaigbe, Sikan, Nwakaeme gitse dahi 4 kisilik yabanci boslugu oluyor. Bir stoper bir kanat bir forvet duruma gore stoper sayisi ikiye bile cikabilir. Solbekte Mustafa varken yabanci solbek istenecegini zannetmem. Yerli bir isim bakilabilir. Yabanci stoperin yanina yerli stoper alinirsa o halde 4. yabanci hakki bence on numara veya forvete harcanir. Batagov icin de Benfica 13 - 14 milyon onerdi teklif ciddite bile alinmadi. Mourinho cok istiyormus ama adamlar az psra teklif ettiler.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 28.12.2025, 23:22.
bu Gaziantepin Polonyali on numarasi her yerde yaziliyor. Acaba sol kanata yerli isim alip ikinci yabanci hakkimiz on numaraya mi harcanacak. Biri stoper o kesin gibi.
Çorbacı sana da yazıklar olsun. Tedesco bile genç oyuncu atıyor sahaya o kadar bolluğun içinde Avrupa dahil.
Alt yapıda topu kafayla uzaklaştıracak stoper yok mu da Serdar'ı izliyoruz? Ne yapar en fazla gol mü yedirir çocuklar? Serdar her maç 3 kilo sahaya bırakıyor yedirsinler. Topu çiğneyecek sol bek yok mu Arifi izlettin bize?
Boran'la Salih'e çektiği muameleyi Faslı yer bezine de çeksene. Ceza aldıklarına bile sevinmiştir.
Tarihimizin en iyi sol açığını son bir defa izlemek hakkımız
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
nasıl yerli ihtiacı yok hocam. Bak son maçta folcarelli ve okay olmayınca sahaya 6 numara atamadık.
okay,ozan,serdar,mustafa,cihan elde mustafa hariç güvenilecek adam yok. Yabancı kontenjanıda yok.
Sorun tam da mesajında. Mustafa HARİÇ GÜVENİLECEK ADAM YOK
Ozan'ı şahsen tecrübesinden dolayı istiyordum, Okay avrupa şampiyonası performansı üzerine çok kişi istemiştir, Serdar avrupa gördü diye öven olmuştur.
Noldu hiçbirini kadroda bile düşünmüyoruz. Bundan sonra alınacak yerliler de aynı böyle olacak.
Bizi 3.lükten öteye taşımayacak adamları göndermek üzere almanın manası yok. Kontenjan açmak en ufak sorunumuz şahsen.
Savic işine inanmıyorum, daha önce dediğim gibi 33 yaşına gelmiş, son sözleşmesinden alacağı olan 3 milyon euro dan hiç kimse vaz geçmez. Taraftarın hoşuna gitsin, mutlu olsun, oylalansın haberleri bunlar.
Şu listeden 3 yabancı tercihim şunlar olurdu benim.
Hem Cikubu, hem Opoku
Evet 2 stoper oluyor, kontenjan zaten sıkıntı ama sola listeden Aral Şimşir i alıyorum, ikinci yerli Umut Nayir.
3. Yabancı Kozlowski.
Vizyon, küçük takım zihniyeti falan demeyin listedekilerden yaptım tercihimi.
Cikubu
Opoku
Kozlowski
Aral
Umut
Bu takviyeler bizi 3. yapmaya yeter,
İlk 2 için ise sezon sonu bişiler yapalım.
Yorum