Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Larking
    • 26.01.2020
    • 2863
    • İstanbul

Transferde vasat oyunculara gidip sonra da "ne yapalım elimizdeki malzeme bu" diye dert mi yanılacak.

Gidişat bunu gösteriyor.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Turgay Atalay
      • 15.03.2010
      • 12449
      • Ankara

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi

edebini takın yoksa başlatma bir tarafından bu adama ceza verecek bir yönetici yok mu? Neyse engelledim geçtim.Seviyesiz adam.
      Senin seviyen neymis diyecem de seviyeni yazdigin adamlardan biliyoruz. Ben niye ceza yiyorum canisi, yazdigimi ustune alinma gec, yaran varsa da gocun, bana ne

Yorum

• Dexter M.
        • 30.05.2025
        • 1232
        • Ankara

Stoper Cikubu arkadaşı ilk gün açıklasalar varya, hem sorunun %50 sini çözmüş olacağız, hemde taraftar bi huh çekecek.
        Geciktikçe gerileceğiz, geciktikçe b,c,d,e planlarına düşeceğiz.

Yorum

• Saint Castillo
          • 12.02.2017
          • 1494
          • Aydın

Arifle dragusu konyaya ver melihle umutu al

Yorum

• asilhamsi
            • 17.06.2007
            • 17088
            • muhendis
            • Düzce

İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi
            Arifle dragusu konyaya ver melihle umutu al
            çok mantıklı bize acil tamamlayıcı yerli isimler de lazım.Bu 2 isim bu işi görür.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• castillo61
              • 08.09.2016
              • 5705
              • Kocaeli

Trabzonspor'un acil yerli ihtiyacı falan yok. 2 tane yabancı kontenjanına ihtiyacımız var. Visca fesih, Olaigbe ve Sikan paketelli. Etti sana 3.

İlk 11 dökülüyor rotasyonda yerlimiz yokmuş. Serdar gibi Ozan gibi Okay gibi çöp dolduracağız deyin çıkın işin içinden.

Zıplasak da tepinsek de 3-5 arası bitireceğiz bunun için vasat adamlara milyonlar bağlamanın anlamı yok.

Yorum

• Ufuk
                • 26.08.2009
                • 22595
                • İstanbul

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi
                Stoper Cikubu arkadaşı ilk gün açıklasalar varya, hem sorunun %50 sini çözmüş olacağız, hemde taraftar bi huh çekecek.
                Geciktikçe gerileceğiz, geciktikçe b,c,d,e planlarına düşeceğiz.
                Scoutlar ölüp bitiyor bunun için ama ben çözemedim. Batagov'un videolar da savunmacı değil gibi gözüküyordu, o yüzden ses etmiyorum Dedikleri gibi çıkar umarım.
                ( ゚д゚)

Yorum

• asilhamsi
                  • 17.06.2007
                  • 17088
                  • muhendis
                  • Düzce

olai,agusto,pina,batagov dan ciddi paralar kazanabiliriz.Sabırlı olup Avrupa kupasında bu adamları oynatmamız lazım.

Yorum

• asilhamsi
                    • 17.06.2007
                    • 17088
                    • muhendis
                    • Düzce

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
                    Trabzonspor'un acil yerli ihtiyacı falan yok. 2 tane yabancı kontenjanına ihtiyacımız var. Visca fesih, Olaigbe ve Sikan paketelli. Etti sana 3.

İlk 11 dökülüyor rotasyonda yerlimiz yokmuş. Serdar gibi Ozan gibi Okay gibi çöp dolduracağız deyin çıkın işin içinden.

Zıplasak da tepinsek de 3-5 arası bitireceğiz bunun için vasat adamlara milyonlar bağlamanın anlamı yok.
                    nasıl yerli ihtiacı yok hocam. Bak son maçta folcarelli ve okay olmayınca sahaya 6 numara atamadık.

okay,ozan,serdar,mustafa,cihan elde mustafa hariç güvenilecek adam yok. Yabancı kontenjanıda yok.

Yorum

• jpositve
                      • 16.04.2022
                      • 3807
                      • Kuzey Amerika

https://twitter.com/TSBildirim/statu...447602892?s=20 https://twitter.com/Efsanee61616161/...002234721?s=20
                      https://twitter.com/FutsHaberr/status/2005224973217226805?s=20
                      masuaku falan yaziliyor pek inanasim gelmiyor. Ayni sekilde Mert gunok da. Hayir yabanci kontenjaninda Visca, Savic, Olaigbe, Sikan, Nwakaeme gitse dahi 4 kisilik yabanci boslugu oluyor. Bir stoper bir kanat bir forvet duruma gore stoper sayisi ikiye bile cikabilir. Solbekte Mustafa varken yabanci solbek istenecegini zannetmem. Yerli bir isim bakilabilir. Yabanci stoperin yanina yerli stoper alinirsa o halde 4. yabanci hakki bence on numara veya forvete harcanir. Batagov icin de Benfica 13 - 14 milyon onerdi teklif ciddite bile alinmadi. Mourinho cok istiyormus ama adamlar az psra teklif ettiler.
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 28.12.2025, 23:22.

Yorum

• jpositve
                        • 16.04.2022
                        • 3807
                        • Kuzey Amerika

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
                        nwakeme?

Yorum

• jpositve
                          • 16.04.2022
                          • 3807
                          • Kuzey Amerika

bu Gaziantepin Polonyali on numarasi her yerde yaziliyor. Acaba sol kanata yerli isim alip ikinci yabanci hakkimiz on numaraya mi harcanacak. Biri stoper o kesin gibi.
                          Kacper Kozlowski, 22, Polonya ➤ Gaziantep FK, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 16 Eki 2003, Koszalin, Polonya

Yorum

• castillo61
                            • 08.09.2016
                            • 5705
                            • Kocaeli

Çorbacı sana da yazıklar olsun. Tedesco bile genç oyuncu atıyor sahaya o kadar bolluğun içinde Avrupa dahil.

Alt yapıda topu kafayla uzaklaştıracak stoper yok mu da Serdar'ı izliyoruz? Ne yapar en fazla gol mü yedirir çocuklar? Serdar her maç 3 kilo sahaya bırakıyor yedirsinler. Topu çiğneyecek sol bek yok mu Arifi izlettin bize?

Boran'la Salih'e çektiği muameleyi Faslı yer bezine de çeksene. Ceza aldıklarına bile sevinmiştir.

Yorum

• castillo61
                              • 08.09.2016
                              • 5705
                              • Kocaeli

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
                              nwakeme?
                              Tarihimizin en iyi sol açığını son bir defa izlemek hakkımız

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
                              nasıl yerli ihtiacı yok hocam. Bak son maçta folcarelli ve okay olmayınca sahaya 6 numara atamadık.

okay,ozan,serdar,mustafa,cihan elde mustafa hariç güvenilecek adam yok. Yabancı kontenjanıda yok.
                              Sorun tam da mesajında. Mustafa HARİÇ GÜVENİLECEK ADAM YOK

Ozan'ı şahsen tecrübesinden dolayı istiyordum, Okay avrupa şampiyonası performansı üzerine çok kişi istemiştir, Serdar avrupa gördü diye öven olmuştur.

Noldu hiçbirini kadroda bile düşünmüyoruz. Bundan sonra alınacak yerliler de aynı böyle olacak.

Bizi 3.lükten öteye taşımayacak adamları göndermek üzere almanın manası yok. Kontenjan açmak en ufak sorunumuz şahsen.

Yorum

• Dexter M.
                                • 30.05.2025
                                • 1232
                                • Ankara

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
                                Savic işine inanmıyorum, daha önce dediğim gibi 33 yaşına gelmiş, son sözleşmesinden alacağı olan 3 milyon euro dan hiç kimse vaz geçmez. Taraftarın hoşuna gitsin, mutlu olsun, oylalansın haberleri bunlar.

Şu listeden 3 yabancı tercihim şunlar olurdu benim.

Hem Cikubu, hem Opoku
                                Evet 2 stoper oluyor, kontenjan zaten sıkıntı ama sola listeden Aral Şimşir i alıyorum, ikinci yerli Umut Nayir.
                                3. Yabancı Kozlowski.

Vizyon, küçük takım zihniyeti falan demeyin listedekilerden yaptım tercihimi.

Cikubu
                                Opoku
                                Kozlowski
                                Aral
                                Umut

Bu takviyeler bizi 3. yapmaya yeter,
                                İlk 2 için ise sezon sonu bişiler yapalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...