Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Hay Bogalar götürsün sizi yönetim kere. Bıktık be kardeşim! Gelmek istemeyen adam aylardır gündemde. Hani gelmek istemeyene "baksın dalgasına" çekiyorduk. Ne oldu da kendi taraftarından dayak yiyen, üzerine sürekli Trabzonspor'u reddeden bir adamın aylardır peşindeyiz?İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
- Beğen 2
Yorum
-
yolu açık olsun. çok değerli bir futbolcuydu. bu tür transferlere devamİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika Arap kulübü 18 vermiş biz 20 istemişiz evraklar hazırlaniyormus güle güle Ağusto.
- Beğen 2
Yorum
-
hiç sorma.l ne bogaymış arkadaş.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay Bogalar götürsün sizi yönetim kere. Bıktık be kardeşim! Gelmek istemeyen adam aylardır gündemde. Hani gelmek istemeyene "baksın dalgasına" çekiyorduk. Ne oldu da kendi taraftarından dayak yiyen, üzerine sürekli Trabzonspor'u reddeden bir adamın aylardır peşindeyiz?
- Beğen 1
Yorum
-
Banza zorludaymış. Augusto satılıyor banza alınıyor sanırım.
15 üstü gidiyorsa ve banza makul fiyata çekiliyorsa ben okeyim.
En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Forvet yoktu banza etkili bir forvet evet Ağusto iyi ama para kazanmamız lazım. Banza tüm yaz bize gelmek için bekledi adam mutludur.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Allahin emri herkes araplari kaziklar araplar bizi kaziklar.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraplardan da kazık yemeyiz heralde
Simdi düsündüm bizim olan akisi olarak ilk önce yüksek satis fiyati pompalarlar sosyal medyalardan sonra bakmisin 7-8 mio satilmis.
Teklif varmidir ondan da emin degilim.Djannini olayi gibi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Dennis yerli statusundeymis , hayirlisiİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561