Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet kutucu ve Umur nayir haberleri doğruymuş. İki oyuncu da fatih tekke istemiş.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Devre arasında 32 yaşındaki Umut Nayır'a mum kalacaktıysak neden sezon başında Enis Destan'ı bedavaya Hull City'ye verdik? Acun Ilıcalı kim oluyor da bu adama futbolcu ikram ettik?

Yorum

• Sanırım agusto gidiyor 12+3 15 e.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hay Bogalar götürsün sizi yönetim kere. Bıktık be kardeşim! Gelmek istemeyen adam aylardır gündemde. Hani gelmek istemeyene "baksın dalgasına" çekiyorduk. Ne oldu da kendi taraftarından dayak yiyen, üzerine sürekli Trabzonspor'u reddeden bir adamın aylardır peşindeyiz?
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Son dakika Arap kulübü 18 vermiş biz 20 istemişiz evraklar hazırlaniyormus güle güle Ağusto.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son dakika Arap kulübü 18 vermiş biz 20 istemişiz evraklar hazırlaniyormus güle güle Ağusto.
              yolu açık olsun. çok değerli bir futbolcuydu. bu tür transferlere devam

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hay Bogalar götürsün sizi yönetim kere. Bıktık be kardeşim! Gelmek istemeyen adam aylardır gündemde. Hani gelmek istemeyene "baksın dalgasına" çekiyorduk. Ne oldu da kendi taraftarından dayak yiyen, üzerine sürekli Trabzonspor'u reddeden bir adamın aylardır peşindeyiz?
                hiç sorma.l ne bogaymış arkadaş.

Yorum

• Banza zorludaymış. Augusto satılıyor banza alınıyor sanırım.
                  15 üstü gidiyorsa ve banza makul fiyata çekiliyorsa ben okeyim.
                  En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• Araplardan da kazık yemeyiz heralde

Yorum

• Forvet yoktu banza etkili bir forvet evet Ağusto iyi ama para kazanmamız lazım. Banza tüm yaz bize gelmek için bekledi adam mutludur.

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Araplardan da kazık yemeyiz heralde
                        Allahin emri herkes araplari kaziklar araplar bizi kaziklar.
                        Simdi düsündüm bizim olan akisi olarak ilk önce yüksek satis fiyati pompalarlar sosyal medyalardan sonra bakmisin 7-8 mio satilmis.
                        Teklif varmidir ondan da emin degilim.Djannini olayi gibi.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Banza ne alaka yani. Öyle tip bir oyuncuya ihtiyaç yok ki. İhtiyaç sprint arkaya sarkan bi forvet. Onuachu bile uygun değilken fatih beyin sistemine Banza saçma olur
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• banza işi agir kolpa tsli hesap bir twit attı arap medyası bile yedi

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizimkiler Dennis Cirkin ile ilgileniyormuş

https://www.transfermarkt.com.tr/den...spieler/568006
                              Dennis yerli statusundeymis , hayirlisi
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Augusto'dan gelen paraya Aral ve Gürcüyü çek kafamız kulağımız rahatlasın.

Sonra sprinter bir santrafor bakarız.

18 işi doğruysa piyango vurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim