Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fanatik34
    • 28.11.2009
    • 6058
    • Almanya

Batagov icin konusulan rakamlar, olmasi gereken minimum. Iyi bir Yönetim, eksikleri giderir ise, Avrupa ´ya gidecek takimin degeri de yükselecek zaten. Sampiyonluk falan hikaye, gelirse eyvallah ama keyif verecek futbol, özellikle Avrupa´da oynayacagin futbol, sana cok sey katar. 2022´de birsey kattigini gören oldu mu?
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• hızligonzalaz
      • 03.09.2025
      • 1675
      • Serbest
      • Trabzon

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi

Başakşerli eleman da müthişti.

Kazım da bunun yarısı kadar olaydı keşke
      O kim

Yorum

• Sefer A.
        • 27.05.2008
        • 24773
        • 61
        • Fransa

İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi

Bu sadece kişi ve karakter bazında bakılamayacak bir konu malesef. Düzgün antrenman yapabilmen için belirli sayıda adamın olması lazım. Yapmasınlar bir seçenek değil.

Okay'ın oynama sebebi ayağı tahta olmayan bir stoper kullanması gerektiği için, keyfi değil. Hocaya 0 dan 100 tane kart vermediler seç ve kadro kur diye. Ben de olsam Okay'ı oynatırdım, hiç de gocunmazdım. Baniyya savunmada daha az hata yapıyor gibi geliyor sana evet ama oyun kurulumunda seti aksatıyor sürekli, Serdar zaten kusura bakmasın ama tam bir halısaha futbolcusu, kulübe bunları çakanları tebrik ediyorum büyük iş.

Bana sorulursa;
        Savic le fesih üstüne, 2 sağ + 1 sol stoper alır, (Nwaiwu,Dweh,Ümit Akdağ) 20 milyon euro maliyetleri veya kiralık 1 , 2
        Waka'ya lisans çıkarır
        1 tane as sol kanat alır, (Kiralık herhangi bir iyi lig, üst sıra takım yedeği) 1 , 2 gibi
        Poyraz'ı geri çağırır,
        Abdülkadir Parmak la 6 ay imzalar ve transferi kapatırım.
        kahjakjhah
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer A.
          • 27.05.2008
          • 24773
          • 61
          • Fransa

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
          Batagov için konuşulan bedel, Avrupa Kupası vitrinin çıkamama zararının kaçıncı örneği... Kupaya odaklanıp (!) ligi asanlar, lige asılıp kupada rotasyon yapan dar beyinlerin, "Sezonu erken açmayalım"cıların kulağını ne kadar çınlatsak azdır.

Elin ağzıyla iş yapmamak lazım. Onlar Orkun'a da küfrediyor, Rafa'ya da... Benfica'dan çıkarabileceğiniz başka kim var?
          benfica'dan kimseyi çikarma, zorunda miyiz ordan birini almaya âbi ? yoooo
          ayrica bu "avrupa kupalarinda oynamadi" diye fazla para vermeme olayi safsata, city 1,5 sene öncesinde Özbekistan ve Belarus liginden çikma adama Lens'de 10-15 maça çikti diye 50 falan vermedi mi ? bize gelince mi arkalari kalkiyor bunlarin da Avrupa kupalarini bahâne ediyorlar ? tamâmen yillarin safsatasi ve buradaki herkesin yalandan yere kendini avutmalarindan bir örnek

Voici le détail des performances réalisées par Abdukodir Khusanov (Manchester City). La page comporte des statistiques sur la performance du joueur.

23/24 + 24/25 (yarim) sezonlarinda Lens ile çiktigi maçlara bakin dakikalara baksin herkes

Tekrarliyorum, yetenekli kaliteli topçu için Avrupa kupalarinda oynayip oynamama safsatasi ezberden baska bir sey degil... biz Metz ile anlasmali Senegal takimi/akademisi degiliz, bu muâmeleyi yapmaya gerek yok kendimize...... baba gibi topçun mu var, emsaline ne kadar veriliyor asagi yukari ? hop aynisini isteyeceksin lami cimi yok...

He samp ligi ön elemesiyle +25 yaziliyorsa Khusanov gibi, tamam 5 ay daha oynatalim, samp ligi ya da avr ligi ön elemesinde 2 maça çikartalim Batagov'u, satalim 40'a , olmuyor mu ? ne oldu kiçimiza ne batti da alelacele bu devre arasi satma hesaplari yapiyoruz ??

Istanbul takimlarini zengin etmek için paralari dagitan Avrupa takimlarina köpek muâmelesi çekeceksin ki anlasinlar, islerine gelirse, öyle yagma yok... concona gelince Napoli'den topçu alir gibi yapsinlar, bize gelince Dinamo Tiflis, hasssiktirsinler gitsinler baskalarini sömürsünler yavsak oglu yavsaklar
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 01.01.2026, 01:29.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Antonio
            • 12.07.2012
            • 12281
            • öğretmen
            • Isparta

Daviatisvili iyi oyuncu sol kanatta para varsa onu zorlanak lazım.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Dexter M.
              • 30.05.2025
              • 1232
              • Ankara

İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi

O kim
              C.Operi, Başakşehirin sol beki.
              son 2 golün pası da ondan geldi.

Yorum

• theo
                • 29.04.2008
                • 3094
                • İstanbul

oulainin artık avrupa görmesine gerek yok. afrika kupası onun değerini bulmasına fazlasıyla yetti. kupa sonu 35-40 arası teklif gelir bence. üstünü de görebiliriz talibi fazla olursa.

batagov da 30 civarı gider + bonuslar da olur 7-8 kadar.

asıl mesele para nasıl değerlendirilecek?

Yorum

• Saint Castillo
                  • 12.02.2017
                  • 1494
                  • Aydın

hiçbir zorunluluğumuz yok, futbolcu satma zorunluluğumuz yok, şampiyon olma ona göre transfer yapma zorunluluğumuz yok.

adam alacaksak sportif ve finansal hedeflerimize uyduğu için alacağız. acil para ihtiyacımız da yok o yüzden pazarlığı batagov için 35, oulai için 50den açmalıyız.

Yorum

• jpositve
                    • 16.04.2022
                    • 3807
                    • Kuzey Amerika

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
                    Mentali kaldıramadı, skor yapmadıkça daha kötüye gitti. Nihayetinde yaptığı her şey batmaya başladı. Gidip iyi oynaması, önyargıyı yıkması gerekiyor. Geçen ilk Kocaeli maçına baktım, sola aradığımız adam bu hemen başlasın dedim Her pozisyonda rakibi geçiyor, Onuachu'ya iki tane çok iyi orta, engellenen şutlar falan.
                    aynen aynen olaigbe sezon basinda kocaeli antalya falan maclarda fena degildi. Oyuncu seson baslarina kotu baslar zamanla iyiye gider bizimki tam tersi oldu. Tabi oyuncunun mental durumu da onemli, takimda arkadasi var mi, futbol disinda vakti gecirecegi insanlar da onemli. Oulai ile arasi iyiydi sanki bunun. Agusto da olabilir eski tskim arkadasi ama maclarda surat ifadesinden pek mutluymus gibi bir hava sezmedim. Bilemiyorum hakkinda hayirlsii olsun cocugun gercekten yetenegi var. Ileride Belcika milli takiminin banko ilkonbir oyuncusu olursa da sasirmam.

Syzmkoviak oyle yalnizliktan kafayi yedi. O donem yonetim guya Syzmkoviak a destek olsun diye esini sehre getirmisti sonrasi zaten herkes biliyor. Syzmkoviak da guya mac disinda deniz manzarali evinde sadece alkol alarak vakit geciriyordu. Yillar sonra uyusturucu kullandigimi da itiraf etti. Futbolu biraktiginda sakat sakat oynamaktan iki dizinin de bitmek uzere oldugunu soyluyordu meger asil sebep kendine dogru duzgun bakmamasiydi.

Yorum

• Courage
                      • 05.11.2012
                      • 8913
                      • Memur
                      • İstanbul

Söylenilen fiyatlara devre arasında adam satarsak özellikle batagov ve oulai sonra istediğimiz her adama 1,5 kat fazla ekleyip dikilirler karşımıza.

Çok astronomik teklif gelmedigi müddetçe ikisinden de cikmam , ben ne zaman iskelet kurup seneye hazirlanacagim ? Iyi bir scouting sistemi ile ki az da olsa isabetli transferler yapmaya başladık "zamanında" satış yaparak pek ala bütçeyi korurum batak olmam.

Bu arada özellikle yedek rotasyon için iç piyasa tarayan ayrı bir ekip muhakkak kurulmalı , bilgisi olan gayrı ciddi değil gerçekten oyuncuyu tanıyan herkes kulübe mail fax telefon vb yolla ulaşıp ismi vermeli böyle de yardımcı olunabilir. Kulube yakin gazetecilere de tabii.

Alt ligler için söyledim. Tv yayını vb verilmeyen maçları takip eden arkadaşlarımiz.
                      En son Courage tarafından düzenlendi; 01.01.2026, 06:12.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• jpositve
                        • 16.04.2022
                        • 3807
                        • Kuzey Amerika

Savicin sakatlik suresi belli oldu en az 2 ay yok saka gibi. Iyileesince 2 maca cikar bu kez de 3 ayligina sakatlanip komple sezonu kapatir.

Yorum

• adiloş bebe
                          • 15.06.2015
                          • 4936
                          • İstanbul

Benfica'nın Batagov'a 25-30 vereceğini zannetmiyorum. Şu çocuğu makul bir satın alma opsiyonuyla bize 1,5 yıllığına kiralayıp bonuslarla 20 civarına çıkarlarsa tamam olur bence.

Andreas Schjelderup, 21, Norveç ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 1 Haz 2004, Bodø, Norveç
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Psikolog61
                            • 07.03.2021
                            • 280
                            • Psikolog
                            • Trabzon

İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
                            Benfica'nın Batagov'a 25-30 vereceğini zannetmiyorum. Şu çocuğu makul bir satın alma opsiyonuyla bize 1,5 yıllığına kiralayıp bonuslarla 20 civarına çıkarlarsa tamam olur bence.

https://www.transfermarkt.com.tr/and...spieler/670103
                            Çok iyi bir futbolcudur kendisi. çok severim hatta fm serilerinde düzenli olarak almaya çalıştığım bir futbolcuydu,çok güzel gelişim gösteriyordu.ayriyeten maçlarını seyretmek ayrı bir keyifti benfica öncesi dönemde. 9m euro aldılar bırakacaklarını sanmıyorum,1-2 dönem daha şans verilir.

Jocelin Ta Bi gelirse iyi olur bu gidişatla sene artık 2026
                            Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• munzevil
                              • 04.12.2008
                              • 2255
                              • Aktar çırağı
                              • Erzurum

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
                              Savicin sakatlik suresi belli oldu en az 2 ay yok saka gibi. Iyileesince 2 maca cikar bu kez de 3 ayligina sakatlanip komple sezonu kapatir.
                              https://www.fanatik.com.tr/trabzonsp...i-oldu-2606897
                              Bu at hırsız sakat olduğunu bile bile bize geldi aldığı para külliyen haram
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Dexter M.
                                • 30.05.2025
                                • 1232
                                • Ankara

İlk olarak munzevil tarafından gönderildi

Bu at hırsız sakat olduğunu bile bile bize geldi aldığı para külliyen haram
                                Haram at hırsızına yazmaz, hatta hiç yazmaz,
                                Onun durumunu görmeyen, görüp önemsemeyen iş bilmez ahlaksızlara yazar haram,​​
                                Silah dayamadı Savic, almasalardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...