Ozan'ı da gönder oraya bir de baba 8-10 çek orta saha tamam olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Bouchouari transferinin başarılı olması sağlık / fizyoterapi ekibine bağlı.- Stres kırığı, tek bir büyük darbeyle değil tekrarlayan yüklenmelerle oluşan çok küçük bir kemik çatlağıdır (veya şiddetli kemik stres reaksiyonu).
- Sporcularda bel bölgesinde bu durum çoğunlukla spondilolizis anlamına gelir: bel omurlarından birinin pars interarticularis bölümünde stres kırığı (genellikle L5 ya da L4).
- Bel ağrısı; geriye doğru eğilmek (ekstansiyon), sprint, sıçrama, şut/orta, dönme hareketleriyle artar.
- Tek taraflı ya da iki taraflı olabilir. İki taraflı kırıkta omur öne doğru hafif kayabilir (spondilolistezis); bu dikkatli takip gerektirir.
- Tetikleyen aktivitelerden dinlenme/kaçınma (aşırı ekstansiyon ve yoğun koşu yükleri yok); bazen korse.
- Fizyoterapi: core/kalça kuvveti, hareket açıklığı, kademeli yükleme.
- Ağrı azaldıkça ve rehabilitasyon hedefleri sağlandıkça kademeli dönüş.
- Süre (şiddete göre değişir): belirtiler genelde 6–12 haftada yatışır; tam spora dönüş çoğunlukla 8–16+ hafta sürer. Kırık tam kat ise, iki taraflıysa veya iyileşme yavaşsa daha uzun sürebilir.
- Ameliyat nadirdir; yalnızca iyileşmeyen, inatçı olgularda düşünülür.
- Nüks/tekrarlayan ağrı: Uzun dönem izlemde bireylerin yaklaşık %45–51’inde aktiviteyi etkileyen bel ağrısı tekrar görülebilir; bu kişilerden bir kısmı yeniden tedavi gerektirir. Yani sahaya dönmek mümkün olsa da aralıklı alevlenmeler olabilir. PMCPubMed
- Dönüş süresi: Vakalara göre değişir; konservatif tedavide ortalama ~4–5 ay, cerrahi gerekiyorsa genelde daha uzun (~6–7 ay ve üstü) bildirilmiştir. MedscapePhysiopedia
- İlerle(n)me riski: İki taraflı kırıklarda omurun öne kayması (spondilolistezis) gelişebilir; çoğu vakada yine konservatif tedavi yeterlidir, cerrahi nadirdir ve yapılırsa da spora dönüş mümkündür (süre daha uzundur)
Yorum
-
duzgun transfer yapmassalar fener macında rezıl oluruz ancak ben mac bazında bakmıyorum onemlı olan stabıl futbol ve kalıtelı oyun. uzun vadede basarı. derbı takımı kalıtesınde kadromuz yok. fener sıradanlastırılmıs bır anadolu takımıyla maca cıkıyor. colmanlı ve hamsıklı trabzon yok malesef.
bu kadroyla uzun vadede basarı gelmeyecegını hepımız bılıyoruz. fatıh hoca da yonetım de bu kafayla cok barınamazlar lıgın ıkıncı yarısını zor gorurler.
takım kuculdu. sıradanlastırıldık.
Yorum
-
denilenler eğer doğruysa , iyi ve ortalama topçuların hepsi bizi reddediyor .İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Bu adam sakat olmasa bize gelmezdi!
+Hangi adam?
-Benjamin Bouchari
Yav Benjamin Bouchari kimdir, siz bizimle alay mı ediyorsunuz ya?
kötü ve vasat altı topçular ise eğer sağlıklıysalar onlarda reddediyor , yok eğer sakatsalar kabul ediyorlar.
birisi piyasaya trabzonsporda maaşlar ödenmiyor diye yaymış yada sinirlendiirdiğimiz menejer işigücü bırakıp bizle uğraşıyorEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 20:40.61
- Beğen 2
Yorum
-
Sağlamlaşırsa diye bir tabiri ilk defa duyuyorum. İyileşmek kelimesi çuvala mı girdi? Hem de bir kaç defa tekrar ediyor.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke: "Bouchouari transferini açıklayayım. Çocuğun omurunda stres kırığı var. 3 ay önce oldu. Sağlamlaşırsa çok heyecanlandıracak bir oyuncu. Zaten o olmasa bu maliyetle Trabzonspor'a gelmesi mümkün değil. Bu riski kulüp adına ben aldım. Allah'ım inşallah utandırmaz."
Garabet bi açıklama. SağlamlaşırSA... bundan sonra kimseyi sağlık kontrolüne sokmayın yalandan. sakat adam aldık aw
- Beğen 1
Yorum
-
danıel sturrıdge ve campell gıbı adamları almıs adamlarız bız. Trabzonu kucuk goruyorlar malesef. Fatıh ve teknık ekıbı hala bunu farkında degıl hangı klube geldıgını baskan da degıl sanırım ve asbaskan da aynı sekılde.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Bu adam sakat olmasa bize gelmezdi!
+Hangi adam?
-Benjamin Bouchari
sakatlık problemı olan adamlar senı kabul eder mevzusu kısmen var ama yıldız oyuncular ıcın.tırt fransa ıcın degıl . zaten onları almaya degmez. fatıh ve baskan masal okuyor bıze.
ancak su var zaten guney amerıkada dunya kadar yuksek bonservıslı veya ortalama muthıs oyuncular var . gerek yok avrupaya. yanı parasını verdıgın zaman saglam ve kalıtelı oyuncu bıze gelır avrupadan da. avrupa kupalarına gırmek ve sampıyonlar lıgı gormek ıstıyorsak kadronu guclendıreceksın hocam. sıradan topcuyla avrupaya katılamassın zatenEn son erenslash tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 20:41.
Yorum
-
Tekke nin iyi niyetinden samimiyetinden suphem yok ama yetmez malesef tek basina, cok acemice aciklamalar yapti bugun . bu konuda da gelistirmesi lazim kendisini hocaliginin yaninda..iletisim tercihleri cok yanlis zayif kaliyor, hem kendisini hem klubu kucuk dusurdu zora soktu..biz daha ne kadar rezil olabiliriz dedikce hergun yenisi geliyor..erto ve yonetim kurulu yetiyor zaten bize sen yapma bari hocam..2.ligde ki adami zaten sakat olmasa alamazdik o maliyetlere riski ben aliyorum ne demek, olmaz hocam bir daha basin aciklamasi falan yapma sen en iyisi mac sonlari haric..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Güzel ama sakat bir kızla evlenen bir adamın "Ben de güzel ve sağlıklı bir kızla evlenmek isterdim ama onlar bana bakmıyor. Bu kız sakat olmasa bana bakar mı zannediyorsunuz?" demesi gibi bir şeyİlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
denilenler eğer doğruysa , iyi ve ortalama topçuların hepsi bizi reddediyor .
kötü ve vasat altı topçular ise eğer sağlıklıysalar onlarda reddediyor , yok eğer sakatsalar kabul ediyorlar.
Bu ifade kıza ayıp olacağı gibi bence adama da ayıp olmuş.
Yorum
-
Iyice icim karardi paylasmasaydin iyiydiİlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchouari transferinin başarılı olması sağlık / fizyoterapi ekibine bağlı.- Stres kırığı, tek bir büyük darbeyle değil tekrarlayan yüklenmelerle oluşan çok küçük bir kemik çatlağıdır (veya şiddetli kemik stres reaksiyonu).
- Sporcularda bel bölgesinde bu durum çoğunlukla spondilolizis anlamına gelir: bel omurlarından birinin pars interarticularis bölümünde stres kırığı (genellikle L5 ya da L4).
- Bel ağrısı; geriye doğru eğilmek (ekstansiyon), sprint, sıçrama, şut/orta, dönme hareketleriyle artar.
- Tek taraflı ya da iki taraflı olabilir. İki taraflı kırıkta omur öne doğru hafif kayabilir (spondilolistezis); bu dikkatli takip gerektirir.
- Tetikleyen aktivitelerden dinlenme/kaçınma (aşırı ekstansiyon ve yoğun koşu yükleri yok); bazen korse.
- Fizyoterapi: core/kalça kuvveti, hareket açıklığı, kademeli yükleme.
- Ağrı azaldıkça ve rehabilitasyon hedefleri sağlandıkça kademeli dönüş.
- Süre (şiddete göre değişir): belirtiler genelde 6–12 haftada yatışır; tam spora dönüş çoğunlukla 8–16+ hafta sürer. Kırık tam kat ise, iki taraflıysa veya iyileşme yavaşsa daha uzun sürebilir.
- Ameliyat nadirdir; yalnızca iyileşmeyen, inatçı olgularda düşünülür.
- Nüks/tekrarlayan ağrı: Uzun dönem izlemde bireylerin yaklaşık %45–51’inde aktiviteyi etkileyen bel ağrısı tekrar görülebilir; bu kişilerden bir kısmı yeniden tedavi gerektirir. Yani sahaya dönmek mümkün olsa da aralıklı alevlenmeler olabilir. PMCPubMed
- Dönüş süresi: Vakalara göre değişir; konservatif tedavide ortalama ~4–5 ay, cerrahi gerekiyorsa genelde daha uzun (~6–7 ay ve üstü) bildirilmiştir. MedscapePhysiopedia
- İlerle(n)me riski: İki taraflı kırıklarda omurun öne kayması (spondilolistezis) gelişebilir; çoğu vakada yine konservatif tedavi yeterlidir, cerrahi nadirdir ve yapılırsa da spora dönüş mümkündür (süre daha uzundur)
bildigin koturum mu aldik biz simdi ne demek yuzde 50 sinde vakalarin tekrarlayabilir bu kronik bir rahatsizlik anlamina geliyor
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Artık eski Trabzon yok anadolu takimlarini yenip ligi dördüncü bitirmek başarı sayiliyor şampiyonluk sampiyonlar liginden bahsetmek artık lux sayiliyor bu durumda ne hoca gider nede yönetim gider yeni başkan adayida fb-gs aldı başını gidiyorlar fark açıldı endişesiyle ortaya zor çıkar?İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk 4 hafta kovulur Tekke diyenler . Hala su hafta gider bu hafta gider .
Dostlar Tekke daha yolun basinda . Hatali soylemleri olabilir . Sevicez . Destek vericez . Morinho geldi fener e . Nooldu ?
Fatih Tekke bu kulubun efsanedir . Adam bukadar imkansizliklara ragmen elinden gelenun en iyisini yapmaya calisiyor . Kostek olmayin destej olun lutfen .
4 mac 10 puan . Bu takimla ne morinho ne okan ne sergen 4 macda 10 puan alamazdi .
Adam sabir dedi . Sabirr . Avcnin enkazini kaldiriyor .. hatalari olacak ..
Fatih Sultan Tekke ......
Yorum
-
Bu en çok takıma, yönetime ve hocaya dair umudumu bitiren söz oldu.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Bu adam sakat olmasa bize gelmezdi!
+Hangi adam?
-Benjamin Bouchari
Kim lan bu adam? Sanırsın de bruyne'den bahsediyor. Böyle takımı camiayı trabzonspor tarihini ve de geleceğini küçülten bir demeç olur mu ya?
- Beğen 3
Yorum
-
Muci bize red cevabi vermemis .
arnavutlar bizim trabzon kültürü gibi inatcilardir bence basarili olur
Cocuga ortasahada tüm sorumluluk verilecek salak degilse Sartlari da vardir kesin , bizim büyük baskan sen gel Ben etrafina cok kaliteli oyuncular alacagim demistir yani pinokyo büyük oynuyor.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- smart