Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her şeye rağmen gülelim.

bu muçi yazın kargalarla çalıştı değil mi ole buna yükleme yapmıştır bi de bu kçı kırığı beklemeyelim haftaya kadıköyde sahaya atarız herhalde 11.
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakkını helal et.

Vallahi acaip sinirlendim ya. Bir de yönetime siper olması filan iyice dellendirdi.
      Ne demek helal olsun Renkdaş . Biz de oynanan oyuna sinirlenuyoruz . Gelmeyen transferlere vs . Ama bu takimla yatip bu takimla kalkiyoruz naaplim .
      insallah bu gelecek vaaden genc oyuncularla guzel bir takiim olusur .

Yorum

• Muçi'nin maaşı ne kadardı acaba

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gurcu oyuncuyu bızım almamız lazım bakın

hakkaten ıyı adam.

sanırım bunu alma gırısımınde bulunacaklar emın degılım

transfer uguru satıyorsun boyle bır adam alman lazım

besıktasın solunu kıralık verıp oraya bır adam alacaklar bu ısım muhtemelen paraları varsa tabı

hiç şaşmıyor ya
          isveç takımıyla bir takımımız maç yapıyor
          bir adam biraz öne çıkıyor
          ertesi gün hemen filan takım transfer girişiminde bulundu haberi

yani adam buralara uğramasa kimsenin kimseden haberi yok
          bir maç iyi oynamış kimmiş neymiş önemli değil
          abdülkerimi yatırdı kaldırdı "bu neymiş la böyle keşke bizim takım alsa" hooop alıyoruz.
          tamamen tombala transferler
          *tombalayı gürcü adam kötü diye demedim süreç için dedim
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muci ile ortasaha transferini kapatyisak gecmis olsun...fakat zielinski pellegrini gibi baba bir ortasahanin alternatifi olarak geliyorsa ve maliyeti makulsa gelsin...yabanci kurları sıkıntı
            canım kardeşim her iki isimde Trabzon'a gelmek istemiyor.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• bjk nin yabanci kontenjanini actik.. simdi besiktas güzel transfer yaparlar..
              mucic bu ligde ancak top toplayici olur..

bu ilk 4 hafta yönetimin biraz gözünü boyadi..

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Transferde sorun ne biliyor musun? Seviyeyi tutturamamak. Puertas alacak adam nasıl oluyor da Muçi'ye kadar düşüyor, sorun burada. Alternatiflerle listenin 1. sırası arasında uçurum var. Orta saha da aynı şekilde. Zielinski, Pellegrini, Hamer olmaz onlara yakın kalitede biri olur, ama biz gidip 2 seviye aşağıdaki adamları kovalıyoruz. Stoperde Wooh istemişler, e adam gelmedi diyelim. 4-5 milyona başka siyahi stoper yok mu dünyada? Kısaca samimi değiller, işi de bilmiyorlar, karambole transfer yapıyorlar, plan program yok. Ya tutarsa diye adamları doldurduk takıma. Ya tutmazsa da şapa oturduk.
                Mesele Trabzona futbolcuların gelmemesi değil. Mesele olduğu gibi idari kriz. Aynı Türkiye gidi gibiyiz. Dikkat edin zihniyet de aynı krizler de. Resmen kötü yönetim Trabzonsporu kitledi.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Muci nin bizde daha iyi bir performans gösterebilecegini düsünüyorum ama bu transfer hangi eksigimizi kapatiyor simdi?

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Muçi'nin maaşı ne kadardı acaba
                    2 milyon yazıldı twitterda

Yorum

Muçi'nin maaşı ne kadardı acaba
                      Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; her bir sezon için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde oyuncuya, 2028-2029 futbol sezonu için 1.200.000.-EUR garanti ücret ödenecektir​
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesele Trabzona futbolcuların gelmemesi değil. Mesele olduğu gibi idari kriz. Aynı Türkiye gidi gibiyiz. Dikkat edin zihniyet de aynı krizler de. Resmen kötü yönetim Trabzonsporu kitledi.
                        Bu konuda Trabzonspor resmen Türkiye nin aynasi diyebiliriz..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 milyon yazıldı twitterda
                          2 ise sıkıntı, bizim vereceğimiz rakam 1.5 altı olması lazım.

Yorum

• Nwaekeme Visca Ozan Serdar 4lüsünden hala çıkamadık mı

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hiç şaşmıyor ya
                              isveç takımıyla bir takımımız maç yapıyor
                              bir adam biraz öne çıkıyor
                              ertesi gün hemen filan takım transfer girişiminde bulundu haberi

yani adam buralara uğramasa kimsenin kimseden haberi yok
                              bir maç iyi oynamış kimmiş neymiş önemli değil
                              abdülkerimi yatırdı kaldırdı "bu neymiş la böyle keşke bizim takım alsa" hooop alıyoruz.
                              tamamen tombala transferler
                              *tombalayı gürcü adam kötü diye demedim süreç için dedim
                              anladım hocam. yok bu adamı onceden de takıp etmısler. Ben baktım ızledım baya saglam adam. zaten gurcu oyuncular bızde ıs yapar. bana sorarsan guney amerıkada sahane topcular varsa arastırma yapmamıslar. sıfır. malıyetten kacmamak lazım kalıte demek malıyet demek ama takımın macını kurtaracak adamları almak lazım. zaten mesele bu.

kuması saglam. Mucıyı cok ızlemedım ama bjk bunu ıstıyorsa muhtemelen mucıden de ıyı oldugunu dusunuyorum. ıkısını ızleyıp karsılastırmak lazım. ama ben gurcuden yana kullanırdım hakkımı. zaten oyuncu mıllı . bıze de golu var.

zaten ortasahaları da halletmedıler. ben aslında bjknın ılglılendıgını bılmıyordum oyuncuyu arastırdım sonradan ogrendım. denk geldı yanı

Yorum

• -Bu adam sakat olmasa bize gelmezdi!
                                +Hangi adam?
                                -Benjamin Bouchari

Yav Benjamin Bouchari kimdir, siz bizimle alay mı ediyorsunuz ya?

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim