Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gayseyin ugurcanin parasinin tamamini odeyecegini dusunenlere elimde satilik köprü var sahibinden önce erenin parasini versinler de ugurcana sonra bakariz inanilmaz saf taraftarlarimiz var bugune kadar yapilanlardan da ders cikarmiyorlar cok degil 1 sene sonra gs trabzonspora ugurcanin taksiti icin sunu teklif etti bunu teklif etti haberleri duser basına..ali koc 15 gun once yerli kaleci alacagiz dediginde ugurcani kastetmisti gaysey isin ciddiye bindigini gorunce astronomik bir rakam teklif etti nasilsa takasla makasla kapatiriz trabzona olan borcu diye dusunurek bunun uzerine koc da gitti guya gayseyin talip oldugu edersonu aldi.ugurcanin derdi para olsa trabzonspor da o paralara da cok rahat cikabilirdi oyle aman aman bir para almayacak ordan ,istanbula kapak atmaya calisti acikcasi anasinin liginde eyup kasimpasa alanyaya oynayacagina city liverpol atleticoya karsi oynamak istedi olay bu ,bir de giderken dua istiyor yalandan ulan hangi trabzonspor taraftari rakibe gittin basarili ol diye dua edecek sana altayin berkenin avrupa yaptigi yerde ugurcani avrupaya satamamak da bizim basarisizligimiz kimse kusura bakmasin ugurcan bir istanbul klubunde oynamis olsa cokdan avrupa yapmisti..bilsem ki paranin tamamini alacagiz ve adam akilli kullanilacak gam yemeyecegimde o para pic olup gidecek yoksa bir kaleciye bu paralarin veriliyor olmasi akil isi degil normal sartlarda cok iyi para..
    Dikkat et kopru satarken evinden barkindan olma.

bi kulup gelecek oyuncumu satin alacak, sozlesmeler imzalanacak ardindan ertesi gun bizi arayip "hacı para falan vermem ben, işine geliyosa hadi bayssss" diyecek oyle mi?

Biz niye oyle yapmiyoruz o zaman?
    mesela romuloya cikarip 40 milyon teklif etseydik? Nasil olsa odemicez?
    61

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      9 milyon euro sonraki satıştan %20 pay ile almışlar denizi hahaha 😊😊
      Asparagas oldugu cok belli bu yonetim bile boyle bir aptalliga imza atmaz rahat ol
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ))
        Hasaaaann skdhjahah haberlerine sıçam Hasaaannn

Yorum

• İnşallah 10'dan aşağı istemez Konya

Yorum

X'de böyle bir paylaşım yok Enes. Sen nerede gördün?
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Asparagas oldugu cok belli bu yonetim bile boyle bir aptalliga imza atmaz rahat ol
              Aptallik degilde cakallik daha uygun..Asparagas diye bisey yok artik..Hersey mümkün..Mutlaka cözüm bulunur. Miktar hic önemli degil..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Uydurma arkadaş ya

Yorum

• Ben olsam kdv dahil 33 milyon avro veririm Denize!!

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uydurma arkadaş ya
                    Tam Enes'in havaları kaos var bilgi kirliliği var o da araya birşeyler sıkıştıracak. Böyle yönetime böyle taraftar müstahak

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aptallik degilde cakallik daha uygun..Asparagas diye bisey yok artik..Hersey mümkün..Mutlaka cözüm bulunur. Miktar hic önemli degil..
                      Sey yapsak olmaz mi ? Guzel guzel 9 milyona anlasalim.
                      Sonrada odemeyelim?
                      61

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah 10'dan aşağı istemez Konya
                        Niye ki ya

Yorum

• konyalı bir abi vardı forumda. o nereye gitti şu deniz'i yorumlasa keşke. eminim o bile nasıl bir enayi olduğumuza üzülür
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sey yapsak olmaz mi ? Guzel guzel 9 milyona anlasalim.
                            Sonrada odemeyelim?
                            Öyle olur tabiki..Yikanacak miktara bagli..Sonucta Fifa da dosya acilmadigi sürece problem yok 😀

Önemli olan dostlar alisveriste görsün..Paranin lafi olmaz..Sermaye artirimi dügmesine basilir olur biter..
                            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 16:21.
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

eğer işin içinde başka işler yoksa ve almak istiyorsak denizi 5 milyon avroya biter,

ha bide sonraki satıştan yüzde 10 verirsin

rekabet yok, hiçbir kulüple deniz rekabetine girmiyoruz, konyasporun ekonomik durumu maaş bütçeleri belli

bu hemen her kulüp için geçerli bir vakıadır, yani porto dan oyuncu alıyorsan 30 , bodo glimt den alıyorsan 10

asıl mesele konyasporun oyuncuyu satıp satmamasıdır, satmıyorum derse konu kapanır, satıyorum derse fiyat 3 aşağı 5 yukarı bellidir
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

X'de böyle bir paylaşım yok Enes. Sen nerede gördün?
                                Ben aldim bir yerlerden bilgi rahat olun, başımızda kafasız bir yönetim olduğunu unuttuyoruz bazen herhalde.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim