Trabzonspor sahipsizdir, bunu unutmayin. Koca kulüpte gecen secimlerde iradesiz Doganin karsina baskan adayi cikmamisti! Unutmayin bunu!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
eğer 30 milyon euro rakamı doğruysa uğurcan giderayak takıma büyük bir katkı sağlamış oldu. 30 milyon euro çok iyi bir rakam. hiç düşünmeden kabul edilmeli.
trabzonspor'un zaten şampiyonluk gibi bir hedefi artık yok. böyle transferler yapıp para kazanmalı ve alt yapıdan bol bol oyuncu yetiştirmeli. en az 5-6 sene kimse şampiyonluk yarışı falan beklememeli. gs ve fb'nin belinin bükülmesi uzun sürer. o zamana kadar trabzonspor iyi futbolcular yetiştirmeye odaklanmalı. duygusal olmaya gerek yok. bu takım geçmişte ne futbolcularını istanbul kulüplerine kaptırdı. ilk defa olan bir durum değil.
- Beğen 1
Yorum
-
Fener'e gitse bu kadar üzülmem.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
- Beğen 1
Yorum
-
Gökhan Saral boş yapmış. Sözleşme önerdiniz de kabul mu etmedi? Sürekli çıkıp konuşuyordunuz, çıkıp söyleseydiniz. Ayrıldığı sevgilisi hakkında kötü konuşan karaktersizler gibiyiz.İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Diyen de var
Diyen de var
Dursun Küçük haklı. Sürekli para giriyor ama saçma sapan yerlere harcanıyor. Bu 30 bizi kurtarmayacak. Paradan önemli şeyler var.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
kardeş ben de senin dediğinden farklı bir şey söylemiyorum.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam pragmatik düşünmek 30-35 milyona uğurcanı satmayı gerektirir ama biz böyle pragmatik düşünmediğimiz için trabzonsporu tutuyoruz zaten,o yüzden şampiyonluklar kupalar kazandık.yoksa o kadar pragmatik rasyonel adamlar olsak hepimiz gs yi falan tutardık..
öyle söyleyenleri anlıyorum ama katılmıyorum, diyorum.
ayrıca, başka takımı tutmayıp Trabzonsporu tutmanın ne demek olduğunu Trabzonlu olmayıp, 50 senedir tüm sülalesi ve istanbuldaki tüm çevresi istanbul takım olan birisi için çok çok iyi bilirim kardeşim.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu adamlar 3 yıldır ortasahaya adam alamıyor. Uğurcanı göndersinler 5 yıl kaleci alamaz. Takımın ana sorunları ortasaha felan da değil. Bekler açıklar felan durum fecaat. Kaldı ki her yıl 100 milyon euroyu döndürmelerine rağmen bunları yapamıyorlar."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Biriside şu geldi bu geldi desin nedir herkes gidiyor.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Antep'e gitmiş bakalım kazanmış mıyız bi şeyler yoksa bedelsiz kiralama mıTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Buyuk takimin kaptanina teklif etmeye cüret edemezler, sen o cüreti vermişsin arkasi bos muhabbet, biz bu camiayi kendi dunyamizda cok buyutuyoruz disarda sonuc bu, ha ne zaman temsilcilerimiz bu cüreti gostertmeyecek derecede asil olurlar iste o zaman gercekten buyuguz deriz, neysek ona layik temsil ediliyoruz.
- Beğen 1
Yorum
-
Link pleaseİlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 milyon euroya satmışız çok iyi para
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Ekrem D.
- CasTo
- alperrr