Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dun ilk yari Okay ve Mustafa iyi degildi ama ikinci yari bir tik daha iyi oynadilar. Capraz toplari atmakta sikinti cektiler. Savic de cok iyi degildi, Batagov'un bukadar tecrubeli bir adami tasimamasi gerekir. Batagov cok onemli bir deger, keske Avrupa isimiz olsaydi fiyatinin ustunde en az 20-30% daha atardin.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dun ilk yari Okay ve Mustafa iyi degildi ama ikinci yari bir tik daha iyi oynadilar. Capraz toplari atmakta sikinti cektiler. Savic de cok iyi degildi, Batagov'un bukadar tecrubeli bir adami tasimamasi gerekir. Batagov cok onemli bir deger, keske Avrupa isimiz olsaydi fiyatinin ustunde en az 20-30% daha atardin.
      Savicin ofsayt olan pozisyonda kaleye giden topu çıkartması hoşuma gitti, yinede Arda oynamalı, Salih ve Arda kesinlikle bu takıma monte edilmeli,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam Bukhari'yi izleyen biri olarak Folca'yı yanına koyunca defansif olarak tatmin olur musun?

Top bizdeyken oyunu rakip yarı sahaya yıkınca çok verimli olacağını düşünüyorum ama topsuz oyunda ne izleriz kestiremiyorum.
        Bunu, Fatih Hoca'nın bize bugüne kadar sunduğu genel yerleşime göre izah etmeye çalışayım. Yani Okay'ın dünkü gibi Folcarelli ile Nwakaeme'nin ortasında ve gerisinde oynadığı şekle göre...

Öncelikle Bouchari orada oynamadı. Benim aldığım notlarda yok yani. Full sezon Etienne seyretmedim ama öyle stoper önü oyuncusu değildi. Siopis öyleydi, hani onu hepimiz tanıyoruz. O yüzden, Benjamin Forum'a ilk yazıldığı dönem yapılan Siopis benzetmesine itiraz etmiştim.

Bu arada bir parantez açayım. Benzer vurguyu Mendy için yapmıştım. Mendy de geride oynamıyordu, arkasında Lille'e transfer olan Bentaleb vardı.

Sorunuza geleyim: Dün dikkat ettiyseniz, Folcarelli aslında rakipten dönen topları ilk yarıda topladı. Bouchari için yazdığım mesajda buna benzer bir ifade kullanmıştım. Onuachu'ya atılıp seken topları almak. Hem yerleşim hem oyuncunun sezileriyle alakalı...

Rakip topla çıkarken, biz topun gerisindeyken ne yaparlar? Açıkçası onu kestiremiyorum. Çünkü dğn beIN pozisyon tekrarı verirken adamlar kalemize gelmiş. Uzun mu attılar, kanattan çapraza mı oynadılar göremedik. Yani bu orta ikili orada işlevsel mi inanın bilmiyorum. Öndekiler el belde beklerse yapacak çok şey kalmıyor.

Size yakın geçmişten iki takım savunması geliştirme hamlesi örneği vereyim. Biri 2021 Bjk... Josef gelince Sergen, Atiba'yı öne atmıştı. Atiba önde top kapsın!

Aynısını Okan yaptı. Lemina'yı aldı, Torreira'yı öne attı. Mertens'i kesti. İlk yarı bocalayan takım ikinci yarıda dengeye oturdu. Biraz çözülen (Daha doğrusu Keremsiz ve Mertens'in berduşluğu yüzünden zayıflayan) Gs ön alan baskısı, Torreira'nın öne gelmesiyle dirildi. Bence Gs için kritik hamle buydu (Bunu basket takımımızın maçında oğlu Utku'yu seyretmeye gelen Okan'ın yardımcısı İrfan Saraloğlu Hocay'la da konuşmuştuk). Kaybettikleri tek maç Bjk'ydi, o maçta Lemina'yı oynatmamıştı.

Bence biz de o Josef - Lemina'yı bulmalıyız (Bouchari, bunlar gibi değil). Sonra Folcarelli'nin de yanına gelecek üçüncü adamın da performansı artacaktır.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 13:32.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Savicin ofsayt olan pozisyonda kaleye giden topu çıkartması hoşuma gitti, yinede Arda oynamalı, Salih ve Arda kesinlikle bu takıma monte edilmeli,
          saviç ölmüş abi ölmüş, bak futbolu bırakmış demiyorum resmen ölmüş.bir mezar bulup içine girsin üstünede toprak atsınlar..maalesef bunu göremeyecek kadar kör bir hocamız var..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu, Fatih Hoca'nın bize bugüne kadar sunduğu genel yerleşime göre izah etmeye çalışayım. Yani Okay'ın dünkü gibi Folcarelli ile Nwakaeme'nin ortasında ve gerisinde oynadığı şekle göre...

Öncelikle Bouchari orada oynamadı. Benim aldığım notlarda yok yani. Full sezon Etienne seyretmedim ama öyle stoper önü oyuncusu değildi. Siopis öyleydi, hani onu hepimiz tanıyoruz. O yüzden, Benjamin Forum'a ilk yazıldığı dönem yapılan Siopis benzetmesine itiraz etmiştim.

Bu arada bir parantez açayım. Benzer vurguyu Mendy için yapmıştım. Mendy de geride oynamıyordu, arkasında Lille'e transfer olan Bentaleb vardı.

Sorunuza geleyim: Dün dikkat ettiyseniz, Folcarelli aslında rakipten dönen topları ilk yarıda topladı. Bouchari için yazdığım mesajda buna benzer bir ifade kullanmıştım. Onuachu'ya atılıp seken topları almak. Hem yerleşim hem oyuncunun sezileriyle alakalı...

Rakip topla çıkarken, biz topun gerisindeyken ne yaparlar? Açıkçası onu kestiremiyorum. Çünkü dğn beIN pozisyon tekrarı verirken adamlar kalemize gelmiş. Uzun mu attılar, kanattan çapraza mı oynadılar göremedik. Yani bu orta ikili orada işlevsel mi inanın bilmiyorum. Öndekiler el belde beklerse yapacak çok şey kalmıyor.

Size yakın geçmişten iki takım savunması geliştirme hamlesi örneği vereyim. Biri 2021 Bjk... Josef gelince Sergen, Atiba'yı öne atmıştı. Atiba önde top kapsın!

Aynısını Okan yaptı. Lemina'yı aldı, Torreira'yı öne attı. Mertens'i kesti. İlk yarı bocalayan takım ikinci yarıda dengeye oturdu. Biraz çözülen (Daha doğrusu Keremsiz ve Mertens'in berduşluğu yüzünden zayıflayan) Gs ön alan baskısı, Torreira'nın öne gelmesiyle dirildi. Bence Gs için kritik hamle buydu (Bunu basket takımımızın maçında oğlu Utku'yu seyretmeye gelen Okan'ın yardımcısı İrfan Saraloğlu Hocay'la da konuşmuştuk). Kaybettikleri tek maç Bjk'ydi, o maçta Lemina'yı oynatmamıştı.

Bence biz de o Josef - Lemina'yı bulmalıyız (Bouchari, bunlar gibi değil). Sonra Folcarelli'nin de yanına gelecek üçüncü adamın da performansı artacaktır.
            Hocam Göztepedeki Anthony işimizi görür mü ? Birde dün ki Jo yu nasıl buldun ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oynattığı oyunu eleştir,taktiğini eleştir ama adam aylardır şu şu mevkilere transfer istiyorum dediği halde yönetim becerip alamıyorsa tekke ne yapsın,sktiri çekip hadi bana bay mı desin.

Buradaki suç yüzde yüz yönetimde
              O zaman her demecinden sonra yönetimi destekler nitelikte açıklama yapmasın hocam .

Kendi işine baksın . İşin maddi tarafı kendisini alakadar etmiyor.

Çıkarsın basının karşısına , şu şu mevkilerde eksiğim var henüz takıma katılmadığından dolayı oyunumuzu oturtamadık minvalinde açıklama yapsın geçsin.

1 milyon euro edecek oyuncuya , 10 milyon istiyorlar ne demek ? Senin işin midir bu ?

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim son şampiyonlukta Hamsik-Siopis-Dorukhan-Berat dörtlüsünden aldığımız skor katkısı totalde 4 gol 8 asist.

Düşük skor katkısını ben de eleştirdim ama dünkü oyunu ele alınca merkezde topu hızlı dolaştırarak hızlı reaksiyon göstererek oyunun temposunu arttıracak bi oyuncu takımı bayağı olumlu etkiler.

Atıyorum Olaigbe'nin kanatta topla 1 saniye erken buluşması ile geç buluşması arasında uçurum var. Bütün mesele rakip savunmayı dengesiz yakalamakta.

Almeida o skor katkısına rağmen 10 milyon piyasa değeri varsa belli ki oyunun diğer tarafında bir şeyler vaat ediyor.

10 numaraya alınacak oyuncu ise mutlaka skorer bi oyuncu olmalı. Bence Almeida'yı 10 no transferi olarak görmüyor hoca haklı olarak
                  Bizim şampiyon olduğumuz sene şuan kıstas alınacak sene midir bilemedim .

O sene lig o kadar kötüydü ki , kimsenin etrafımıza gelme gibi bir niyeti yoktu . Sadece ikinci yarı hareketlenen fenerbahçe vardı .

Ki şampiyonluğumuzu 69 gol atarak falan ilan etmişiz .

Topun sahada hızlı çevrilmesiyle ilgili görüşlerinizle aynı fikirdeyim . Ama bunun için doğru ismin Almeida olduğu konusunda emin değilim.

Piyasa değeri konusu da biraz göreceli diye düşünüyorum . Zira şuan Barış Alper ' in değeri için TM ' de 21 milyon euro , Semih kılıçsoy ' un ise 12 milyon euro görünüyor . Sizce ederler mi ? Ya da Batagov ' un değeri 4.5 milyon euro görünüyor. Sizce 4.5 milyon euro hak ettiği değer midir ?

Ben Almeida ismi ' nin 8 numara için de yeterli olduğunu düşünmüyorum açıkçası . Adamın videolarına bakıyorum hiç bir şey vaat etmiyor. Zafeiris ' in videolarına baktığımda 8 numarayı görebiliyorum mesela .

Yorum

• Eksikliği giderecek şekilde transferlerin yapılmaması Fatih Tekke'nin de işine geliyor. Eksikler tamamlansa da kendisi bu işi kıvıramayacak. Şuan en azından bahane sunuyor. 80. dakikaya kadar Nwakaeme'yi sahada tutan sen değil misin hocam. Elindeki Mendy ve Cham gibi parlatılabilecek ( ölü değil ikisi de) 2 adamı sen mobbing yapar gibi bitirirsen doğal olarak başka oyuncular da senin takımına gelmek istemezler.

Yorum

• ----------folluk----8
                      ----zübük-----10-----olaibe
                      ----------------onachu

Dün Folcarelli nin icine Colman kaçtı, bu adam böyle çift yönlü oynayip oyun kurabiliyorsa bize lazim olan profil kesinlikle Sosa dır.

Önlerine de yok mu Brezilya, Arjantin'den gelip şov yapacak çilingir 10 numara? Jaja bulsak iskelet tamamlanır kadroda herkesin verimi artar.

Kasimpasa macinda Folcarelli yaninda mutlaka teknik kapasitesi ve oyun zekasi yüksek, dikine dikine oynayan maestro olmalı. Kısa sürede birini alsak oynar ama yaprak kimildamiyor, Almeida çöpü hariç ismi gecen oyuncu da yok.

Ozan, Mendy, Cham şunlari satin bari. Ozan i satmaya gerek yok maaşından kurtulsan 1.5m euro kasada kalır daha ne olsun.
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 14:20.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O zaman her demecinden sonra yönetimi destekler nitelikte açıklama yapmasın hocam .

Kendi işine baksın . İşin maddi tarafı kendisini alakadar etmiyor.

Çıkarsın basının karşısına , şu şu mevkilerde eksiğim var henüz takıma katılmadığından dolayı oyunumuzu oturtamadık minvalinde açıklama yapsın geçsin.

1 milyon euro edecek oyuncuya , 10 milyon istiyorlar ne demek ? Senin işin midir bu ?
                        bu açıklaması benimde garibime gitti.sen kulübün muhasebecisimin hocasımı!!..okan buruk diyormu ya osimhene 100 milyon verdik vermesek daha iyiydi diye..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• yıllık 1,54 milyar tl yani yaklaşık 38 milyon dolar zarar açıklanmış. en büyük zarar da trabzonspor'a ait. bu nasıl kulüp yöneticiliği. kaç futbolcunun sözleşmesi feshedildi. futbolcu satıp para kazanamazsan batarsın. doğru dürüst sponsorun yok. avrupa'dan bir gelirin yok. iki sene üst üste Türkiye kupası finalini kaybetmişsin. bu zararlar nasıl ödenecek. taşıma suyla değirmen dönmez. kulüp yöneticiliği profesyonellere devredilmeli.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu açıklaması benimde garibime gitti.sen kulübün muhasebecisimin hocasımı!!..okan buruk diyormu ya osimhene 100 milyon verdik vermesek daha iyiydi diye..

Yönetime eksik mevkileri ilettim , çalışmaları sürüyor da diyebilirsin.

Ama diğer türlü açıklama yaparsan , resmen taraftarla yönetim arasındaki bariyer olursun.

O zaman da , eleştirilmeye başlarsın .
                            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 15:10.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maça pkk formasıyla gelen vatandaş stada sokulmamalı gerekli tepki ve yaptırım uygulanmalı
                              Öyle deme. Pkk artik sevda ve baris partisi degilmi?

Yorum

• Ayrıca dün ki maç özelinde , yedekte skor katkısı da fena olmayan bir 10 numaran varken 35 yaşında adamı kanattan alıp o bölgeye evirmenin mantığını arıyorum dünden beri .

Elinde bir oyuncu varsa , her ne kadar beğenmesen de orada oynatırsın yani .

Sikan ' ı sol kanatta oynatmak , Zubkovu 10 numarada oynatmak , Nwakaeme ' yi 10 numarada oynatmak , Mendy stoper fantezisi , Okay stoper fantezisi falan ilginç şeyler .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim