Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Salvarino Brezilya'da kalmak istiyormuş.
    Bu adamı hangi mevkii için bakıyorlar onu çözemedim .

Yorum

• Atanamamış Zaniolo istedik adam direkt Zaniolo çekiyor.. yürü be büyük başkan

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pellegrini-Puertas alsa bu başkan olacak şahıs şampiyon bile olabiliriz.
        İkiside 10 numara sanmam 2 sini birden alabileceklerini. Sadece Pellegrini gelse sınıf atlarız arkasınıa kimleri koyarsan koy iş yapar.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atanamamış Zaniolo istedik adam direkt Zaniolo çekiyor.. yürü be büyük başkan
          yusuf yazıcı vol-2

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yusuf yazıcı vol-2
            Daha iyi ya Yazıcı'nın bizdeki ilk halini gözü kapalı koyarım takıma.

Sırtında rakiple top sürer, şut tehdidi var, güçlü kuvvetli ve statik 10 numara değil topu ayağından çıkardıktan sonra golcü sezileri var. Olur mu bilmem de alacağımız herhangi bi adam Zaniolo'dan iyi olmayacak.

Yorum

• Yusuf Yaziciyla Zaniolunun futbol olarak tarzlari gece ve gündüz gibi

Yorum

• Eren elmalının alacağına karşılık önermişler zanioloyu. Hayır benim anlamadığım bunların o kadar bile parası yoksa nasıl alıyorlar 100 milyona iki topçu?

Yorum

• Zaniolo'nun mental sorunları var. Problemli bir oyuncu. Trabzon şehrinde yapamaz. Takımda kolej havası var, genç hedefleri olan ve teknik direktörüyle arkadaş gibi olan bir oyuncu grubu. Zaniolo huzursuzluktan başka bir şey getirmez.

Yeteneğine hiç lafım yok zaten
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha iyi ya Yazıcı'nın bizdeki ilk halini gözü kapalı koyarım takıma.

Sırtında rakiple top sürer, şut tehdidi var, güçlü kuvvetli ve statik 10 numara değil topu ayağından çıkardıktan sonra golcü sezileri var. Olur mu bilmem de alacağımız herhangi bi adam Zaniolo'dan iyi olmayacak.
                    Ben 2. Halinden bahsetmiştim..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Zaniolo için 15 m verdi gs biz şimdi alsak bile nasıl alacağız bu herifi?
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Zaniolo 10 no olarak çok iş yapar bizde, istediğimiz skor katkısını verir ama yeterli değil tabi ki, inceci 8 no lazım, Folcarelli tek başına yeterli değil..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoşgeldin.Forumda geçmişte paylaşımlar yapan arkadaşlarımızın dönmesi gayet güzel.Güzel arkadaşlarımız vardı burada.ArtvinTs mesela onlardan biriydi.Twitter ortamı cezbetse de forumun yeri bambaşkadır.

Forumumuzdaki her arkadaşımız birbirinden değerliler.Farklı görüşler ve zaman zaman tartışmalar yaşansa da son zamanlarda son derece güzel devam ettiğimizi düşünüyorum.
                          Hoşbulduk. ArtvinTs güzel yazıyordu gerçekten.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eren elmalının alacağına karşılık önermişler zanioloyu. Hayır benim anlamadığım bunların o kadar bile parası yoksa nasıl alıyorlar 100 milyona iki topçu?
                            Erenin alacağına karşılıksa bence son derece karlı bir durum. ama ben zaniolo haberinin bile gerçek olduğuna inanmıyorum.

bize katkı sağlar mı sağlar ama bu adam bizde yapabilecek bir tip değil. bize kafaca daha olgun ve sert karakterli oyuncular lazım. bu adam biraz hoyrat çıkışları olan bir yapıya sahip. fatih tekke ile uzlaşabilir mi bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erenin alacağına karşılıksa bence son derece karlı bir durum. ama ben zaniolo haberinin bile gerçek olduğuna inanmıyorum.

bize katkı sağlar mı sağlar ama bu adam bizde yapabilecek bir tip değil. bize kafaca daha olgun ve sert karakterli oyuncular lazım. bu adam biraz hoyrat çıkışları olan bir yapıya sahip. fatih tekke ile uzlaşabilir mi bilemiyorum.
                              Sakatlanmazsa maddesi olursa karlı bir durum olabilir aksi takdirde gelecek paradanda oluruz!

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eren elmalının alacağına karşılık önermişler zanioloyu. Hayır benim anlamadığım bunların o kadar bile parası yoksa nasıl alıyorlar 100 milyona iki topçu?
                                Para varda öz evlatlara gelince paranın sözümü olur sen bizim oglumuzsun derler (ezelden beri😀)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim