İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İkiside 10 numara sanmam 2 sini birden alabileceklerini. Sadece Pellegrini gelse sınıf atlarız arkasınıa kimleri koyarsan koy iş yapar.İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePellegrini-Puertas alsa bu başkan olacak şahıs şampiyon bile olabiliriz.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Beğen 1
Yorum
-
yusuf yazıcı vol-2İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtanamamış Zaniolo istedik adam direkt Zaniolo çekiyor.. yürü be büyük başkan
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
Daha iyi ya Yazıcı'nın bizdeki ilk halini gözü kapalı koyarım takıma.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf yazıcı vol-2
Sırtında rakiple top sürer, şut tehdidi var, güçlü kuvvetli ve statik 10 numara değil topu ayağından çıkardıktan sonra golcü sezileri var. Olur mu bilmem de alacağımız herhangi bi adam Zaniolo'dan iyi olmayacak.
Yorum
-
Ben 2. Halinden bahsetmiştim..İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha iyi ya Yazıcı'nın bizdeki ilk halini gözü kapalı koyarım takıma.
Sırtında rakiple top sürer, şut tehdidi var, güçlü kuvvetli ve statik 10 numara değil topu ayağından çıkardıktan sonra golcü sezileri var. Olur mu bilmem de alacağımız herhangi bi adam Zaniolo'dan iyi olmayacak.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hoşbulduk. ArtvinTs güzel yazıyordu gerçekten.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hoşgeldin.Forumda geçmişte paylaşımlar yapan arkadaşlarımızın dönmesi gayet güzel.Güzel arkadaşlarımız vardı burada.ArtvinTs mesela onlardan biriydi.Twitter ortamı cezbetse de forumun yeri bambaşkadır.
Forumumuzdaki her arkadaşımız birbirinden değerliler.Farklı görüşler ve zaman zaman tartışmalar yaşansa da son zamanlarda son derece güzel devam ettiğimizi düşünüyorum.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Erenin alacağına karşılıksa bence son derece karlı bir durum. ama ben zaniolo haberinin bile gerçek olduğuna inanmıyorum.İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren elmalının alacağına karşılık önermişler zanioloyu. Hayır benim anlamadığım bunların o kadar bile parası yoksa nasıl alıyorlar 100 milyona iki topçu?
bize katkı sağlar mı sağlar ama bu adam bizde yapabilecek bir tip değil. bize kafaca daha olgun ve sert karakterli oyuncular lazım. bu adam biraz hoyrat çıkışları olan bir yapıya sahip. fatih tekke ile uzlaşabilir mi bilemiyorum.
Yorum
-
Sakatlanmazsa maddesi olursa karlı bir durum olabilir aksi takdirde gelecek paradanda oluruz!İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Erenin alacağına karşılıksa bence son derece karlı bir durum. ama ben zaniolo haberinin bile gerçek olduğuna inanmıyorum.
bize katkı sağlar mı sağlar ama bu adam bizde yapabilecek bir tip değil. bize kafaca daha olgun ve sert karakterli oyuncular lazım. bu adam biraz hoyrat çıkışları olan bir yapıya sahip. fatih tekke ile uzlaşabilir mi bilemiyorum.
Yorum
-
Para varda öz evlatlara gelince paranın sözümü olur sen bizim oglumuzsun derler (ezelden beri😀)İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren elmalının alacağına karşılık önermişler zanioloyu. Hayır benim anlamadığım bunların o kadar bile parası yoksa nasıl alıyorlar 100 milyona iki topçu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Ertan1982
- Nazim Can
- Ibrahim Gaygusuz
- Courage
- Ekrem D.
- Mert Acar
- Ertan Artan
- mmert