Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Norveçli forvetin akıbetinin Sikan gibi olmayacağının bir garantisi yok. Malum, teknik direktörümüz, Sikan yerine Umut Nayir isteyen bir adam. Yarın aynı mobingi bu çocuğa da yapabilir. Fazla uçmayın derim o yüzden.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saçma sapan garip inancım falan yok benim, kendini Dindar zannedip kendisi gibi düşünmeyenlere iki dakkada yahudi, ateist, hırıstiyan bilmen ne ayarı veren zındıkları iyi tanırım, yüzüne vururum, o da zırlar da zırlar.
      Ateist ,hristiyan, yahudi veya başka inanca sahip bir kişiyi iyi diye kardeşi gören bir insan başka birine zındık diyebiliyor işte ne dersin. Ağzı olan konuşuyor, keşke din hakkında konuşurken Kuranı referans alsa ama neyse kendine göre bir inanç oluşturduysa ne diyelim.
      Konu hakkında islamın ana kaynağı Kuran ne diyor diye bir açıp bak bari, başkalarına zındık diyene kadar. Ayet numaralarını da sana zor gelmesin diye ilk mesajımda atmıştım, açıp bakarsın ayetler ne diyor konu hakkında ( konu ile alakalı enaz 10 farklı ayet var). Senin kuran haricinde konu ile alakalı başka referansların varsa bilemem.
      Neyse sana göre ben zındıkım. Çünkü kuranın ayetlerini referans alıyorum. Sen kurandaki bazı ayetleri kabul etmiyorsun galiba, müslüman olmayanları da kardeşin olarak kabul ediyorsan.
      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zubkov gidecekse eğer hamel de isteniyor deniyor.

---------------------onana---------------------

pina-------chibuke------------batagov-----------lovik

----------oulai-------folcarelli------hamel-------

-------------------------muci------------------------

--------------onuachu----------daniel---------------------------

pina ve lovik bu yükü kaldırabilir mi bilemiyorum.Ama iş bence böyle bir şeye gidecek. Kanat oyuncusu ismi hiç geçmiyor.
        Şu ana kadar 1 tane doğru dürüst kanat ismi geldi o da Jocelin tabi futbolcu premier lig yaptı hahaha

Ben bu gidişle olaigbe ile devam edeceğimizi düşünüyorum Daniel de alındıktan sonra.
        Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ateist ,hristiyan, yahudi veya başka inanca sahip bir kişiyi iyi diye kardeşi gören bir insan başka birine zındık diyebiliyor işte ne dersin. Ağzı olan konuşuyor, keşke din hakkında konuşurken Kuranı referans alsa ama neyse kendine göre bir inanç oluşturduysa ne diyelim.
          Konu hakkında islamın ana kaynağı Kuran ne diyor diye bir açıp bak bari, başkalarına zındık diyene kadar. Ayet numaralarını da sana zor gelmesin diye ilk mesajımda atmıştım, açıp bakarsın ayetler ne diyor konu hakkında ( konu ile alakalı enaz 10 farklı ayet var). Senin kuran haricinde konu ile alakalı başka referansların varsa bilemem.
          Neyse sana göre ben zındıkım. Çünkü kuranın ayetlerini referans alıyorum. Sen kurandaki bazı ayetleri kabul etmiyorsun galiba, müslüman olmayanları da kardeşin olarak kabul ediyorsan.
          Yav he he..

Yorum

• Olaigbe bu maç da bir gol atıp muci gibi seriye bağlar umarım

Yorum

• Bu lovikin bi videosunu izledim bayağı heyecanlandım
              Fakat açık gibi oynuyor
              Videoda nerdeyse hiç defansif aksiyon yok
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu lovikin bi videosunu izledim bayağı heyecanlandım
                Fakat açık gibi oynuyor
                Birde sanki pasları ayağıyla değil eliyle atıyor nokta atışı
                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu ana kadar 1 tane doğru dürüst kanat ismi geldi o da Jocelin tabi futbolcu premier lig yaptı hahaha

Ben bu gidişle olaigbe ile devam edeceğimizi düşünüyorum Daniel de alındıktan sonra.
                  aynı görüşteyim dediğim gibi muhtemelen bekleri kanat gibi kullanacağı bir sistem kurgulayacak.Waka,zubkov gidişi, lovik alınışı,bir stoper daha arayışı hep buna dalalet.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ----------------------onana-------------

----------baniya----chibuke---batagov-------------

pina---------oulai----folcarelli---muci-------lovik

-------------onuachu---------daniel----------------------
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

----------------------onana-------------

----------baniya----chibuke---batagov-------------

pina---------oulai----folcarelli---muci-------lovik

-------------onuachu---------daniel----------------------
                      Abi sen ne zaman kadro yapmayı öğreneceksin çok merak ediyorum 2 tane pivotu dikmişsin şey gibi
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Norveçli forvetin akıbetinin Sikan gibi olmayacağının bir garantisi yok. Malum, teknik direktörümüz, Sikan yerine Umut Nayir isteyen bir adam. Yarın aynı mobingi bu çocuğa da yapabilir. Fazla uçmayın derim o yüzden.
                        Kendi aldırdığı adamlara premses muamalesi yapıyor hocamız merak etme
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendi aldırdığı adamlara premses muamalesi yapıyor hocamız merak etme
                          FT nin istediği Umut ve Ahmet Boxseller,bu adam skutlar istemiş.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi

Yalnız ve ancak müminler kardeştir
                            Eyvallah,bu doğru ve fakat insanlar Hz.Adem den dolayı da biyolojik olarak kardeş oluyor bir yerde.Hepimiz Hz.Adem in çocuklarıyız.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu lovikin bi videosunu izledim bayağı heyecanlandım
                              Fakat açık gibi oynuyor
                              Dünyada hücumu iyi olana bakılır her zaman. Bek olarak 15 maç skora katkı yap bak bakalım kim bakıyor defansa.

Yorum

aynı görüşteyim dediğim gibi muhtemelen bekleri kanat gibi kullanacağı bir sistem kurgulayacak.Waka,zubkov gidişi, lovik alınışı,bir stoper daha arayışı hep buna dalalet.
                                Yanlış anlama ama FT şu anda hangi sistemi oynatıyor da neye göre analiz yapıyorsun,en basit sistem olan 4/5/1 düzgün bir şekilde izleyemedik neye güvenerel 5 sisteme geçecek diyorsun anlaması zor.
                                • Memento mori

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim