Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güya berat albayrak devreye girip iptal ettirmiş transferi
    Yarın maç var, ona konsantre olayım, bu konuya yazmayayım diyordum.

Şimdi, şöyle mi düşünelim:

Gs alıyordu Oulai'yi. Yani büyük güce sahipler... Biz eziğiz. Ödeme zamanımız gelmiş! El açmışız, "Ya Gs, gel Oulai'yi al da, rahatlayalım..." Gs de büyüklük etmiş, alıyormuş ki...

Tam o sırada, kurtarıcı Berat bu işe "Dur!" demiş.

Gs kahraman. Berat kahraman. Oulai süperstar. Trabzonspor piyon?

Bunu bizim renktaşlarımız yazıyorsa, onlar da gurur ve akıl yok (Size demiyorum, alıntıladığınız kaynaklar için söylüyorum). Ne kadar kolay tahrik olan, yönlendirlen, havuca bakan, saf bir kitleye dönüştük.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• CaptanBarbosa
      CaptanBarbosa yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Komik bi durum zaten. Sosyal medyada gördüm ve bununla övünen tipler vardı.
      Malesef eğitilmez bir kitlemiz de azımsanmayacak seviyede. Bizi vasata ve ezikliğe alıştırmaya çalışıyorlar. Kimliğimizle oynuyorlar. Umarım gerçek Trabzonspor sevdalısı biri çıkar da bu rezilliklere bir son verir.

• erenslash
      erenslash yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Gs a asırı giden bir oyuncu kitlemiz olustu ve ust uste oluyor bu genelde. ugur oncesini de biliyorsun zaten sadri zamanında selcugun bedava gitmesi. gs bunu hep yapıyor ama olay klubun icinde kripto gslılar olması baska acıklaması olmaz. fbye bir tavır olarak goruyorlar bunu ama alakası yok bence hepsi istanbul takımı sonucta. oyuncu gitmek istiyor ayaklarını da cok duyarız . avrupaya gitmek ister oyuncu once. oraya verirsin rakiple isin olmaz zaten. bu yüzden taraftar diken üstünde. ve moral bozuklugu var.
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

• Birde başkanın konuşmasından şunu anladım
    Üstü kapalı diyor ki ben keşfettim ben aldım ben satarım
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• CaptanBarbosa
      CaptanBarbosa yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Gitsin kendine takım satın alsın istediği naneyi yesin o zaman. Burası milyonların gönül verdiği Trabzonspor. Babasından kalmadı.

• donald trump zannediyor trabzonspor yonetimi kendini yani maddi gücün ve soz sahibi olarak ben ben ben hep....

dicem ki baba adamlar aldık 20*30 milyon euro oyuncu basına paralar bastık istedigimizi alan baskan var eyvallah oda yok. o zaman derdim baskan istedigini yapsın.. trump triplerine girecek kadar gucun yok networkün yok ...

sorsan Trabzonun evladı ama Gs evladıymıs bu klup... yonetime tesekkur ederiz

Yorum

• Tuhaf olan gs Anadolu takimlarinda parlayan oyunculardan birisini alırken araya hep fb girip daha fazla vererek oyuncuyu ellerinden kapmıştır şimdi bizim oyuncular söz konusu olunca çıtları çıkmıyor 😀

Yorum

• erenslash
        erenslash yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Trabzonsporda kripto fanatik gslı var. net bu. baskandan bile suphe duymaya basladım hocam. birinci takımı gs ikincisi bizimkisi olabilir. Ondandır o fbye ve bjkye kapalıdır. talimatlıdır bunlar bence.

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birde başkanın konuşmasından şunu anladım
      Üstü kapalı diyor ki ben keşfettim ben aldım ben satarım
      Yürüyen cüzdan ve imza kalemi başka işi yok.
      kesfeden izi veren belli.
      topu ver bomba diye karakola götürür diye laf var tam ertoya uyan bir tabir.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yorum

• Yesi dinledim gs en son 25+tekke hocamın aşkını önermiş gs başkada bir teklif yapmamış, umarım yanılmam ama bugün ki yayında acaba başkan EPL takımlarına cilve yapmış olabilir mi ?
          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer böyle olmuşsa oulaiyi gs ye satmaktan daha beter daha rezil bir durum.

Yorum

• birde su var yonetimde sadece baskan yok. klubun icinde veya yakın az dısında kim o kripto gslılar. bulup klupten atmaları lazım. yonetimde kimler var bilmiyoruz ki...

Yorum

• şu hesap yaymış galiba haberi. övündüğü şeye bak rezillik. işin ucu nerelere gidecek düşünmüyor bile.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben sanmiyorum Galatasarayin piyasaya okadar para sallabilecegini. Alabilse Noa Leng midir nedir onu 1 hafta once getirirdi.

Ben haberleri olumlu buluyorum su vaziyette konusulan fiyatlar gayet guzel, Dunya kupasi sonrasi yollariz Chelsea ye hep beraber mutlu oluruz.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Batagov'a 25 üzeri teklif varsa satıp 5 civarına Alanya'dan Ümit kumarını oynayacagiz gibi hissediyorum. Kota yüzünden ilk hedef yerli olacaktir. Açılan kotayla da Norvecli forveti açıklarlar.

Bence yuksek teklif olmadikca ve salak degillerse baskasini satmayiz.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yalnız Yes çok garip şeyler anlatıyor, Batagovun gitme ihtimalini doğruladı, Olaigbenin gitme olasılığıda varmış o nu da Tuncel Hasan söylemiş, Karlsbakk kesin bitmiş, Andersen Sinanı çok istiyormuşuz, bu kadar kısa sürede bu kadar oyuncu satıp almayı hem nasıl becereceğiz hem de zaman yetecek mi hemde takım 3. iken bu işlere girmek ne kadar mantıklı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim anlamadığım şu diyelim ki batagov oluaiden 50-60 kazandık. Borç falan da kapanmış olacak. O da iyi de ertesi sene Süper ligde değil Borsa İstanbul'da mi şampiyonluk yarışı vereceğiz. Tebrikler borçsuzzonspor taraftarı şerefli 4.lük ZTK Finalinde kupa kaybetme şampiyonluğu hayırlı olsun.

Ünlü bir teknik adam demişti galiba ben asla para dolu bir çantanın futbol oynadığını görmedim diye
                        Yani en azından tepki verilmesi ve aynı fikirde olanların olduğunu görmek sevindirici.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Batagov'a 25 üzeri teklif varsa satıp 5 civarına Alanya'dan Ümit kumarını oynayacagiz gibi hissediyorum. Kota yüzünden ilk hedef yerli olacaktir. Açılan kotayla da Norvecli forveti açıklarlar.

Bence yuksek teklif olmadikca ve salak degillerse baskasini satmayiz.
                          Mert sen Alanya başkanı olsan Batagovu 25 sattığımız anda Ümiti 5 bırakır mısın, madem Batagovu satma niyetin var Ümiti önceden bitirmiş olmalıydın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim