Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arası transfer politikası 2 transfer üzerine olmalı.

Birinci transfer tecrübeli bir sol ofans oyuncusu olmalı.
    İkinci transfer ise batagov gibi potansiyelli bir sağ stoper üzerine olmalı.

Gidecek oyuncular muhtemelen sikan kiralık gider.Olabilirse visca sözleşme feshedilir.

Nwakame den hoca yine faydalanmak istiyor anlaşılan ama ben olsam 2 maç üst üstte maça çıkamayan bir adama güvenip yola çıkmazdım.Çünkü sol açık transferi lig sonundakı sıralamamızı net şekilde etkileyecek.

Tecrübeli lider stoper transferini sezon sonuna bırakmak daha mantıklı olur.Savicin durumuna göre.

lider orta saha hamlesini de yine sezon sonuna bırakmak daha doğru olur.Hem daha geniş bir transfer pazarından seçim yaparız.Hemde bu ara da yarım sezon bouchauriyi görmüş oluruz.

Yorum

• hoca wakadan son 20 dakika topun kontrolünü sağlamak ve oyunu yavaşlatmak için yararlanacak. bu son dakikalarda takım sürekli baskı hatta gol yiyor ve önlem amacı ile eldeki bildiği oyuncu ile devam etmek istiyor muhtemelen. fakat nwakame her maç 20 dakikayı kaldırabilecek bir seviyede mi onu bilemiyorum ya da gerektiği zaman 45dakikayı görebilir mi o muamma.

Yorum

• transfer işini fatih hocaya bırakmasınlar. hep duygusal davranıyor. umarım benjamin kendini toparlar. eğer oda beklenildiği gibi çıkmazsa muçi, benjamin, olaigbe.. şu üçlüye verilen paralara bak. ağır eleştiriler olur.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sikan-Visca-Muçi

Bu üçlüyü gönder bunların parası ile Rafa Silva al
          Uçuşa geçeriz
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• önemli duyuru :

türk futbolunda gelişen son saha dışı olaylar nedeniyle futbolu izlemeyi ve yorumlamayı bırakıyorum

her şerde bir hayır var demişler , türkiyede futbol izlemek ve yorumlamak saçmalıktan başka bişey değil

kalın sağlıcakla
            TEKKEBALL

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                önemli duyuru :

türk futbolunda gelişen son saha dışı olaylar nedeniyle futbolu izlemeyi ve yorumlamayı bırakıyorum

her şerde bir hayır var demişler , türkiyede futbol izlemek ve yorumlamak saçmalıktan başka bişey değil

kalın sağlıcakla
                Ah jairzinho ah.

Boşver son saha dışı olayları vs, neler neler olmadı ki Türk futbolunda örneğin şike süreci bunlar ne ki??

S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine yanlış yapıyoruz, Rafa yı istemek yerine o ayarda mümkünse daha gencini bulmalıyız yıllık 4 net maaş verdikten sonraki illaki bir rafa bulunur,
                  katılıyorum, ayrıca mevcut performansıyla 28 yaşında bile yıllık 1,5 miilynon euro bile etmez

umarım muciyi getirmek rafanın bedeli değildir

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    önemli duyuru :

kalın sağlıcakla

Takma fazla değmez! ( ligler tarihinde kötü kokular zaten hep vardi) belki azıcık düzelme olur?..
                    Aslinda bu olaylar üzerine sizin kendinize özgü yorumlarınıza daha fazla ihtiyaç var

Türk futbolu Trabzon futbolu diye birsey kalmadı zaten ilk onbirde bir tek Mustafa kaldı 😀

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takma fazla değmez! ( ligler tarihinde kötü kokular zaten hep vardi) belki azıcık düzelme olur?.. Aslinda bu olaylar üzerine sizin kendinize özgü yorumlarınıza daha fazla ihtiyaç var Türk futbolu Trabzon futbolu diye birsey kalmadı zaten ilk onbirde bir tek Mustafa kaldı 😀
                      takimda oynayan turk var mi mustafa bazen okay yedekten arada arif giriyor. Hadi yedek stoper Baniyyayi da sayalim tam Turk olmasada. Arada oynayabilecek Salih vardi belki. Baska adam yok sahaya adimini atabilecek. Ozan var belki 90+ larda oyuna girebilecek. Takimda ciddi anlamda Turk oyuncu eksikligi var. Gurbetcilerden falan iyi yerliler bulunabilirdi belki. Emirhan ilkhan, Can bozdogan, Mehmetcan aydin, Gorkem saglam, Naci unuvar, Doguhan aral simsir, Eray comert, Adnan januzaj, Emre mor falan denenebilirdi. Gerci Adnan ve Eray yabanci statusunde ollacaklardi sanirim. Transfer doneminde bize yazilan Galatadan Berkan kutlu, Yusuf demir, kerem demirbay, Halil dervisoglu, Ahmet kutucu iyiki olmamislar. Ismail yuksek falan Fener kimseye vermez.
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• Rafa efendi de tam bi çakalmış,
                        hocalarının ve yönetimin burnundan getirmiş, onun için diyoruz ya doymuş ve karakteri sıkıntılı bu tip oyunculardan uzak durmak lazım, yeni Rafa lar bulmamız lazım diye.

Yorum

• Bulgaristan daki rusev iyi oyuncu oleigbenin yerine
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bulgaristan daki rusev iyi oyuncu oleigbenin yerine
                            Regen Efecan havası aldım.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Şikeciler sosyal medyada şörloth için ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Alırlar şörloth’u. Biz de uzaktan izleriz. Bu yönetim başta olduğu sürece çile çekmeye devam

Yorum

• Şikeciler sosyal medyada şörloth için ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Alırlar şörloth’u. Biz de uzaktan izleriz. Bu yönetim başta olduğu sürece çile çekmeye devam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X