Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikan gibi bir kalasa 6 milyon verilmesi ayri bir konu ama ben de Sikan, Nwaka, Visca ve Muci arasinda kiyilacak olan kisinin Sikan olacagini düşünüyorum.

Muci yi alana da aldirana da ayri kizginiz zaten...

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben hocanın böyle bir talebi olabileceğine inanıyorum . Zira bazı maç sonrası basın toplantılarında, oradaki Nwakaeme ve top tutma eksikliğinden çokça dert yandığını görmüştüm.

Şu saatten sonra Visca , Nwakaeme ve Muçi ile ısrarla devam etmeye çalışmak futbol zekasızlığıdır.

Adam 2 senede 44 maç kaçırmış. Hepimiz Nwakaeme'yi severiz ama şu saatten sonra Nwakaeme'nin Trabzonsporda kalacağı tek kadro , teknik kadrodur .

Ek olarak , performansı gözle görülür şekilde düşmüş Visca ve geldiğinden beri amatör futbolcudan beter halde görüntü veren Muçi de gönderilmelidir.

Ama ben tahmin ediyorum ki , bu 3 kişi takımda tutulup 6 milyon euro bonservis ödediğimiz ve hemen hemen hiç şans tanınmamış Sikanı zararına göndereceğiz .
      Herşey bir kenara haberin kaynağı bile doğruluğunun ispatıdır, 48 yaşındaki Nwakaeme ile başarı kovalayacağız ki bu oynayacağı ilk maçta tekrar uzun süreli sakatlanacağını bilmemek için ahmak olmak lazım.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• vakayeme ile devam edilirse ligi 6. bitiririz. orta saha yok, kanat yok, yedek forvet yok. böyle bir kadro planlaması olamaz. 2 tane forvet var onlar da ilk 11 oynuyor. bu adamların yedekleri kim bilen var mı? kanatlar zaten ligin en kötüsü. karagümrük'ün sağ sol kanadı bile bizden iyidir. orta sahada 10 numarada 3.lig topçusu oynuyor. bunlar halen daha 40 yaşındaki vakayeme ile devam etmeye çalışıyor.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• waka patlak lastik gibi.yama yaparsin 50-100 km tekrar patlar.düzelmesini bekle lig bitti.
          Ocakta kulanalim zaten sakatlanir kontrati biter.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Waka işini yanlış okuyoruz.

Hoca Olaigbe'yi sonradan atıp verim alamıyor. 15-20 dakika tecrübe lazım bize, aradığı şey Visca'nın son maçta yaptığı etki.

Evet bence de öncelik bu olmamalı. 1 iyi 10 kötü oyun gördük, katılıyorum. Fakat skoru bulduğumuzda koruyamamamızın sebebi tecrübesizlik, garip bir yaslanma dürtüsü tüm gençlerde oluyor. Samsun ve Alanya'da öne geçip kaybettiğimiz 4 puan ağırlıkla bu yüzden diye düşünüyor, haksız mı? Emin değilim ama %100 haksız değil.

Sikan'ı atmayacaksa oyuna, kiralık yollayabilir. Kenar forvet getirebilir ki böylelikle Zubkov'un rezilliğini izlemekten kurtuluruz.

Keşke 4-3-3 dar formasyon oynasa. Sikan-Onuachu-Augusto üçlüsüyle Pina-Mustafa komple kanat beki olabilir, Bouchari-Oulai-Folcarelli üçlüsünü oynatabilirsek çatır çatır futbol oynarız. Zevkten dört köşe oluruz, şahsi kanaatim. Çünkü Sikan ve Augusto önde baskıda Onuachu'yu çok rahatlatacak oyuncular ve sürekli sarkıyorlar, topla da gidiyorlar. Değişerek de oynayabiliriler aralarında. Fakat tabi bunu uygulayabilmek için bir de yedekten forvet girebilmeli. Bence Sonrasında Onuachu'yu oyundan alıp kontraya dönebilir, fakat oyunu 4-3-3 şeklinde sürdüremez, forveti kesin almalı.

El artırıyorum, bence en verimlisi de 3 stoper rotasyonuna geçip kenarları Mustafa ve Pina yapmamız olurdu, bu çocukları çok az kullanabiliyoruz potansiyellerine göre. Baniya sağ-sol stoper rotasyonunda veya Arif sol stoperde denenir, radikal olmakta hiç sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu kadrolarla zaten 3. olacağız, beklentiyi büyütmeye de gerek yok. Eren Elmalı varken de söyledim 3'lü stoperi oynar bu çocuk diye Arif için de aynısını söylüyorum. İkili mücadelede iyi, sadece konumlanma sıkıntısı yaşıyor, bunu da oynadıkça aşacaktır. Sadece 5-10 maç destek verin korkunç tehditkar bir 3-5-2 takımı çıkar buradan. Arif kafası yukarıda oynayabilen, top sürmekten hiç çekinmeyen bir çocuk. Şu tribün yuhalamaları çocuğun bu özelliğini öldürecek. Barcelona'da oynar demiyorum ama ciddi rotasyon oyuncumuzdan olacağız, yapmayalım. Zeki Yavru korkunç bir oyuncu değildi, hatta Hami hoca döneminde şaşırtmıştı bizi baya. Samsunun kaptanı oldu çocuk, biz tekme tokat yolladık onu da, tribünün en sevdiği adam oldu. Fena mı olurdu Pina'nın arkasında Zeki? Maliyeti 450 bin euro + vergi Samsun'a biz orayı yedeklemek için Ozan'a 5 katını veriyoruz
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• ligde en fazla adam geçen oyuncularmış:
              1. sane
              2. musaba
              3. eskihellaç

varı yoğu sekizi felan bırakıp kanada gömmek lazım
              sezon başında da göbekten önce bura halledilmeliydi
              bas bas bağırıyordu
              40lık waka ile ya tutarsa kazıma güvenildi
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Waka işini yanlış okuyoruz.

Hoca Olaigbe'yi sonradan atıp verim alamıyor. 15-20 dakika tecrübe lazım bize, aradığı şey Visca'nın son maçta yaptığı etki.

Evet bence de öncelik bu olmamalı. 1 iyi 10 kötü oyun gördük, katılıyorum. Fakat skoru bulduğumuzda koruyamamamızın sebebi tecrübesizlik, garip bir yaslanma dürtüsü tüm gençlerde oluyor. Samsun ve Alanya'da öne geçip kaybettiğimiz 4 puan ağırlıkla bu yüzden diye düşünüyor, haksız mı? Emin değilim ama %100 haksız değil.

Sikan'ı atmayacaksa oyuna, kiralık yollayabilir. Kenar forvet getirebilir ki böylelikle Zubkov'un rezilliğini izlemekten kurtuluruz.

Keşke 4-3-3 dar formasyon oynasa. Sikan-Onuachu-Augusto üçlüsüyle Pina-Mustafa komple kanat beki olabilir, Bouchari-Oulai-Folcarelli üçlüsünü oynatabilirsek çatır çatır futbol oynarız. Zevkten dört köşe oluruz, şahsi kanaatim. Çünkü Sikan ve Augusto önde baskıda Onuachu'yu çok rahatlatacak oyuncular ve sürekli sarkıyorlar, topla da gidiyorlar. Değişerek de oynayabiliriler aralarında. Fakat tabi bunu uygulayabilmek için bir de yedekten forvet girebilmeli. Bence Sonrasında Onuachu'yu oyundan alıp kontraya dönebilir, fakat oyunu 4-3-3 şeklinde sürdüremez, forveti kesin almalı.

El artırıyorum, bence en verimlisi de 3 stoper rotasyonuna geçip kenarları Mustafa ve Pina yapmamız olurdu, bu çocukları çok az kullanabiliyoruz potansiyellerine göre. Baniya sağ-sol stoper rotasyonunda veya Arif sol stoperde denenir, radikal olmakta hiç sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu kadrolarla zaten 3. olacağız, beklentiyi büyütmeye de gerek yok. Eren Elmalı varken de söyledim 3'lü stoperi oynar bu çocuk diye Arif için de aynısını söylüyorum. İkili mücadelede iyi, sadece konumlanma sıkıntısı yaşıyor, bunu da oynadıkça aşacaktır. Sadece 5-10 maç destek verin korkunç tehditkar bir 3-5-2 takımı çıkar buradan. Arif kafası yukarıda oynayabilen, top sürmekten hiç çekinmeyen bir çocuk. Şu tribün yuhalamaları çocuğun bu özelliğini öldürecek. Barcelona'da oynar demiyorum ama ciddi rotasyon oyuncumuzdan olacağız, yapmayalım. Zeki Yavru korkunç bir oyuncu değildi, hatta Hami hoca döneminde şaşırtmıştı bizi baya. Samsunun kaptanı oldu çocuk, biz tekme tokat yolladık onu da, tribünün en sevdiği adam oldu. Fena mı olurdu Pina'nın arkasında Zeki? Maliyeti 450 bin euro + vergi Samsun'a biz orayı yedeklemek için Ozan'a 5 katını veriyoruz

Onuachu aslında mağlup duruma düşdügümüzde tüm riskleri alıp hücum oynadığımız son yarım saat oyuncusu
                Alanya maçında sıkan augusto hatta zubkov,dan birisi santrafor oynamış olsaydı son yarım saatte visca onuachu hamlesi rakibi daha fazla tedirgin ederdi

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vakayeme ile devam edilirse ligi 6. bitiririz. orta saha yok, kanat yok, yedek forvet yok. böyle bir kadro planlaması olamaz. 2 tane forvet var onlar da ilk 11 oynuyor. bu adamların yedekleri kim bilen var mı? kanatlar zaten ligin en kötüsü. karagümrük'ün sağ sol kanadı bile bizden iyidir. orta sahada 10 numarada 3.lig topçusu oynuyor. bunlar halen daha 40 yaşındaki vakayeme ile devam etmeye çalışıyor.
                  Orta saha var,
                  Yedek forvet te var.
                  Kanadın da biri var.

Olamayan Muçi ve Kazım ın yerleri.
                  Ve sol bek ile stoper yedeği.

Hoca değişik adam, Waka dan bişiler bekliyordur,4 gözle de yolunu gözlüyordur

Yorum

• Muçi'yi iade edip bonservis ödemeden 2 milyon imza parası 4 milyon da maaşlı bir sözleşmeyle Rafa Silva. Olmaz ama yine de bir şartlar sorgulanabilir.

-Nwakaeme fesih, Visca fesih, Sikan kiralık. Net bir sol kanat transferi. Şart olmamakla beraber net bir solbek. Kafii.
                    #Dik oyna

Yorum

• Bugünkü Rafa Silva futbolu bırakmak istiyor haberlerini gördükten sonra Muçi'nin neden bu hale geldiğini anladım

Yorum

• Yine yanlış yapıyoruz, Rafa yı istemek yerine o ayarda mümkünse daha gencini bulmalıyız yıllık 4 net maaş verdikten sonraki illaki bir rafa bulunur,
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• kendi topcunu lig dısında bir yerden bul

rafa ayarında ve daha iyisini bulabiliriz

bunlar bulamadıkları icin bunları yapıyor )

beceriksizlik

Yorum

• Bu Jan baskan midir tanimam etmem bu gucu cesareti nerden kimden aliyor. Her onune gelene racon kesiyor. Bildigim kadariyla buna tribun lideri oldugu icin Trabzon belediyseinden maas baglandi. Ise gitmeden bankamatik memuru misali maas aliyor. Ayriyeten Trabzondan bir dukkan da tahsis edilmis buna diye biliyorum. Uzun sokak miydi, Maras caddesi miydi oyle bir yerdeydi dukkani sanirsam.
                            Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saygısızca paylaşımlara imza atan, İstiklal Marşı'nı elleri cebinde beklemesiyle tepki çeken Trabzonspor amigosu “Jan Başkan” lakaplı Mehmet Fındıkçı'nın hedefinde şimdi de eski Trabzonspor yöneticileri var.

Yorum

• Değerli hocamızın transferde bazen akıl tutulması yaşadığını görüyorum,çıkan haberlere göre hocamız devre arasında Nwakaeme'yi takımda tutmak istiyormuş yapmayın etmeyin Allah aşkına Nwakaeme'yi diğer taraftarlarımız gibi ben de severim şampiyonluktaki katkısı yadsınamaz ama artık maleesef dönemi geçti ve bitti şimdi Nwakaeme'ye güvenip sol kanat almazsak Nwakaeme yine sakatlanıp 5-6 maç kaçırırsa ne olacak bal yapmaz arı Olaigbe'ye mecbur mu kalacağız neden bu Nwakaeme ısrarı anlamış değilim devre arasında güzellikle konuşup yolları ayırma fırsatımız varken hala daha sezon sonuna kadar ısrarla kadromuzda tutmaya çalışıyoruz ve katkı bekliyoruz transferde bazen hocayı anlamakta zorluk çekiyorum tıpkı Bouchari transferinde olduğu gibi
                              En son yusufdinyo tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Jan baskan midir tanimam etmem bu gucu cesareti nerden kimden aliyor. Her onune gelene racon kesiyor. Bildigim kadariyla buna tribun lideri oldugu icin Trabzon belediyseinden maas baglandi. Ise gitmeden bankamatik memuru misali maas aliyor. Ayriyeten Trabzondan bir dukkan da tahsis edilmis buna diye biliyorum. Uzun sokak miydi, Maras caddesi miydi oyle bir yerdeydi dukkani sanirsam.
                                https://www.odatv.com/amp/spor/atatu...iyor-120123216
                                Iste Parali köpek.Zihnenden belli kimin köpegi oldugu.40 yasina gelmis halen bu islerde cikari olmasa coktan birakmisti.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X