Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Banza 8.5 € ya VAE transfer olmus...Onuachu daha iyi bir forvet fakat yedek olarak Banza ya hayir demezdim...biz gittik Sikan ve Olaigbeye verdik bu paralari...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Banza 8.5 € ya VAE transfer olmus...Onuachu daha iyi bir forvet fakat yedek olarak Banza ya hayir demezdim...biz gittik Sikan ve Olaigbeye verdik bu paralari...
      İyi golcüydu iyi bir takimda 30 atardı.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bizimkiler Özkan Sümer sanıyor kendini geçen Fatih tekkeye Özkan Sümer diyen yazıyı okudum. Özkan Sümer bu kulübün Atatürk'üydu. Okuyan eden adam gitmiş Kopenhagda atibayi keşfetmiş yahu Atiba gibi adamı bu ülkede kim bulabilir. Aldığımiz adamlar vasat yeni gelen bucurler de iyi çıkmazsa ilk 10 da bitiririz.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kral senin de eski hocalardan birine yaptığın muâmele daha beterdi ona bir şey diyor muyuz 😃 yaratıcılığın kralını yapmıştın bırak şimdi... hak ettiğinde de ben dâhil herkes sövdü saydı...
          Uuurcan için de aynısı geçerli, hedef medef diyen biri Avrupa maçlarında kusursuza yakın oynar, var mı öyle 1 maçı ? Basel deplasmanına gidip de o maçtan sonra Uurcan'a sıcak bakan yalakanın adamcının önde gidenidir şimdi de gitsin gsstoredan formasını alsınlar koşa koşa...
          Ben işin parasında değilim, ederinden fazla verildiği gerçek ama mânevi anlamda kaybettiklerimiz çok daha fazla hele de 5 sene içerisinde şampiyonluğun yanından bile geçemeyeceğimiz gözüküyorken ..
          Gereğinden fazla mâneviyatı Trabzonspor için yüklüyoruzdur, kaptanımsı için değil... bu arada herkes 1 senedir hâriç kaptanımsının kaptanlığına bile ses çıkarmıyordu, 1461'in süper lige çıkıp çıkmaması konusunda neredeyse tek başıma "çıkmalı" deyip sonunda haklı çıktığım gibi, bu konuda da neredeyse tek kalıp yine haklı çıktım masmaalesef...
          Kendisinden şampiyonluk senesi sonrası epey soğudum, görmeyen gözler şimdi ağlıyor televizyonlarda, akıl öğrensinler diyesim var ama nerdeee...

Bugün Tekke'nin açıklamaları da rezil... tamâmen Keçiören hocası gibi konuşmuş, resmen teslim olmuş, yeni hedefler istedi gitti falan bu ne demek lan işbirlikçi misin Tekke ? Yönetimin işbirlikçisi, başka şekilde gelmesi imkansızdı anlaşılan....
          Buna cevap yazacaktım kenarda bekletiyordum ama vakit olmadı.

Bu saatten sonra goyayım Uğurcan'a da, o adı lazım değil eski nursuz şerefsize de (bazıları hoca diyor, bana göre çoban bile olamaz - çobanlara hakaret olmasın)... istediğini söyle anasını satayım. Kovacan, jölecan aklına ne gelirse
          En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 23:03.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Peşinden koşup alamadığımız Lucas Ribeiro La Liga 2'ye gitmiş haberini okuduğumda yönetimi iyi bir kalayladım, yedi sülalesinin kulağı çınlamıştır
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• geçen transfer dönemlerinde de epey yazıldı
              siyahinin bile çelimsizi alınıyor diye
              bu transfer döneminde de değişmedi
              fransa liginden aldığımız adam olaigbe
              ya siyahi adam güçlü olur hızlı olur sert olur genellikle kafa arızalı olur rakibi korkutur
              yahu bizim aldığımız adamlara bi bakın ya
              olaigbe
              160, hız da göremedik henüz, ağzı var dili yok, omuz yiyor gülüyor, düşüyor kalkamıyor
              konuşmak için erken iyi çıkabilir benim derdim o değil
              çok sevimli bir takımız
              fransa ligi maçları izliyorum
              cham mendy olaigbe folcarelli gibi adam bir tane adam görmüyorum, yok
              biz nerden buluyoruz bunları
              araya bir iki sert adam alalım futbol bu, burası Türkiye
              k.paşanın göztepenin bulup getirdikleri gibi iki atlet fizikli siyahi lazım kulübeye
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen transfer dönemlerinde de epey yazıldı
                siyahinin bile çelimsizi alınıyor diye
                bu transfer döneminde de değişmedi
                fransa liginden aldığımız adam olaigbe
                ya siyahi adam güçlü olur hızlı olur sert olur genellikle kafa arızalı olur rakibi korkutur
                yahu bizim aldığımız adamlara bi bakın ya
                olaigbe
                160, hız da göremedik henüz, ağzı var dili yok, omuz yiyor gülüyor, düşüyor kalkamıyor
                konuşmak için erken iyi çıkabilir benim derdim o değil
                çok sevimli bir takımız
                fransa ligi maçları izliyorum
                cham mendy olaigbe folcarelli gibi adam bir tane adam görmüyorum, yok
                biz nerden buluyoruz bunları
                araya bir iki sert adam alalım futbol bu, burası Türkiye
                k.paşanın göztepenin bulup getirdikleri gibi iki atlet fizikli siyahi lazım kulübeye

Fransa ligi disinda bizim birinci ligdeki siyahi oyuncularda güçlü kuvvetli görüntü veriyorlar!
                Hem güçlü hemde teknik oyuncular fiyatlı olduğu için biz çelimsiz teknik olanları alıyoruz 😀

Yorum

• Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Spiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Trabzonspor in der Saison 25/26.

yeni transferleri değerlendirmek için ikinci milli maç arasından sonrasına bakmak gerekiyor

benjamin 3 ekimde dönüyor gözüküyor tm de

milli maç sonrası ilk maç 18 ekimde rizesporla

inao oynamaya başlayacak

sistem oturtma çabaları belki ilerleyebilir, tekke hocamın

tam kadro ve oturmuş bir sistemde yeni gelen transferleri değerlendirebiliriz

bu yeni kadro mühendisliği ve yeni sistem(tekkeball) yapım aşamasında henüz, tamamlanmış bir proje değil,tamamlanması için biraz zaman ve sabır gerekiyor

sistemi oturmuş takımlarda oyuncular çok daha farklı olabiliyor, futbol takım oyunu olduğu için

TEKKEBALL

Yorum

• Yapılan transferlerin hemen hepsi 19 - 23 yaş arası. Şuana kadar 6 maç yapıldı bunların hemen hemen hiç bir tanesine tam kadro ile çıkamadık .

Oyuncuların yaşlarına ve tecrübelerine baktığımda şuan ki futbolu normal görmekle beraber , oyuncular hakkında net hükme varmak için takımı hem tam kadro görmenin hem de oyunculara biraz daha süre vermenin doğru olacağını düşünüyorum.

Tabi bazı futbolcuları bunun dışında tutuyorum . Olumsuz örnek olarak muçi söylenebilir . Eldeki cham , şuana kadar izlediğim muçi'den 4 gömlek daha üstün bir futbolcuydu . Buradaki bazı arkadaşların adamı gömmek için bazı maçları saymayıp , istatistiklerini küçümsemeye çalışmalarını falan görmezden gelin. Ama muçi ' nin oynadığı maçlarda cham oynasa takım daha takım gibi görünürdü .

Bir olumsuz örnek de Fatih Tekke ' nin kendisi . Agusto sakatlıktan çıkınca kadroya girebiliyor ama Sikan kadroya giremiyor . Ozan ilk 11 oynayabiliyor ama Salih oynayamıyor .

Zubkov solda oynayamazken adamı oraya alıyor vs vs. Örnekler çoğaltılabilir .

Elinde menemenlik malzeme var ise , yap hocam şu menemeni artık. Soğana küssün diye, menemene tat veren soğanı neden ısrarla dışarıda tutuyorsun anlamak mümkün değil .

Neyse cümleleri toparlamak gerekirse, takımın içerisinde bulunduğu durum biraz tecrübesizlik , biraz adaptasyon problemi ve çokça hocanın tercihleriyle açıklanabilir .

Genç oyunculara kendini kanıtlayacak sabır gösterilmeli. Kimisi direkt olarak takıma adapte olabilirken , kimisinin adapte olması için süre gerekir .

Yorum

• Salih oynadı da ne oldu abi? Hata da yaptı çocuk başta. Sonra toparladı faydalı işler de yaptı. Yavaş yavaş üzerinden tedirginliği atacak çok daha iyi de olacak inşallah. Ne oldu 10 tane gol mü yedik Salih oynadı diye. Ozan okay mokay bu elemanlar her maç yakıyor bizi Salih yaksın abi, yeter da. Ortaya 2 adam daha gelecek rotasyona Salih tamamen yalan olacak bu gidişle. Verseydiniz çocuğu Kocaeliye filan oynasaydı. Bu kafayla gelişeceği yok zaten.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salih oynadı da ne oldu abi? Hata da yaptı çocuk başta. Sonra toparladı faydalı işler de yaptı. Yavaş yavaş üzerinden tedirginliği atacak çok daha iyi de olacak inşallah. Ne oldu 10 tane gol mü yedik Salih oynadı diye. Ozan okay mokay bu elemanlar her maç yakıyor bizi Salih yaksın abi, yeter da. Ortaya 2 adam daha gelecek rotasyona Salih tamamen yalan olacak bu gidişle. Verseydiniz çocuğu Kocaeliye filan oynasaydı. Bu kafayla gelişeceği yok zaten.
                        Ben Fatih hocamda şunu gördüm. Adamcılığı seviyor. Kendisine kim yağ çekiyorsa, kim yalakalık yapıyorsa ona daha çok şans veriyor.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• 6 haftada 5 gol atmışız. 3 gol Onuachu 3 asist Zubkov.
                          En çok asist yapan 2. oyuncumuz 1 asist ile Onana.

Olaigbe adeta yeni atanmış bir Diabate.
                          Ortasahada aldığımız kötürüm arkadaş ve Oluali 'ninde skorer bir tarafı yok.

Onana'yı nasıl getirdiysen 10 tane çöp almak yerine Merkeze ve kanata 2-3 iyi oyuncu alınıp yarışmacı takım olacaktık. Ancak beceremediler.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salih oynadı da ne oldu abi? Hata da yaptı çocuk başta. Sonra toparladı faydalı işler de yaptı. Yavaş yavaş üzerinden tedirginliği atacak çok daha iyi de olacak inşallah. Ne oldu 10 tane gol mü yedik Salih oynadı diye. Ozan okay mokay bu elemanlar her maç yakıyor bizi Salih yaksın abi, yeter da. Ortaya 2 adam daha gelecek rotasyona Salih tamamen yalan olacak bu gidişle. Verseydiniz çocuğu Kocaeliye filan oynasaydı. Bu kafayla gelişeceği yok zaten.
                            Ben sana , benim anladığım zihniyeti şu şekilde anlatayım.

Mesela geçtiğimiz sezon Türkiye kupası maçında , Okay ' ın defansta yapmış olduğu hatayı Salih ya da Ali yapmış olsaydı bir daha kadro yüzü göremezdi . Ama ismi Okay olunca işler değişiyor .

Muçi ' nin kadroya girdiğinden beri oynadığı futbolu Cham ve Sikan oynasa kadroya girememesi kesik yemesi için bir nedenken , ismi Muçi olunca sonraki maçta ilk 11 olarak başlıyor.

Art niyet mi dersin , ön yargı mı dersin orasına sen karar ver .

Yoksa Okay , Ozan vb isimlerin 2 sezondur vasat ve vasatın altında performans verdiği halde bu kadar süre alamamaları gerekiyor. Tecrübesi fazla desek , sahada tecrübelerine dair herhangi bir emare de göremiyorum.

Bu sene hedef olarak bizden eksiği olmayan antalya , orta sahasında 16 yaşındaki Hasan Yakuba bu sezon 77 dakika forma şansı vermiş , 20 yaşındaki Salih ise bu çocuğun 3 /1 ' inden daha az süre almış . Bu adamlar süper ligde bizim ardımızda 6. sırada. Salih tecrübesiz diye oynatılmıyor , diğer çocuk 16 yaşında hiçte fena olmayacak şekilde performans veriyor . Yazmak istediğim çok şey var da , yazarken Fatih Hocama olan saygımı yitireceğim diye yazmıyorum .

Yorum

• haber61 de bir haberin altına bırakılan yorum. yalan da değil.

Son macta yedek veya kadroda olmayan YENI transferler:
                              - Oulai - 5.5M
                              - Augusto - 5M
                              - Bouchuoari - 4M
                              - Sikan - 6M
                              TOPLAM : 20.5 M Euro... Goztepenin tum takimin kadro degeri 28.45 M Euro.
                              Hakem dudugunu asti tamamda sizde KOLTUGU bi salin artik, isi bilen isin ehli olan gelsin​
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Biraz futbol takip eden biri haftada rastgele 4 maç izlese tüm sene boyunca bir takıma yararlı tüm oyunculari bulur. Jimnastik cerniyi nasıl aldı maçını izledik. Türk takımlarında futbolla ilgilenen kimse yok sanıyorum.squatlar falan menajerlerin manipüle ettiği adamlar olabilir. Bu işlerde amatör ruh Özkan Sümer gibi adamlar lazım. Ama herhangi bir iyi niyetli sistemin adamı olmayan birinin dediği adamları alsan bu rezillik olmazdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X