İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
cunku fenerın bazı eksıklerı var en onemlısıİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo Zagrebin kactane 20 mio. € luk topcusu var. Nasıl sikebahceye 3 gol attiyor...
bır de kadroyu oturtamamıslar daha
hocadan kaynaklı yanı hocası bızden dah aıyı fatıhten ama kadroyu oturtamadı
yoksa kadrosu yeterlı gayet
zagreb boktan bır takım degıl bu arada
bakarsan bazı oyuncuların bır kısmı mılan ve munıchten gelmıs
fener takım olursa cok guclu olur
elınde ıkı uc tane 20 ser mılyonluk topcun var sahane ama bır de saglam oyunu oturtacak kalıte hocan var
ucarsın o zaman
yanı 20 mılyonluk adam tabı kı oyuna etkı edısı 5 mılyonluk gıbı olmaz takım olunca ve dogru hocayla
fenerın hocası okan ve tekkeden daha ıyı sadece kadroyu oturtması lazım
ama bana sorarsan
Sérgio Conceição
Marco Rose
hoca secımı fenere daha uygun olurdu
Trabzona da uyar bu ısımlerEn son erenslash tarafından düzenlendi; 25.09.2025, 20:06.
Yorum
-
Yahu ne çabuk b.kluyoruz 22 yaşındaki futbolcuyu? Çocuk en azından deniyor yapamıyor, bırakın denesin. Hız var, pas var, orta var, çalım var, şut var. Olaigbe gayet olacak bi çocuk bu sene komple oynasın, seneye zaten değişilmez olur.
Keza Felipe. Çocuğun tek eksiği gol vuruşu, oturur daha çok genç süperstar olmayan çoğu futbolcu zaten 25 civarında golcü hale geliyor.
Muazzam karamsarsınız, hocayı saçma sapan şeylerle eleştiriyosunuz.
Hocanın eleştirilecek bir iki tane işi var, neden Okay-Ozan da Salih değil, Neden formsuz muçi 11 ve lanet olsun ki neden Visca forma giyiyor. Visca istisnasız her hareketi olumsuz olan bir oyuncu artık antrenmanda eğitici birisi ve 2-0 sonrası oyuna atacak adam olmalı.
Hoca beklediğimden çok çok daha iyi gidiyor, 11 de 6-7 yeni adamla bir oyun oturtacak ve her şey pozitif. Lütfen saçma sapan eleştirileri yapmayın antep maçında puanları boş stattan dolayı kaybettik, bu taraftar 3-5 maç düzenli gazını versin bu takım çok iyi yerlere gelir.
Her profil doğru, 8 numara beklemenizi anlamıyorum şu an hocanın çizdiği oyun Saul sonrası tamamen farklı. Biz göbekten oyun aklıyla oynamıyoruz, oturmuş bir savunma şablonu, hızlı kenar hücumları, Onuachu'nun boy avantajı ve şut tehditleri üzerine bir oyunumuz var.
Bu oyun bu sene için ideal. Avrupaya kendimizi atarız bu sene, seneye 2-3 satış üstüne takviyeyle beklemediğiniz bir oyuna yöneleceğiz diye düşünüyorum. Hoca sizce bu beklerle, geriden çıkmakta zorlanan kadro kuracak bir oyunu hiç oynatır mıydı? Koşullar böyle şu an. Hep destek, tam destek. Oulai ve Bouchari geldiğinde iyi bir 4-4-2 takımı olacağız
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Boga Puertası almış alsaydık, o zaman çok daha başka şeyler konuşuyor olurduk, bir 21 yaşındaki adamları sahaya salıp maç almasını beklemek var birde yavaş yavaş tecrübeli oyuncularla pişmelerini izlemek var, biz yine en zorunu başarmaya çalışıyoruz ve şansımız da çok yüksek değil,İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ne çabuk b.kluyoruz 22 yaşındaki futbolcuyu? Çocuk en azından deniyor yapamıyor, bırakın denesin. Hız var, pas var, orta var, çalım var, şut var. Olaigbe gayet olacak bi çocuk bu sene komple oynasın, seneye zaten değişilmez olur.
Keza Felipe. Çocuğun tek eksiği gol vuruşu, oturur daha çok genç süperstar olmayan çoğu futbolcu zaten 25 civarında golcü hale geliyor.
Muazzam karamsarsınız, hocayı saçma sapan şeylerle eleştiriyosunuz.
Hocanın eleştirilecek bir iki tane işi var, neden Okay-Ozan da Salih değil, Neden formsuz muçi 11 ve lanet olsun ki neden Visca forma giyiyor. Visca istisnasız her hareketi olumsuz olan bir oyuncu artık antrenmanda eğitici birisi ve 2-0 sonrası oyuna atacak adam olmalı.
Hoca beklediğimden çok çok daha iyi gidiyor, 11 de 6-7 yeni adamla bir oyun oturtacak ve her şey pozitif. Lütfen saçma sapan eleştirileri yapmayın antep maçında puanları boş stattan dolayı kaybettik, bu taraftar 3-5 maç düzenli gazını versin bu takım çok iyi yerlere gelir.
Her profil doğru, 8 numara beklemenizi anlamıyorum şu an hocanın çizdiği oyun Saul sonrası tamamen farklı. Biz göbekten oyun aklıyla oynamıyoruz, oturmuş bir savunma şablonu, hızlı kenar hücumları, Onuachu'nun boy avantajı ve şut tehditleri üzerine bir oyunumuz var.
Bu oyun bu sene için ideal. Avrupaya kendimizi atarız bu sene, seneye 2-3 satış üstüne takviyeyle beklemediğiniz bir oyuna yöneleceğiz diye düşünüyorum. Hoca sizce bu beklerle, geriden çıkmakta zorlanan kadro kuracak bir oyunu hiç oynatır mıydı? Koşullar böyle şu an. Hep destek, tam destek. Oulai ve Bouchari geldiğinde iyi bir 4-4-2 takımı olacağızNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Devre arası eksiklerimiz belli tek sıkıntı kontenjan, Visca hocanın ısararına rağmen ben bitiğim diyor bu iyiye işaret, Nwaekeme de zatwn artık bir daha formamızı giymez, Savicin bu performansla kontratını bitireceğini düşünüyorum geriye Sikan kalıyor, yani devre arası Viscayı postalayıp Sikandan da bir şekilde çıkılıp Sol kanada ve 10 no pozisyonuna özel 2 oyuncu alınmalı ha bana kalsa Sikan yerine Muçi yi yollarım.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Tabi ki ama onların maliyeti de minimum 4 katı olurdu kulübe. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bakalım, ben çok iyimserim Olaigbe, Felipe ve Pina için 3 ay öncesine dönsek yine alınsın derdim. Oulai ve Bouchari'ye de bakacağız.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Boga Puertası almış alsaydık, o zaman çok daha başka şeyler konuşuyor olurduk, bir 21 yaşındaki adamları sahaya salıp maç almasını beklemek var birde yavaş yavaş tecrübeli oyuncularla pişmelerini izlemek var, biz yine en zorunu başarmaya çalışıyoruz ve şansımız da çok yüksek değil,
Muci'nin de zamana ihtiyacı var umarım keser de oyuncu kafaca sezonu kapatmaz"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo Zagrebin kactane 20 mio. € luk topcusu var. Nasıl sikebahceye 3 gol attiyor...
şunu unutuyoruz :
emekliler ligi
emekliler takımları
emekliler oyuncuları
biz sadece aldıkları maaşa ve kariyerlerine göre değerlendiriyoruz oyuncuları ve futbolun fiziksel tarafını görmezden geliyoruz
sadece fiziksel değil mental olarakta süper ligdeki oyuncular bitik durumda, maddi manevi hedefleri bitik olduğu için
zagrepli oyuncular için fb maçı bir vitrin , bireysel kaliteleri düşük olsada bunu diğer artı faktörlerle kapatıyorlar
süper lige gelen yabancıların yüzde 90 ı bol tatil (düşük tempolu antremanlar az çalışma) ve bol maaş için geliyor
böyle olunca zagrebin 3 tane atmasına şaşırmıyorsun, az alkmaar da gs yi çok rahat eledi
bu olumsuz vakıayı belki çok iyi teknik direktör ile en aza indirebilirsin, ama süper ligde genelde kötü teknik adamlar çalışıyor, okan buruk tedesco avzı çağdaş örneğinde olduğu gibi
bu arada bu ligin normalde uefa ülke sıralamasındaki yeri ilk 15 in dışıdır, benim tahminim 2-3 yıl sonra ilk 15 in dışında olacağız,normal olarak
aşırı para harcandığı için ilk 10 içindeyiz şu anda, ligin ve kulüplerin hiçbir projesi yok, diğer birçok lig az para harcıyor,oyuncu satıyor 5 büyük lige, zaten bireysel kalite azlığı var, onu iyi scouting ile kapatmaya çalışıyorlar, iyi teknik direktörler ile proje yapıyorlar vs
şekilde görüldüğü üzere 55 ligin en kötü fiyat performans ülkesiyiz, çünkü avrupanın tek emekliler ligiyizTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZagrep gibi takımlar Avrupa'nın zayıf takımları eskiden bunları havada karada yerdik ne hale gelmiş. Splitten adam alırdık kanat falan hepsi boş topçu. Ülke futbolu şuan 1990 başı gibi .
tarihleme yanlış bence
1989 öncesi daha doğru bir tarihleme olur
gs 1989 da cl yarı finali oynamış, gs gene birçok elemeyi geçip cl oynadı, 2000 de uefa kupası, lucescu ile cl de başarılar vs
denizlispor un avrupadaki başarıları ve buna benzer başarılar, anadolu takımlarının çıkışı
şöyle tarihlersek altın çağ 1989 -2010 arası denilebilir , daha az yabancının olduğu yetenekli yerlilerin olduğu ersun yanal benzeri ''bilimsel'' teknik adamların çıktığı (laptop hocaları) , gençlerbirliği gaziantep gibi takımların afrikadan scouting transferleri yapması(şu anki miçiland-danimarka gibi) maaşların daha makul olduğu bir dönem
2010 sonrası türk futbolu milli takımın sürekli 6-7 gol yediği dönemlere geri döndü, fb li abdulkerim durmazın sürekli anlattığı dönem, 80 li yıllar futbolu
2010 sonrasında ne oldu ? yabancı sayısı arttı, maaşlar yükseldi (naklen yayın ihalesi bir dönem 500 milyon dolar oldu), avrupanın çöpleri çok sayıda süper lige geldi, emekliler ligi tohumları atıldı, yabancı oyuncu fazla olduğu için yetenekli yerli oyuncu üretimi durdu
2010 sonrası bir iki avrupa başarısı oldu ama bunlar bence türk futbolunun değil teknik adamların bireysel başarısı idi, bjk şenol güneş misal, cl den yenilgisiz çıkması
özetlersek şu anki yada 2010 sonrası türk futbolu 1989 öncesi türk futboluna geri döndü diyebiliriz,avrupada sürekli tokat manyağı olan takımlar var, milli takımda 6-7 yiyordu o dönem, benzer vakıalar
şu anda avrupaki takımların en oynamak istediği takımlar türk takımlarıdır, emekliler takımlarına karşı kolay galibiyetler alıyorlar, taktik olarakta gerideyiz zaten, bu takımların türk takımlarına karşı aldığı galibiyetlere fazla anlam yüklememek lazım,bunlar acayip iyi takımlar değil, young boys gs yi eledi, sonra cl de sıfır çekti 8 maçta bide, young boys gs yi elediği için çok iyi takım değildi, aynı young boys bodo glimt çekse kurada elenirdi
bu arada panatinaikos bu akşam young boysa 4 atmış deplasmanda, karşısında emekliler takımı yok çünküEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 00:33.TEKKEBALL
Yorum
-
Madem Waka ve viscaya kontrat verildi o zaman bu oyuncularin etrafında dinamik genç güçlü tempolu atletik koşan oyuncularla dolduracaksıniz ağır çekim temposuz adamları değil Waka viscayi ileride kaleye yakın bölgelerde topla bulusturursak çok daha etkili olurlar
Yorum
-
kardesım fransa ıkıncı lıg topcularını coplerını Trabzona layık gorenden hoca olmaz
Transfer donemınde pasıf kalması yonetım kadar kendısı de sorumludur
aldırtacaktı notka atısı adamları
vızyon sıfır
sırf bu sebep Trabzona hoca olmaması gerektıgını gosterır
hocanın savunulacak tarafı yok abı kusura bakmayın
lıg takıp etmez guney amerıka lıgınden bır haber
getırttıgı cop topcular
onlara onay vermesı baslı basına skandal
kendınıze gelın abı
burayı kucuk anadolu klubu gıbı gormesı
abıcıgım transfer donemınde deseydı : ben kral oyuncu ıstıyorum nokta atısı ıkı uc tane
bana ıstedıgım oyuncuları almadılar ıstıfa edıyorum dıyecektı o zaman
gecınız bu ıslerı
ben Trabzonsporun zayıflatılmasına karsı olan hoca ısterım once. adam gıbı topcular alacak .
transfer donemınde Fatıh Tekke bıze bunu kanıtladı. tam bır faıl.
dedıgını aldırtacak topcudan anlamıyorsa bılen ekıp ısteyecek .
saglam teknık ekıbı olacak
Fatıhle asla olmaz bu.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 01:29.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesım fransa ıkıncı lıg topcularını coplerını Trabzona layık gorenden hoca olmaz
Transfer donemınde pasıf kalması yonetım kadar kendısı de sorumludur
aldırtacaktı notka atısı adamları
vızyon sıfır
sırf bu sebep Trabzona hoca olmaması gerektıgını gosterır
hocanın savunulacak tarafı yok abı kusura bakmayın
lıg takıp etmez guney amerıka lıgınden bır haber
getırttıgı cop topcular
onlara onay vermesı baslı basına skandal
kendınıze gelın abı
burayı kucuk anadolu klubu gıbı gormesı
abıcıgım transfer donemınde deseydı : ben kral oyuncu ıstıyorum nokta atısı ıkı uc tane
bana ıstedıgım oyuncuları almadılar ıstıfa edıyorum dıyecektı o zaman
gecınız bu ıslerı
Kral oyuncu sosa hamsik bize genc yaşlarında gelirmiydi?
tahtı sarsılmış kral onanaya bir ton para verildi başkası talip olsa alamazdık
Kral oyuncularin talibi cok yolu bize düşene kadar araya İstanbul kulüpleri girer yaş 30,u geçerse belki bizi tercih ederler
Bizim gerçeğimiz çaylak prenslerin krallığını beklemek😀
Yorum
-
Takımın bugünkü haliyle, en çok talep görecek, satışa ilk aday oyuncusu kim?
Batagov.
Oldu ki gitti. Yerine potansiyel ikame Arda'ydı. Çocuğu U19'a göndermişler.
Arda, orta sıra bir Avrupa takımında olsaydı, kaderi tesadüflere, A takımda önünde oynayanların sakatlık - cezalarına bakılmadan kariyeri planlanırdı. Veya U19 oynama yaşındayken, yine aynı yaş grubundaki başka bir stoperle A takım kampına götürelmezdi.
U19 takımı final oynarken beylik laf eden yetki sahipleri, cesaret anlatıcıları bugün kör - dilsiz.
Aferin...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 4
Yorum
-
Fatih Hoca muhtemelen Taha İnce'yi Arda'nın önünde görüyor. He böyle birşey varsa doğru bir kulübe kiralık verilmeliydi Arda orası da başka bir sorun.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın bugünkü haliyle, en çok talep görecek, satışa ilk aday oyuncusu kim?
Batagov.
Oldu ki gitti. Yerine potansiyel ikame Arda'ydı. Çocuğu U19'a göndermişler.
Arda, orta sıra bir Avrupa takımında olsaydı, kaderi tesadüflere, A takımda önünde oynayanların sakatlık - cezalarına bakılmadan kariyeri planlanırdı. Veya U19 oynama yaşındayken, yine aynı yaş grubundaki başka bir stoperle A takım kampına götürelmezdi.
U19 takımı final oynarken beylik laf eden yetki sahipleri, cesaret anlatıcıları bugün kör - dilsiz.
Aferin...
- Beğen 1
Yorum
-
Kral oyuncu derken : a kalıte yas farketmeksızın ısım yapmıs veya yapmamıs ama gene kral kalıte olarak ıyı anlamda demek ıstedım.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kral oyuncu sosa hamsik bize genc yaşlarında gelirmiydi?
tahtı sarsılmış kral onanaya bir ton para verildi başkası talip olsa alamazdık
Kral oyuncularin talibi cok yolu bize düşene kadar araya İstanbul kulüpleri girer yaş 30,u geçerse belki bizi tercih ederler
Bizim gerçeğimiz çaylak prenslerin krallığını beklemek😀
bunlar trabzona gelır parasını verırsen. benım verdıgım sosa ve hamsık ornegı kalıte anlamında.
bıze ısım yapmıs topcular da geldı. mesele alabılmek.
bızde prens yok. kadro cop
prenslerın krallıgını beklerız demeye de gerek yok cunku Trabzon ıstese alır. mesele cıkarlarını dusunmeden ınsanların Trabzon ıcın elınden gelenı yapması yanı yonetımdekı ınsanların
besıktasın aldıgı ayarda daha ıyı oyuncu alırsın hatta zor degıl onlar bahane sadece
senın kadron guclu olacak para olcak en azından bır sampıyonluk kadro kuracaksın yoksa nıye gelsın topcu
sen kadroyu cop yaparsan gelmez tabı oyuncu
oyuncu kadro cop olursa gelmez
bır kac adam koyucan oraya evet servet vereceksın belkı ama ıste oyuncuyu ıkna edecek o
futbol boyle bır sey buyumek budur
Trabzonun guney amerıka lıgınden uruguaydan oyuncu kesfetmesı lazım yattara gıbı de kesfedebılır.
bunu yapacak bır yandan kalıtelı oyuncuları alacak .
hem nokta atısı hem yetenek avı.
hazır olan u19 oyuncularını a kadroya koyacak
hepsını yapması lazım yanı
En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 12:55.
Yorum
-
trabzonspor u19 genclerın a takıma kazandırılması lazım bır sekılde.
satmak yerıne takıma monte edıp kullanın
sonra satarsınız zamanı gelınce avrupaya
ama asıl sorun guney amerıkadan scoutıng sıstem kurmamanız
afrıkaya guney amerıka topcu avına cıkmanız lazım .
sacma sapan ısler yapıyorsunuz fransadan les toplama avı yapacagınıza u19 a sahıp cıkın o da yok
fatıh tekke sen artık ıstıfa bence senın topcu kazandırabılecek kapasıten yok
En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 12:57.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum