konyanın 7 numarasını kaçırmamak lazım. çocukta var bişeyler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
kesinlikle rotasyona katılması lazım. Mevcut olaigbeden daha iyi oynar orası da ayrı. Konya 10 dan kapıyı açar amaİlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonyanın 7 numarasını kaçırmamak lazım. çocukta var bişeyler.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Fransa 2. liginden bıktık ama Reims takımında Zabi adında 1.91 boyunda 19 yaşında merkez orta saha var. Uzun bacaklı atiba gibi takılıyor.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Alalım çiçeğimizi çikolatamızı 5m euromuzu gidip isteyelimİlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransa 2. liginden bıktık ama Reims takımında Zabi adında 1.91 boyunda 19 yaşında merkez orta saha var. Uzun bacaklı atiba gibi takılıyor.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
- Beğen 4
Yorum
-
Bize olmuş adam lazım tak çalıştır onuachu gibi 5 adam almış olsak bu durumda olmayız itibarimiz 3; yıldır yerle bir. Ne derbi kazanıyoruz ne şampiyonluk var .İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransa 2. liginden bıktık ama Reims takımında Zabi adında 1.91 boyunda 19 yaşında merkez orta saha var. Uzun bacaklı atiba gibi takılıyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
tekke hocamın sistemini basit şekilde şöyle açıklayabiliriz :
top bizde iken andre onana sakinliğinde özgüveninde ve rahatlığında olabilmek
tekke hocam oyuncuların hepsinden onana gibi olmasını bekliyor topla ilişkisinde
onanaya baktığımızda kaos telaş görmüyoruz, gamsız ve rahat bir profilTEKKEBALL
Yorum
-
Bu kalite yahu Avrupalılar buna Master diyor. Sen huseyinden Master olmasını nasıl beklersin. Biz den ancak yerel yıldızlar cikar Uğurcan gibi o da 5 gol yer şampiyonlar Ligi'nde. Abi altımızda Tofaş var sen Mercedes gibi olsun diyorsun🤣İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke hocamın sistemini basit şekilde şöyle açıklayabiliriz :
top bizde iken andre onana sakinliğinde özgüveninde ve rahatlığında olabilmek
tekke hocam oyuncuların hepsinden onana gibi olmasını bekliyor topla ilişkisinde
onanaya baktığımızda kaos telaş görmüyoruz, gamsız ve rahat bir profilhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Nefret ettim ben de wonderkid Fransa Lig 2 diabete olaigbe gibi adamların ismini duymak istemiyorum. Trabzonsporu Mersin İdmanyurduna çevirdiler. Tam küfürlük.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun zamandır soylemek ıstedıgım su fransa ıkıncı lıgın .... qhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Zagrebin orta göbekteki kel çok iyi değil mi yaahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Benim de dikkatimi cekti, cok iyi top tutup servis ediyordu, topla cok rahatİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZagrebin orta göbekteki kel çok iyi değil mi yaa
Yorum
-
Mimic ' ti sanırım. Ben de maçı izlerken çok iyi adam demiştim . Hem sakin hem de ayaklarını iyi kullanıyor .İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benim de dikkatimi cekti, cok iyi top tutup servis ediyordu, topla cok rahat
Yorum
-
Zagrep gibi takımlar Avrupa'nın zayıf takımları eskiden bunları havada karada yerdik ne hale gelmiş. Splitten adam alırdık kanat falan hepsi boş topçu. Ülke futbolu şuan 1990 başı gibi .hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
O kadar paraya,yeni stadyum ve tesislere rağmen bu kadar başarısızlık,hadi diyelim takım oyununda başarılı değiliz,peki baketbol ve voleybol takım sporu değil mi?Hem kulüp hem de milli takımlar bazında en azından bir yerdeler ve sürekli olarak oraadalar.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZagrep gibi takımlar Avrupa'nın zayıf takımları eskiden bunları havada karada yerdik ne hale gelmiş. Splitten adam alırdık kanat falan hepsi boş topçu. Ülke futbolu şuan 1990 başı gibi .
Olay o kadar basit ki aslında futbolda para ve popülarite olmasa futbolun yanından bile geçmeyecek tipler futbolu esir aldılar.
Özkan Sümer veya Ahmet Suat Özyacı veya Osman Özköylü,Mustafa Reşit Akçay futbolda para olmasa bile futbolu sevdikleri için futbolla ilgilenen insanlar olduklarını düşünüyorum ama bu tarz insanların da maalesef alıcı olmuyor,başarmak zorundalar sürekli en ufak başarısızlıkta bu insanların bir Fatih Terim veya ŞG gibi yancıları olmadığından etkileri de az oluyor.Bu isimlerin hata yapma lüksleri yok,çünkü ortadaki rantı bu isimlerlerle paylaşamayacağın için ne kadar uzak olursalar rant o kadar kolay dağıtılır.
Örnek olarak eski futbolcularımızdan Hami Mandıralı gibi hocalıkla uzaktan yakında alakası olmayan biri bile Trabzonspor'a hocalık yaptı,TD'lik için çok genç denilebilecek yaşta kariyerini siyasete satan Ünal Karaman,hocalığı saha dışında asık surat ve anlamsız tepkiler sanan Tolunay Kafkas ve hatta TD olarak her hangi bir takımı sıfırdan kurup bir şampiyonluk mücadelesi vermemiş Fatih Tekke gibi gerçekten bu iş için çok yetersiz birini bile sırf koltuğu korumak adına taraftarın gözüne şirin gözükmek adına getirdiler.
Özkan Sümer gibi bir dehayı sürekli dışladılar,bir şeyleri bile yapabildiyse zorla yaptı,değeri ölünce anlaşıldı.Mustafa Reşit Akçay'a gerekli sabrı göstermediler,6 kere gelen ŞG gibi başka takım güzellemesi yapmadığı için sanırım,işte son örneğimizde Osman Özköylü yani bakın bizim eski futbolculardan bu işi gerçekten iş olarak gören ve futbolu futbol olduğu için seven ender adamlardan biri olmasına rağmen adamı görmezden geldiler hatta o kadar korkuyarlar ki adam genç futbolculardan kiralık istediğinde yok çekiyorlar,o kadar uzak tutulmak isteniyor,neden acaba?Başarılı olur diye mi korkuyarlar?
Çok değil,yakın bir zamanda Fatih Tekke gittiğinde de akla gelecek ilk isim Çağdaş Atan olacak,çünkü o da 'sistemin' içinden biri.
Osman Özköylü burda bir örnek,adam gelirse uçarız kaçarız demiyorum kimse yanlış anlamasın ama adamın futbolla bir işi var,derdi var önemsiyor yani başarısız olacaksam bu adamla olayım derim,Fatih Tekke gibi futbolu gaz vermek sanan biri ile değil.
Olayın özü futbolu sevenler,futbolu yiyenler tarafından bitirildiği için bu haldeyiz,yarın basket ve voleybolda da astronomik rakamlar olsun,aynısı olacak.
- Memento mori
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum