Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muçi ile ilgili tek hatırladığım
    kupa finalinde bize karşı bir iki özgüvenli hareket yapmış
    sol kanadı ara ara etkili kullanmış
    ben de kendi kendime "lan bizim şöyle kendine güvenen ana mevkii dışında denediğimizde faydalı oynayacak kendini verecek topçumuz yok" diye hayıflanmıştım
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ya sakat alıyoruz ya cezalı...Allah sizi bildiği gibi yapsın...Tekke sende defol git artık başkan olacak o herifin yalakalığını ayakçılığını yapma...Rezil herifler...Başkan denecek o zat çürük elma alıyor buda kalkmış çürük olmasa bu para etmez diyor....şu açıklamayı x bir anadolu kulübünde yapamazsın...Ama burası ahır gibi yönetildiği için kitle ne kitlersen...

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        muçi ile ilgili tek hatırladığım
        kupa finalinde bize karşı bir iki özgüvenli hareket yapmış
        sol kanadı ara ara etkili kullanmış
        ben de kendi kendime "lan bizim şöyle kendine güvenen ana mevkii dışında denediğimizde faydalı oynayacak kendini verecek topçumuz yok" diye hayıflanmıştım
        Ya muciyi aynı bugünkü şartlarda alıp kiralarsın, ama bouchari tırı vırı almazsın iste adam gibi 8-10 alırsın zielinski pelegrini puertas neyse işte onun üstüne getirsen sıkıntı yok eyvallah dersin ama şu saatte şu şartlarda rakipten kiralaman gereken bir oyuncu değil

Yorum

• Barisic feshedilmiş dendi
          Eze eze 2021-2022.

Yorum

• Bjk'liler de hayıflanıyor 7 az, 10 vermiştik vs diye ama şu an 5 bile etmez.
            1,5 yılda değeri düştükçe düştü.
            2 maç arka arkaya oynayınca sakatlanması da cabası...

Yorum

• Futbolcular Trabzon´a gelmek istemiyormus..40 yildir uydurduklari masala halen daha inanan varmis meger, akil alir degil. Su kadarini söyleyelim, eger bir futbolcuya Kulübünde kazandigi paranin 3 katini verirsen, bu futbolcularin %90´i sana gelir, hemde takla atarak gelir. Ama bu Yöneticilerin baska firildaklari ortaya cikmasin diye, yine eski bahaneler ayyukta!!

Elinde onca potansiyeli yüksek Oyuncu var ama bunlar onlari gönderip, yerine fikralari aratmayacak transferler yapmakta. Misal Cham´i gönderiyorlar, onun gibi milimetrik arapasi biri var mi bu ligte? Arkasina iki dinamik ortasaha koysan, baska bir seviyeye ulasacak ama gönder gitsin..ya eldeki gencler??

Trabzon tarihi böyle bir fikra gibi transfer sezonu gecirmedi...sikecilerin plaka yapmasi dilegiyle
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• yani şöyle her şeyden sıyrılıp biraz geri çekilip baktığında -visca, ozan, waka- hariç çok tatlı gözüküyor
                Eze eze 2021-2022.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cham ı ilk basta abdullah avcı denedi olmadı .
                  ardından şenol güneş denedi olmadı .
                  ardından fatih tekke geldi yarım sezon onla çalıştı ek olarak yaz kampınıda beraber gecırdiler . Buna ragmen muhammed cham ı denemeye kazanmaya değer görmedi .

biraz da bu taraftan bakmak gerek .
                  Muçi'yi de Fernando Santos denedi olmadı, Serdar Topraktepe denedi olmadı, GvB denedi olmadı, Ole denedi olmadı.

Muçi 1.5 sezon oynadı. 7 gol 3 asisti var.

Cham tek sezon oynadı (hunterla oynamadı), hiç esas adam olma şansı verilmedi. O sezonda dahi 5 gol 10 asisti var.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barisic feshedilmiş dendi
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• şikeciler plakayı yazdığında ben göreceğim masal anlatan hocayı da...İş bilmez kafasız yönetime de...

Onuachu aldın eyvallah pina aldın eyvallah...gayet iyi başladın..sonradan neden sıçıyorsun eee be adam.

3 tane 5 milyon euroluk oyuncu alacağıma 15 milyon euroluk topçu gibi topçu alırım.

Sikan varken Augusto'nun bu takımda işi ne ??? Onu da geçtim Enis Destan'ın Augusto'dan ne eksiği var??

Olaigbe eyvallah ama doğru profil değil daha genç gelişebilir belki.

4 maç ceza almış oyuncuyu almak neyin kafası??? İtirazını yaparsın, Türkiye Kupasında çektirirsin cezasını. Aynı durum 3 istanbul köpeklerinin başına gelse adım gibi eminim ilk maçta sahada olurdu oyuncusu..ona da eyvallah.

3 yıldır 8 yok lan takımda 8 neden almıyorsunuz neden???

Dünya da 8 kıtlığı mı var ???

Bilerek almıyorsanız ben adam değilim ya o kadar net konuşuyorum, en kötü güney Amerika pazarından alırdın geçerdin.

Sakat oyuncu almak da neyin nesi şakamısın hocam sen?? Rehabilitasyon merkezimiyiz biz?? Adama 4 milyon euro gömmüşüz birde diyor ki sakat olmasa o paralara alamazdık hadi be ne kadara alırdık acaba???

Sen son maçta oyuna Ozan'ı alıp Salih ile Boran'ı almayacak kadar aciz, genç düşmanı bir adamsın. Aldırdığın faslı çocuğu Salih top diye oynar, bırak bu işleri bırak. 4 oyuncu değişikliği yapıyorsun, Salih'i yine oyuna almıyorsun öyle mi bende yedim...

Oğlum hayatınız yalan hayatınız...hiçbir planlama vs yapmamışsınız ki...

Gidin oğlum bu klübün başından gidin defolup gidin Ahmet Başkan'ın ahı var üzerinizde işte anlamıyor musunuz???
                      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Fatih tekke oyuncular gelmiyor demiyor... istedigimiz maliyete gelmiyor diyor...sen aldigi paranin 3-4 katini teklif edersen geliyor adamlar...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İçine doğduğumuz evi onarmaya çalışmaktan, kurmak istediğimiz evi düşünmeye vaktimiz kalmadı.
                          Şeytan taşlamaktan dilimiz öylesine yoruldu ki
                          salavat çekmeye takatimiz yok.

Trabzonsporlu olmasaydık hayat çok daha pozitif olabilirdi. Kendimizi çok daha mutlu hissedebilirdik.
                          Sebep olanların nefretini kalbimeyük etmeden artık,
                          çağın en büyük virüsü umursamamazlık illetine tutulmak
                          istiyorum..

Hislerimize tercüman olmuş cidden..

Keşke keşke...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Hiç sevmediğim Fenerden medet umuyorum artık.. Öyle bir tokatlasın ki bunları belki akılları başına gelir..
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer tutarsa 6-7 mılyon kotu bir rakam değil .
                              Bugün tutacağından emin olduğun, "tamam artık o bölge emin ellerde" diyeceğin bir topçuya o para verilir . üstelik genç

Futbolda durum öğle bir hale geldiki fiyatlar yükseldikce kalite düşüyor!

Yorum

• Guzel kardesım mucıye gerek yok guney amerıkada bır suru sol acık var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X