Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 büyüklerin kanat rotasyonu
    Trabzonspor : Zubkov - Olaigbe - Visca

Beşiktaş : Cerny - Rashica - Jota - Cengiz - Joao Mario

Fenerbahçe: Asensio - Kerem - Oğuz - Nene - İrfan - Emre Mor

Galatasaray : Sane - Barış - Yunus - Ahmed - Sallai

Vallaha mükemmel bir planlama cidden var ya. Ayakta alkışlıyorum.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Önemli veri. İlk 3'ün 2'si bizim orta saha ikilisi. Bu kapılan topları kullanacak adamımız olsa çok daha farklı olurdu.

Yorum

• "Kanat oyuncusu alamadık bari stoper alalım" ya bu yönetimin kafa inanılmaz ya

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 büyüklerin kanat rotasyonu

Enes inan bana alayı çöp. Tüm kulüpler.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jota Silva adam olsa kulübü Avrupa listesine yazar ya da yazmadıysa bile Avrupa'dan bir takıma transfer yapardı. Almadığımız iyi oldu. Bu arada adam sakat olsa kesin biz alırdık Fatih Tekke'nin onayıyla.
            Bjk bizden de beter. Taraftarı sol açık diye inliyo, adamlar bugün dördüncü sağ açığı aldı.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Doğruluğu nedir bilemem. Güvenmeyen de olacaktır çünkü.

Elazığ'lı.

Yorum

• oulai - 5.5 m euro
                olaigbe - 5 m euro
                augusto - 5 m euro
                bouchari - 5 m euro

oyuncuların kalitesi, potansiyeli falan bir yana bu rakamlar kesinlikle futbol endüstrisinin gerçekleriyle açıklanamaz.
                kimse beni bu transferlerin şaibeli olmadığı konusunda da ikna edemez.
                gelirleri bizim düzeyimizde olan hiçbir takım 4 tane isimsiz, ne vereceği belirsiz, performansları için referans maç sayıları bu kadar düşük oyunculara +5"er milyon euro bonservis ödemez, ödeyemez.
                benim kişisel kanım uğurcan'ın satışı çok önceden gerçekleşmiş, gelecek olan para da bu transferlerle çok önceden iç edilmişti.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 büyüklerin kanat rotasyonu

Ufak düzeltmeler yapayım. 10'dan bozma kanatları sildim, böyle yaparsak biz de Muçi'yi atarız, Sikan'ı atarız vs. Bir tane her iki kanadı da yedekleyen oyuncu şart. Gelirse devre arasına kadar yeterli olur.

Trabzonspor : Zubkov - Olaigbe - Visca (bunun yerine biri) - Cihan

Fenerbahçe: Kerem - Oğuz - Nene - İrfan

Beşiktaş: Cerny - Rashica - Jota - Cengiz

Galatasaray: Sane - Barış - Yunus - Ahmed - Sallai
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Enes inan bana alayı çöp. Tüm kulüpler.
                      Anıl abi çöp olmaları farklı konu doğrudur ama alternatif olarak diyorum ben aslında.

Örneğin zubkov sakatlandığı an ayvayı yedin.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oulai - 5.5 m euro
                        olaigbe - 5 m euro
                        augusto - 5 m euro
                        bouchari - 5 m euro

oyuncuların kalitesi, potansiyeli falan bir yana bu rakamlar kesinlikle futbol endüstrisinin gerçekleriyle açıklanamaz.
                        gelirleri bizim düzeyimizde olan hiçbir takım 4 tane isimsiz, ne vereceği belirsiz, performansları için referans maç sayıları bu kadar düşük oyunculara +5"er milyon euro bonservis ödemez, ödeyemez.
                        benim kişisel kanım uğurcan'ın satışı çok önceden gerçekleşmiş, gelecek olan para da bu transferlerle çok önceden iç edilmişti.
                        oulai - bütün scout tayfa hayran. yaş grubunun en iyi dribblingçisi deniyor ve savunma istatistiklerinde zirvede. batagov tarzı bedavaya aldık denebilecek bir oyuncu olabilir.

olaigbe - 6 ay önce aynı parayı görmüş topçu. bizim taraftar beğenmiyor ama hücum bölgesi aksiyon istatistiklerinde zirvede. kararlarını geliştirirse çok daha fazlası eder, kalırsa 1-2 milyon zararla okuturuz.

augusto - sikan varken gereksiz bir transfer. tutsa bile diğer potansiyelini taca attığı için baştan hata.

bouchari - sakatlık sorunu kronik değilse 4 milyonluk bonservis bence hiçbir şey bu adam için.

augusto yerine beklenen 8 gelseydi bu transfer dönemine helalinden 8/10 verirdim. işte yedeğe arda okan/mehmet aydın'dan biri gelse 9/10. bir de her iki kanadı yedekleyen teknik fiziksel eksi yazmayacak biri 10/10.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oulai - 5.5 m euro
                          olaigbe - 5 m euro
                          augusto - 5 m euro
                          bouchari - 5 m euro

Transfermarkt değer listesine göre

oulai € 1,4 milyon fiyat belirlenmiş ?

diyer oyuncular. €. 5 milyon gözüküyor

Yorum

• Maaşının üstüne imza ücreti icat etmişler.

Yorum

• Hain oğlu hainler..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 5 milyon euro yıllık maaşı Onananın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X