Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birinden cikmadan Onana aciklanmaz diye dusunuyorum.
    Birde Nwakaeme sözleşme dondurmayı kabul etmiyormuş
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birde Nwakaeme sözleşme dondurmayı kabul etmiyormuş
      Al birini vur otekine o vakit, Visca ve Nwakaeme yaptigimiz en iyi sozlesme fesh hamleleri olabilir. Hatta cep hasligi bile fazladan atsinlar.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Trabzonspor kontenjan açamadığı için Jota transferinden çekildi. Oyuncu beşiktaşa gitmeye yakın.

hahaha.. 😊😊

Adamlar sana Muci'yi kitledi kontenjanı açtı ama dimi 😊😊
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş ya kafayı yemişsin ya da ne dediğinin farkında değilsin. Başka takım taraftarı olduğunu sanmıyorum 2012'li gözüküyorsun. Hangi manyak bu kadar uzun süre başka bir takımın forumunda yazar ki. Şu forumda son yıllarda okuduğum en saçma şey oldu bu.
          farkındayım dedıgımı ben futbola dusman gozuyle bakmıyorum aslında nefret ıyı bır enerjı degıl . degısmek lazım. sımdı besıktas veya baska takım demıssın ben asırı fanatık olmayı bıraktım ama Trabzonsporun lehıne ısler olmuyorsa yazarım.

ayrıca baska takımları yazarken ornekleyerek yazıyoruz bak besıktastan adam aldık yanlıs adam aldım gs a adam verdık. evet bjk guzel oynuyorsa yazabılırım adamlar kanat transferlerını yapmıs sen otluyorsun dıyorum. bu mıllı takım ıcın de gecerlı.

yanı ıstanbul takımlarından oyuncu alıp verıyoruz son yıllarda. bunu yapmak yerıne daha baska yerlerden oyuncu bakmak lazım.

buradakı sorun rakıplerının ıyı taraflarını bulup onlardan neyı eksık yapıyoruzu bulmak yoksa ıstanbul takımlarının bır halt yaptıgı yok avrupada basarı anlamında.

ama gs fener arayı cok actı. Trabzon 4 buyuk gıbı davranmıyor. sorun bu. bjk bızden hallıce ama bır seyler yapıyorlar en azından.

olması gerekenı yapmamak Trabzona aykırı bır sey bıze yakısmıyor takım zayıflatılıyor ıcerden resmen

bunun dısında dedıgım gıbı asıl transferlerı guney amerıkadan yapmamız elzem hem daha az malıyetlı

futbolu konusurken bır takım odaklı degıl her acından konusmak lazım kı yapmamız gerekenlerı neyı eksıgını yaptıgımızı gorelım dıye

bjk bızden daha ıyı bır takım ama bız Trabzon malı olarak daha ıyı oldugumuz halde kadronun ıcıne edıldı mevzu bu aslında . bunu avantaja cevırmek yerıne kalıteyı ıyıce asagı nasıl cekerız ıcın ozel caba sarfedılıyor bunu basardılar da.
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• 2 + 1.5 milyon euro ile Visca - Nwaekeme fesihleri gerçekleşebilir.

Toplam maliyeti 8 milyon euro olan yatalak oyuncuyu takıma getirmiş adamsınız. Koymaz size.

Yorum

• Ulan Ertuş iyi uyuttun milleti yalancı sahtekar
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Samet oldu diyor Giray

Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Samet oldu diyor Giray
                  Kadrolu mili takim oyuncusu, yeni "mazlum" olmak icin ise bicilmis kaftan.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadrolu mili takim oyuncusu, yeni "mazlum" olmak icin ise bicilmis kaftan.
                    Samet bir gelsin, o Tekkeballa gram destek vermem.

Yorum

• Bu arada kendi görüşümü söylüyorum bütün transferlere hoca onay verdi bence. Yani yarın bir gün yok bu transferleri yönetim yaptı falan filan demeyin.
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• hoca da sorumlu transfer ıslerınden. koylu kafasından hoca olmaz o zaman kusura bakmasın.

sımdı kadro cop konusu nedır?​

Trabzona yakısan oyuncu profılı Trabzonda kadroda olan

sayıyorum: zubkov -onuachı - batagov -sıkan 4 tane oyuncu gerısı ana kadro ıcın uygun degıl yanı bır nevı coptan kasıt bu.

bunlar harıcındekıler ratosyon o da bır kısmı hepsı degıl. yedek olur bır kısmı. bır kısmı da soru ısaretı.

olayı cıddıyetını anlayın dıye ızah etmek lazım copun ne oldugunu

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada kendi görüşümü söylüyorum bütün transferlere hoca onay verdi bence. Yani yarın bir gün yok bu transferleri yönetim yaptı falan filan demeyin.
                          Ortada kocaman bir planlama/strateji felaketi var aslında. Baştan sona tepeden tırnağa çok çok çok kötü planlanmaya çalışılmış, ellerine yüzlerine bulaştırılmış, çorba edilmiş bir durum var.

Ne Fatihin istediklerini alabildiler (maliyet), ne Fatihe alabildiklerini Fatih istedi (maliyet)... o kadar kötü bir süreç ki normalde alamayacakları adamlarla dünya zaman kaybettiler. Alabileceklerini sanmaları bile büyük fecaat, alamayacakları adamların peşlerinde koşmaları fecaat, ellerinde kalan 3. 4. 5. seçenek topçulardaki politika fecaat.

Bu iş öyle sadece Fatih ve ya Doğanla geçiştirilebilecek kadar kolay değil. Baştan aşağı amatörlük akıyor süreçte.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Samet nasıl bi ihtiyaç sorması ayıp.. Tekke'nin şirazesi kaydı iyice

Yorum

• Halil Şanlı, gs ile Ahmet Kutucu için görüştüğümüzü söyledi.

Yorum

• Şu kadroya alacakları tek bir adamla bütün kaderimizi değiştirebilirlerdi. Ama yapmadılar (yine). Bunu yapmadılar mı yapamadılar mı artık orası muamma.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X