Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünyaca ünlü bir oyuncunun peşindeymişiz Ertan SÜZGÜN'e göre.

Ertuğrul Başkan'ın bundan haberi var mı acaba ??😊😊
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Abdoulaye Doucouré H.O Allah utandırmasın inşallah 😊😊

jairzinho buna çok kızacak 😊😊
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Nuri Albayrak yönetimi durduk yere kongreyi erteleyip noluyor soruları arasında çaktırmadan Trabzonsporun alacaklarından kendi alacağını alıp çekip gitmişti İster misiniz böyle bir şeye hazırlanıyor olsunlar
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wakayemenin ilk transfer olduğu dönem tam bizim yapımıza uygun transfer şekli ordan yürümemiz lazımdı..25-29 yaş arası-scout izlemiş-hakettiği değeri bulamamış-avrupanın kalburüstü takımından gelmiyor-bonservisi çok yüksek değil maaşı yüksek değil.bizim ekseri transfer şeklimiz bu olmalıydı..

öyle cham-mendy gibi fransa 2. Liginden 25 yaşın altında al,sen parlat,sat,zor işler aga..olmasın demiyorum ama 2 yi 3 ü geçmesin böyle adam.sörloth gibi adam buluyorsan gene al ama ana şablon yukarıdaki gibi olmalı..

hele bartra-saviç gibi barcelona,dortmund,atletico görmüş sonra sana kadar düşmüş adamdan küllüm uzak duracaksın..bize kadar geldiyse vardır bi sıkıntısı,zaten biraz iyi olsa 3 istanbul takımı alır sana bırakmaz.bartrada saviçte bizden önce istanbul takımlarına önerilmiş ,bjk yi çok iyi takip eden bir yorumcudan dinlemiştim X te,bu saviçi bizden önce bjk ye aldırmak için van bronchorst’a yoğun baskı kurmuşlar ama hem kronik sakat hemde çok yaşlı diye aldırmamış adam..

Katılıyorum, son paragrafla ilgili itirazım var. Bjk de gitti Paulista'yı aldı üstadım. Aynı şeyin laciverdi affedersiniz.
          İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wakayemenin ilk transfer olduğu dönem tam bizim yapımıza uygun transfer şekli ordan yürümemiz lazımdı..25-29 yaş arası-scout izlemiş-hakettiği değeri bulamamış-avrupanın kalburüstü takımından gelmiyor-bonservisi çok yüksek değil maaşı yüksek değil.bizim ekseri transfer şeklimiz bu olmalıydı..

öyle cham-mendy gibi fransa 2. Liginden 25 yaşın altında al,sen parlat,sat,zor işler aga..olmasın demiyorum ama 2 yi 3 ü geçmesin böyle adam.sörloth gibi adam buluyorsan gene al ama ana şablon yukarıdaki gibi olmalı..

hele bartra-saviç gibi barcelona,dortmund,atletico görmüş sonra sana kadar düşmüş adamdan küllüm uzak duracaksın..bize kadar geldiyse vardır bi sıkıntısı,zaten biraz iyi olsa 3 istanbul takımı alır sana bırakmaz.bartrada saviçte bizden önce istanbul takımlarına önerilmiş ,bjk yi çok iyi takip eden bir yorumcudan dinlemiştim X te,bu saviçi bizden önce bjk ye aldırmak için van bronchorst’a yoğun baskı kurmuşlar ama hem kronik sakat hemde çok yaşlı diye aldırmamış adam..

Katılıyorum, son paragrafla ilgili itirazım var. Bjk de gitti Paulista'yı aldı üstadım. Aynı şeyin laciverdi affedersiniz.

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

'' Cihan'dan sol bek, Zubkov'dan sol kanat, Pina'dan ters kanat beki çıkarmaya çalışıyor''

oğuz hocam

dahi (el loco) teknik adamların zor durumlarda kalınca bu şekil amiyane tabirle kafayı yediğini görebiliyoruz, bunlara şaşırmıyorum

dünyada da buna benzer örnekler var

misal pep guardiola bekleri stoper yaptı ve maçlara 4 stoperle çıkmaya başladı, işler kötü gidince radikal değişimler yada denemeler yapıyorlar bu tarz hocalar

görüyorsun oğuz hocam, pep bile bazen kafayı yiyebiliyor , 10 numara profilli bekler oynatan (misal ziçenko) guardiola , yada stoperlerini bile 6 no karekterli yapan (misal mascerano) guardiola kafayı sıyırınca maçlara 4 klasik stoperle çıkmaya başladı (dias stones akanji gvardiol)

yıllarca yetenekli ve fiziği daha düşük santraforla oynayan (aguero gabriel jesus vs) pep klasik santrafora döndü haaland ile

bu sezonki(24-25 sezonu) pep gibi tekke de şu anda zor durumda ve çözümler arıyor, kafayı yemiş şekilde, el loco dediğimiz hocalar böyledir ,pina yı sol açık deneyebilir, bunlara alışmak lazım

ama tekke hocamın ne yapmak istediğini anlayabiliyorum genede, hoca kanatlarda topsuz koşu atabilen hızlı oyuncularla oynamak istiyor, malum pina belkide takımın en hızlı oyuncusu

tekke hocamın işi çok zor maalesef, elinde maddi manevi hedefi bitik , bazıları emekli olmuş, çoğu vasat ve en önemlisi kendisini yıldız sanan euro milyoneri oyuncu topluluğu var, bu oyuncu grubu ile sistem takımı yaratmak çok zor ve el loco(tekke) pina dan sol açık yaratmaya çalışıyor, işi kolay değil

benzer zorluğu bence real madrid de xabi alonso yaşayacak, leverkusende sistem takımı kurmak daha kolay, oyuncular senin her dediğini can kulağı ile dinliyor, real madrid de ise godomanlar var, işi zor
          Üstadım, elbette örnekler olacak. Statik bir hayat elbette mümkün değil. Esneyeceksiniz, araştıracalsınız, deneyeceksiniz. Buna kim karşı çıkabilir? Anlatmak istediğim şu ki, vasatı bile bulmuş bir istikrar yokken, komple rotasyona girmek aşırıya kaçıyor.

2022 kadrosunu hatırlayın. Sol bek İsmail-Denswil-Puchacz ile şampiyon olduk. Yerli yerinde oynayıp performamsını yansıtan diğer on arkadaş o açığı kapattı. Şimdi siz bugün bütün oyuncuların mevkileriyle oynarsanız, leziz bir aşure değil, kötü bir fransız soğan çorbası olur.

Sonrasına gidelim. Bakasetas'ı hatırlayın. Ön libero oynattılar son döneminde. Adamın şutör özelliğini, kaleden elle metre geride olduğu için kullanamadık. Bu akıl işi mi? Fatüh Hoca'nın geldiği ilk maç Başakşehir'di, maç sonu açıklamalarına tekrar bakın. Saha yerleşimi ve pozisyon almaya önem veriyor. Çok güzel. Fakat kimi, nerede kullanacağız? Burada fantezi aramamalıyız. Bodrum kupa maçını bitiren takıma bakın. Ne demek istediğimi en iyi o anlatıyor.

Ekrem D. arkadaşımız iki güzel görsel koymuş önceki sayfalarda.​
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Abdoulaye Doucouré ismini Abdullah Avcı çok istemişti bize. İsmi onun döneminde defalarca geçti. Burnuma kötü kokular geliyor. Tahminim avcıyı getirmeleriydi. Adım adım ilerliyoruz
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdoulaye Doucouré H.O Allah utandırmasın inşallah 😊😊

Kaynak var mı Enes?

Doucoure aradığımız tipte oyun kurucu değil. Folcarelli olmasa düşünülebilirdi ama şu anki durumda eldekilere nazaran hiç bir artısı olmaz. Alacağı ücret de cabası...
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdoulaye Doucouré ismini Abdullah Avcı çok istemişti bize. İsmi onun döneminde defalarca geçti. Burnuma kötü kokular geliyor. Tahminim avcıyı getirmeleriydi. Adım adım ilerliyoruz
                Avci kadroda ağır oyuncularin yanında hızlı seri 3-4 oyuncu mutlaka bulunduruyordu ömür visca silopis melheiro eren gibi iyi çalım atan gervinho waka iyi sut atan baka vs ama ne olduysa şampiyonluk garanti gibi olur olmaz oldu
                yillarin şampiyonluk ozlemi sona erince tüm enerji depoları boşalmış bir oyuncu gurubu elimizde kaldı o günden beri kimseler şarj edemiyor
                Transfer olacaksa gelecek kim olursa olsun atletik hızlı fizikli olması lazım yine ağır bir oyuncu alinirsa ozandan okaydan mendiyden daha ağır birisini nasıl buldunuz denecek😀
                En son objek tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdoulaye Doucouré H.O Allah utandırmasın inşallah 😊😊

Reis , bir isimde sabit kal ve 40 kere yaz sürekli başka adamlara h.o diyorsun tutmuyor
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 3 senedir galatasaray-fenerbahçe izliyorum. muhtemelen önümüzdeki 5 10 sene daha bu tablo değişmez. ben artık şampiyonluğu falan geçtim fenerbahçe ve galatasaray'ı yenme imkanımız bile yok. ne decoder alınır, ne forma alınır, ne maça gidilir. 15 sene geriye gitti kulüp. satılmış yerel medya, parayla susturulabilen yalaka tribün grupları ve liderleri. her şey ortada. eskiden de fark vardı fakat bu fark 3 senede öyle bir açıldı ki daha kapanmasının imkanı yok. şuan ki nesil bir daha şampiyonluk göremez. belki türkiye kupası ve süper kupa görür.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Renato sanchez ile kessie lafları dolanıyor twitterda

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 senedir galatasaray-fenerbahçe izliyorum. muhtemelen önümüzdeki 5 10 sene daha bu tablo değişmez. ben artık şampiyonluğu falan geçtim fenerbahçe ve galatasaray'ı yenme imkanımız bile yok. ne decoder alınır, ne forma alınır, ne maça gidilir. 15 sene geriye gitti kulüp. satılmış yerel medya, parayla susturulabilen yalaka tribün grupları ve liderleri. her şey ortada. eskiden de fark vardı fakat bu fark 3 senede öyle bir açıldı ki daha kapanmasının imkanı yok. şuan ki nesil bir daha şampiyonluk göremez. belki türkiye kupası ve süper kupa görür.
                        Farkın kapanmasının tek yolu devlet ve diğer aktörlerin mali olarak ellerini çekmeleri. Gerçi öylesi bir durumda fark kapanmakla kalmaz aritmetik olarak şu an en az kötü mali tabloya sahip büyük takım olarak biz otomatik olarak 1.siraya çıkarız.

Ben en geç 3 sene içerisinde avrupada bir kupa almadıkları sürece çok büyük bir iflas bekliyorum ikisinden. Hic olmaz demeyelim dunya ile entegre oldugumuz muddetce olmaz denilen onlarca is oldu ligde ( bizim , bursasporun sampiyonluklari bu yakinlasmanin getirisi hatta istanbuldan hukumet destegi ile de olsa bir baska sampiyon cikartilma cüreti bile buna dahil).

Bu kadar harcama limiti olup avrupa kupalarinda 2 tur ust uste goremeyip ic lig basarilari ile devam eden ikinci bir ornek yoktur. Bu çöküş eninde sonunda gelecek.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben daha iyi 8 bulamayacaklarını bildiğim için en başında pogba dedim..bulabildilermi??

pogba ile shaarawynin prime dönemi birmi..en iyi döneminde bile sevmezdim bu sharawwy’i..

Aç youtubdan 10 gün önce monacoda pogbanın ortasahadan attığı golü izle,anlarsın kuymakmı yemiş kayganamı yemiş.senin mevcut bütün ortasahaların birleşsse o golü atabilirmi..

Avcısporlu bi adama laf anlatmakla vaktini harcama derim.

Yorum

• Das ist die Verletzungs Hitorie von Renato Sanches vom Verein FC Paris Saint-Germain. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.

Yorum

• Fark acayip açıldı.

Zubkov ve Batagov dışında herhangi bir topçumuzu diğer takımlar ilk 11 oynatmaz.

Ünal hocamın döneminde çıkış yeri olarak görülüp tercih ediliyorduk.

Hiçbir cazibesi kalmadı takımın.

Acilen gençlere yönelip 3 4 sene sonraya bir jenerasyon yakalamamız gerek.

Obi Mikel e burun kıvırırken Okay Yokuşluya filan kaldı takım.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Reis , bir isimde sabit kal ve 40 kere yaz sürekli başka adamlara h.o diyorsun tutmuyor
                                Anıl abi ile aramızda bir espri diye kaç kere söyleyeceğim kral 😊😊
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X