Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu oyuncular şu anda belki yaşları dolayısıyla viscadan iyi olabilir ancak hiçbirisi visca kadar klas oyuncu olamazlar visca bizde özelliklede basaksehirde derbiler almış şampiyonlukta başrol oynamış birisi

Mendy, Elsnik falan hepsi Viscadan daha iyiydi o da ayrı bir konu. Özetle Cham disiplinsiz serseri Mucş varını yoğunu sahaya yansıtan biri.​

Yorum

• Çok büyük bir sürpriz hatta mucize olmazsa transfer falan olmaz bu saatten sonra.

Takımın en kritik bölgelerindeki kronik eksikliklerini nicelik ve nitelik olarak bu zamana kadar kapatamayan acziyete teslim camia.

Geçen sezonun son 4-5 haftasına kadar ligde kalma-düşme konusunda "acaba" yaşatan takımda iyi kötü iş yapan kim varsa gönderdiler. Yerlerine alınanların isabet oranına göre belirlenir ligdeki durumumuz.

Onuachu dışında performansına kefil olunacak oyuncu alınmadı. Ligin açık ara en iyi kalecisini rakibe kaptırdıktan sonra alelacele transfer ettiğimiz kaleci mental olarak en kötü döneminde, ki aksi durumda zaten kapımızdan geçmeyecek kariyeri var.

Geçen sezon ozan, okay, lundstram gibi benzer özelliklerdeki ağır oyunculara emanet edilen orta sahaya biri 19'luk ne vereceği belli olmayan (4 maç ceza da cabası oldu) genç oyuncu ile hocamızın "sakat olmasa alamazdık" dediği oyuncu, iki süpriz yumurta oyuncu dahil edildi. birinden ne zaman katkı alabileceğimiz dahi meçhul. Bu garabet içerisinde geçen sene yatırım yaptığımız Mendy, Cham gibi oyuncuların kontratları kiralık olarak başka kulüplere devredilirken on numaradaki alternatifsizliğe de form durumu tartışmalı Muçi gibi bir soru işareti dahil edildi.

Gelinen noktada orta sahada oyuna akıl, karakter ve irade koyacak, oyunun yönünü ve takımın temposunu ayarlayacak oyuncumuz YOK.
      Sakat sağ bek yerine oynatabileceğimiz tek oyuncu sol bekimiz.
      Stoper rotasyonu geniş ancak hocanı o bölgeye transfer talebi karşılanmadı.
      Kanat rotasyonu zaten tartışmalıydı. Oraya da ne vereceği meçhul genç bir oyuncu alel acele yama yapıldı.

Özetle, takımda form durumu iyi olan oyuncular satıldı. Takımın yükleri aynen kadroda tutulurken yetenekli ancak formsuz oyuncuları kazanma yönünde bir eğilim olmadı. Mendy, Cham, Draguş'tan yararlanmama kararı alındı. Yıllardır var olan yaraların sarılması yönünde tek hamle dahi yapılmazken gönderilenlerin ve kaptırılanların yerlerine Onuachu dışında tamamı soru işareti oyuncular eklendi.

Bu kadar yanlışın, aptallığın, hatta bence art niyetin olduğu yerde hiç boşuna başarı hayalleri kurup kendimizi kandırmamıza gerek yok. Bu sezon başımıza gelebilecek en iyi hadise camianın bir noktada bu lümpen, haysiyetsiz, kukla işgalci sürüsünü bir şekilde yönetimden uzaklaştırması olacaktır.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Klübün hortumlanmasini, kurulan kadronun eksikligini ve uyumsuzlugunu bi kenara birakirsak teker teker bakildiginda son iki sezondur alinan oyuncular Cham da dahil piyasasi olan iyi oyuncular..

Ben Muci den de umutluyum. F.Tekke nin uzun haftalar orda duracagina inanmiyorum ama sans faktörü yaninda olurda takim kisa sürede düsüse gecmezse sezonu 3. olarak bitirebilirde..Bu ihtimali cok düsük görüyorum ama imkansizda degil..Hakemlerin bu sene bunu canla basla engellemeye calisacaklarini sanmiyorum..

Keske Fatih o aciklamalari yapip kendini siper edercesine oklari kendi üzerine cekmeseydi..Iyi niyetli bi seyler yapmaya calistigina inaniyorum..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 22:24.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• draguş'u eyüpspor'a peşkeş çekip vakayeme, cihan çanak, visça gibi çöpleri takımda tutmak hangi çobanın fikri merak ediyorum. kulübü yöneten futbol aklı bu işte.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yaz transfer döneminin bitmesine sadece 2 gün kaldı. Takımın kamyon dolusu eksiği var. Geliri bahane ediyordun, hiç hesapta olmayan 30 küsur milyon Euro kasaya koydun—tabii gerçekten koyduysan. Ama sonuç ortada: Bu forumda herkesin bildiği gibi “transferi kapattık” tiyatrosuna çıkıyorsun. Bu kadar başarısızlığın üstüne bu kadar özgüven… Gerçekten kötüsünüz

Yorum

• Kuzeyliler burayı zor seçer çünkü sorun kaos istemezler hayatlarında Türkiye öyle bir yer, o yüzden buraya gelmesi için sağlam bir sebebi olmalı.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğan ve Tekke buraları okuyorsa, sizin gibi geniuslarla gurur duyuyordur. Hedef kitleleri sizsiniz çünkü. Sayıları bile eğip büküyorsun. Ee, o zaman Muci de atsaymış Adana Demir'e, Samsun'a... Ne takıntılı adamlarsınız. Kendi oyuncunuzun attığı gol ve yaptığı asitleri yok sayacak kadar kinle dolusunuz. Bugün Cham'a, yarın başkasına... Yok Maradona gibi takılmış da... Nereden biliyorsun Maradona gibi hissettiğini? Hep zan, sıfır bilgi. Mendy tribe girmiş... Bu mu bizim Mendy meselemiz? Atsaymış başkanın 12'ye! 0,25'e kiraladı. Sen bu tabloda tribe mi takıldın? Adam Sevilla'ya gitti. Meleklerin cinsiyetini tartışadurun siz. Bu kafayla bir adım ileri gidemezsiniz.
                muheterem hocam daha önce cham başlığında benzer tartışmaya girdiğimizi hatırlıyorum. Ligden düşmesi kesinleşen Adanaya 3 gol 2 asist yaptı demem suç mu yani. Evet bildiğin tek maçta istatistik kastı. Hadi Samsun maçında 15 dakka oynadı son haftalardı 2 asist yaptı. Şenol hoca bunun üzerini cizip yerine Zubkvu koydu. Tekke istemedi bunu falan sizce de ortada oyuncunun performansından ziyade saha dışı bir konu yok mu? Ayrıca yönetim ne alaka, adamlar tekrar seçilemeyeceklerini bildiklerini için bütün kiralama tekliflerini reddettiler. Mendy ve Chamı satamayınca kiraladılar. Gönderme kararını yönetim değil Tekke verdi. Mendy evet 12 milyonluk tekliften ziyade artık ülkeden ayrılmak istiyordu. Gitmek isteyrni tutarsan böyle elinde patlar. Kendi oyuncumu değersizleştirmiyorum olanları söylüyorum. Jaja da bizde iken antremanlara alkollü gelirdi. Bizden gittiği Arap takımında 6 ay dayanamadı. Bizden sonra o derece salmıştı kendini. Yani demek istediğim her iyi sezonun ardından devamı gelecek diye bir kaide yok. Oyuncunun gönderilmesi gerekiyordu gönderildi bu kadar. Haa tabi Visca takımda duracağına bu ikisinden biri kalsaydı ben razıydım. Sergen'in Ghezaal ve Rosier açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• Onana için boş kontenjan yok mu şu anda ?
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    draguş'u eyüpspor'a peşkeş çekip vakayeme, cihan çanak, visça gibi çöpleri takımda tutmak hangi çobanın fikri merak ediyorum. kulübü yöneten futbol aklı bu işte.
                    dragus eyüpde de oynadığı maçlarda saç baş yolduruyor. Bizde de ne yapardı kanatta topla buluşur bir iki hareket bilek hareketi yapar kaptırırdı topu. Yada topla beraber auta çıkardı Hayır bir de aşırı rahat vurdumduymaz gözüküyordu. Adamın yüzünde sıfır stres ve üzüntü vardı. En iyi maçı herhalde Fenere karşı Banza nın arkasında oynadığı ilk yarıyı 1-0 önde kapatıığımız maçtı. Golü de galiba o atmıştı.

Yorum

• Draguş değil Messi mübarek kıymetli oldu.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Eren Dinkçi yada Aral Şimşiri al gel bari, işbilmez başkan.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yabancı oyuncularin bizden ayrılış şekilleri çok önemli örnek hamsik sorloth Şota vs bu tip oyuncular lüzum halinde kendi ülkelerinden gelecek oyunculara olumlu referanslar verirler kötü ayrılan oyuncularda tam tersini yapabilir yabancı oyuncular tercih yaparken mutlaka paranın yaninda başka şeylerede önem verirler
                          valla hamsik olumlu referans da verse çok birşey olmaz bence. Hamsik Ondrej duda ile Tomas rigo yu önerdi bize yönetim ikisini de alamadı. oyuncular gelmedi Rigo Stoke city ye Duda da Araplara gitti. Artık internetten hemen hemen herşeyi öğreniyorsun. Bi ara da Wooh için Rigobert Song aracı oluyor deniyordu. Celal doğan'ın yaptığı gibi eski oyuncularımıza adam buldurmalıyız. 1990 da futbolu bırakırken jean Marie Pfafa demişler de reddetmişti. Sonralardan pişman olmuştu. Hatta 2016 da Trabzona gelmişti, eğer kendisinden istenirse böyle birşey yapabileceğini söylemişti.

Yorum

• Muçi gelmeden önce forvet ve forvet arkası oynamış orada başarılı olmuş sanırım. Bjk de çocuğu hep kanatlarda oynatmış.
                            Fatih hocanın augustoyla değilde muçiyle forveti 2lediği senaryoda başarılı olma ihtimali yüksek.
                            Bu sayede onuachu geriye gelip oyun kurmaya yardımcı olmakla uğraşmaz. Augusto bunu yapamıyor diye o geliyordu. Muçi bunu yapacak teknik beceriye sahip.
                            Bilmiyorum nedense muçi bizde tutacak gibi bir his var içimde.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onana'nın gelmesi için 1 yabancıdan çıkmamız gerekiyor.
                              Muhtemelen o isim Nwakaeme. Visca yine bizimle kaldı
                              Niyetleri iyi olsa her türlü Viscadan çıkarlardı, Epl de orda burda yığınla oyuncu var kendilerini göstermek için can atan ama biz yine EYT li Viscanın ağzına bakacağız,

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eren Dinkçi yada Aral Şimşiri al gel bari, işbilmez başkan.
                                Aslinda acil olarak yerli oyuncu kalitesinin yukari cekilmesi gerekirdi..Kalecide yabanci artik..Transferin son haftasi yüklü bonservis harcamalariya 1-2 yerli oyuncuda transfer edilir diye düsündüm ama bu olmayacak..Gurbetci transferide olmuyor artik..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X