Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Azerbaycanın köy takımı neftçala aybalamspordan 7 yiyince görücem kolej havasını. Hoş o zaman da aga hazırlık dönemi skor önemsiz kondisyon yükleniyor tekkeball vs vs..
    aynen öyle zaten yyiyecekler el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zanneder hesabı bu kadroyla şampiyonluğa oynayamazsın

Yorum

• Luis Enrique futbolda ölümsüzlük iksirini mi buldu naptı koca kulüplerle dalga geçiyor

yazarken 2 oldu inter gibi rezil edeckler

Yorum

• Arkadaşlar üye ismine tıklayıp yoksay derseniz tertemiz yok ediyor yazdıklarını. İhtiyacınız olur diye söylüyorum. Ben yaptım, başlık temizlendi baya.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Lundstram
          Barisic
          Teklic
          Draguş kiralık gidiyor
          Mendy satılıyor
          Visca fesih​

gidiyorlar,

Tsygankov
          Lindelöf
          Lucas Ribeiro
          Sangare
          Ömür

bunları alın gelin artık

5 yabancı gidiyor 4 yabancı geliyor
          kapatıyorsunuz transferi hadi artık hadi ritim kaçıyo artık hadi....
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• gabriel omar
            gabriel omar yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Lundstramla Barisici fesh edip Sangareyi aldık mı bizim bütçe biter bence

En azından bir tane iyi orta saha gelsin de yanını folcarelli, Salih, mendy biriyle idare edelim.

Büyük satış yapamayacagiz gibi görünüyor. Bu durumda bize lazım olan sinekten yağ çıkaracak, bu uyumsuz ekipten maksimum faydayı alarak oynatacak bir hoca. Çünkü biz bu faydasizlari ancak sözleşme sonunda gonderebilecegiz gibi görünüyor. Fatih hocamı severim ama böyle bir işin altindan kalkabilir mi emin degilim. Takımın çehresini değiştirecek transferlerde yapamayacagiz sanırım.Şöyle lucescunun eski zamanları gibi herkesten katkı alan bir hoca olsa belki bir iki seneye takımın eli ayağı düzelir.

• https://youtu.be/7wkjHd4tFoA bu fasli bi ara bize yazilmisti. 1 milyonluk kelepir oyuncu. Uzaktan iyi sut atiyor ve iyi frikik kullaniyor. Iyi bir oyuncuya benziyor. Noldu vaz mi gecildi acaba oyuncudan. Illa 5 - 10 milyonluk adamlara mi para gommeliyiz. Bizden sonrada Samsunspora yazilmisti.
          https://www.transfermarkt.com.tr/amine-zouhzouh/leistungsdaten/spieler/859134/plus/0?saison=2024
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 10.07.2025, 00:49.

Yorum

• bilginsem
            bilginsem yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Göktan bundan iyi futbolcu renktaş. Bilmiyorum ben mi Trezeguet sonrası araplara mesafeliyim ama 100k maliyetle Türk statüsünde gelmiyorsa, memleketinde kalmasını isterim Hele bir de Faslıysa... Lahtimi geliyor gözümün önüne yemin ederim hayatımda daha kötü çok az futbolcu izledim

• jpositve
            jpositve yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            lahtimi fena topcu degildi genc futbolcu avcisi oynatmadi. Normalde tekkenin takimi istanbulspora kiralanacakti devre arasi, o donem super ligdeydiler. Bir anda transferden vazgecilip Galatasaray macina hic oynatilmayan adam ilkonbirde sahaya suruldu. Macin devre arasindan oyundan almisti cocugu. Bir daha da oynatilmayip sezon bitiminde de fas liginde bir takima kiralandi. Oradaki sozlesmesi bitince yeni sezom hazirliklari baslarken beyfendi trabzona gelmek yerine plajda gunesleniyordu. Sozlesmesj feshedildi. O da Kuveyt liginde bir takima imza atti. Abdullah Avci sanki kasitli olarak cocugun kariyerine zarae verirken o da nasil bi gamsiz disiplinsiz insan oldugunu kiraliktan tekrarxbize donmesi gerektigi zamanda gostermisti.

• Giden yok giden asıl sıkıntı bu. Lige 30 gün kaldı.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu fasli bi ara bize yazilmisti. 1 milyonluk kelepir oyuncu. Uzaktan iyi sut atiyor ve iyi frikik kullaniyor. Iyi bir oyuncuya benziyor. Noldu vaz mi gecildi acaba oyuncudan. Illa 5 - 10 milyonluk adamlara mi para gommeliyiz. Bizden sonrada Samsunspora yazilmisti.
            https://www.transfermarkt.com.tr/amine-zouhzouh/leistungsdaten/spieler/859134/plus/0?saison=2024
            1 milyon Euro'ya çıkışına izin verecek olsalar hemen yarın Avrupa'da kalburüstü bir takıma imza atar bu çocuk

Ama bence hedef bu coğrafyalar, bu tür isimler olmalı. "İsimli" tiplerden mümkünse uzak durmalıyız.

Yorum

• Bu gs ibnesinin ahmetcanı alamamsı lazım. Çok işlerine yarayacak malesef
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giden yok giden asıl sıkıntı bu. Lige 30 gün kaldı.

kolej havası ve huzur olan takımdan kimse gitmek istemez

tekkenin takımında ve sisteminde çoğu oyuncu oynamak ister

bu arada tazminatla yollama olayını kesinlikle bırakmamız lazım ve tok satıcı olmak lazım,

bu takımdan kimse beleşe yada tazminatla ayrılamaz
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takım ilk hafta kocaelispor'u bile yenemez. çok iyi transferler yapıyorlar lige yeni çıkmanın verdiği gazla top niyetine oynar bizimkileri.
                  nenad biyelica dan sonra ilk kez sezon öncesi kampını sağlam yapıyoruz, bu işler öyle artık kolay değil aga

bol tatil yok, emekliler takımı değiliz, uyuz yana pas futbolu yok

bireysel kalite olarakta zaten çoğu takımdan iyiyiz

böyle olunca bizi yenmek öyle kolay değil

o devirler bitti aga , tekke projesi ile, takım gibi takım olacağız kısa sürede
                  TEKKEBALL

Yorum

Azerbaycanın köy takımı neftçala aybalamspordan 7 yiyince görücem kolej havasını. Hoş o zaman da aga hazırlık dönemi skor önemsiz kondisyon yükleniyor tekkeball vs vs..

tekkeball : göreceğiz cumartesi günü ne olacağını

bazı arkadaşlar tekkenin alanyasporunu izlemediği için durumun ne olduğunu halen anlayabilmiş değiller

süper ligin en iyi sistem takımlarından biri inşa ediliyor an itibariyle

tahminim flick in barçasına benzer bişey ortaya çıkacak, tabi seviye olarak biraz daha düşüğü
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen öyle zaten yyiyecekler el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zanneder hesabı bu kadroyla şampiyonluğa oynayamazsın

zaten kimse şampiyonluğa tekke nin ilk sezonunda oynayacağını iddia etmiyor, bu safdillik olur

düşük maaş bütçesi ile teknik direktör(tekkeball) projesi yapıyorsan şampiyonluğa oynama sezonu genelde 2. yada 3. sezon olur

birinci sezonlar birşey inşa etme sezonlarıdır her zaman

tekke düşük bütçe ile süper ligde şampiyonluğa oynatır, orası kesin, lakin o sezon bu sezon değil, benim tahminim 26-27 sezonu şampiyonluk parolası ile yola çıkılır
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Das ist der Spielbericht zur Begegnung Fenerbahce gegen Istanbulspor am 24.04.2023 im Wettbewerb Süper Lig

şu kadroyu ancak bir dahi ligde tutabilirdi , o dahi de tekke tabiki

o istanbulsporu ligde tutabilmek okan buruk un gs yi şampiyon yapmasından çok daha zor ve çok daha önemlidir

teknik adamları ne ile değerlendirmek lazım ? yada ne olursa başarılı saymak lazım

1- oynattıkları oyuna bakmak lazım, burda çoğu arkadaş alanyasporu izlememiş,

2 - eldeki kadro ile ne yapabiliyor skor olarak

tekkenin teknik adamlık kariyerine baktığımda istanbulspor ve alanyaspor maceraları oldukça başarılıdır, diğer geçmişini bilmiyorum, çoğu kişide bilmiyordur

istanbulspor ile kesin düşecek kadroyu ligde tuttu, skor aldı

alanyasporda ise bol xg üreterek güzel oyundan enstantaneler gösterdi

bu takımlardan skorsal olarak daha fazlası olmazdı, bireysel oyuncu kaliteleri çok düşük olduğu için

bizdeki 2-3 aylık dönemini saymıyorum, küme düşme hattında bir takım aldı ve oradan kısa sürede uzaklaştık, bu kısa sürede barça futbolu mu bekliyor arkadaşlar, komik olmayın, futbolda hele hazırlık kampı olmamışsa bir teknik adamın sezonun son bölümünde gelip sihir yaratması diye bişey olmaz

tekkeball u 25-26 sezonunda izleyeceğiz, tabi erdo sabrederse

başka bir nokta ise şu , tekke kısa alanyaspor kariyerinde alanyaspora 8 milyon avro bonservis kazandırdı, oğuz aydın dan 6 kağıt , loido dan 2 milyon avro kazandılar

yani tekke sayesinde çok rahat bonservis girdileri olacak kulübe, ilerleyen yıllarda

futbol kaliteli oyuncularla oynanır demişsin, fakat unuttuğun bişey var, kaliteyi ortaya çıkaran teknik adamlardır, hansi flick sayesinde barça da rafinha şov yaptı,

bodo da oyuncular süper kalite mi peki ? adamlar avrupa ligi yarı finali yaptı, futbol takım oyuncu olduğu için teknik adamlar çok önemlidir, bireysel oyun olsaydı saf sadece kaliteye bakılırdı

başarı çıtasını nereye koydum ?

ligde hedef her zaman ilk 4 sıradır, bu şampiyonlukta olur 4. lükte olur, çünkü 30 milyon avro bütçe ile 100-120 milyon avro bütçeyi yarıştırıp neden 1. olmadın diyemezsin , bu arada 21-22 de bütçeler arası fark şimdiye göre bu kadar açılmamıştı

başarıya giden yol tek değildir, daha fazla takım olup ve zamanıda lehine kullanıp başarılı olabilirsin, hedefe varabilirsin, misal bu sezon 4. olursun, sonra uyum ve kadro istikrarı ile gelecek sezon 2. olursun

bu skorsal başarı çıtam

ama bence bu yetmez benim için, başka neler olmalı ?

güzel oyun, maçlarda bol xg üretmek, seyir keyif yüksek bir takım olmak,skorlar ideal olmasa bile bunlar olmalı, başka ?

genç oyuncuların gelişimi olmalı , değer kazanmalılar, misal alanyasporda tekke sayesinde oğuz aydın değer kazandı, bizde de bu tarz örnekler olmalı

yakın gelecekte tekke projesi ile bunların olacağını tahmin ediyorum, ve bunu ancak bir dahi yapabilir, o da tekkedir
                        Bu kadroyu sadece Tekke ligde tutabilirdi cümlesni kurup, transfere gerek yok, tekke halleder demek nasıl bir anlayış onu sordum

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Luis Enrique futbolda ölümsüzlük iksirini mi buldu naptı koca kulüplerle dalga geçiyor

yazarken 2 oldu inter gibi rezil edeckler
                          real madrid çok kötü takım bence, geçen sezondan beri hiçbirşey değişmemiş, real madrid in sadece adı var an itibariyle

top rakipte iken koşmayan yıldızlarla yüksek seviyeli bir oyun ortaya çıkaramazsın, vini jr mbappe abartılan isimler

nba de eğer çift yönlü değilsen anormal yeteneklerin yoksa (nikola jokic gibi) sana büyük yıldız demezler, ha küçük ve hedefi olmayan takımların yıldızı olabilirsin ancak bol bol istatistik yaparak

futbolda da böyle, defansın zayıf ise defans yapmıyorsan pr çalışması sponspor anlaşmaları ile yıldız oyuncu statüsü elde edebilirsin ancak

dembeleye bak hocam, ileride hunharca pres yapıyor, orta sahaya gelip pas istiyor vs , buna çift yönlü oyuncu deniyor, buda zaten yıldız oyuncu demek oluyor

dünya futbolunda ronaldo (cr 7) çok ön plana çıkmıştı, sponsorlar pr çalışmaları vs , ama bence benzama nın dünya futbolundaki yeri daha üstlerde

messi yamal salah gibi anormal yeteneklerin yoksa yıldız oyuncu olmak için çift yönlü olmak zorundasın

mbappe vini jr ve benzerleri bence abartılan yıldızlar , iyi fizik kaliteleri var, yetenek ve defansa yardım vasat

2025 futbolu denen bişey var, 50 defa yazdık, psg ve hansi flick barçası , tahminim 2025 sonrası bu takımlar örnek alınacaklar,

pırpır ve hızlı kanat açıkları
                          defansı iyi olan hücumcular
                          orta saha üçlüleri kısa boylu ve yetenekli (ruiz hariç - vitinha,pedri,neves,olmo,de jong)
                          bekler hücumcu

kimse top rakipte iken eli belinde hücum oyuncusu istemeyecek (vini mbappe gibilerini)

çoumani (madrid) ugarte (manu) tarzı uzun boylu dm lerin modası azalacak

kanatlarda hızlı ve pırpır oyuncular istenecek , ziyech raşit gezzal benzeri yavaş oyuncular kanatlarda olmayacak

kvara barcola doue benzerleri olacak

2025 dünya futbolu için yeni bir değişim yılıdır bence , pep döneminin (uyuz yana pas futbolu ve pırpır oyuncu kullanmamak) de bittiğini görüyoruz zaten

pep kafayı yedi ve maçlara 4 stoperle çıkmaya başlamıştı, millet de pep yaptığına göre vardır bir keramet dedi, saçmaladığı hemen fark edildi zaten

taklitçi arteta da arsenalde 4 stoperle oynamaya kalktı

hansi flick ve luis enrike pep den ve klopp tan çok daha iyi hocalar aslında,ama premier ligde olmadıkları için pr çalışması olmuyor

luis enrike ve hansi flick sayesinde millet futbol izlemeye başladı aga, keyif veren bir futbol, uyuz yana pas olayı yok,rakip ileride pres yaptığında anında kontra atağa çıkıyorlar

tahminim bizde de tekke buna benzer bişey inşa edecek, kanat açıkları hızlı olmalı kesinlikle
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lundstram
                            Barisic
                            Teklic
                            Draguş kiralık gidiyor
                            Mendy satılıyor
                            Visca fesih​

gidiyorlar,

Tsygankov
                            Lindelöf
                            Lucas Ribeiro
                            Sangare
                            Ömür

bunları alın gelin artık

5 yabancı gidiyor 4 yabancı geliyor
                            kapatıyorsunuz transferi hadi artık hadi ritim kaçıyo artık hadi....

ritim transferle falan olmaz aga

bu gönderme ve alma işlerini biraz azaltmak ve mümkünse bırakmak lazım

sürekli kadro değişimi olmamalı futbol kulüplerinde

alın dediklerinin hiçbirini almam

gidiyorlar dediklerin niye gidiyor anlamadım , mendy kötü futbolcu mu ? draguş romanya milli takımında oynuyor an itibariyle, visca maçın son 30 dakikasında pekala iş yapabilir
                            barisiç bırak yedek beklesin yada çalışıp formayı eskihellaçtan alsın

sistem kötü olduğu için her oyuncuyu çöpe döndürüyoruz, bırakalım oyuncular hazırlık kampını iyi değerlendirsinler

samsunspor sırf transfer yasağı olduğu için bunu avantaja çevirdiler, uyum ve istikrar ile

biz neden uyum ve kadro istikrarından bir başarı ortaya çıkarmayalım, ayrıca sistemde (tekkeball) iyi

her sezon sıfırdan kadro kuruyoruz, bu böyle olmaz aga, dünyada bu işleri böyle yapmıyorlar, kadro değişimleri 5 yıl sürüyor avrupada, biz ise her yıl sıfırdan kadro yapıyoruz
                            TEKKEBALL

Yorum

• bilginsem
                              bilginsem yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Genel hatlarıyla bu fikirlerine katılabilirim. Transferle ritim olmaz evet fakat şunu da değerlendir lütfen Mendy, Draguş deli gibi gitmek istiyor, bizim sence buna ok olabilecek bir kadromuz var mı? Bu ikisi de 11 şu an solda da 6 da da başka adamımız yok.

2 senedir transfer yasağı gelse keşke diye burada benden fazla yazan yok inan Benim derdim gidip saçma sapan oyuncu doldurmasınlar kadroya. Sangare ve Tsygankov bizi şampiyon yapmaz evet ama bizi Avrupa kupalarına sokar bu ikisi.

Ömür'ü almıyorsan Göktan'ın arkasında duracaksın, buna da tamamım ben.

Ribeiro gibi birine ihtiyaç var kardeş, neden biliyor musun? Taraftar yok taraftar. Bu herif tribün yaptırır. Trabzonspor taraftarını kaybediyor son günlerde farkında değil misin?

Dertler bunlar... Yoksa 2 sene yasak alsa biz de Arda-Taha-Boran-Salih- 2 Onuralp-Oğuzhan-Ömer Faruk-Ekrem-Abdurrahman-Yiğit Kemal izlesek. Ben 1-2 sene bu çocuklara yatırım yapıp borç morç bırakmayız diyorum zaten. Bu işler istemekle olmuyor. Gerçekleri, mümkün gördüğümüz ölçüde yorumlamalıyız

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X