Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamanında Onur’u gsye satmaya çalışan İHO ve şimdi Uğurcan’ı satmak isteyen Doğan. İki hikayenin tam olarak ne farkı var? İki tane iş bilmez ve art niyetli adam ve iki tane dönemin en değerli ve taraftar statüsündeki oyuncusu.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sonra senede 2 kurtarış yapıp önündekilere bağırıp çağıran kafasına göre hoca yemeye çalışan bi canavar çıktı ortaya.

Erto çuvalına zerre saygım yok ama hiçbir topçu boyundan büyük işlere girişmeyecek
      O zaman kulübün başına geçen art niyetli insanlar istediği gibi her oyuncumuzu rakiplere peşkeş çeksinler kimse karışmasın diyorsunuz? Bu sizin fikrinizdir ben saygı duymuyorum. O bandı takan biri gerekli sorumluluğu da alabilmeli.

Yorum

• Çıkıp tvlerde satmayacağız şovu yapanın masaya dahi oturmaması lazımdı. İstifa.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Gs ilkay’ı aldı umarım çalhanoğlun’dan vazgeçerler çünkü zielinski hakan’ın yedeği,hakan giderse bu adamı satacakları varsada daha satmazlar..denkleme gel çay demle anasını satıyım..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıkıp tvlerde satmayacağız şovu yapanın masaya dahi oturmaması lazımdı. İstifa.
            -30 milyon verseler satar mısınız?
            +Ne verirlerse versinler satmayacağım.
            +Bundan sonra Uğurcan’ı hala meze ederlerse orantısız güç uygulayacağız.

Yorum

• Trabzonspor artık sıradan bir anadolu kulubu olmuştur. Emeği geçenlerin iki yakası bir araya gelmesin
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• Uğurcan gidici gibi 25 milyonlar konuşuluyor. 25 milyonu çar çur etmicemizi bilsem verelim derim ama hiç birşey yapamayız o paraya
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ne oldu yahu fenere 30 milyona giderse camiasız kalır, dönülmez hata yapar, öyle olur böyle olur diyenlere? Şimdi 25 milyona tav mı oldular?

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O zaman kulübün başına geçen art niyetli insanlar istediği gibi her oyuncumuzu rakiplere peşkeş çeksinler kimse karışmasın diyorsunuz? Bu sizin fikrinizdir ben saygı duymuyorum. O bandı takan biri gerekli sorumluluğu da alabilmeli.
                    Öyle bir şey demiyorum. Futbolcu futbolculuğunu bilsin hepsi bu.

Bandı takanın da kalmak istediğinden emin değiliz ya neyse

Yorum

• Kulüp akp'nin arka bahçesi olmuş, şikeyi kollayanlara kulübü emanet etmişiz. Bu partinin parmakla gösterdiği kişi başkan oluyor. Bu durumdan rahatsız değilsiniz de Uğurcan'ın istanbul'a gidişinden mi rahatsızsınız? Trabzonspor'u bu kadar çok düşünüyorsanız önce tepkiyi doğru yere verin. İsimler fani, Trabzonspor kalıcıdır. Trabzonspor'u bu odaklardan kurtarırsak şayet böyle transferlerde masalarda meze olmayız, dik dururuz.
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 20:35.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-30 milyon verseler satar mısınız?
                        +Ne verirlerse versinler satmayacağım.
                        +Bundan sonra Uğurcan’ı hala meze ederlerse orantısız güç uygulayacağız.
                        Olay bu kadar. Trabzonspor başkanı, Trabzonspor kaptanını sat-ma-ya-ca-ğım diye vurgulayarak şov yapıyorsa, 50 de verse satmayacak.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Büyük başkanımız(!) satar da yeni yeni olaigbeler augustolar alır o parayla. Helal sana başkanım

Yorum

• Uğurcan gitmek istemiyor yönetim satmak istiyorsa durum daha vahim yiyecekler parayı
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yurtiçine satamazlar, satarlarsa ne olacaklarını görürler.

30 iyi paraymış, 5 tane Felipe alır bu aptallar.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurcan gitmek istemiyor yönetim satmak istiyorsa durum daha vahim yiyecekler parayı
                                Böyle olmadığını iddia edebilecek kimse yoktur bence. Söylemler, eylemler her şey ortada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X