Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onana-Muçi transferinin maliyeti opsiyonlar ile 36 ya sattığımız Uğurcanın maliyetini nerdeyse aşıyor ve elinde iki tane performansı kocaman soru işareti olan yabancı oluyor, ben hayatımda böyle rezil bir yönetim başkan hoca görmedim umarım devre arasını görmeden hepsi defolur gider.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Skor yapar da oyuna etkisi ne olur bilemem. Adam sağ sol raket gibi şutlar çıkarıyor. Onuachu'ya yakın oynayıp sekenlerden sadece 4-5 tane atar.

Adam kötü değil, bjk adamı kullanamadı.
      Sergen niye kullanmadı?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muçi denilen adamın transferinden ve Onana dan hiç memnun değilim tam anlamıyla rezalet, keşke Uğurcan gitmeseydi en azından bu salak hamleleri yapamazlardı, ben hayatımda bu yönetim hoca kadar iş bilmez insanları TS de görmedim, umarım şu Muçi kötü oynarda almayız, 10 m euroya yakın para vereceğiz gidip bjk nin normalde fesih edeceği adamı aklıma geldikçe çıldırıyorum.
        Bu heriflerin yaptiklari is bilmezlik falan degil..Yapilan her hamle klübü zarara ugratmaya yönelik oldugu icin sistematik bir soygun var ortada..Gizleme geregi bile duymuyorlar..Adamlarin hayatlari yalan, talan, rant..Sadri Sener in 2. döneminden sonra rant pastasi giderek büyütüldü..Hepimizin gözleri önünde olup bitiyor hersey..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Onana iptal ibre Muhammet Şengezer'e dönmüş İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onana'ya vereceğimiz kiralama parasına Fransa 2. liginden kaleci transfer edebiliriz
            Kesin bu mantıklı geldi

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu herifide hic sevmem ama o bile sorguluyor olayi..

Altan Tanrikulu: "Ugurcan Cakir, Trabzonspor’dan 3 milyon Euro maas aliyordu. Galatasaray' in KAP’a yaptigi aciklamada ise Ugurcan Cakir 2.2 milyon Euro kazanacak. Bir oyuncu daha düsük maasa neden konfor alanini terk etsin? Aklima baska seyler geliyor.!"

Yaptiklari soygunu gizlemiyor ki adamlar. Forum da E.D yi savunmaya calisan bir arkadas "belgesi olan konussun" diyordu bu konuda..KAP aciklamalarinin hepsi soygun belgesi niteliginde..
              Uğurcan, bizdeyken 3 M Euro mu kazanıyormuş? KAP'a böyle bir bilgiyi ne zaman geçtik?
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• onanayı kiralayarak bakın nasıl büyük bir aptallık yaptık anlarsınız

Yorum

• Safacan Onanayı yabancı kontenjanından ötürü iptal olabilir dedi, ama ibre bu seferde Muhammede gidecekmiş yine ölün aq o derece wallaha.

Yorum

Safacan Onanayı yabancı kontenjanından ötürü iptal olabilir dedi, ama ibre bu seferde Muhammede gidecekmiş yine ölün aq o derece wallaha.
                    Sengezer meselesindeki guzel detay viscaninda pakete eklenecek olmasi.
                    61

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uğurcan, bizdeyken 3 M Euro mu kazanıyormuş? KAP'a böyle bir bilgiyi ne zaman geçtik?
                      Buraya yazdiktan sonra baktim bulamadim..1,2 Milyon Euro aliyordu sanirim bizde..A.Tanrikulu kisisi yanlis bilgi vermis bende alintilamis oldum..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sengezer meselesindeki guzel detay viscaninda pakete eklenecek olmasi.
                        O zaman iş değişir.

Yorum

Safacan Onanayı yabancı kontenjanından ötürü iptal olabilir dedi, ama ibre bu seferde Muhammede gidecekmiş yine ölün aq o derece wallaha.
                          Yabancı kontenjanı yeni mi akıllarına gelmiş. Onanaya 5 milyon liralık, %80 maaşı bize aitse hiç gerek yok. Çok daha ucuz yollu yabancı kaleci baksınlar. Muhammed'e de, denize de, bilale de o paralar verilmez. Varsın en kötü gençler oynasınlar yabancı kaleci alamazsalar.

Yalnız onana için maaşa kadar ayrıntılar belliyken vazgecilirse, yönetim ve teknik kadro veya başka açılardan çok garip olaylar oluyor demek lazım.

Şuanda yabancı koymamız dolu. Visca ve Nwakame durumuna göre 2 tane daha acabiliriz. Birini özellikli orta saha, birini de yabancı kaleci için ayirsak iyi olur. Ama onana gibi saçma maliyetler olmamalı.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buraya yazdiktan sonra baktim bulamadim..1,2 Milyon Euro aliyordu sanirim bizde..A.Tanrikulu kisisi yanlis bilgi vermis bende alintilamis oldum..
                            Biz de 1.2 alıyordu. Biz sözleşme uzatama şartıyla 3 teklif ettik diye iddialar ortaya atıldı. GS de ise kapa göre 2.2 alacağı yazıyor. Ancak enaz 4.5_5 en anlasmistir .

Asıl konu onana konusu. Tam aliyorken, son dakika biz ne saçma iş yapıyoruz mu dediler ( İbo uçakta Tolgay Arslan transfer süreci gibi). Onanaya bu rakamlarda gerek yok.

Yorum

• Osimhen'in sakatlığı ciddi olabilirmiş.
                              Bir miktar para ile bizden rahatlıkla Onuachu'yu alabilirler

Yorum

• Yillardir Aral simşiri istedik alamadik..adam baya gelistirmiz kendisini...bizim aldigimiz gurbetcilerden hicbiri tutmadi...en son mehmet ekici tutmuştu...

Demin ugurcanin videosu denk geldi..emre belözogla konusurken...okadar itici geliyorki artik bana. Bizden biri değilmiş satici.. milli takımda bunun beynini iyice yikamislar..
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X