Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer böyle bir teklif varsa ve akıllarında satalım gitsin fikri yoksa ben de bir şey bilmiyorum.

Yine önden kamuoyuna haber düşürülüp nabız yoklanıyor. Yine takımın kaptanı yok sayılıyor. Akıllarınca belki de gsye verirsek tepki vermezler fikri geçiyor. Yarın taraftar tepki verirse ve bir tarafları yemezse çıkıp yine ne verirlerse versinler satmayacam diyip şovunu yapar ve kahramanlık pozu keser. Tüm bu haberleri kendileri medyaya salmıyormuş gibi.

Sahi bundan sonra takımın kaptanı hakkında haber yapana ağır karşılık verilecekti ne oldu o iş?

Yorum

• Parayı alıp ne yapacaksın? Avrupa'da yoksun. O saatten sonra kimi alacaksın? Kaptanını satmayı bırak, görüşmeleri bile ihanet. Resmen işgal kuvvetleri yönetiyor kulübü.

Yorum

• Uğurcan’a da kırgınım ayrıca. Sen bu takımın kaptanı ve taraftarısın. Takımın nasıl yönetildiğini en iyi de sen biliyorsun. Bir hareketinle, bir açıklamanla yönetimi devirecek güçtesin ve bunu yapmıyorsun.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha üst düzey adam lazım ismi hiç çıkmamış
          Hiç gerek yok daha üst düzeye.

Gelen adam zaten koç gibi olmayacağı için(nakit akış kolaylığı) Ağaoğlu her türlü iş görür.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gustavo Hamere kesin bir ilgi var hoca çok istiyormuş, bugün Zielinski haberi çıktı, artı bu eleman, işin savunma hattında fena değiliz, hücum hattınada topu bir şekilde getirebiliyoruz ama ordaki kalite&organizsyon eksikliğinden topu bir türlü içeriye net bir şekilde sokamıyoruz, ve Samsunspor gibi daha takım gibi takımlara karşı oyunu soğutamıyoruz ordada kalite&organizasyon ekikliği var, yoksa 90 dakika pres yapamazsın öyle bir dünya yok
            Gustavo Hamer to Leeds. HERE WE GO!
            ( ゚д゚)

Yorum

• Bu saatten sonra Gs değil Çemişgezekspor da olabilir. Yedek kalecinin daha resmi maçı yok. Takımın eksikleri burdan İstanbul'a yol olur. Bu durumdayken 4. hafta en sağlam adamını satmak için ya salak olman lazım ya da Trabzonspor düşmanı.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• 20-25 arasına nakit veriyorlarsa trabzonun büyük başkanı satar ugurcanı.
                onuralp ile sezona devam edilir ne yani sanki şampiyonluk mu hedefleniyor ?
                20-25 + bir tane de gs çöpüne tav olurlar.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan’a da kırgınım ayrıca. Sen bu takımın kaptanı ve taraftarısın. Takımın nasıl yönetildiğini en iyi de sen biliyorsun. Bir hareketinle, bir açıklamanla yönetimi devirecek güçtesin ve bunu yapmıyorsun.
                  Hiç bir futbolcu o toplara girmeye cesaret edemez. Her ne kadar çapsız olsalar da güçlü adamlar bunlar. Sindirirler uğurcanı falan. Yönetim deviren futbolcu var mı tarihte?

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hacıkerimoğlu. Yarı hissiyat yarı duyum.
                    Profil olarak Ağaoğluna benziyorsa yarın gelsin başlasın.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu transfer gerçekleşirse ts taraftarlığını askıya alıyorum. galatasaray'ın arka bahçesi haline getirilmiş bu kulübü tutmanın anlamı yok. benim için ts biter.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Profil olarak Ağaoğluna benziyorsa yarın gelsin başlasın.
                        Tff de görev aldığı dönemde bu adamı başımızdan alın diye ağlatıyordu herkesi.
                        Hakkımızı yedirmiyordu.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gustavo Hamer to Leeds. HERE WE GO!
                          En azından uçak göndermedik
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ne kaptanlar ne oyuncular satıldı.
                            Trabzonspor bir oyunca var olmaz.
                            ugurcan 29 yaşında 7 ay sonra 30
                            ha 20 ye gs ye değilde avrupaya pazarlayamayan yönetime sövmek lazım.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiç bir futbolcu o toplara girmeye cesaret edemez. Her ne kadar çapsız olsalar da güçlü adamlar bunlar. Sindirirler uğurcanı falan. Yönetim deviren futbolcu var mı tarihte?
                              Onur Recep Kıvrak. İHO ve Şota o taşın altında kaldı vakti zamanında. Kaldı ki aleni bir savaş açmaya gerek yok. Sadece insanlara gönderilmek istendiğini dolaylı yoldan sezdirsin görün bakın nasıl kıyamet kopuyor ve Ertuğrul Doğan ne halde seçime gidiyor.

Takımın başında rutin bir yönetim olsa bu doğru ama bu yönetim pamuk ipliğine bağlı ve öyle pasif bir yönetim ki karşı manevra bile alamazlar.

Yorum

• Burda kim Ugurcan gs veya sikecileri satmaya evet diyorsa cekip gitsin o takimi tutsun.
                                Bu saaten sonra hicbir yere gidemez. Siz gizli sikeci veya gs taraftarisiniz defolun onlarin forumuna.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X