Dünyanın transferini yaptılar doymadılar yine döndüler dolaştılar bize bulaştılar ortalığı karıştırdılar.
sorun gs degıl hea bu gs huyudur yapar bunu boyle ıgrenc huyları var.
sorun Trabzon yonetımı ve gereksız paraların carcur edılmesı ve gsın bır de ustune oyuncularını alacak ama asıl en buyuk sorun transfer yapmasını bılmeyen tum yonetımın ugurcanın yerıne koyacagı ugurcana es deger ve daha ıyı kalecısı yokken bunu yapması buyuk ıhanet zaten
boşversinler doğan alemdar falan kaleci transferini ... gençlere versinler o şansı yav ... juventusun gördüğünü göremiyor musun sen ... yoksa yalanmıydı bizi mi yediler
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Elimizde maç tecrübesi olmayan kaleci zaten var. Bize oynayan kaleci lazım. Eğer sıfırdan başlayacaksak, transfere gerek yok. Ha Doğan, ha Ahmet / Onuralp..
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Ugurcanin gitmek istemesinden daha dogal birsey olamaz kosmaya mecali olmayan visca wakayi gectim fransa 2.liginden alinan adamlar kadar para veremiyorsan takimin en onemli degerli seni senelerdir ipten alan oyuncusuna bu zaten kibarca seni istemiyorum git demektir..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Seneye de batagovu alırlar, wow iyi para dersiniz.
arka bahçedir dediklerinde susup oturursun.
istanbula gitmek isteyen herkes önce trabzona gelecek, en kolay yol.
Yine 35 versinler gonul rahatligiyla satarim
1 milyona aldigimiz botagov u 1,5 sene sonra 35 milyon teklife satmayan yonetim hain oglu haindir.
hic dusunmem satarim.
seneye batagovu satmazsın hocam ... batagovu avrupaya iyi paraya satabilirisn ama uğurcan bi türlü yapamadı o transferi ... ister menajer ister kulüp beceriksizliği de ... 15 e monacoya satamadık ... o na bi fittim ... ha batagov gelsin 30 yaşına versinler 30 da ona ... onu da satarım
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum