Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gayse Uğurcan için 30 milyon euroya yakın para teklif edecekmiş.
    Soksunlar bir taraflarına o olmayan paralarını

Yorum

• Fabrizio nun sayfasını yenilemekten parmaklarım yoruldu.bizimle ilgili haberleri bir bir patlayınca daha haberimizide girmez oldu namıssız.dalaveracı yönetimimiz dünyanın en güvenli duyumcusunun bile güvenilirliğini sorgulatır oldu..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 1-2 saat sonra Uğurcan gsye gitmek istiyor haberleri servis edilse şaşıran çıkar mı?

Ben eminim bu durumda yine suçu yönetimden alıp Uğurcana atan olacaktır.

Yorum

• İsterse 50 versinler ne olacağı belli olmayan futbolcuları 6-7 lere mal ediyosun. Çarçur olup gider miktarın önemi yok mevcut yapı için.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şimdi fatih tekke’nin dünkü maç sonu açıklamalarını dinledimde adam konuşmanın 3 te 2 lik bölümünü hakemin aleyhimize berbat yönetimine ayırmış.birde doğru olarak konuşmanın biryerinde aslında hakemi konuşmak benim alanım değil diyerek yönetimede bir mesaj göndermiş bence..

bu erto veta yönetiminden neden bir Allahın kulu çıkıpta ufacık bir açıklama yapmıyor.Benim aklıma ihoya verilen yada kulüpler birliği başkanlığını alırken ali koça verilen sözlermi var acaba diye geliyor, bu kadar sessizlik normal değil, bi fırıldak var..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi fatih tekke’nin dünkü maç sonu açıklamalarını dinledimde adam konuşmanın 3 te 2 lik bölümünü hakemin aleyhimize berbat yönetimine ayırmış.birde doğru olarak konuşmanın biryerinde aslında hakemi konuşmak benim alanım değil diyerek yönetimede bir mesaj göndermiş bence..

bu erto veta yönetiminden neden bir Allahın kulu çıkıpta ufacık bir açıklama yapmıyor.Benim aklıma ihoya verilen yada kulüpler birliği başkanlığını alırken ali koça verilen sözlermi var acaba diye geliyor, bu kadar sessizlik normal değil, bi fırıldak var..
              Çıkıp konuşacak yüzleri var mı ki? Olsa bile çıkıp konuşabilecek adam var mı yönetimde? Biri botokstan gerdirdiği yüzüyle ağzını hareket ettiremiyor zaten, diğeri çıkıp konuşurken kendini rezil edip kalıyor.

Yönetim diye bir şey kalmadı ki camiada. Sadece bir tane başkan var ama keşke o da olmasa.

Yorum

• Gs ilkayı almış. Restes diye de bi kaleci.
                uğurcan haberleri ısmarlamadır.
                Bizim sığırlar da beklesin hala. Takımda orta saha yok yok.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gs ilkayı almış. Restes diye de bi kaleci.
                  uğurcan haberleri ısmarlamadır.
                  Bizim sığırlar da beklesin hala. Takımda orta saha yok yok.
                  Onlar yarın akşama kadar Avrupa kadrosu vermek zorunda oldukları için acele etmeleri lazım, yalnız sosyal medyada şikecilerin son transferlerinden sonra kendilerini biraz ezik hissettiler sanırım, Osimhen-Sane-Singo dan sonra yıldız bir kaleci ve orta saha istiyorlardı, birde kocaman BAY problemleri var bakalım üstesinden gelebilecekler mi ?
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bremen forumuna biraz baktım Puertas sanki daha kesinleşmemiş gibi bu arada ilginç olan forvet olarak da Boniface yada Banza’dan birini alacaklarmış ama taraftar Banza’yı daha çok istiyor Boniface’ in sanırım diz sakatlıkları var şüpheli.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onlar yarın akşama kadar Avrupa kadrosu vermek zorunda oldukları için acele etmeleri lazım, yalnız sosyal medyada şikecilerin son transferlerinden sonra kendilerini biraz ezik hissettiler sanırım, Osimhen-Sane-Singo dan sonra yıldız bir kaleci ve orta saha istiyorlardı, birde kocaman BAY problemleri var bakalım üstesinden gelebilecekler mi ?
                      Bunlarınki de şımarıklık. Teklif edilen paraları o bebeye verdilerse sırtımda taşırdım ben olsam. Asla o paraları edecek bi adam değil BAY.

Yorum

• Lucas Beltran ismi düştü.
                        Bence aradığımız 10 numara değil ki adam genelde forvet oynatılmış sanırım.
                        En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 18:48.

Yorum

• Yusuf yazıcı sakatlık problemini tamamen atlatmışsa yerli alternatif olarak uygundur bence,ironi yapmıyorum.ortasahada yalandanda olsa şut atan adam istiyorum artık.fatih tekke ile yeni bir ivme yakalayabilir.
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Şu adama scout ekibindeki futbol cahilleri ve menajerler gelip, "Sikan, Augusto ve Olaigbe isimli futbolcular var müthiş hucum silahları. Bonservisleri 6+5+5 sadece 16m euro. Alalım mı başkanım?" deseler, cevabı sizce ne olurdu?

Onun da yanlis transferleri oldu ama bu kadar okkalı kaziklar da yemiyorduk. Adam önce as kadroyu diziyor sonra Avdijaj, Yusuf Sarı, Ekuban vb. beleş ya tutarsa takviyeler yapıyordu.

5 milyona Cornelius alırken Augusto alır hale geldik. Ertuğrul Doğan a bu saflıkla İstanbul'da köprü satarlar.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 18:58.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dünkü puan kaybı %100 hocaya yazar 99 demiyorum bakın. Golün geldiği dk 88... yönetimin eksikliği transferlerden bağımsız bir konu, o konuda tekrara düşmeye gerek yok. O konuda hoca haklı ama maçın özelinde farklı konuşacağım. full stadyumda o muazzam golden sonra oyunu yıkacaksın rakibin üstüne. Öyle rakibin oyuncu kalitesi senden üstün degil, güçlü bir avrupa takımı değil, bahanen yok yani. Üstüne adamlar avrupa maçı oynamış yüksek tansiyonlu, tempolu.

Bu cham ile mendy bugün gitseler imzalasalar olmuyor mu, milli maç arası yok mu? Oyuncu yok diye bağırıyoruz ama oyuncu transfer etmeden mevcutta (evet kağıt üzerindeki kalitelerini sahaya uzun zamandır yansıtmadıklarını biliyoruz ki sadece oyuncuları da tamamıyla suçlayamayız sürece baktığımızda) elimizde en azından yedek kulübesinden oyuna girecek en iyi iki oyuncuyu göndermesek bu ara olmaz mı? Olan olmuş zaten bu saate kadar göndermemişsin, oyuncu almamışsın. Diyemedi mi hoca önce bana oyuncu getirin sonra bu oyuncuları gönderin diye o kadar söyleniyor kaç maçtır.

Oyuna gelecek olursak. Savic (34) dışında okay ve onuachuyu da sayarsak onlar da 31 yaşında yani çok öyle yaşı var diyemeyiz, bu takım bu kadar genç ile koşmuyor. İlginçtir folcarelli dikine hiç gitmedi. Sürekli zubkova uzun top atıyor batagov. Başka oyun modu yok. Olaigbeye hiç dönüp bakmıyor kimse. Oyun içinde kaç defa elini kaldırıp pas almadığını gördüm. Onuachu dan 10 numara mı olur. Bu kadar çalım atmasına nasıl müsaade edilir. En iyi kullanacağımız özelliğini yanlış kullanıyoruz. Bu adama geriden ya da kaleciden uzun top atınca indirecek hemen pasını atacak, agustoyla beraber hemen ceza sahası içine kaçacak. Bunun için de orta sahalar, kanatlar dibinde bitecek bu adamın. Takım boyu çok uzun ama yine avcı döneminde olduğu gibi kaleden paslaşarak çıkıyoruz. Madem agustoyu oynatıyorsun pasla çıkarken orta saha göbeğine yakın oynayıp pas trafiğine yakın olacak. Onuachu daha tam fit değil ona yaptırmayacaksın, sonrasında da yaptırmayacaksın ağır adam, o fizikle adam maç boyu sağa sola koşturulur mu..!!Mustafa soldan sağa geçince tamamen bitti 0 katkı ile oynadı ilginçtir anlam veremedim, 1-1 den sonra bir iki dribling attı. Savic hücuma katıldı lafını 90 da anca duyabildik golden sonra. Hücum presin ne olduğundan fatih hocanın da haberi yok.hucum pres top rakipteyken adam adama yapılır!!! İleride bi adam deli dana gibi ya da bir iki kişi sağa sola koşturmaz, bi anlamı olmaz. Trabzonspor gibi bir takım 4. Maçında, bu kadar sıkıntı yaşanmasına rağmen 3. Maçtır stadı dolduran seyircisi önünde 1-0 ı erkenden bulduktan sonra mahkum oynamaz, bu maç özelinde hele hiç. 27 de arif pinanin yerine 61 de ozan agustonun yerine mecburiyetten girdi oyuna bir müdahale değil yani. Sonraki değişikliği 82 de onuachu ile zubkovu çıkarıp cihan ile sikanı alıyor. Oyuna müdahale etmek için bu kadar beklenir mi.. Bu Salih kime ne etti, visca niye girmedi. Kaç zamandır oynamayan adam oyuna giriyor 82 de bunlar girmiyor. 1-0 la oyun oynanmaz. Oyuncu da alışır uğraşmaz. Kalecin o kadar pozisyon çıkartıp oyunu sana yıkmış müdahale edeceksin. Bas bas bağırıyor gol geliyorum diye. Hadi kendince uğraştın ettin olmadı, gelmedi diyelim 2. Gol o zaman maçı bitireceksin o zaman da oyuna cihanı almayacaksın. Teknik direktörlük işi sürekli istemek dert yanmak yeri değil. Al mourinho ya aldılar aldılar hep istedi aldılar sonuç? Bizim oraların lafıyla "sevduğuni alamayisan alduğuni sevecesun". Gidip bu kadro ile şampiyonlar liginde final oyna demiyoruz ama oyuna dokun. Salihe dokun, borana dokun, folcarelliye dokun. 3 maç sonra bir teknik direktörlük müdahalesi göreyim. Oyunda iyileşme olsun. 2. Golün gelmedi rakip yükleniyor 60 a kadar bekleme , sakatlıktan oyuncu değiştirme, oyunu değiştirmek için değiştir. Bu kaybedilen 2 puanı çok ararız.

daha da neler söylenir de çok konuştum vesselam, sürç-i lisan ettiysek affola.
                              En son ardesenli61 tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 19:03.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucas Beltran ismi düştü.
                                Bence aradığımız 10 numara değil ki adam genelde forvet oynatılmış sanırım.
                                Cidden öyle bir girişim varsa bence orta saha için değil kanat hücum hattı için düşünülüyor olabilir dicem de adam kanatta da fazla oynamamış, ilginç geldi bana.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X