Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fabrizio eskiden yazdımı %99 H.O derdin ama bu sene biraz düşüşte çok yükselmeyin derim.Zaten haberin içeriğide teklif yapan birkaç takım varmış bizde onlardan biriymişiz minvalinde…..
    Dün Elsniki'nin pasaportu bile alındı oyuncudan. Kusura bakmayın gözümle görmesem duyduğumu zaten paylaşmazdım. Saul'den sonra bir başka hikaye de bu oldu. Benim için de ders niteliğinde. Gördüğünün de garantisi yok. Durduk yere kolpa duyumcuya çıkacak adımız. O yüzden Fabrizio da bir şey diyemiyorum.
    Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
    Bu galeride 1 fotoğraf var.
    En son must61 tarafından düzenlendi; 17 saat önce.
    #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün Elsniki'nin pasaportu bile alındı oyuncudan. Kusura bakmayın gözümle görmesem duyduğumu zaten paylaşmazdım. Saul'den sonra bir başka hikaye de bu oldu. Benim için de ders niteliğinde. Gördüğünün de garantisi yok. Durduk yere kolpa duyumcuya çıkacak adımız. O yüzden Fabrizio da bir şey diyemiyorum.

Neden vazgeçildi acaba ben beğenmiştim bu çocuğu...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bu eleman olacak gibi düşünüyorum yinede eğer fatih hoca veto etmediyse..belki kontenjan falan bekliyorlardır..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• bu arada https://www.transfermarkt.com/lorenz...spieler/286297

sakatlık gecmısı yenı baktım.

pellegrını olmaz atıyorum saglık kontrolu doktorlar bılecek onu ama onun es deger olacak adam da dolu var. sart degıl ılla. bu ayarda bır suru adam var.

onemlı olan almaya nıyetlenmek dunya adam var
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada https://www.transfermarkt.com/lorenz...spieler/286297

sakatlık gecmısı yenı baktım.

pellegrını olmaz atıyorum saglık kontrolu doktorlar bılecek onu ama onun es deger olacak adam da dolu var. sart degıl ılla. bu ayarda bır suru adam var.

onemlı olan almaya nıyetlenmek dunya adam var
            3 gün daha transfer yok.

resmi açıklama geldi.

işimiz akşam pazarına kalmış.

kimse iyi oyuncu beklemesin aga.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tamamen aynı düşünüyoruz.

avrupa'da zaten türk futbolunun tarih boyunca doğru düzgün 3 5 başarısı ancak vardır.

orada aldıkları sonuçların süper ligde geçerliliği yok.

kaldı ki eski anadolu takımları da yok artık. istanbul takımları elini kolunu sallayarak antrenman yapar gibi 3 puan alıp geliyor.

bu takımların öyle 3 5 maç üst üste puan kaybedeceğini kimse düşünmüyordur herhalde.

galatasaray'ı saymıyorum, fenerbahçe ve beşiktaş'ta seriye bağlar bir yerden sonra.

bizim kadro vasat. planlamayı yapamadılar. yedek kulübesi iq seviyesi 10 olmayan topçularla dolu.

ligdeki makas her sene açılıyor. küçülme diye bir şey kalmadı artık.

iyi oyuncuyu geçtim takıma üst düzey oyuncular lazım.

dediğin gibi pellegrini gibi adamlara gitmek lazım.

hiç ümidim yok. ilk puan kaybından sonra çöküş başlar. takke düşer kel görünür.
              bence de duser. leveller acıldı hocam.yanı hatta fb bjk o kadar para harcıyor hocaları yolladılar ama transferde gec kaldılar kı fb ve gs baska levelde. fb sacma sapan ortasaha oyuncuları aldı. bızım ısımız cok zor. hanı kadro duzgun olmaz yanlıs transferler yaparsın hoca kotu veya ıyı de olsa kadro dandıklıgı yuzunden ılk hoca gıder gene yonetımler ısın ıcınden sıyrılır kladık turkıye futbol anlayısı.

bana gore fenerın ortasaha transferlerı yanlıs ve ıstendıgı oyuncular alınmadıgı ıcın hoca kovuldu.

bızım ısımız abı kardes ılıskılerıyle dondugu ıcın ama abı aman hocam pahalı olmasına donuyor gene hoca kadromuz yetersız oluyor hoca kovuluyor.

bızde yabancı kalıtelı hocalar bırak Trabzonu ıstanbulda da calısamıyorlar cunku ıstedıklerı adamlar alınmıyor.

Trabzonda bu daha zor. su anda bır tek gs yapıyor bunu . bıze oranla daha ıstedıklerı olabılıyor ama cok yıldız yabancı bır hoca alıp bunu alamam dıyemessın.

bence Trabzonun yuksek pfofıllı ıyı yabancı hocayla anlasması lazım ancak bu yonetımle zor cunku dandık bır kadroyla hoca yapamaz.

fatıh hocanın basarılı olmasını ısterım de yetersız bence. umarım yanılırız. kadro olmadan da hocaya Trabzonlusun sen ya ıdare et ne olcak bu kadroyla bızı kafasından uzaklasmak lazım kı gorunen su kı sacmalıyoruz her sene.
              "Annuit cœptis"

Yorum

3 gün daha transfer yok.

resmi açıklama geldi.

gecmıs olsun. gonul ısterdı son dakıka adamlar alınsın. bu arada suprız olur mu? bılmıyorum. belkı acıklama yapmıyor kı fıyat artmasın dıye gızlılıgı korumak adına ıyı nıyetlı dusunmek ıstıyorum. eger oyleyse gorecegız. bu arada Trabzonun slovak oyuncuyla transferının ıptalı dogruysa sahane haber eger kı daha oyı adamlar alınacaksa. ıkı ortasaha +kanat ve stoper kalıtelı 4 adam son dakıka nasıl alacaklar merak edıyorum haha devre arası da forvet ararız hahaha fıkra gıbı.
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 17 saat önce.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden vazgeçildi acaba ben beğenmiştim bu çocuğu...
                  belkı tonı fruk alınacak hırvat oyuncu sebep o dur belkı. bence bu oyuncuyu alıcaz bız
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Kaliteli oyuncu gelecekse aksam pazarindan gelse de olur.. yeter ki gelsin.

4-5 yil sozlesme yapacagin adami bir iki ay daha fazla bekle, birsey olmaz. Vasat adam alip hemen almaktansa, fayda verecek kaliteli adami iki ay bekleyelim... yeterki kaliteli adam gelsin.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bu adamlar yalancıdır...

Bu adamlara inanmayın...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Vallaha orta sınıf vasat adamları bile alamıyorlar 🙂
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

3 gün daha transfer yok.

resmi açıklama geldi.

yandik .. inanan var mi??

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bence bizimkiler transfer yapacaklar . belki 4 adam alacaklar defans iki ortasaha ve kanat

ama sorun su : alinacak adamlar cop mu olacak veya nokta atisi mi olacak?

bence dandik olacak .belki bir tanesi nokta atisi olacak . yaniliriz umarim...
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Mendy için espanyol ile ufak pürüzler kalmış kiralık için oda yolcu gibi..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bu karakter yoksunlarının açıklamalarını burada paylaşmayın artık..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X