Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samandıra'nın suyunu içmiş hiçbir futbolcu alınmamalı.
    Uğurcan'ın İstanbul'a transferine kesinlikle karşıyım.
    Ancak transfere onay verirlerse olur denilen 3-4 aile varmış Trabzon'da. Eğer transferine onay verirlerse 25 milyon eurodan aşağı olmamalı bedel.
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.08.2025, 22:09.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süper Lig başlığına da yazdım. Eğer bu penaltıysa, geçen hafta Onuachu'ya taban girip kart görmeyen adam idam edilmeli.

Orkun müdahale gelmeden yere bırakıyor kendisini ki müdahale de yok zaten.
      bu işlerin düzelmesinde biri öncülük yapacaksa Ts olmalı.erto birlik başkanıda oldu bari bu işe yarasın komediye döndü artık.dünkü duran’a verilmeyen kırmızı kart için uganda liginde bile hakeme ve Var’a birdaha maç vermezler ama bizde herkes devekuşu gibi kafayı kuma gömmüş.

Erto veya bizim camiadan resmi görevli birileri hemen yarın çıkıp sert bir söylemde bulunmalı bu yaşananlar için.5. Hafta şikecilerle maçımızda doğranınca zır zır ağlamasınlar sonra.

gs-fb-bjk kollanmayı bırak hakemlerle 15 kişi çıkıyorlar artık sahaya.VAR’ı da kendilerine uydurmuşlar,kafalarına göre çağırıyorlar veya çağırmıyorlar.

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Şu genç ortasaha ve İsmail yüksek falan nerelerdeyiz biz hala anlamadım nasıl transfer politikası çok mu gerek.Konuşulan rakamlar çok çok çok yüksek. Ozan Mendy Okay Folcarelli varken çok mu gerek ben anlamadım
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samandıra'nın suyunu içmiş hiçbir futbolcu alınmamalı.
            Uğurcan'ın İstanbul'a transferine kesinlikle karşıyım.
            Ancak transfere onay verirlerse olur denilen 3-4 aile varmış Trabzon'da. Eğer transferine onay verirlerse 25 milyon eurodan aşağı olmamalı bedel.
            Hangi aileler onlar hocam ? Vallahi bilmediğim için soruyorum kinaye değil.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu genç ortasaha ve İsmail yüksek falan nerelerdeyiz biz hala anlamadım nasıl transfer politikası çok mu gerek.Konuşulan rakamlar çok çok çok yüksek. Ozan Mendy Okay Folcarelli varken çok mu gerek ben anlamadım
              ismail okay ve ozanla bir tutulamaz bence.adam sağlam olduğunda mevkiisinde milli takımın as futbolcusu.Ts şampiyonluğa oynadığı her dönemde milli takımda en az 2-3 as futbolcusu olmuştur..Kaldıki sadi tekelioğlu alt ligdeyken Trabzonspora çok aldırmak istemiş ismaili ama o zamanki yönetimi ikna edememiş sonra araya fb girip almış bir röportajında dinlemiştim,bu buluşma geçte olsa gerçekleşebilir..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Abraham ve ndidi çok kötü bjk geçen hafta Konyadan kendi evinde 4 yemiş Eyüpe evinde baskı kuramadı, orta sahada Ndidi-Orkun-Rafa oynuyor, hayır daha kimi alacaksınız orta sahaya?
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Serdar gürler ve draguş un beyin gelişim süreci 40.000 sene önce neandertal seviyesinde durmuş olabilir.Beynini bu kadar az kullanan futbolcu zor görülür.Hala bu draguş’tan ümitli olanlar varki onları anlamak daha güç..
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bu arada vaktiniz olursa pedronun bu hafta arabistanda attığı gölü izleyin.bedavaya bıraktık o çocuğu,burda satılırkende yazdık bu paralara bırakmak saçmalık diye.

portekiz pasaportlu,genç atletik,bir sezonda sağbekten 6 gol 4 asistlik istatistik yapmış,15-20 aşağısına bırakmak gerizekalılık bence,hemde parayı pul etmiş harcayan arabistana..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• ismaili çok severim ama oulai ye yatırım yapılacaksa ve elinde mendy ve folcarelli henüz duruyorken gereksiz olur. Oğuz+18 milyona ok derim. Oğuz bizde yıldızlaşır. Hatta becao sakatlık sorunu olmazsa tam bizlik stoper.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• kaleye de doğan alemdar alırım

Yorum

• oulai,folcarelli,cham,ismail,salih,10 no şeklinde mi düşünüyorlar acaba.

oldukça dinamik bir ortasaha ama oyun kurma işi sıkıntı

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada vaktiniz olursa pedronun bu hafta arabistanda attığı gölü izleyin.bedavaya bıraktık o çocuğu,burda satılırkende yazdık bu paralara bırakmak saçmalık diye.

portekiz pasaportlu,genç atletik,bir sezonda sağbekten 6 gol 4 asistlik istatistik yapmış,15-20 aşağısına bırakmak gerizekalılık bence,hemde parayı pul etmiş harcayan arabistana..
                            Adam atletik değildi, attığı goller 2 ayrı takıma hattrick olarak, evet kısmen ucuza gitti ama arkasından ağlanacak bir adam değildi, savunması bence çok vasattı.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hangi aileler onlar hocam ? Vallahi bilmediğim için soruyorum kinaye değil.
                              X'de gördüm. Bir Youtube spor kanalında bahsediliyordu. Şimdi aradım ama bulamadım.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abraham ve ndidi çok kötü bjk geçen hafta Konyadan kendi evinde 4 yemiş Eyüpe evinde baskı kuramadı, orta sahada Ndidi-Orkun-Rafa oynuyor, hayır daha kimi alacaksınız orta sahaya?
                                8 numara😀 düzeltir Orkun 6,5 çıktı
                                Takimin kimyası omurgası bozuldumu 8 numara falan hikaye?
                                bjk bizim yaptığımızı tekrarlayıp duruyor ayni ayarda oyuncuları alıp başarı bekliyorlar
                                En son objek tarafından düzenlendi; 17.08.2025, 23:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X