Yahu 1 adet Jaja bulmak bu kadar zor olmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu 1 adet Jaja bulmak bu kadar zor olmamalı.
- Beğen 1
Yorum
-
tek bir doğru işleri yok
ısrarla yapamıyorlar da
genç topçu alıyorlar, bak ne güzel diyecek oluyorsun
5ten aşağıya vermiyorlar
cezalı adamı alıp geliyorlar
etkileri yok
sonra insanlar niye maça gitmiyor, niye forma vermiyor, niye yardım kampanyasına katılmıyor
mide bulandırıcılar
kimsenin içinden gelmiyorEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 6 gün önce.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hain başkan ve aveneleri defolup gitmeden stada gidende akıl yoktur, stada gitmek bu fosil kişiyi desteklemek demektir..61
- Beğen 1
Yorum
-
Sen stada gitmemekle Trabzonspor'a zarar vermiş olursun. Yönetimler seçimle geldikleri gibi seçimle giderler. Eğer yönetimin gitmesini istiyorsan yeni adayların çıkması için uğraş verilmeli, kulübe üye olup sandıkta oy verilmeli.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari 1 ay sakat diye vazgecip oulai yi alip . Ertesi gun oulainin 4 mac ceza yedigi haberinin gelmesi
Hahahahahaha sinirden duvarlari yumruklamamak elde degil
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bari bunu alabilelim.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
lucas ribeiro'nun sc-qatar takımına transfer olabilmek için 2024'te karara bağlanan Lassana Diarra kararını gerekçe gösterdiğine dair haberler var 2-3 gündür falan. bizimle adı mı geçti yoksa forumda kendiliğinden bir yükselme mi oldu bilmiyorum ama oyuncu Katar ekibine transfer olmak için kulübüyle tek taraflı feshetmiş sözleşmesini.
haberini de ekleyeyim: https://www.bbc.com/sport/football/a...s/c1le9q5vee6oEn son odyseuys tarafından düzenlendi; 6 gün önce.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biri bizim is bilmezlere iletsinler su adami cuk oturur
ben böyle eski tip 10 noları seviyom bizim ligdede bu tip adamlar daha çok iş yapıyor, öyle çok sağa sola koşmasın çalışkan olmasın,yakaladığı yerden yapıştırsın yeter..
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
Yorum