Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu 1 adet Jaja bulmak bu kadar zor olmamalı.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu 1 adet Jaja bulmak bu kadar zor olmamalı.
      En son 15 sene önce bulduğumuzu düşünürsek baya zor reis

Yorum

• tek bir doğru işleri yok
        ısrarla yapamıyorlar da
        genç topçu alıyorlar, bak ne güzel diyecek oluyorsun
        5ten aşağıya vermiyorlar
        cezalı adamı alıp geliyorlar
        etkileri yok
        sonra insanlar niye maça gitmiyor, niye forma vermiyor, niye yardım kampanyasına katılmıyor
        mide bulandırıcılar
        kimsenin içinden gelmiyor
        En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu hain başkan ve aveneleri defolup gitmeden stada gidende akıl yoktur, stada gitmek bu fosil kişiyi desteklemek demektir..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu hain başkan ve aveneleri defolup gitmeden stada gidende akıl yoktur, stada gitmek bu fosil kişiyi desteklemek demektir..
            Peki şuan baskani degilde trabzonsporu nasil destekleyebilirim? Senin gibi BMN yorum girerek mi?
            61

Yorum

• Şu dört maç cezalı adam alma işi bile yönetim için istifa sebebi ama maalesef ülkemizde olmadığı gibi kulübümüzde de bu anlayış yok

Yorum

• Sen stada gitmemekle Trabzonspor'a zarar vermiş olursun. Yönetimler seçimle geldikleri gibi seçimle giderler. Eğer yönetimin gitmesini istiyorsan yeni adayların çıkması için uğraş verilmeli, kulübe üye olup sandıkta oy verilmeli.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bouchari 1 ay sakat diye vazgecip oulai yi alip . Ertesi gun oulainin 4 mac ceza yedigi haberinin gelmesi
                  Hahahahahaha sinirden duvarlari yumruklamamak elde degil
                  bouchariden vazgeçmemişiz bizi tercih etmememiş diye biliyorum..bu oluai meselesini fb-gs çoktan çözmüştü,fransa 2. Liginin tsl’ye denkliği yokmuş ordan bile yürüyebilirlerdi.antalya maçı olmasada diğer maçlar için çözüleceğini düşünüyorum yinede ben..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İyi bir topçu alamıyoruz, aldığımız adamında dört maçlık cezası var maşallah çok güzel gidiyoruz

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam boşa düşmüş düşünülmeden alıp gelinmeli çok iş yapar bizde.
                      Maliyetini de karşılarız oyun içinde arkasını da toplarız öyle topsuz oyuna da katkı vermesine gerek yok. Listede var mıdır acaba ?

Bari bunu alabilelim.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam boşa düşmüş düşünülmeden alıp gelinmeli çok iş yapar bizde.
                        Biri bizim is bilmezlere iletsinler su adami cuk oturur
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Lucas Costa yı gözü kapalı alsınlar.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• lucas ribeiro'nun sc-qatar takımına transfer olabilmek için 2024'te karara bağlanan Lassana Diarra kararını gerekçe gösterdiğine dair haberler var 2-3 gündür falan. bizimle adı mı geçti yoksa forumda kendiliğinden bir yükselme mi oldu bilmiyorum ama oyuncu Katar ekibine transfer olmak için kulübüyle tek taraflı feshetmiş sözleşmesini.

haberini de ekleyeyim: https://www.bbc.com/sport/football/a...s/c1le9q5vee6o
                            En son odyseuys tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biri bizim is bilmezlere iletsinler su adami cuk oturur
                              benimde gözüm tuttu bu uşağı ama hiçbiyerde haberine rastlamadım.bi ara çok kısa bir süre ismi anılmıştı sanki bizimle.

ben böyle eski tip 10 noları seviyom bizim ligdede bu tip adamlar daha çok iş yapıyor, öyle çok sağa sola koşmasın çalışkan olmasın,yakaladığı yerden yapıştırsın yeter..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Eğer Oulainin 4 maç cezalı olduğunu Doğuşun yayınından öğrenmedilerse ben de hiç bir şey bilmiyorum. O derece çapsızlar.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X