Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu seneki transferlerimizden aşırı memnunum. Resmen kendim fm oynar gibi hissettim, hep politikam bu yönde olur, her daim 2-3 sene satışlarla kasa doldurur sonra 10-15 sene ağır dominasyonla ligi sallar, şampiyonluk sayısında 1'e ulaşır, şampiyonlar ligi alır oyunu kapatırım.

İstisnasız her oyundaki stratejim budur, bir iki eksiğini yapıyor şu an, antrenörlerimi, gözlemcilerimi seçmece ilk hafta bulur koyarım, performansına bakmaksızın çok maliyetli herkesi şutlarım, 10 milyonun üzerini bulan herkesi satarım.

Uğurcan ve Batagov'u satsaydık, 2-3 senelik yapılanma ile tüm ligi tokat manyağı yapardık, çünkü çok iyi transfer yapıyoruz. Olaigbe,Zubkov,Onuachu,Oulai,Pina bunlar ligde çok fark yaratacak oyuncular.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Sağlıklı bir Bannacer fark yaratır ama onu almak ve motive etmek bizim işimiz mi,tartışılır.
      • Memento mori

Yorum

• Bennacer kaprisleri olmayan asker bir oyuncudur. Yetenekleri de gayet yeterli. Gelsin başlasın.

Cham zorunlu olsaydı keşke satınalması orda da oynamaz döner geri gelir bu
        En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• Bennacer-Okay
          Folcarelli-olai
          ???-Ozan

hala bir -ozanı da dehlesek iki adam- lazım
          öyle değil mi?
          he hoca iki çapa ile çift forvet oynayacaksa
          o zaman en az bir açık oyuncusu gelir
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bennacer bize düşer mi ya, noldu ona... formda diri bir Bennacer 1 ya da 2 sene coşar 10 milyona transfer yapar... sakatlık sorunları olursa iş yaş tabi
            Bana öyle çok sakatlık sorunu olan oyuncu gibi gelmedi bi dizden ameliyatı var oda çapraz bağ falan değil,birde baldır.gerisi burkulma esneme falan filan tırı vırı.

zaten olabilitesi yüksek bir transfer gibi gelmedi diğer seçenekleri değerlendirecekmişte sonra bize dönecekmiş.muhtemelen italyada kalır.
            En son doc holliday tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Montella da işin şeyini çıkardı iyice,Ferdi sağlam mı belli değil,Eskihellaç'ı kesmiş,elinde joker gibi oyuncu var,Eren'in oyun aklı mı var da ona öncelik veriyorsun.
              • Memento mori

Yorum

• Shaparenko deniyor..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bennacer-Okay
                  Folcarelli-olai
                  ???-Ozan

hala bir -ozanı da dehlesek iki adam- lazım
                  öyle değil mi?
                  he hoca iki çapa ile çift forvet oynayacaksa
                  o zaman en az bir açık oyuncusu gelir
                  ozan’dan kurtuluş yok hoca 95 te oyuna girermisin demiş buda girerim demiş çok karakterli topçuymuş,hoca kendi ağzıyla söyledi..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Cham gittigine gore biri gelecektir, bir arkadasimiz yazdi onceki sayfada. Takimda ofansif sayabilecegimiz merkez oyuncusu kalmadi.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kerem bunları şampiyonlar liginden eledi, şimdi de oraya geliyo. Bunlar komedi camia cidden 😂

Yorum

• ahaha beğenmediğimiz cham CL de oynayacak

antep istiyormuş zart zurt ne sıkıyorlar arkadaş.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• -----------oulai---------folcarelli-------bennacer----------

çok sığ bir merkez gibi geliyor bana. Ama diri bir merkez ortasaha
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ben olsam 6-8 e Salih'i hazırlar, 10 a Brezilya veya Arjantin taraflarından 6, 7, 8m euro bonservisli ozel yetenekleri olan skorer ve çilingir 10 transferi yapardım.

Folcarelli ve Oulai sağlıklıysa merkeze alacağımız oyuncu ile orada roller birbirine girecek. Üçünü sahaya atsak bu kez takim fazla defansif olacak. Bunlarin arkasina degil önüne skor üretecek birini almaları lazimdi.

Bu profil Shaparenko degil, Sloven oyuncu da degil. Safkan 10 lazimdi veya Marko Livaja gibi forvet kırması 10 da olabilirdi.

Ben 442 sistemini begeniyorum ama bu sistemde Augusto ya da Sikan dan birisi patlama yapmali. Tüm yük Onuachu da oluyor. Orta saha ile forvet arasını domine edecek oyuncu almayacaksak bu ikisinden birisi yıldızlaşacak. Başka çare yok.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kuşlar hocayı kovup transfer açıklıyorlar
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Çok büyük bir fırsat bu 2 hocanın kovulması olayı. Ligde 2-3 için iddiamızın arttığını düşünüyorum. 1 muhtemelen bu hükumeti arkasına alan gs olur, herifler 250 milyon euro kontrat yaptılar gırtlaklarına kadar borç varken, inş en kısa zamanda batarlar.

Beylik beylik Trabzonspor şöyledir, böyledir demeyelim, bu takımın iskeleti bu sene oturacak malesef, gs ile yarışmamız çok zor ama saplarsak hayatımda yaşadığım en büyük haz olacak bu. Bir taşla 3 kuş, 500 milyon euro para döken 3 rakibi patlatmak, offf be alın şu şampiyon yapacak oyun liderini de alttan alttan gidip bi yoklayalım
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X