Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray, Wilfried Singo transferinin detaylarını açıkladı.
    🔸 30.7 milyon euro bonservis
    🔸 Sonraki satıştan elde edilecek kardan %10 pay
    🔸 5 yıllık sözleşme
    🔸 4.8 milyon euro maaş

Yuh ulan yuh paralara bak...

Zaten batmıyor ki bunlar ben olsam bende yaparım hemen borçları sıfırlanıyor ne de olsa.
    adamların sponsorlugu var. gızlı el yardım edenler de olabılır.

Trabzonsporun maddı olarak guclenmesı taraftarla olmaz zaten sponspor ve ıs adamlarıyla olur. her takımın var. mesele zengın adamları yakalamak.

ama su bır gercek zengın adamlardan olusması lazım sponsorlarımızın.

networkıng ve para ve sponsor bunları yapması lazım Trabzonun.

bjkde de aman aman par ayok ama ıs adamları kongre uyelerı destekcılerı var. fbye gelınce onlar da desteklenıyor ama transfer yapmayı bılmıyorlar

Yorum

• sunu da kımse bılemez efendım Trabzonda dandık adamlar bılerek alınıyorda bırılerın cebıne para gırıyor para aklıyor. bu bır ıftıra olur. gormeden demek dogru degıl.

sureklı aynı orneklerı yasayınca taraftarın da supheye dusmesı normal. ama suna emınım o kadar paraya ne gerek var vermeyelım kafasını yasayan sacma yonetıcıler var trabzonda ve asırı cımrı tıpler var Trabzonda. karadenız ınsanı cımrıdır genelde.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o sırada kocaeliye mali sıkıntılar sebebiyle kadro sınırlaması getirildi ve puan silme uyarısı aldı
        ligde geçen sene bir ara 6-7 takım da borç sebebiyle transfer yasağı almıştı
        hayır ne oldu da buralara çıktılar, kendileri bile bilmiyor
        bir hollanda takımına yamulup içerde ittirmeyle 99 puanla şampiyon olup kükreyecekler
        bizim üç kuruş gilerme parası için afkuranlar da ortalıkta yok
        *ek: aynı şey bizim için de geçerli tabi daha önce yazdım. ne oldu da 5er 5er bayılmaya başladık
        Olan su hükümet 4 takima da az cok göz yumdu eline oyun parasi verdi.
        Imar Projeleri ve Borsa paralari. Birde kitap oyunlari yaptilar gelecek 5-10 yil gelirleri alinmis gösterip cashflow yaratilar.
        O paralari harciyorlar.

Ama Hepimiz biliyor bunu kiytirik lig kazanmak icin harciyorlar getiri yok sadece ego tatmini.Avrupada özelikle gs fena patlama riski var. Bana göre Avrupa icin cogu ortalama topcular kadrolarinda.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• gsın yaptıgı transfeler lıg ıcın degıl sampıyonlar lıgı ıcın. bu acık ve net. dogru yapıyorlar.

ama son dakıka yapıyorlar klasık hastalık bu. gs ın beklerı eksık yetersız .sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal oynarlar rahat eger akıllı olursalar. belkı yarı bıle oynarlar. yanı kadrolarında hal abuyuk eksıkler var )
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sunu da kımse bılemez efendım Trabzonda dandık adamlar bılerek alınıyorda bırılerın cebıne para gırıyor para aklıyor. bu bır ıftıra olur. gormeden demek dogru degıl.

sureklı aynı orneklerı yasayınca taraftarın da supheye dusmesı normal. ama suna emınım o kadar paraya ne gerek var vermeyelım kafasını yasayan sacma yonetıcıler var trabzonda ve asırı cımrı tıpler var Trabzonda. karadenız ınsanı cımrıdır genelde.
            İnan yıllarca ilk paragrafın gibi düşündüm,
            hep yok yapmazlar dedim, hemde bilip görmediğimiz bişi vebale girmemek lazım dedim.

Ve şimdi ikinci paragrafında bahsettiğin gibi düşünüyorum, bu kadar hata, bu kadar boş beleş adama verilen para normal değil diyorum, kesin cukka var diyorum,çünkü bu adamlar koca koca şirketleri yönetiyor orda hiç böyle mallıklar yapmıyorlardır, e TS de niye böyleler. O cimri Trabzonlular Agustoya nasıl 5 milyon verdi, Lundstram,Okay,Ozan ı nasıl transfer etti ve nasıl onlara 1 buçuk ve 2 milyon euro senelik paralar verdi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olan su hükümet 4 takima da az cok göz yumdu eline oyun parasi verdi.
              Imar Projeleri ve Borsa paralari. Birde kitap oyunlari yaptilar gelecek 5-10 yil gelirleri alinmis gösterip cashflow yaratilar.
              O paralari harciyorlar.

Ama Hepimiz biliyor bunu kiytirik lig kazanmak icin harciyorlar getiri yok sadece ego tatmini.Avrupada özelikle gs fena patlama riski var. Bana göre Avrupa icin cogu ortalama topcular kadrolarinda.
              Patlamama ihtimalleri yok ki zaten gelen geçen kevgire çevirecek bunları Türkiye ligi Şampiyonluğu bunlar için her zaman en önde.

Borçları da bir türlü sıfırlanıyor zaten hava hoş.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bide biz 5 milyon euro veriyoruz diye herkese yaygara koparıyoruz.

böyle bir para yok aga. bunun tribün, mağaza geliriyle de alakası olduğunu düşünmüyorum.

devlet eliyle bir işler çeviriliyor olabilir 3 takımın üzerinden.
                Yaygara koparmaya hiç gerek yok verdiğimiz paralar normal bizim şu anki futbol piyasasında.. istanbul köpeklerinin verdikleri paralar anormal onlar da işini garantiye aldıkları için öyle yapıyorlar bir türlü borçları ödeniyor zatenn...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Elsnik midir nedir Pafos eşleşmesinde içerde 31 top kaybı yapmış emin miyiz teknik oyun kurucu olduğuna.

Soner Aydoğdu'yu koysan o kadar top kaybetmez

Yorum

• Öyle gözüküyor ki sevdiğimizi almak yerine alacağımızı seveceğiz gibi bir şey olacak.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• O kadar ortasahasız kaldık ki Almanya 4. Liginden adam alsak Messi muamelesi görür forumda. Elsnik şuan bu durumda
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnan yıllarca ilk paragrafın gibi düşündüm,
                        hep yok yapmazlar dedim, hemde bilip görmediğimiz bişi vebale girmemek lazım dedim.

Ve şimdi ikinci paragrafında bahsettiğin gibi düşünüyorum, bu kadar hata, bu kadar boş beleş adama verilen para normal değil diyorum, kesin cukka var diyorum,çünkü bu adamlar koca koca şirketleri yönetiyor orda hiç böyle mallıklar yapmıyorlardır, e TS de niye böyleler. O cimri Trabzonlular Agustoya nasıl 5 milyon verdi, Lundstram,Okay,Ozan ı nasıl transfer etti ve nasıl onlara 1 buçuk ve 2 milyon euro senelik paralar verdi.
                        tabı hersey mumkun . ama ben Trabzonluların genel olarak cımrı oldugunu dusunuyorum cunku genel kadro kalıtemız bunu gosterıyor. arka planda ne oldugu benı ılgılendırmez ama bızım ıstedıgımız ılk onbır olustururken adam gıbı topculara para vermelerı ve hepsının nokta atısı olması lazım.

zaten sorun su ederı eden topcuyu satıp yerıne koymamaları. bunu yapıyoruz cok. ıkıncı bır hata bu. gereksız copluklere para vermelerı.... tabı ekstra ne oluyor kardesım bu adamı nasıl alırsınız dememıze sebep oluyor.

teknık ekbe gelınce
                        yabancı karsıtı modern tecrubelı teknık ekıbe para dokmek de yok. torpılle adamcılık var bende oyle hıssedıyorum.

benı rahatsız eden Trabzonspor futbol kentıyse daha tecrubelı bır teknık ekıpten olusmalı.

mısal gs okana emanet edıyor bu kadroyu ayrı rezıllık dusunsene muthıs kadron var fatıh tekkeye verıyorsun kadroyu.

tekkemız efsanemız bızım sevıyoruz ama bence hocalıgı ıcın erken geldı bıze. belkı zamanla gelısır degerlendırmek ıcın erken farkındayım.

teknık ekıbı hıc olmassa yabancı ust duzey agırlıklı olmalıydı dıye dusunuyorum.

oyuncu kesfetme sıfır.
                        abıcıgım uruguay arjantıne bakarsın bıraz bır suru muthıs topcular var kesfedersın o da yok...
                        En son erenslash tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• Biraz sırp twitleri gezeyim dedim Elsnik katastrofa (felaket) twitleri dolu. Bi twit dikkatimi çekti. Üst lige gitmek istiyorsun ama başka nerde bu kadar yavaş oynayabilirsin Slovenyaya mı dönmek istiyorsun diye sitem etmiş.

Ağır vasıta Okayımı bile hızlı gösterecek bi kazık çaktılar herhalde.

Hoş geldin orta saha İbanez

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz sırp twitleri gezeyim dedim Elsnik katastrofa (felaket) twitleri dolu. Bi twit dikkatimi çekti. Üst lige gitmek istiyorsun ama başka nerde bu kadar yavaş oynayabilirsin Slovenyaya mı dönmek istiyorsun diye sitem etmiş.

Ağır vasıta Okayımı bile hızlı gösterecek bi kazık çaktılar herhalde.

Hoş geldin orta saha İbanez
                            O kadar mı ağır bu çocuk ya.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• ne Augusto, ne Olaibe suan 5 mio. € luk oyuncular...bu slovende 2-3 mio. € ya gelecekse gelsin...5 mio € nun geri dönüsü yok...sonuct bir sosa veya hamsik performansi vermeyecek...f
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar mı ağır bu çocuk ya.
                                Hocam Okay kısmı biraz mübalağa tabii ama gerisi sırpların yorumu. İzleyip göreceğiz artık bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X