İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Arkadaş bir defa kendi gerçeğimizin bile farkında değiliz,bizim alt yapımızdan çıkmasa Fatih Tekke ayarında bir golcüye paramız yeter miydi veya Gökdeniz'e,Hami Mandıralı'yı alabilir miydin?
İç güdüleri ile hareket eden hayvanlar bile kendileri için doğru olanı en fazla üç denemede anlıyor bir biz anlamadık ne doğru ne yanlış.
Ya bizim çözüm yolumuz basit:
1-Kadro iskeleti alt yapıdan ağırlıklı olmalı-5 tane Mustafa Eskihellaç karakterinde adam bulacaksın(Uğurcan Çakır karakterinde olmamasına dikkat edeceksin)
2.Şehre uyum sağLayacak,takımı sahiplenecek yerlileri bulacaksın,Osman Özköylü,Orhan Çıkrıkçı,Şeyhmuz Suna,
3.Yine şehre ayak uyduracak,ekonomik ve sosyo kültürel olarak sorun yaratmayacak yabancılar bulacaksın,Colman,Şpta,Vugrinec,Yattara vs.
4.Düşerse Jaja veya Sörloth tarzı adamlar,çok fazla para vermeden ve yaşı genç olacak.
Olay bu yani,bu kadar basit,neyin kafasını yaşıyor bizim kulübü yönetenler,taraftarlar anlamıyorum.
Halen takımı öyle veya böyle 38 yıl sonra şampiyon yapmış Abdullah Avcı'yı Trabzonspor böyle oynamaz diye gönderen kafayı çözmeye çalışıyorum,yemin ederim yok bçyle bir şey,eski fırtınalar estiren takım da aynısını oynamamış mı,taraihin en az galibiyet ve gol averajı ile şampiyon olmamış mı,biz mi bir şeyi kaçırıyoruz.
Benim bir tezim var mesala 1995-96 sezonundaki takım feneri 1-0 yener şampiyon olurdu eğer başında Özkan Sümer,Ahmet Suat Özyazıcı veya Abdullah Avcı olsaydı ama ŞG vardı,büyük talihsizlik bizim açımızdan,
Oğuzhan olayına gelince,yani futbolu uzun yıllar takip ederim,oyun görüşü,fizik gücü ve hız olarak bu kadar hazır bir alt yapı oyuncumuz olduğunu hiç hatırlamam,hatta Barca final maçında bile sırıtmayan tek adamımızdı,tabi bu benim görüşüm.
Şunu da söyleyeyim Trabzonspor'da bugüne kadar oynamış veya şu anda oynayan kimseyle en ufak bir akarabalık,eş dost veya aynı mahallede oturmuşluğum bile yok.
Yorum