Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    U19 daki Oguzhan Yilmazi diyorsun. En son Eddie Newton sezon basi kampina gencleri goturmedi diye yerel medya komple ayagi kalkmisti. Butun sezon boyunca hicbir sey yapmamalarina ragmen her sene yaz kampinda belesten kendilerine yer buluyorlardi.

Yerel medyanin o donem genclerin kampa goturulmemesine verdigi tepki oyuncular iyi olduklarindan oturu degil. Hepsinin birilerinin yegeni, torunu, ogku olmasindan oturu. Hatta Avciya da ozel *olarak isimi soruyorlardi. Senin U19 dan diger bek oyuncusu Bircan Tubukoglu da kampa goturulmedi. Cocugu da 3. ligden Sevat genclikten baska isteyen de yok ki o cocuk Oguzhan dedigin adamdan cok daha ileride. U19 un en iyi oyunculari da Boran baskan, Salih malkocoglu, Arda ozturk, Taha emre ince falan kampta. Bir de tabi kaleciler Onuralp cevikkan, Ahmet dogan yildirm, Erolcan colak falan var.

Sirf kendi akrabani kampa goturmedi diye hocaya salliyor gibisin. Ondan daha iyilerini kampa goturmemisken ve kampa goturulmeyen oyunculara dogru durust teklif olmamasina ragmen halen neyi savunuyorsun. Hayir yeterince iyi olsalar sagdan soldan teklif gelirdi. Bak Poyraz nasil hemen super lige kiralik gitti. Lutfen adamciligi ve torpilciligi birakalalim.
    Ben yerel medya çalışanı olsaydım eğer,her gün ama her Allah'ın günü alt yppıdaki çocukların Trabzonspor'a katılması için gücüm yettiğince baskı yapardım,bunun şimdi düşünüyorum yedeklerde 350.000 TL alan Ali Şahan mı kalsın 350.000 EURO verilen Serdar Saatçi mi,ikiside aynı derecede fayadalı takıma.

Arkadaş bir defa kendi gerçeğimizin bile farkında değiliz,bizim alt yapımızdan çıkmasa Fatih Tekke ayarında bir golcüye paramız yeter miydi veya Gökdeniz'e,Hami Mandıralı'yı alabilir miydin?

İç güdüleri ile hareket eden hayvanlar bile kendileri için doğru olanı en fazla üç denemede anlıyor bir biz anlamadık ne doğru ne yanlış.
    Ya bizim çözüm yolumuz basit:

1-Kadro iskeleti alt yapıdan ağırlıklı olmalı-5 tane Mustafa Eskihellaç karakterinde adam bulacaksın(Uğurcan Çakır karakterinde olmamasına dikkat edeceksin)
    2.Şehre uyum sağLayacak,takımı sahiplenecek yerlileri bulacaksın,Osman Özköylü,Orhan Çıkrıkçı,Şeyhmuz Suna,
    3.Yine şehre ayak uyduracak,ekonomik ve sosyo kültürel olarak sorun yaratmayacak yabancılar bulacaksın,Colman,Şpta,Vugrinec,Yattara vs.
    4.Düşerse Jaja veya Sörloth tarzı adamlar,çok fazla para vermeden ve yaşı genç olacak.

Olay bu yani,bu kadar basit,neyin kafasını yaşıyor bizim kulübü yönetenler,taraftarlar anlamıyorum.

Halen takımı öyle veya böyle 38 yıl sonra şampiyon yapmış Abdullah Avcı'yı Trabzonspor böyle oynamaz diye gönderen kafayı çözmeye çalışıyorum,yemin ederim yok bçyle bir şey,eski fırtınalar estiren takım da aynısını oynamamış mı,taraihin en az galibiyet ve gol averajı ile şampiyon olmamış mı,biz mi bir şeyi kaçırıyoruz.

Benim bir tezim var mesala 1995-96 sezonundaki takım feneri 1-0 yener şampiyon olurdu eğer başında Özkan Sümer,Ahmet Suat Özyazıcı veya Abdullah Avcı olsaydı ama ŞG vardı,büyük talihsizlik bizim açımızdan,

Oğuzhan olayına gelince,yani futbolu uzun yıllar takip ederim,oyun görüşü,fizik gücü ve hız olarak bu kadar hazır bir alt yapı oyuncumuz olduğunu hiç hatırlamam,hatta Barca final maçında bile sırıtmayan tek adamımızdı,tabi bu benim görüşüm.
    Şunu da söyleyeyim Trabzonspor'da bugüne kadar oynamış veya şu anda oynayan kimseyle en ufak bir akarabalık,eş dost veya aynı mahallede oturmuşluğum bile yok.
    • Memento mori

Yorum

• Mesela Fatih Hocanın istediği Boga transferi.Erto buradan istediği kadar cebine para indirebileceğini bilsin ve transferi hemen bugün bitirir.Erto örneğin Sangare transferinden istediği kadar para koparabileceğini bilsin transferi ertesi gün hemen tamamlar.Biliyor ki bu transferlerden para koparamayacak bu nedenle bu transferlere hiç bulaşmak istemiyor...

Yorum

• Bu başkan ve yönetim başımızda olduğu sürece daha çok rezillik yaşarız biz. Yanarım yanarımda yine yalanlarına kanıp bu sezon tod tv paketi aldım ona yanarım

Yorum

• erzurum'da kamp yapan takımdan ne olur. 4 tane defansif futbol oynayan takımla maç yaptılar 1 galibiyet alabildiler. takımın ne oynadığını halen daha çözemedim. boşa geçmiş bir kamp.

fatih tekke basın sözcüsü gibi kameralar karşısına geçip konuşmaya devam etsin. lige kötü girilirse fatura kime kesilecek herkes biliyor. ertuğrul doğan'ın gideceğini düşünen yoktur herhalde. daha 2 yıl görev süreleri var.

dün 3 tane defansif orta saha ile maça çıktın. kanatlarında 40 yaşındaki adamlar oynuyor. çıkıp ta iki kelime edemiyorsun.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Acun'la neden bu kadar ilişkileri var anlayamıyorum. Adamın, Malatyaspor'u eski başkanla bir olup dolandırdığı gün yüzüne çıkmışken hala Hull City'ye oyuncu gönderiyorlar. Benim aklıma şu sorular geliyor:

Bu transferlerde birileri komisyon mu yiyor?

Yönetimde, Acun'un maşası olarak hareket eden isim/isimler mi var?

Varsa kimler?
            Baska becerip bir yere topcu satamiyorlar ki yonetimdeki nevzat kankasi
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu işin bu yönetimle olmayacağı kesin gibiydi, olan Tekke ye oldu oda hala yonetimi savunuyor ,ben olsam hemen istifa ederim...
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• uzun yıllar sonra ilk defa yazdım malesef kayıp bir yıl daha bizi bekliyor , küme düşme hattı üzerinde kıl payı bitiririler ,sonrada bocumuz azaldı diye ortalıkta dolaşırlar, beleş taraftar grupları olduğu sürece bu böyle gider, bu fiyatlara millet kombine almıyor ise suç tamamen yonetim ve beleşci taraftar gruplarındadır.
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• Waka-ozan-saviç-enis destan-visca-okay-lundstram-barisic -arif boşluk ..

bakın iyi bir futbol ve Ts izleyicisi olarak söylüyorum, yukarıdakilerden herhangi birinden zerrece katkı bekleyen varsa futbol dışında başka bir spor dalı takip etsin tez elden..

Bunların hepsi acilen ya satılmalı ya kiralık gönderilmeli yada sözleşmeleri feshedilmeli, yarardan çok zararları olur takıma..

Mendy,cham ve sikan’da çok ümit verici değiller ama yaptığımız yatırım hasebiyle son bir şans verilmeli ,iyi bir alıcı bulunursa onlarda satılmalı veya zorunlu opsiyonlu kiralık verilmeli..
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• cüce topçu istemiyoruz

Yorum

• Dexter M.
                      Dexter M. yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Aynen öyle,
                      Kimse Torera vs vs demesin, o seviyede olsa bize düşmez. Hiç gereği yok.

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesela Fatih Hocanın istediği Boga transferi.Erto buradan istediği kadar cebine para indirebileceğini bilsin ve transferi hemen bugün bitirir.Erto örneğin Sangare transferinden istediği kadar para koparabileceğini bilsin transferi ertesi gün hemen tamamlar.Biliyor ki bu transferlerden para koparamayacak bu nedenle bu transferlere hiç bulaşmak istemiyor...
                    para daha çok şu belçikadan aldığımız brezilyalı çocuk gibi transferlerde indiriliyor ama erto’nun bu işlerin içinde olduğunu düşünmüyorum .. muhtemelen beceriksiz-vizyonsuz ve ağır kandırılan bir yapısı var..iyi niyetli olduğunu düşünüyorum lakin bu iş onun işi değil..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Transferde adı geçen oyuncular çok net bir şekilde Trabzonspor'a son çare olarak bakıyor,yedekte tutuyor. Transfer sezonunun ortasındayız, Avrupa'dan teklif bekliyorlar eğer olmazsa Ağustos sonuna doğru ancak Trabzonspor'u seçerler o da mecburen. Bouchari,Puertas,Sangare hepsi için geçerli bu.Bu nedenle 1 aydır adı geçen belki de daha önce görüşmelere başlanan oyuncularda somut bir gelişme olmuyor.Oyuncu ikna etmek gibi bir dert de yok.Avrupa'nın elit teknik direktörleri oyuncularla görüşme gerçekleştirip,onları ikna için planlarını,düşüncelerini anlatıyor,seninki ise "baksın dalgasına"kafasında. Matah bir şey söylenmiş gibi bir de pankart yapılıyor.Çok amatörce işler.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bakalim Lundstrom Hull anlasti diyor.Ne kadar girdi bize görecegiz.

Lukas Hradecky​ Monaco ile anlasmis.Ugurcan dedikodusu da böylelikle bitti.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hull'un transfer ambargosu farkli. Sadece bonservise para harciyamiyorlar.

Free veya kiralik sozlesmeler yapabiliyorlar (satin alma opsiyonu olamiyor). Tabi bunu yaparkende oyuncunun kendi ucretinde kota var. Kabul edelimki Lundstrama bizim verdigimiz senelik ucreti Araplar haric verecek takim. Haftalik 32-33 bin sterline denk geliyor, bunun bana gore en fazla 10 bin sterlini Hull odiyebilir, senelik ne kadar yapar bilmem.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ertan1982
                            Ertan1982 yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Bunlar arkadan bir türlü analsir biz bundan haberimiz olmaz.Belki Acun 2-3 araba verir veya bizimkileri Survivor , Master Chef veya Yetenik sizsiniz götürür

• Lundstram bizden 1,5 alıyor,500'de her sezon imza parası.Enis-Lundstram paket halinde gidiyorsa muhtemelen Enis için kiralama bedeli alınmayacak,bunun karşılığında Lundstram'ın tüm maaşını Hull ödeyecek,Lundstram'da ülkesinde yaşamak için 500 bin imza parasından vazgeçecek.Eğer böyle olursa bizim için iyi bir alış veriş. Hull için de kötü değil.Transfer yasağına takılmadan iki oyuncu alacaklar.Kiralık Enis,serbest Lundstram. Hele Lundstram için süper iş.Ülkesinde kalarak göremeyeceği bir parayı ülkesinde oynayarak alacak.

Enis için büyük ve son fırsat.Bu sezon üç santraforun arkasında süre bulamayacaktı.Eğer bu şansı iyi değerlendirirse kariyeri bambaşka yere gider.Yok yerinde sayarsa bundan sonra Anadolu takımlarını gezmeye başlar.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Gidikce her sezon daha kötü olmayi nasil beceriyor bu yönetim? Düzgün orta sahmiz yok gidip sikan onachu ve belcikali oyuncuya toplam 20 milyon € üzeri para harciyoruz. Neden 8 ve 6 numara alinmiyor

Oyuncu zaten satamiyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                            X