İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
Arkadaşlar içinizi ferah tutun, Ertuğrul başkana güvenin. 12 eylül sabahı bu kadro bu sene şampiyonluğa oynar diyeceksiniz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFakir Toreirası ısındım bu çocuğa orta sahaya bir siopis havası getirebilir.
Fakir Torera sı diye de kendini umutlandırma,
1.65 lik futbolcu şorda bi dursun. Aman diyim.
Yorum
-
Uğurcan Çakır; transferi gerçekleşmezse as kalecimiz.
Onuralp Çevikkan; Uğurcan giderse as kalecimiz olur. Başka bir kaleci alacaklarsa yedeğe alsınlar.
Mustafa Eskihellaç; Faydalı. Sahiplenen futbolcu.
Wagner Pina; zamanla boş bir oyuncu olduğunu göreceğiz. Yerine sağ bek arayacağız.
Arif Boşluk; Vasat bir oyuncu.
Arda Öztürk; mutlaka takımda kalmalı ve süre almalı.
Taha Emre İnce; takımda kalmalı
Ali Şahin Yılmaz; Kiralık olarak devamlı oynayacağı bir takıma gitmeli.
Rayyan Baniya; takımda kalmalı.
Stefan Savic; öyle bir sözleşme yapmışlarki gönderemeyiz. yakında sakatlanıp 3-4 ay sahalardan uzak kalır.
Serdar Saatçı; hiçbir artısı olmayan düz anadolu takımı oyuncusu
Arseniy Batagov; Uğurcan'dan sonra takımdaki en faydalı.
John Lundstram; yabancı kontenjanını gereksiz işgal eden vasat oyuncu.
Salih Malkoçoğlu; Takımda kalmalı ve süre almalı.
Ozan Tufan; Lundstram'ın Türk versiyonu. Boş yere bu takımda kalıyor.
Muhammed Cham; Çelimsiz,verimsiz,güçsüz. Az koşmadık geçen sene bu zamanlar peşinden.Bomboşmuş.
Okay Yokuşlu; Ozan Tufan'la aynı.
Batista Mendy; Defansa koysan olmuyor orta sahada dolmuyor.
Tim Jabol; çok kolay sakatlanıyor. Ak mı kara mı anlamadan gidecek bence.
Cihan Çanak; pır pır ama boş.
Boran Başkan;Takımda kalmalı ve süre almalı.
Edin Visca;bence bir anadolu takımına gidip son zamanlarını orada geçirmeli.
Oleksandr Zubkov; Bu sene ne yapacağını merak ediyorum.
Anthony Nwakaeme; senede 3-4 maç oyuna girip eski günlerini yad ederiz.
Göktan Gürpüz; Takımda kalmalı.
Denis Draguş; anadolu takımı oyuncusu.
Enis Destan; olmadı. Artık olmaz da.
Paul Onuachu; sakatlanmazsa bir şeyler yapmaya çalışır.
Felipe Augusto; Bu kadar para verilecek bir oyuncu değil.
Danilo Sikan; Bonservisi çok yüksekti. Beklentimi karşılamadı.Ancak takımda kalmalı.
Muhtemel alınacaklar;
Boga; Tekke bunda ne buluyor anlamadım. Sadece hız var bazen patlayıcı güç oluyor. Ama bazen. Oyun zekası, şut ve orta kalitesi zayıf.
Saul Niguez; asla bulaşılmayacak bir oyuncu. Geldiğinde Saviç'le sakatlık yarışına girerler. Suyu sıkılmış, posası kalmış.
Cameron Puertas; Bu takımda iş yapar ama bir Hamsik havası beklemeyin. Ortalama bir oyun zekası az biraz da kabiliyetli.
En son DİNÇ tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Çoğu transfer haberinde hala Boga beklediğimizi söylüyorlar .
Bu adamda bu kadar beklenilecek ne olduğunu bir tek ben mi göremiyorum.
Bana Trezege ' nin aynısı gibi geldi. Hatta muhtemelen Trezege ' nin son vuruşları bu adamdan daha iyidir.
9 - 10 milyon euro bandında paraları bu adama tam olarak neyi için vereceğiz hala anlamış değilim.
Tüm transferlerimiz , başka bir ihtimalin gerçekleşmesinin akabinde gerçekleşebilecek durumda . Puertas ismini alabilmemiz için , takımının o bölgeye transfer yapması gerekiyor .
Saul ( ne kadar istemesem de ) , A . Madrid ile sözleşmesini fesih ederse alınacak . Sanki imza parası talep etmeyecekmiş gibi neyini bekliyorsakBonservisine para versek , muhtemelen bizden alacağı imza parasından daha uyguna gelecektir .
Bu transferleri tamamlarsak , kısmetse diğer taraflara da oyuncu alabileceğiz .
Ayrıca hoca ' nın bu takıma neden ikinci kaleci transfer etmek istediğini anlayamadım .
Altta gayet yetenekli olduğu söylenen iki kaleci mevcut . Beni hatırladığım kadarıyla hiç bir zaman ilk kalecimizin arkasında , tecrübeli bir isim olmadı ve alttan gelen tecrübesiz kaleci kaleyi devralıp senelerce bu formayı terletti.
Hocam kendisi alt yapı ile ilgili kötü anılarını anlatıyor ancak , şuan çocuklara yaptığı şey kendisinin yaşadığı şeylerle hemen hemen aynı .
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazirlik macinda böyle takimlari yenemiyorsun, halen ayni ilk on birle oyniyorsun, ne taktik var ne hücüm atagan. Hersey beklemekle olmiyor tekke... Biktirdiniz bizi
Hele hele ugurcan nasil goller yedi öyle, kafasi bam baska yerde.. böyle sezona baslarsa kümeyeye düseriz...
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Dejavu resmen gecen senenin aynisi hazirlik kampi anlaminda fark ne mi gecen sene avrupada sicip siviyorlardi bu sene erzurumda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Çoğu transfer haberinde hala Boga beklediğimizi söylüyorlar .
Bu adamda bu kadar beklenilecek ne olduğunu bir tek ben mi göremiyorum.
Bana Trezege ' nin aynısı gibi geldi. Hatta muhtemelen Trezege ' nin son vuruşları bu adamdan daha iyidir.
9 - 10 milyon euro bandında paraları bu adama tam olarak neyi için vereceğiz hala anlamış değilim.
Tüm transferlerimiz , başka bir ihtimalin gerçekleşmesinin akabinde gerçekleşebilecek durumda . Puertas ismini alabilmemiz için , takımının o bölgeye transfer yapması gerekiyor .
Saul ( ne kadar istemesem de ) , A . Madrid ile sözleşmesini fesih ederse alınacak . Sanki imza parası talep etmeyecekmiş gibi neyini bekliyorsakBonservisine para versek , muhtemelen bizden alacağı imza parasından daha uyguna gelecektir .
Bu transferleri tamamlarsak , kısmetse diğer taraflara da oyuncu alabileceğiz .
Ayrıca hoca ' nın bu takıma neden ikinci kaleci transfer etmek istediğini anlayamadım .
Altta gayet yetenekli olduğu söylenen iki kaleci mevcut . Beni hatırladığım kadarıyla hiç bir zaman ilk kalecimizin arkasında , tecrübeli bir isim olmadı ve alttan gelen tecrübesiz kaleci kaleyi devralıp senelerce bu formayı terletti.
Hocam kendisi alt yapı ile ilgili kötü anılarını anlatıyor ancak , şuan çocuklara yaptığı şey kendisinin yaşadığı şeylerle hemen hemen aynı .
Yorum
Yorum