Ertuğrul Doğan ne zaman istifa edeceksin??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebartra bana göre çöpün önde gideniydi, bir stoper için tek bir iyi özelliği yoktu biraz ayakları fena değildi sadece oda tartışılır..yaptığı kariyeri barca çıkışlı olmasına bağlıyorum dortmund falan başka açıklaması yok o kariyerin, avcının bize çaktığı sağlam kazıklardan biri olarak hatırlayacağım..
Kusura bakmayın ama adamın kariyeri ortada. Kötü bir stoper olsa uzun yıllar o seviyede oynayamazdı.
Kaldı ki çok iyi hatırlıyorum. Gelir gelmez Avrupa maçlarında oynadı. İlk 3-4 maçta harika oynadı. Herkes bayılmıştı.
Peki ya sonra ne oldu? Avrupa'dan elendik. Avcı'nın boktan futbolu derken takım moral olarak çöktü.
Bartra da akıllı adam tabi. Buradaki saçma ortamı ve takımı görür görmez gitmeyi kafaya koydu ve gitti.
Siz arkasından çöp vb. diye sallayın. Ama gerçekler öyle değil...
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Carrascal galiba bahsettiğin adamİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Carrascal.
Elde Salih de varken, Okay kazmasını da düşünürsek Mendy satışı cok iyi olur. Gelen paraya da ekleyip ismi tartisilmayacak Sosa tarzi kargalara geldiği ilk iki yılındaki gibi bir transfer orta sahaya cuk oturur.
Takim o zaman bir şeye benzemeye başlar. Istanbullularin üçü de merkezi kaliteli 8 ve 10 lardan oluşturdu. Cift yönlü kaliteli orta ikilileri ve önde skorer 10 ları var. Bizde Saul geldi desek önüne 2 adam yazamiyorum. Tek takviye valla kurtarmaz Saul de çöpe döner bir anlamı kalmaz.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha saviç için söylediğimiz lafları yutmadan bir de saul çok ağır gelir. İnşallah futbol oynama niyeti vardır diye dua ediyorum şu an. Saviç gibi karektersizse uğraş dur
Saviç için aynı durum söz konusu değil.
Kaldı ki onun hakkında şahsen bir iddiada bulunmadım. O dönem oyuncu hakkında yorum dahi yapmadım.
Saul konusunda ise durum farklı. Ben açıkçası fazlasıyla başarılı olacağını düşünüyorum. Meziyetleriyle bize güç katacak.
Ama şunu söyleyeyim. Bence Saviç karaktersiz değil. Takımın kötü gidişi Saviç gibi birçok oyuncuyu moral olarak dibe çekti.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBecerebilip de ederinde bir tane ortasaha alırsalar öpüp başınıza koyun arkadaşlar.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok küfür edicez arkadaşlar. Bildiklerimiz yetmeyecek.
..........
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 2
Yorum
Yorum