Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hoca değişik bi adam,
    Kendi futbol aklından o kadar emin ki yav bunu konuşurum yanlış anlaşılırım derdi yok, işte o meşhur kibirli halleri işte.
    Potansiyel söylemleri, oyuncuları direk hızarın ağzına vermesi, Sikan takıntısı, 8 dururken tek 1 oyuncu istedim o da Boga demesi falan hayra alamet değil.

Dediğim gibi ilk 10 haftayı tamamlayamaz bu aklı ile.

Yorum

• jpositve
      jpositve yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Yonetime kendi kafasindan direkt su ismi alin diye verdigi tek adam Boga. Onceden aklinda kalmis. Digerleri menajerlerin scoutlarin getirdigi adamlar. Cok oyuncu izledik eskilerini de unutmaya basladik diyordu. Antremanlarda da yorgun gozukuyor. Herhalde geceleri de gec saatlere kadar oyuncu izliyor. Daha evvelden de cok calsiiyor haberleri geliyordu. Ne kadar calisirsa calissin bu kulup baskaninin oldugu yerde hicbir cacik olmaz.

Senol Gunes ayriligi sonrasi hepimiz baskanin kafasindaki hoca Arda Turan teklif goturuldu ama kibarca veri cevirdi falan haberleri lni okumuyor muyduk? Getirecek baskasi kalmayinca el mahkum Tekkeye gitmedi mi bunlar. Yonetim demiyecem Ertugrul Doganin tek kisilik sovunu izliyoruz. Diger adamlari gostermelik oraya koydu Zeyyat kafkas veya eski baskan adaylarindan Metin Atasoyun kizi Gozde Atasoy falan. Ahmet agaoglu doneminde Mehmet yigit alp, Hayrettin hacisalihoglu gibi onemli adamlar da vardi.

Yorum

mra dan sonra ilk defa bir hocamızın dediklerini anlayamadım
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

hocanın konuşmasını dinledim maks 7-8 haftası var geçmiş olsun..
        potansiyelli adam bekliyormuş net adamdan ziyade zamana ihtiyaç var diyor hocam
        6 da sıfır çekersin bu potansiyelle hocam dikkat et kibir hiç iyi bir şey değil
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Hoca orta sahadan 2 kişi yollasın,
          Alanyaspor a transfer yapar gibi sadece 3 tane (2 merkez, 1 kanat) oyuncu aldırsın (ucuz, deli fişek) bu kadar sorgulanmaz, eleştirilmez.

Şimdi hem kuyruğu dik tutuyor gibi, hemde akıntıda gidiyor gibi.
          Recep İvediğin dediği çözemedim ben bizim hocayı, önceden böyle değildi bu adam, transfer konusunda ŞG ten daha mıymıntı çıktı.

Yorum

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoca değişik bi adam,
            Kendi futbol aklından o kadar emin ki yav bunu konuşurum yanlış anlaşılırım derdi yok, işte o meşhur kibirli halleri işte.
            Potansiyel söylemleri, oyuncuları direk hızarın ağzına vermesi, Sikan takıntısı, 8 dururken tek 1 oyuncu istedim o da Boga demesi falan hayra alamet değil.

Dediğim gibi ilk 10 haftayı tamamlayamaz bu aklı ile.

dahi teknik adamlar biraz deli olur

bielsa nın lakabı el loco (deli - çılgın)

yüksek zekalı adamları anlamak kolay değil

hocayı anlayan ender insanlardan biriyim bu arada

hocanın bugün boga hakkındaki yorumunu aylardır forumda yazıyorum, teknik ve hızlı bir oyuncu boga, dar alanlarda meziyetli
            TEKKEBALL

Yorum

• Dexter M.
              Dexter M. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              🤭😀..........

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Gunes ayriligi sonrasi hepimiz baskanin kafasindaki hoca Arda Turan teklif goturuldu ama kibarca veri cevirdi falan haberleri lni okumuyor muyduk? Getirecek baskasi kalmayinca el mahkum Tekkeye gitmedi mi bunlar. Yonetim demiyecem Ertugrul Doganin tek kisilik sovunu izliyoruz. Diger adamlari gostermelik oraya koydu Zeyyat kafkas veya eski baskan adaylarindan Metin Atasoyun kizi Gozde Atasoy falan. Ahmet agaoglu doneminde Mehmet yigit alp, Hayrettin hacisalihoglu gibi onemli adamlar da vardi.
            alakası yok

o günlerde banko tekke idi, ve gelmesi kesinleşmiş idi, arda turanın a sı yoktu haberlerde, sonra ne oldu bilmiyoruz şenol güneş geldi

her şerde bir hayır vardır diyelim
            TEKKEBALL

Yorum

• jpositve
              jpositve yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Senol Gunes in ayrildigi donemi diyorum ligin ikinci yarisinda Hataya kaybettik. Sonra da Senol Gunes kendi istifa etti.

• jairzinho
              jairzinho yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              evet yanlış anlamışım, şenol hoca sonrası arda turan ismide vardı ama zaten arda ile orta ve uzun vadeli bir plan yapamazsın, başka bir yerden ilk teklifi aldığında ayrılır idi
              bu arada hem tekke nin hemde arda nın iyi teknik adamlar olduğunu düşünüyorum, ama oyum genede tekkeyedir,çünkü orta ve uzun vadeli projeye uygundur
              En son jairzinho tarafından düzenlendi; Bugün, 01:55.

bu arada avrupada gerçek transfer dönemi 15 temmuzda biter

çünkü avrupadaki kulüplerin takım planlaması hazırlık kampı başladıktan sonra değişimler göstermez

onlar kervan yolda düzülür mantığıyla hareket etmiyorlar

15 temmuz avrupadaki çoğu kulübün hazırlık kampı için son tarihtir, daha önceside olabiliyor, kabaca genelde hazırlık kampı başlama tarihleri 1-15 temmuz aralığında oluyor

hazırlığımı yaparken bir yandan da transfer yapayım mantığı çok azdır, böyle olunca çoğu gerçek transfer 15 temmuzdan önce yapılır ve biter, yeni sezon kadro planlaması bu şekil olur avrupada

15 temmuzdan sonra ne olur ? menejerler kadroda düşünülmeyen oyuncuları amiyane tabirle bir yerlere çakmak için çalışmalara başlar, bu çakma işi maalesef genelde süper lig ve arabistan katar birleşik arap emirlikleri liglerine olur

ha 15 temmuz sonrası kötü yönetilen avrupa takımlarıda transfer yapmaya devam eder, ama bunların sayıları çok azdır, sadece süper lig yada arabistan ligindeki takımlar kötü yönetilmiyor aga, avrupada da kötü yönetilen takımlar var, manu juve gibi , bunlarada bol bol çakıyorlar

15 temmuz sonrası yapılan her transfere şüpheyle bakıyorum, çünkü herkes yeni sezon planını yapmıştır ve geriye eldeki kadroda düşünülmeyen çöpleri pazarlamak kalmıştır

şekilde görüldüğü üzere baba transferlerin çoğu yapılmış ve tahminim son 7 günde bunlara yenileri eklenecek

https://www.transfermarkt.de/sommertransfers/saisontransfers/statistik?transferfenster=sommertransfers&saison_i d=2025

planlamayı hazırlık kampı öncesi bitiyorlar genelde

süper ligde neden genelde her sezon eylül ün 15 inde yani transferin son gününde bolca transfer olur, avrupanın çöplerini biraz daha ucuza alabilirmiyiz diye düşündükleri için

çözüm ne ?

geniş bir scout havuzu kurmak ve daha düşük liglerden erken şekilde oyuncu alabilmek

gençlerbirliği (ilhan cavcav) ve gaziantep yıllarca afrika pazarından iyi oyuncular getirdi aga, çok ucuz ve yetenekli oyuncular idi

bunu şimdilerde miçiland (danimarka takımı) yapıyor , onaçu yu nijeryadan miçiland bulmuş, 18 yaşında iken

aynı olayı ilhan cavcav yapıyordu

biz niye yapmıyoruz aga, neden avrupanın çöplerine bir yğın maaş veriyoruz
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; Bugün, 01:43.
            TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dahi teknik adamlar biraz deli olur

bielsa nın lakabı el loco (deli - çılgın)

yüksek zekalı adamları anlamak kolay değil

hocayı anlayan ender insanlardan biriyim bu arada

hocanın bugün boga hakkındaki yorumunu aylardır forumda yazıyorum, teknik ve hızlı bir oyuncu boga, dar alanlarda meziyetli
              Yüksek zekalı dahi teknik adamın net bir oyun sistemi olur. Tekke 2 maç 442 oynattı, diğer haftalarda karman çorman dizilimler, saçma oyuncu tercihleri vardı.

Kedilere karsi bizi 2 mac ust uste rezil etti, hiçbir yerli teknik adam bu kadar kolay nakavt olmazdı. Cihan Çanak'ı üçlü stoperin solunda, Zubkov'u solda Waka'nın arkasında bekte, Cham'ı sag kanatta, Salih'i stoperde kullanan birisi zeki bir teknik direktör degildir. CV si de ortada, gittiği her yerde başarısız olup kovuldu. Bursa bile 5 maç dayanabildi.

Şans verdik başarılı olsun istiyoruz ama eline iyi kadro da versek oyunculari farklı mevkilerde oynatacak, sürekli sistemi değiştirecek. Barça olacağız diyorsun, onların hocasının sistemi 433, herkesin rolü belli. Senin Tekke ne oynatiyor diyeceğim, Alanya Oğuz Aydın hızlı kanat diyeceksin.

3 senedir basarisiz oluyoruz İstanbullular ile makas açıldı, Anadolu takımları bile bizle dalga geçer oldu. Sabır falan kalmadı, yine ayni karman çorman şeyi izletirse ilk maçtan istifa sesleri yükselir.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• jpositve
                jpositve yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Her gittigi yerde nasıl basarisiz oluyor gelmeden önce hiç mi adamı takip etmedin. Geçen sezon Alanya'da neler neler yaptı. Oyunculari farklı yerlerde deniyor çünkü onları tsnimiyor tanımaya calisiyor. İstanbul takimlari ile makas acildi 2 -3 seneye kadar lig tarihinde 100 puan toplayan takimi bırak en kralı 80 - 82 falan yapıyordu. Deli gibi para harciyorlar ve TFF de fener ve galatayi iteliyor biraz. Avcı baba diyeceginize adama sovenlerle kavga edeceğinize o adamdan olmayacağını anlasaydiniz belki bugün daha iyi durumda olurduk. Beşiktaş ile yakın zamanda puan rekoru kıran Şenol güneşin yapamadigini bir anda Tekke mi yapacak. Baştan aşağı ezbere üstün körü arastirilmadan bilmeden yazılan yorumlar. Klasik cok şey bildigini zanneden tayfa işte. Bursa'dan kovulmasi daha kaç yıl evvel 1998 de Altaya kiralanmasini da söyleseydin.
                En son jpositve tarafından düzenlendi; Bugün, 09:58.

birilerinin tekkeye potansiyel, maliyet, yapılanma gibi kavramları anlatması lazım..

onun anladığıyla bizim anladığımız aynı şey değil gibi..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

bu hafta da anlaştığımız hangi iki oyuncuyu açıklayamıyoruz?
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yaratıcı ve oyun kurucu bir orta saha eksikliğimiz yıllardır aşikarken takımın teknik direktörünün çıkıp, "ismini verdiğim tek oyuncu Boga" demesi, taraftar olarak birçok sorunu fazla büyüttüğümüzün bir göstergesi sanırım. Anlayamadığım bir diğer konu, "maliyeti bize uygun olursa alacağız" söylemi. Nedir hocam bu uygun maliyet? Adam neredeyse 1,5 aydır gündemde. Bonservis pazarlığına 15 milyon Euro'dan başlanmış. Hadi indiler diyelim dokuza. E bu da Trabzonspor gerçeklerine uygun bir maliyet değil ki. Yani, yıllık maksimum 2 milyon € yıllık ücret ve 4-5 bandında bir bonservise bu adamı alamayacağıma göre hangi maliyetler Trabzonspor gerçekleri için uygun kabul edilecek.

Avrupa futbolunu takip ettiğini, Boga'yı tanıdığını söylüyorsun. O zaman bu adamın sakatlık sorunları nedeniyle eski fizik gücünün ve patlayıcılığının olmadığını da bilmen gerek. Oyuncuyu en son İtalya'da izlediysen bu başlı başına skandal zaten. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık... Maalesef bu kafayla Tekke 10. hafta yollanır, başkan da ilk seçimli kongrede kaybeder (kukla olmayan bir aday çıkarsa).
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

Wooh bekliyor, Alex Douglas'la ilgileniyormuşuz stoper için.

İdeal stoper ikilin; Batagov, Savic.

Baniyya var gayet yeterli ve yerli statüsünde. Bu adam yokmuş gibi davranılıyor.

Arda var zaman zaman muhakkak şans bulması gereken.

Ortasaha olmasına rağmen geçen sene stoper oynatılan Salih var onun da forma bulması lazım.

Serdar Saatçi bonservis vermişsin orada bekliyor.

Ali Şahin denen bi eleman var hala kadronda, yeri geliyor Okay'ı, Mendy'i stopere çekiyorsun.

Yani totalde 2 kişinin oynadığı mevki bura. 9 oyuncu var burada oynamak için.

O sırada 3 senedir bir Sosa bir Hamsik bekliyor taraftar gelsin de 8 numara oyun kursun diye. Yine Ozan'ın, Lundstram'ın ayağına bakmayalım diye.

Müthiş planlama.

Hüseyin Türkmen'i de göndermeseydiniz keşke yetmez bu stoperler. Hepsini kadroda tutmaya da devam edin bı sorun olursa yine Lundstram'ı çekersiniz stopere 10. isim olarak.
                    En son must61 tarafından düzenlendi; Bugün, 09:44.
                    #Dik oyna

Yorum

malumun ilanı geldi. balık baştan kokar.

erzurum'da kamp yapan, adı sanı duyulmayan takımlarla sözde hazırlık maçı yapan bir takımdan ne bekliyorsunuz. senin vizyonun bu işte. sana wooh niye gelsin, sangare niye gelsin, boga niye gelsin, el yunusi niye gelsin? başarıların tamamen yerel. vizyonu olmayan az olsun benim olsun mantığıyla yönetilen takımsın. yazık. 2000 li yıllardan önce avrupa'da tanınan bir takımdık şimdi ise bir moldova takımından farkımız yok. neden yurtdışında kampa gidilmediği de bariz belli artık. hedefsiz orta sıralara oynayan bir takım olacağız. bu kafayla ezeli rakiplerin samsun, rize, kocaeli, kayseri, konya falan olur zaten. avrupa pazarına açılma gibi derdi yok. türkiye içinde her sene ilk 4 e gireyim, arada olursa şampiyon olayım mantığıyla idare ediliyoruz. ben şahsen kulübün satılmasının çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. trabzonspor'un bu zihniyet ve cehalet dolu yöneticilerle gelişebilme imkanı ok.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; Bugün, 09:51.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bazı arkadaşlar Fatih hocanın ismini verdiğim tek oyuncu boga cümlesini yanlış anladılar galiba.Orada söylemek istediği benim kişisel insiyatif alıp isim söylediğim tek oyuncu boga diğer gündemdeki isimleri scout ekibi öneriyor ben izliyorum olur veya olmaz diyorum kastettiği buydu.Yani tek eksiğimiz sol açık demiyor orada.

Bu arada bu oyuncu öyle vazgeçilmez bir oyuncu da değil bitiricilik de eksikler var ama çalım atabilen kanatlar piyasada her zaman ederinden fazlaya gittiğini de biliyorum.Bizde mesela castillo diye bu tarz bir oyuncu vardı onu da ederinden fazlaya transfer etmiştik.

Bu hafta umarım bir hareketlilik olur.Erzurum kampının büyük bölümünde en az bir orta saha ve sol ön oyuncusunun olması sistemin ve taktiğin daha iyi kavranma açısından elzem.

Bir önemli konu da artık tempo yükselecek ciddi sakatlık yaşanmaması adına ne gerekiyorsa yapılmalı her türlü önlemler alınmalı.

Gidecek yabancılara da artık daha fazla baskı yapılması lazım geçen her gün her dakika aleyhimize işliyor.

Yorum

• Dexter M.
                          Dexter M. yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Evet yanlış anlamış olabiliriz ama yine de ben kafayı yorduğu ve taktığı bölgenin Merkez olmasını isterdim, yada taraftarı rahatlatacak 1-2 cümle beklerdim 8 bakıyoruz, alacağız vsvs.
                          Onun dışında tüm yazdıkların için inşallah diyorum.
                      Çalışıyor...
                      X