Hayırdır ne oluyor ya biri 70 milyon transfer yapıyor, diğeri 30 milyon Euro, bir diğeri 20 milyon Euro transfer yapıyor.Trabzonspor bir Hamsik transferi yaptı diye hemen şikebahçeliler nerede geliyor bu değirmenin suyu diye psikolojij harp yapmışlardı.Ya bu olanlar ne.Ya o zaman ne oluyorsa Trabzonspor'da yapsın, bu haksız rekabet değil mi.Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.Böyle olmaz bu iş haksız rekabete doğru çoktan gitmeye başladı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
her ay trabzon'a geliyorum. en son geldiğimde meydanda 2 tane galatasaray formalı gördüm. bu 10-15 dakikalık ufak bir gezinti sonucu gördüğüm tabloydu. kim bilir her gün böyle istanbul takımı forması giyip gezenler var. sosyal medyada da görüyoruz. ben bu takımın 6 7 yediği dönemleri de hatırlıyorum kimse trabzon'da galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş formasıyla gezemezdi. ertuğrul doğan geldikten sonra şehirde galatasaray formalılar cirit atmaya başladı. işin garip kısmı kisme ses çıkarmıyor. trabzonspor'un bütün değerleri, kimliği, duruşu tamamen yok oldu. buna ses çıkmazsa ilerleyen süreçte çok fazla istanbul takımı tutan ve şehirde formayla gezen insanlar ortaya çıkacak. trabzonluların bile tutmadığı trabzonspor'u ordulu, kayserili, tekirdağlı bir insan niye tutsun. iş oraya doğru gidiyor. hiç bir ayrıcalığımız kalmadı. ben en çok buna üzülüyorum. reaksiyon şart.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih hoca büyük transferler yapmayalım beklenti yükselmesin kafasında.
büyük transfer derken ?
avrupanın çöplerini alıyoruz büyük transfer diye, saviç gervinho sturidge vs
pedro büyük transfermiydi gelirken ? ama nasıl katkı verdi
tekke nin bugünkü açıklamalarının altına imzamı atarım
tekke nin bogayı beğenmeside bence benim tekke hakkındaki olumlu fikirlerimi destekliyor, futbolu ve futbolcuyu biliyor tekke
bizim tahminim son 30 yıldaki en büyük ikinci şansımız , zaten bu şanslar her zaman gelmiyor, bir kim idi ?
şenol güneş , uzun yıllar güzel oyun , fiyat performans takımı , zirve hedefi kovalamak , bunu şenol güneş ile yaptık, bence daha da iyi değerlendirilmeliydi şenol güneş, sir alex ferguson gibi 20-25 yıl aralıksız çalışması lazımdı, ama malum kötü yöneticiler nedeniyle bu olmadı, ama genede harika işlere imza attı belli aralıklarda
şimdi bu vakıayı tekke ile yakaladık, umarım hocaya sabredilir ve uzun yıllar takımı çalıştırır
bu arada tekke gibi başka iyi hocalarda vardır ama o hocalarla orta ve uzun vadeli plan yapamazsın, az bir başarı yada yüksek maaşlı bir teklif geldiğinde takımdan ayrılırlar
şenol güneş ve tekke profilinin bu bakımdan da avantajı var iyi teknik direktör olmalarının yanında, orta ve uzun vadeli proje yapabilirsinTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
büyük transfer derken ?
avrupanın çöplerini alıyoruz büyük transfer diye, saviç gervinho sturidge vs
pedro büyük transfermiydi gelirken ? ama nasıl katkı verdi
tekke nin bugünkü açıklamalarının altına imzamı atarım
tekke nin bogayı beğenmeside bence benim tekke hakkındaki olumlu fikirlerimi destekliyor, futbolu ve futbolcuyu biliyor tekke
bizim tahminim son 30 yıldaki en büyük ikinci şansımız , zaten bu şanslar her zaman gelmiyor, bir kim idi ?
şenol güneş , uzun yıllar güzel oyun , fiyat performans takımı , zirve hedefi kovalamak , bunu şenol güneş ile yaptık, bence daha da iyi değerlendirilmeliydi şenol güneş, sir alex ferguson gibi 20-25 yıl aralıksız çalışması lazımdı, ama malum kötü yöneticiler nedeniyle bu olmadı, ama genede harika işlere imza attı belli aralıklarda
şimdi bu vakıayı tekke ile yakaladık, umarım hocaya sabredilir ve uzun yıllar takımı çalıştırır
bu arada tekke gibi başka iyi hocalarda vardır ama o hocalarla orta ve uzun vadeli plan yapamazsın, az bir başarı yada yüksek maaşlı bir teklif geldiğinde takımdan ayrılırlar
şenol güneş ve tekke profilinin bu bakımdan da avantajı var iyi teknik direktör olmalarının yanında, orta ve uzun vadeli proje yapabilirsin
Bir aralar Avcıyada dahi falan diyordun, kimi övsen desteklesen 3 gün sonra patlıyor, senin bu desteğinin aksbinde Tekkeball hoca ilk 7 haftada kovulur bu kesin.
No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir aralar Avcıyada dahi falan diyordun, kimi övsen desteklesen 3 gün sonra patlıyor, senin bu desteğinin aksbinde Tekkeball hoca ilk 7 haftada kovulur bu kesin.
evet , övdüğüm fazla yaşamıyor, bu bir gerçek
dahi avzı nın dahi olmadığını anlamam uzun sürmedi
tekke hocamın 7. hafta kovulması tekke hocamın başarısız olduğunu göstermez, neyi gösterir ? erdo nun başarısız bir başkan olduğunu
zaten erdo nun bana göre son şansı tekke projesi yapması ve tekkeye sabır göstermesidir, bunu yapmadığında zaten az olan taraftar desteğini tamamen kaybedecek ve açıkcası ben dahil birçok taraftar dükkanı erdo gidinceye kadar kapatacaktırTEKKEBALL
Yorum
-
Şu Mendy+Uğurcan+Cham+Batagov'u bonservisiyle uğurlayalım, tesisleri bi güzel temizleyelim 0'dan başlayalım.
Uğurcan gidiyor Doğan Alemdar 2'ye
Mendy gidiyor Güney Amerikalı 6 geliyor 7-8'e
Cham gidiyor yerine adam almıyoruz çünkü 3-4-3 oynuyoruz artık
Batagov gidiyor, Ahmetcan geliyor yerine
----
Toplam + 33-35 milyon euro kardayız
Güncel kadro
Doğan Alemdar
Serdar-Savic-Ahmetcan
Pina-Folcarelli-Salih-Mustafa
Zubkov-Onuachu-Sikan
Şimdi stratejik düşünmemiz lazım, sağ stoperimiz fuleli değil, bekten kırma oynayamıyor, oraya 1
6 Numaraya 1
8 Numaraya 1
Sol açığa 1
adam lazım, kalanlar fasa fiso transferler bekleyebilir.
Elde kaldı yabancılar
Savic
Pina
Barisic
Lundstram
Folcarelli
Teklic
Waka
Zubkov
Visca
Sikan
Onuachu
Dragus
Lundstram + Barisic kardeşlerimize plaket veriyoruz, gittikleri kulüpte maliyetlerini eşek gibi karşılayarak 1.5-2 maliyetle uğurluyoruz kendilerini daha fazla dert olmuyorlar.
Teklic kardeşimizi çağırıyoruz, mevzuyu uzatmıyoruz, getirdiğin bonservis senin olsun, yolun açık olsun diyoruz.
Dragus veya Sikandan 1 tanesini kiralıyoruz.
Bunlar böyle 2 haftada yapılıyor artık Allah kitap aşkına yeter
Stoper:
Elvedi
Nemeth
Fujii *******
Osho
Fujii'yi Batagov ile kıyaslayıp bakabilirsiniz. Bir video
6 Numara
Lorenzo Amatucci (kontenjana uyuyor)
Esposito **** Torreirayı her bir istatistikte katlar, kıy paraya kıy
8 Numara
Jander (Kontenjana uyuyor)
Verratti
Sol açığı ben bilmem, pek de anlamam.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
nevzat61
işte güzel oyun projesi yapmadığında taraftar desteğini kaybediyorsun
millet niye barça yı ve flick i övüyor, güzel oyun nedeniyle
18-19 ve 19-20 sezonlarında en çok izlenen ve konuşulan takımdık, tiki taka futbolundan güzel enstantaneler vardı, genç oyuncular konuşuluyordu, bu işler parayla olmadı aga, hücum futbolu proje ve gençlerle oldu
tekkeye sabır gösterilirse benzer bir şey olacak , ama bir iki kötü sonuç sonrası ayrılık olursa geçmiş olsun, sivasspor olma yolunda ilerlersin
biz burda bilmem kaç bin km ötede bodo glimt diyoruz, neden ? adamlar güzel oyun + başarı sağlıyor, düşük maaşla, bu işleri yıldız çöplerle ve parayla yapmıyorlar agaTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın çok istediği 10 Milyon Euro'luk adamın tüm kariyeri..ben burada 10 Milyon Euro'luk bir adam göremedim..
IMG_20250706_183616.jpg
Yorum
-
taraftarın bu yanlış kafa yapısında olmasının nedenlerden biri bence başkan ertuğrul doğan, bir proje anlatmıyor
oysa ahmet ağaoğlu ilk geldiğinde bunu anlatmıştı ve taraftarda buna ikna oldu, ağaoğlu gelmeden önce gene saçma sapan transferlere gereksiz maaşlar veriliyordu ve maaş bütçesi yükselmişti, çabuk unutuyoruz , kaleci onur kıvrak 3 milyon avro maaş alıyordu, çinden burak yılmaz gelmişti, olcay şahanlar kuckalar vs
sonra ahmet ağaoğlu geldi ve bu iş böyle olmaz deyip temizliğe başladı, yüksek maaş alan sadece sosa kaldı o temizlikten sonra, taraftarada durumu anlattı böyle böyle yapacağız diyerek
geçmişten ders çıkarmadık ve geçmişi unuttuk, ve gene bol maaşlı yıldız çöplere yüksek maaşlar vermeye başladık, kimse oynadığımız futbolu izlemek istemedi haklı olarak
özetle ertuğrul doğan bir proje anlatmadığı için forumda şekilde görüldüğü üzere tekke düşmanları sabırsız taraftar profili ortaya çıktı, normal, taraftara anlatmazsan olacağı buTEKKEBALL
Yorum
-
Fatih hocanın işi zor hakikaten.
Elinde verdiği listeden hiç biri alınmamış ve alinmayacak bu soylenmis kendisine belli ancak suyunun suyunu transfer yaptık demek icin ikna etme derdindeler belki bir boga için girişim var o da maliyetden duvara toslamis olmayacak yüksek ihtimal.
Allah neye müstahak isen onu versin sana ey yönetim. Hem Trabzonsporlu olup hem birseyler yapma yeteneği olan bir adama böyle kazık atılıp yalnız bırakılmaz siz adam değilsiniz.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
ertuğrul doğan anlaşılan bjelica'ya yaptığını fatih tekke'ye yapacak. senaryo o kadar birbirine benziyor ki. biz bunu daha önce de yaşadık. abdullah avcı'yı takımın başına getirmek için ortam hazırlıyorlar. fatih tekke'nin forumdaki başlığına aylar önce yazmıştım böyle bir yazıyı. umarım haksız çıkarım. takipteyiz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; Dün, 21:57.
Yorum
-
Takımda geçen sezon eleştirilen kapasitesinin altinda oynayan Savic Waka visca sikan ozan mendy cham okay bu sezon sakatlıklar olmazsa geçen sezondan çok daha iyi olacaklarıni tahmin ediyorum?
Baslangic cok önemli iyi başladigimiz her sezonda en kotu dorduncu oluruz ligden kopmamak için bu sezonun ilk dört maçın hedefi 12 puan olmalı 5,inci mac fb,ye karşı ! ..En son objek tarafından düzenlendi; Dün, 22:22.
Yorum
Yorum