Marcel ruiz iyi topçu gibi buralara düşer mi yaşıda genç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Önce satılacaklar fesihler bir gelmeli sonra önümüze bakalım diyeceğim başkan koltuğunu işgal eden zat-ı muhteremi düşününce bizim transfer sezonunun sın 1-2 haftaya sıkışacağını düşünüyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kocaeli maçına Saviç yine sakatlanır, Bata Okay ikilisiyle gireriz büyük ihtimalle. O da Batayı satmazlarsa.
Orta sahamız da Mendy Luni Ozan canavarlarıyla rakibe korku salar ayaklarının titremesine engel olamadıkları için zaten otomatikman 2:0 galip başlarız.
Borcumuz 10 milyara düşerken Allaha bizim ömürlerimizden alıp ona vermesi için asrın başkanına dua ederiz inşaallah maşaallah tebarekallah.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
2003 ve öncesi doğumlu +2 yabancı kuralını 2002 olarak değiştirmişler.
Batagov ve Pina artık bu kapsama giriyor yani bize yarıyor o ayrı ama kuralın yumuşatılması tam bir İdare-i Maslahat örneği.
Kimse kurallara uymak istemiyor ama herkes her şeyden şikayet ediyor.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Biraz ısmarlama gibi geldi bana.. acaba kim ısmarladı ?İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2003 ve öncesi doğumlu +2 yabancı kuralını 2002 olarak değiştirmişler.
Batagov ve Pina artık bu kapsama giriyor yani bize yarıyor o ayrı ama kuralın yumuşatılması tam bir İdare-i Maslahat örneği.
Kimse kurallara uymak istemiyor ama herkes her şeyden şikayet ediyor.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
-
Çok tartışmalı bir soru soracağım şimdi biz 10 numaraya adam arıyoruz. Bu Abdülkadir Ömür'ü rotasyon için almamız çok mu saçma geliyor?
Bu çocuk çok büyük bir saygısızlık mı yaptı ne yaptı? Ömür iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir, neden düşünmüyoruz? Daha 26 yaşında ve Hull'dan yollanacak, maliyeti de düşük
Geldiğinde artıları eksilerinden az olacağını düşünen arkadaşlara soruyorum, ömür artık kayıp messi olmadığını anlamıştır diye düşünüyorum. Championshipte as oyuncu olamadı, bu çocuğa bu kadar düşman olacak ne biriktirdik biz?
Eksiği gediği var evet ama ben eminim çalışkan da bir çocuk bu, 2 tane korkunç sakatlık kariyerini bitirdi ama burada olgun yıllarında tekrar yükselebilir diye düşünüyorum. Cham yollanacaksa mesela 1 tane 10 numara alacağız, bir de ömürü alsak da rotasyon olsa kötü mü? Tamamen fikrinizi merak ettiğim için soruyorum"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 1
Yorum
-
Abdulkadiri Hull'da tanidim. Tamamen benim fikrim, ben saygisizlik yapacak bir adam gormuyorum. Kendiside kotuydu kabul ediyor ama her macta ilk kufur edilen olunca duygusal olarak coktu, takim zaten berbatti. Unutmiyalim bu adamin yasi daha kucuk. Ertugrul Dogan baskan oldugu surece ben olma ihtimali gormuyorum, medyaya lanse edilen sozler yuzunden ki Abdulkadiri dinledikten sonra ve Ertugrul baskanin tutartsizligini ekledigim zaman bu kelimelerin boyle soylendigini ben dusunmuyorum.
-
Yani.. camianın büyükleri araya girebilirler, ne yapıyorlar anlamıyorum. Düşük maliyetle hücum hattında Türk rotasyon işte ki bu bize kesin sıkıntı olacak, bariz bu yani. Ömür sağda ortada 8 de oynuyor.
Bence ana mevkisi 8 olan bir oyuncu, patlayıcı top sürüşünü kaybetti, biraz kalça kullanabilse çok iş yapacaktı. Israr kıyamet adamı kenarda 10 numarada oynatıp duruyoruz, sürati gitmesin diye bacak çalıştırmadık çocuğu, it gibi koşturuyoruz hep. 1 tane üstüne emek sarf eden hocayla çalışma şansı da bulamadı Ünal Karaman'dan sonra
-
Bu çok iyi oldu. Doğrudan 11 oynatacağımız iki adam bu kurala uyuyor. Baya rahatlatır.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2003 ve öncesi doğumlu +2 yabancı kuralını 2002 olarak değiştirmişler.
Kimse kurallara uymak istemiyor ama herkes her şeyden şikayet ediyor.( ゚д゚)
Yorum
-
bizim tekke varken hiçbir şeye ihtiyacımız yok aga
atan ve tutan iyi ( uğurcan ve onaçu)
teknik direktör çok çok iyi ( tekkeball)
bu üç unsur iyi ise gerisi teferruat ve zaman meselesidir
tekke hocamın dediği gibi bol tekrar çok önemlidir futbolda , o bol tekrar misal ligin son maçında cham 2 asist pedro 2 gol yaptırdı
tekke hocam varsa transferde hiç acele etmeye gerek yok, her yıl 15 transfer olmamalı aga
genel olarak süper ligde bir transfer saçmalığı ve çılgınlığı oluyor, avrupada bu kadar değil bu çılgınlık
eğer kadroda bir değişim ve dönüşüm olacaksa da onu zamana ve yıllara yaymak lazım, bu tazminatla gönderme olayını bırakmamız lazım, maaş bütçesini aşırı yükselten bir vakıa, ve yeni aldığın oyuncuda tazminatla yolladığından daha iyi değil, o zaman neden tazminat veriyoruz ???
özetle tekke varsa problem yokturEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 09.07.2025, 00:30.TEKKEBALL
Yorum
-
Hacım Allah razı olsun emek verip yazıyorsun uzun uzun ben de okuyorum katıldığım var katılmadığım var ,neyse.
Fakat atan tutan arası ortasaha diye bir yer var hani dunyadada turkiyedede şampiyonu yada iyi takım güçlü oyun oynayan takım huviyetini kazandıran mevkii.
Oraya ne diyorsun ? Ben 1-2 kere mendy Folcarelli Cham beraber bir 3lü oynasınlar dinamizm çok yüksek zamanla taktik ve sistem alışkanlığı oturdukca ayrılmaz bir 3lü olabilecekleri potansiyeli var diyorum misal.
Yalnızca ortasaha merkezli bur değerlendirme yaparsan okuyalım zahmet olmazsa.
-
orta saha olayı ve neden atan tutan yazdım
tekke alanyasporda iken iki şansızlık yaşadı bence, atanlar beceriksiz olduğu için xg skora yansımadı, tutan ise (kaleci) kötü olduğu için oyunun karşılığını alamadı
Das ist der Spielbericht zur Begegnung Alanyaspor gegen Trabzonspor am 04.03.2024 im Wettbewerb Süper Lig
alanyasporun bizi(avzı) 3-1 yendiği orta saha üçlüsüne bak : leroy fer richard efecan
yani tekke bu orta saha üçlüsü ile bol xg üretebiliyor, haliyle eldekilerden de bol tekrar ile benzer bişey yapabileceğini söyleyebilirim , problem daha çok atan ve tutandaydı, bizde de atan ve tutan (uğurcan ve onaçu) sakatlık olmazsa çok iyi
eğer bir oyuncu amiyane tabirle kazma değilse tekke sisteminde orta sahada bişeyler yapabileceğini düşünüyorum , sistemden dolayı, oyuncular birbirlerine yakın ve hareketli olduğu için kısa paslaşmalar kolaylaşıyor ve biz oyuncuyu çok yetenekli zannediyoruz, oysa oyuncu ortalama yetenekte
son maç , cham 2 asist pedro 2 gol, bu bence sistemle alakalı
vitinha neves ruiz psg , pedri olmo de jong barça
gönül bu orta saha üçlüleri ile oynamak ister ama gerçekler böyle değil,
süper lig daha düşük seviye olduğu için pekala leroy fer richard efecan üçlüsü ilede bol xg üretebiliyorsun, tabi tekkenin tabiriyle söylersek bol tekrarın olması ile
-
-
Benfica Orkunu 30 milyon euroya aldı.Bu fiyattan aşağı da satması mümkün değil.Beşiktaş kiralama teklif edebilir ama direkt satın alabilmesi zor.Beşiktaş 3-4 yıllık taksitler öneriyor.Benfiicanın bunu kabul edeceğini sanmıyorum şahsen ama Orkunu alabilirse iki yönlü gayet iyi bir transfer olur.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8taş Orkunu almış diyorlar. 6s de 70 m euroya Osimheni bitirmiş.
Gs de Osimhen için 5 yıllık taksit önermiş.Napoliye küfür gibi bir teklif bu.Buna rağmen kabul ederler mi onu bilemiyorum.Sözleşmesinin 2026 da bitecek olması Napoliyi endişelendirebilir.
Trabzonspor dışında hiçbir kulüp borçtan bahsetmiyor maşallah.Takır takır adam alıyorlar.Bir tek biz transfer yaparken sorun oluyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum